2009 Mayıs Anneleri

canımm benimm bi doktorum 16.haftada %90 erkek dedi diğer doktorum yani uzman olan 18.haftada % 95 kız dedi :roflol: yani ben iki arada bir derede kaldım anlıcağın ben hala cinsiyetini tam anlamıyla bilmiş değilim sanırım 23 .haftada ayrıntılı ultrasonum var onda netleşirrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayirli geceler hatunlar a.s.

herkesin yasini ögrendik hemen hemen :) dirimcim gercekten erken evlenmişsin..kayinvalideninde maşaAllahi var..gelin duasi aliyor ne güzel..bende kayinvalidemi severim..bugun Allah razi olsun tüm evi tertemiz yaptilar komsusuyla..

ilgincim bebişin iyi olmasina cok sevindim :) ama görümecene artik diş göstersen iyi olcak klava: bebegini düşün lütfen..streste yapmaman lazim,yorulmamanda lazim..kaldiki sen calişiyorsun..zaten gün boyu yeterince yoruluyorsun..

fulyacim nasil gidiyor yatak istirahati? yormuyorsun dimi kendini?

ben cok yorgunum kizlar..kayinvalidemler temizlik yaparken yatamadim tabi..lavaboyi ovdum,mutfagi temziledim biraz..kizdilar bana ama napiyim utaniyorum onlar temizlik yaparken yatmaya..şimdi 2.80 yatiyorum gerçi :)))

hey masaAllah..,ikiside büyük oran vermiş :)) bakalim hangisi tutcak :) bende de ilk erkek demişlerdi ztn :) en iyisi detayli ultraonu beklemek :) 29 aralik :)

hey masaAllah..,ikiside büyük oran vermiş :)) bakalim hangisi tutcak :) bende de ilk erkek demişlerdi ztn :) en iyisi detayli ultraonu beklemek :) 29 aralik :)

:roflol::roflol:evet canım ikiside kendinden gayet emin konuşuyorr bakalımm kimin dediği tutacakk sırnaşık şeykim tutturursa ona bi arajman yapacam tecrübesinden dolayı :roflol::roflol:benim ayrıntıda ocak başı allah kısmet ederseee

hem herkez temizlik yaparken sen o burnunu ne sokuyorsuntemizliğe bu durumda heee klava:klava:klava:

cnm evet çok erken evlendim kısmetmiş bizim hikayemiz fıkra gibi garip biraz
bide tanışma dahil herşey 6 ayda oldu işte...

ya nasil yatayimki? daha cok strese giriyorum yatinca ayakta oyalanmak daha iyi oluyor :teselli:

kızlar iki günde ne çok şey yazmışsınız tam 40 dakikadır okuyorum... hasta arkadaşlara geçmiş olsun... testleri iyi çıkan arkadaşlar adına da çok sevindim ben de haftaya alacağım inşallah benimki de iyi çıkar... iy geceler hepinize ve bebişlerinize:)

oooo hizliymişsiniz epey :) aman mutlusun ya önemli olan o..ister 30unda evlen ister 15te..muhim olan huzur,mutluluk,sevgi,saygi

:roflol::roflol:kociş gördü çıtırı kaçırmayım dedi....
neyse kızlar ben ilacımı aldım uyku bastırdı zaten yatarak yazıyorum şimdi uyuyacamm
öperim hepiniziiiiiiiiiiii iyi gecelerr

oo gece kuşları annişlerimiz nasıl belli oluyorr yine kaynatıyosunuz bayanlarrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben yeni komşudan geldimm sütlü kahve içtimm sositosositosositososito

Bu ne canım böyle yaa aaa çok şaşırttı beni,biri %90 biri %95.Şaka gibisırnaşık şey

MUTAHHARA, canım sende yorma kendini niye uğrasıyorsun bırak yapsınlar hemde 2 kişiler,yat dinlen sen hem doktorunda öyle demiş...

Bu ne canım böyle yaa aaa çok şaşırttı beni,biri %90 biri %95.Şaka gibisırnaşık şey

evet canımm bende çok şaşırmıştımm ama erkek diyen doktorumun ultrason makinasıda çok kaliteli olmadığı için kendisi gibi pek ona güvenmiyorumm :roflol::roflol:

bakalım hayırlısı hem bana uzman bi doktor 20.haftadan önce söylenen cinsiyetler kesin değildir demişti o yüzden biraz daha sabıra ihtiyacım var kesin öğrenmek için sırnaşık şey

Bende salı günü gidicem doktora, bebişimin cinsiyetini o gün öğrenirim diye düşünüyordumkaydirigubbakcemile5 3 boyutluya kadar bekleyecekmiyim emin olmak için ofkafamçokkarıştı

Bende salı günü gidicem doktora, bebişimin cinsiyetini o gün öğrenirim diye düşünüyordumkaydirigubbakcemile5 3 boyutluya kadar bekleyecekmiyim emin olmak için ofkafamçokkarıştı

canımm kesin emin olmak içinn gerçekten 20 haftayı beklemek en mantıklısııı ...
hem sağlıklı sıhhatli olsunlarda bizler biraz daha bekleriz önemli değilll sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

canımm kesin emin olmak içinn gerçekten 20 haftayı beklemek en mantıklısııı ...
hem sağlıklı sıhhatli olsunlarda bizler biraz daha bekleriz önemli değilll sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Evet canım iyi olsunlarda biz beklemeye razıyız :çok üzgünüm: benimde canım çok nescafe istiyor son günlerde, ama doktor bana içme dedi,sana kahve içebilirsin dedimi canım?
:içelim:

yeni anne canim 1 bardak içebilirsin bana doktorum öyle dedi yani

kizlar bu arada kanal d de 90li yillar konu :)) cok eglenceli ya eski şeyleri hatirlamak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…