2009 Mayıs Anneleri

fisfisfisYa yine herkesi uyutup öyle gelmişim benim gibi sabahlayan yok galiba.Bende Okan la ATV de maceraya takıl var ikisini idare ediyorum.Bu arada işten getirdiğim evraklarımı dolduruyorum.10 parmağımda 10 marifet dermişim Tüm uyuyanlara iyi geceler ben sizin bebişleri beklerim merak etmeyin:lepi:

bende daha uyumadım canım okanı seyrediyoruz kocişimle kolay gelsin sana bu arada çok yorma annesi bebişide kendinide

GUNAYDIIINNNNNNNNN gusel MAYIS ANNELERİİİİİa.s.a.s.:CüvCüv:
herkesler uykudamı yoksa......hihoyyytöptük sizi ve missmiss kokulu bebişlerinizikaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlaaaar nerdesiniz?, yoksa herkes bu güzel pazar sabahını kocişiylemi geçiriyor?

Günaydın SİBİRONCUM,naber?Bebiş neler yapıo bakalım?Benimki hala uyuyo heralde tepik mepik yok şimdilikkaydirigubbakcemile3

günaydin tünaydin kizlar a.s.

basim agriyorrr cokkk ( eşimde yeni aldigi ayakkabisi pörtlemiş onu değiştirmeye gitti..ben gene yatiyorum değişiklik olsun diye oyyy su 48 saatte bi gecsede bebişimi görsemmmm saglikli oldugunu görsemmm....

YENI_ANNE napsın oglus...bugun mıskınlıgı ustunde anlasılan...gık cıkartmıo falla,pazar pazar uyuyo heralde benımkıde...sole tekmeler salladıgı gunlerıde bı gorsem falla:Saruboceq:
senın bebişte bana erkekmiş gıbı gelıo ya bakalım salı guneu beklıoz hbr lerını....sat ımız aynı,cınsıyette aynıdır belkı:roflol:ne zaman hamiş kaldıını bılıomusun?ben 18 agustos sat 3 eylul yada 4 olmalı dollenme dıye tahmın edıorum

MUHTARACIM gunaydın canım....ohoh yat uzan falla....gecer gecer 48 saat hıc meraklanma .bende takıodum paso dusunuodum ıyımı saglıklımı dıe,cuma gunu karar aldım artık pınpırıklenmek yokkk no panıc yanı relax durumları....telaslanmayı bırakıp hamışlımın keyfını cıkarmaya karar werdım.bakalım ne kadar basarılı olcam.ne de olsa daha 2 gun oldu kontrolden geleı:roflol:

Evet canım iyi olsunlarda biz beklemeye razıyız :çok üzgünüm: benimde canım çok nescafe istiyor son günlerde, ama doktor bana içme dedi,sana kahve içebilirsin dedimi canım?
:içelim:
evet canım sütlü olmak şartıyla içebilirsin dedi ...ama çayı kesinlikle yasakladı kabızlık yaptığı için a.s.

geçmişş olsun canımm umarım en kısa zamanda gecer başının ağrısı:1hug::1hug:
hem koskoca 13 gün geçirmişsin kıss 48 saat daha sık bakıyım dişinii ..hem bebişin Allahın izniyle çok iyidir annesii bugün seni dürtmedi galibaa birazdan koca bi tekme atar umarımm :roflol:

sağol bitanem..yormuyorum ama cok yattığımda söylenemez..oturuyorum dolasıyorum evde..

GUNAYDIIINNNNNNNNN gusel MAYIS ANNELERİİİİİa.s.a.s.:CüvCüv:
herkesler uykudamı yoksa......hihoyyytöptük sizi ve missmiss kokulu bebişlerinizikaydirigubbakcemile3

valla ben cnm bugun 12 de kalktım kahvaltı ortalığı toparla derken saat 3 oldu nerdeyse... :)

Günaydın kızlaaaar nerdesiniz?, yoksa herkes bu güzel pazar sabahını kocişiylemi geçiriyor?

tünaydın seker..nasılsın bugun?

cok az kalmıs doktora gitmene ....ama haklısın son 2 3 gün gecmek bilmezz cnm..

ya şimdi kötü oldum valla hergün oğlum diye seviyorum karnımı eşimde acayip sevindi erkek istiyodu zaten üff ya çok merak ettim ben cuma günü pipinin resmini almadan rahat edemiycem o zamankaydirigubbakcemile3

SİRİBRONCUM,Canım SAT 18 agustos,muhtemel tarihi 28-29 ağustos kesin eminim,çünkü sonrasında annemlere gittim gezmeye diye,onlarda kaldım baya ,zaten eşimde görevdeydi o sıra.Bir baktım bebişim gelmiş benim çok sevindimsositosositosositososito.Ağladım uzun uzun mutluluktansenağlama,çok istiyodum o ay olsun diye ama düşük ihtimal diye düşünmüştüm.Demekki Rabbim ol deyince oluyor,gün hesabı fosss yani:CüvCüv:
Benimde içime hep erkek doğuyor hiç kız gibi gelmedi,Eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar:ecrin_bebek:

ya şimdi kötü oldum valla hergün oğlum diye seviyorum karnımı eşimde acayip sevindi erkek istiyodu zaten üff ya çok merak ettim ben cuma günü pipinin resmini almadan rahat edemiycem o zamankaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:kıss hiç güleceğimm yoktu heee :mymeka:
sen pipisinin resmini mutlaka al canımmm hayal kırıklığına uğramamak içinn :roflol::roflol:Şeniz

FULYACIM,tesekkürler canım iyiyim bende,Yeni öglen yemeği yedik,doyurdum bebişimi simdi ise bakayım dedim teyzeleri neler yapıyo.Sen nasılsın canım?İnşallah plasenta artık toparlanmıştır yavas yavas,doktora önümüzdeki haftamı gidecektin?Öpüyorum bebişini:ecrin_bebek:

MUTAHHARA,canım geçmiş olsun,bas ağrısı bendede sık oluyor,hatta nerdeyse her aksam oluyor,ama ben hiç yokmuş gibi davranıyorum bir süre sonra geçiyor kendiliğinden,İnşallah sendede öyle olurşutarafagitti

[

QUOTE=benisec2;4540862]ya şimdi kötü oldum valla hergün oğlum diye seviyorum karnımı eşimde acayip sevindi erkek istiyodu zaten üff ya çok merak ettim ben cuma günü pipinin resmini almadan rahat edemiycem o zamankaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Ayy beniseç çok gülüyom sana yaaa çok tatlı yazıyon öyle pipisinin resmini almak falan nerden aklına gelio bilmemki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy beniseç çok gülüyom sana yaaa çok tatlı yazıyon öyle pipisinin resmini almak falan nerden aklına gelio bilmemki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

kız napıyım acayip taktım eşimde erkek çocugu merkalısı adam habire oğlum olacak diye gülümsüyo cümle aleme haber verdi maaşının yarısını bebek kıyafetlerine verdi hepside mavi ben nasıl derim ona kızmış doktor yanılmış kaydirigubbakcemile3 çok komik olur kaydirigubbakcemile3

Ayy evlere şenlik olur valla kocan ömrü boyunca unutmaz:jeyyar: ama inşallah Rabbim gönlünüze göre vermiştirde erkek olur,yoksa aldıklarınızın hepsini nasıl değiştirceksinizki?...Artık kızda olsa giyer maviş maviş bosveeer
kaydirigubbakcemile5

evet cnm öyle olur artık ne yapalım da eşimin psikolojisini nasıl düzeltiriz bilmem gerçi habire sağlıklı olsunda deyip duruyo bakalım:CüvCüv:

tabi canımcım eli ayagı duzgun sag salim gelsınlerde hele bi gerisi hiç onemli deil canım ya...merak ettım sadece sat larımız aynı ya o bakımdan..bencede gelıo bı tosun daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…