hadi ya kaçıncı haftanda yanıldı doktorun hatırlıyomusun acaba benim 17 hafta doktor yüzde 95 doğru sonuç veriyo dedi hatta pipisini çekmeye çalışdı ama bebek kapattı kendini çekemedi yanlış çıkmaz inş 15 parça şey aldım valla hatta nerdeyse tüm kıyafet ihtiyacını tamamladım bi çoguda mavi hehehe..inş dönüş yapmaz bizim oğlan:CüvCüv:
canımm benimm bi doktorum 16.haftada %90 erkek dedi diğer doktorum yani uzman olan 18.haftada % 95 kız dedi :roflol: yani ben iki arada bir derede kaldım anlıcağın ben hala cinsiyetini tam anlamıyla bilmiş değilim sanırım 23 .haftada ayrıntılı ultrasonum var onda netleşirrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hey masaAllah..,ikiside büyük oran vermiş :)) bakalim hangisi tutcak :) bende de ilk erkek demişlerdi ztn :) en iyisi detayli ultraonu beklemek :) 29 aralik :)
hayirli geceler hatunlar a.s.
herkesin yasini ögrendik hemen hemen :) dirimcim gercekten erken evlenmişsin..kayinvalideninde maşaAllahi var..gelin duasi aliyor ne güzel..bende kayinvalidemi severim..bugun Allah razi olsun tüm evi tertemiz yaptilar komsusuyla..
ilgincim bebişin iyi olmasina cok sevindim :) ama görümecene artik diş göstersen iyi olcakklava: bebegini düşün lütfen..streste yapmaman lazim,yorulmamanda lazim..kaldiki sen calişiyorsun..zaten gün boyu yeterince yoruluyorsun..
fulyacim nasil gidiyor yatak istirahati? yormuyorsun dimi kendini?
ben cok yorgunum kizlar..kayinvalidemler temizlik yaparken yatamadim tabi..lavaboyi ovdum,mutfagi temziledim biraz..kizdilar bana ama napiyim utaniyorum onlar temizlik yaparken yatmaya..şimdi 2.80 yatiyorum gerçi :)))
:roflol::roflol:evet canım ikiside kendinden gayet emin konuşuyorr bakalımm kimin dediği tutacakk sırnaşık şeykim tutturursa ona bi arajman yapacam tecrübesinden dolayı :roflol::roflol:benim ayrıntıda ocak başı allah kısmet ederseee
hem herkez temizlik yaparken sen o burnunu ne sokuyorsuntemizliğe bu durumda heeeklava: klava: klava:
cnm evet çok erken evlendim kısmetmiş bizim hikayemiz fıkra gibi garip biraz
bide tanışma dahil herşey 6 ayda oldu işte...
oooo hizliymişsiniz epey :) aman mutlusun ya önemli olan o..ister 30unda evlen ister 15te..muhim olan huzur,mutluluk,sevgi,saygi
:roflol::roflol:kociş gördü çıtırı kaçırmayım dedi....
neyse kızlar ben ilacımı aldım uyku bastırdı zaten yatarak yazıyorum şimdi uyuyacamm
öperim hepiniziiiiiiiiiiii iyi gecelerr
canımm benimm bi doktorum 16.haftada %90 erkek dedi diğer doktorum yani uzman olan 18.haftada % 95 kız dedi :roflol: yani ben iki arada bir derede kaldım anlıcağın ben hala cinsiyetini tam anlamıyla bilmiş değilim sanırım 23 .haftada ayrıntılı ultrasonum var onda netleşirrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Bu ne canım böyle yaa aaa çok şaşırttı beni,biri %90 biri %95.Şaka gibisırnaşık şey
evet canımm bende çok şaşırmıştımm ama erkek diyen doktorumun ultrason makinasıda çok kaliteli olmadığı için kendisi gibi pek ona güvenmiyorumm :roflol::roflol:
bakalım hayırlısı hem bana uzman bi doktor 20.haftadan önce söylenen cinsiyetler kesin değildir demişti o yüzden biraz daha sabıra ihtiyacım var kesin öğrenmek için sırnaşık şey
Bende salı günü gidicem doktora, bebişimin cinsiyetini o gün öğrenirim diye düşünüyordumkaydirigubbakcemile5 3 boyutluya kadar bekleyecekmiyim emin olmak için ofkafamçokkarıştı
canımm kesin emin olmak içinn gerçekten 20 haftayı beklemek en mantıklısııı ...
hem sağlıklı sıhhatli olsunlarda bizler biraz daha bekleriz önemli değilll sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
yeni anne canim 1 bardak içebilirsinbana doktorum öyle dedi yani
kizlar bu arada kanal d de 90li yillar konu :)) cok eglenceli ya eski şeyleri hatirlamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?