iyi geceler canlarım Allah rahatlık versin hepinize ve bebişlerimize
Günaydın kızlaaaar nerdesiniz?, yoksa herkes bu güzel pazar sabahını kocişiylemi geçiriyor?
evet canım sütlü olmak şartıyla içebilirsin dedi ...ama çayı kesinlikle yasakladı kabızlık yaptığı için a.s.
Evet canım iyi olsunlarda biz beklemeye razıyız :çok üzgünüm: benimde canım çok nescafe istiyor son günlerde, ama doktor bana içme dedi,sana kahve içebilirsin dedimi canım?
:içelim:
günaydin tünaydin kizlar a.s.
basim agriyorrr cokkk( eşimde yeni aldigi ayakkabisi pörtlemiş onu değiştirmeye gitti..ben gene yatiyorum değişiklik olsun diye oyyy su 48 saatte bi gecsede bebişimi görsemmmm saglikli oldugunu görsemmm....
hayirli geceler hatunlar a.s.
herkesin yasini ögrendik hemen hemen :) dirimcim gercekten erken evlenmişsin..kayinvalideninde maşaAllahi var..gelin duasi aliyor ne güzel..bende kayinvalidemi severim..bugun Allah razi olsun tüm evi tertemiz yaptilar komsusuyla..
ilgincim bebişin iyi olmasina cok sevindim :) ama görümecene artik diş göstersen iyi olcakklava: bebegini düşün lütfen..streste yapmaman lazim,yorulmamanda lazim..kaldiki sen calişiyorsun..zaten gün boyu yeterince yoruluyorsun..
fulyacim nasil gidiyor yatak istirahati? yormuyorsun dimi kendini?
ben cok yorgunum kizlar..kayinvalidemler temizlik yaparken yatamadim tabi..lavaboyi ovdum,mutfagi temziledim biraz..kizdilar bana ama napiyim utaniyorum onlar temizlik yaparken yatmaya..şimdi 2.80 yatiyorum gerçi :)))
GUNAYDIIINNNNNNNNN gusel MAYIS ANNELERİİİİİa.s.a.s.:CüvCüv:
herkesler uykudamı yoksa......hihoyyytöptük sizi ve missmiss kokulu bebişlerinizikaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlaaaar nerdesiniz?, yoksa herkes bu güzel pazar sabahını kocişiylemi geçiriyor?
günaydin tünaydin kizlar a.s.
basim agriyorrr cokkk( eşimde yeni aldigi ayakkabisi pörtlemiş onu değiştirmeye gitti..ben gene yatiyorum değişiklik olsun diye oyyy su 48 saatte bi gecsede bebişimi görsemmmm saglikli oldugunu görsemmm....
canımm benimm bi doktorum 16.haftada %90 erkek dedi diğer doktorum yani uzman olan 18.haftada % 95 kız dedi :roflol: yani ben iki arada bir derede kaldım anlıcağın ben hala cinsiyetini tam anlamıyla bilmiş değilim sanırım 23 .haftada ayrıntılı ultrasonum var onda netleşirrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
YENI_ANNE napsın oglus...bugun mıskınlıgı ustunde anlasılan...gık cıkartmıo falla,pazar pazar uyuyo heralde benımkıde...sole tekmeler salladıgı gunlerıde bı gorsem falla:Saruboceq:
senın bebişte bana erkekmiş gıbı gelıo ya bakalım salı guneu beklıoz hbr lerını....sat ımız aynı,cınsıyette aynıdır belkı:roflol:ne zaman hamiş kaldıını bılıomusun?ben 18 agustos sat 3 eylul yada 4 olmalı dollenme dıye tahmın edıorum
MUHTARACIM gunaydın canım....ohoh yat uzan falla....gecer gecer 48 saat hıc meraklanma .bende takıodum paso dusunuodum ıyımı saglıklımı dıe,cuma gunu karar aldım artık pınpırıklenmek yokkk no panıc yanı relax durumları....telaslanmayı bırakıp hamışlımın keyfını cıkarmaya karar werdım.bakalım ne kadar basarılı olcam.ne de olsa daha 2 gun oldu kontrolden geleı:roflol:
ya şimdi kötü oldum valla hergün oğlum diye seviyorum karnımı eşimde acayip sevindi erkek istiyodu zaten üff ya çok merak ettim ben cuma günü pipinin resmini almadan rahat edemiycem o zamankaydirigubbakcemile3
[
QUOTE=benisec2;4540862]ya şimdi kötü oldum valla hergün oğlum diye seviyorum karnımı eşimde acayip sevindi erkek istiyodu zaten üff ya çok merak ettim ben cuma günü pipinin resmini almadan rahat edemiycem o zamankaydirigubbakcemile3
kız napıyım acayip taktım eşimde erkek çocugu merkalısı adam habire oğlum olacak diye gülümsüyo cümle aleme haber verdi maaşının yarısını bebek kıyafetlerine verdi hepside mavi ben nasıl derim ona kızmış doktor yanılmış kaydirigubbakcemile3 çok komik olur kaydirigubbakcemile3
Ayy evlere şenlik olur valla kocan ömrü boyunca unutmaz:jeyyar: ama inşallah Rabbim gönlünüze göre vermiştirde erkek olur,yoksa aldıklarınızın hepsini nasıl değiştirceksinizki?...Artık kızda olsa giyer maviş maviş bosveeer
kaydirigubbakcemile5
SİRİBRONCUM,Canım SAT 18 agustos,muhtemel tarihi 28-29 ağustos kesin eminim,çünkü sonrasında annemlere gittim gezmeye diye,onlarda kaldım baya ,zaten eşimde görevdeydi o sıra.Bir baktım bebişim gelmiş benim çok sevindimsositosositosositososito.Ağladım uzun uzun mutluluktansenağlama,çok istiyodum o ay olsun diye ama düşük ihtimal diye düşünmüştüm.Demekki Rabbim ol deyince oluyor,gün hesabı fosss yani:CüvCüv:
Benimde içime hep erkek doğuyor hiç kız gibi gelmedi,Eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?