2009 Mayıs Anneleri

ya şimdi kötü oldum valla hergün oğlum diye seviyorum karnımı eşimde acayip sevindi erkek istiyodu zaten üff ya çok merak ettim ben cuma günü pipinin resmini almadan rahat edemiycem o zamankaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey:roflol:resmini alıp ta cerceveletelim bari kıs...benımde ilk kontrolde tekrar sormak olcak işim dr a....bu pipide ultrason resminde secılmıoki yafs:roflol:bisim oglanınkini gormüş kociş ole dıo:roflol::roflol:

ay hatunlar ne gırgır muhabbet gecmiş yafs....:dance:kacırmısız falla.bısede ananemız geldıydı,burdaki muhabbet amma matrakmışş koptum şimdi gulmektennn...:CüvCüv:sırnaşık şey

merhaba kızlar bugün annem vardı çok güldüm yaaa makara kakara kikiri ile geçti
şimdi kocişim beni yıkadı özel temizliğimi yaptı ben yapamıyorum kızlar ağda ,tüy dökücü yasak
yarın görecem minnoşlarımı

hosgeldın dırımkızı...nasıl bebişler?desene bugun hepımız annelerle oturduk...ohoh:teytey:
bısde bıde baska mısafırde wardı..bırascık rahatsız oldu benım oglan,ee hadı bıs bıras uzances de dıemedık sımdı yattık yuvarlanıoz karsıklıklı ananeyle,bıze battanıye oruo:sm_cool:super bı yun cıkmış kıslar,yenı sezon....muthiş we kolay bı battanıye oluomus,ananesı babennesı orgu yapcaklara duyrulurrrrrrr:dance::dance:

valla cnm bizde kimse bilmiyor örgü annemin arkadaşları yelek vs.örüyorrr

Canım hangi ipmiş o?Kolaysa belki bende örebilirim (gerçi harosa falan örebiliyorum amasırnaşık şey)

hihoyyythihoyyythihoyyyt

ben geldimmm..gerci gidicem brazdan..bici bici vakti :)

o yun nasil bişeymiş??? ben cok severim örgüyü..ilk ögrendigimde bi yün almiştim..battaniye örüyorum..3 ay 2 ileri 1 geri derken 1 kariş ancak örmüştüm..bu itirahat işi cikinca epey ilerledim 3 kariş oldu ama su yünün tam ismini verin banaaa kolay olan herşeyi cok severim

Hosgeldin canım, evet dinlenirken bebişine güzel seyler örebilirsin hemde vakit geçer.
Sen nasıl örüyorsun battaniyeyi örneklimi?düzmü?resmini koyarsın artıkşutarafagitti

Hosgeldin canım, evet dinlenirken bebişine güzel seyler örebilirsin hemde vakit geçer.
Sen nasıl örüyorsun battaniyeyi örneklimi?düzmü?resmini koyarsın artıkşutarafagitti

sende hoşgeldin canim a.s.

benimki karişik renkli,kalin bi ip..makarna ip mi ne diyorlar..10 numarayla örüyorum kaydirigubbakcemile3 böyle civil civil bişi oluyor..düz örgü örüyorum..kenarlari kivrilmasin diye sonradan haroşa örüp ek yapcam :) ama eni cok geniş oldu..elimin ayari yok benim :Roflol: enini boy yapabilirim heran bitsinde resmini koyarim inşaAllah

Kolay gelsin canım,bebişin sanslı valla ne marifetli annesi var ayolkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

MUTAHHARA hosgeldın canım....ohoh ii olur falla yattın yerden orersınannesı...YENI_ANNE MUTAHHARA falla sordum anneme ısmını bılmıo.bole tam ip değil,aralarda bole kadıfe gıbı topak bişi ler war yaklasık 5 cm ip gelio 3 cm o topaklardan,ordugunde o topaklar ust uste gelıomus.soledım anneme yuncuye ısmını sorcak....bu tarıfe gore bı bakın,yuncu anneme 1 gunde bıter battanıye demış:sm_cool:bende de yoktur oole orgu becerısı...iiki ananemız war o hazırlıcak herseyı,ne gusel bılıonuz ıkınısde..

Canım sanırım ben senin dediğin yünden gördüm ama adını bilmiyorum,hatta düşündüm bile bu ipten ne örüyorlar acaba diye,bide alıcı gözle bakayım yüncüye diger gidisimde.Mavimi örüyor oğluşuna?

Kolay gelsin canım,bebişin sanslı valla ne marifetli annesi var ayolkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sırnaşık şey teşekkürler canim ama gerçekleri biliyorum maalesef örgüde sadece düz örgü,haroşa,sac örgüsü ve bir iki model biliyorum sadece :)) yoksa anlamam cok fazla..yani öyle hirkalar,patikler felan öremem :))) atki,battaniye gibi kesip biçme olmayan örgülerden anliyorum yani :)) tig işinden zaten hiç anlamam :) herkes bu battaniye için kenarina tig işi yap diyor..nerdeeee o kabiliyet kaydirigubbakcemile3

saolsu teyzemizz :) merakla bekliyoruzzz :) ben dişari cikamiyorum oyuzden soramam yüncüye :)

kiz sende göz ucuyla bi bak annene :) düz örgü örmek cok zor degil

walla çerçeveye koymalı ilerde gelinime hediye ederim süprizzzzzsüprizzzzz heheee..ya demek görülmüyo ee o zaaman eşim inanmaz akşam fotoyu gösterincekaydirigubbakcemile3

hayırlı akşamlar kızlarr keyifler yerinde maşşallahhh
herkez iyidir umarımm ..sanırım kötü bulutları yavaş yavaş üzerimizden atıcazz

dirimkızıcanımm yarın seninde iyi haberlerini Allahın izniyle bekliyoruz mutlakaaa Şeniz

benisec2 yokk kıs sen resmi al eger gerçekten erkekse ve ultrason makinası iyi çıkartıyorsa resmi belli oluyorr pipisiii sırnaşık şey
hatta eger erkekse sen sünnette ki parçayıda geline sakla :roflol::roflol::roflol:

ohh ohh ne güzel battaniyeler örülmeye başlanmış bende heveslendım sımdı şu akıllı yünlerden alıp bı deneyım becerebıldıgım kadar artık:)okuyorum yazdıklarınızı fakat yazmaya fırsat bulamadım bu hafta maglum bayram telaşesi..
19.haftama girdim fakat el ve yüzüm balon gıbı şişti ayaklarımda tabı sabah yataktan kalkınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum yüzükte takamaz oldum ödem oluşmasından korkuyorum yarın arayıp doktoruma soracam bakalım ne dıcek.Tuzdan galıba herkeze iyi aksamlar..

hoşgeldin civcivcimmm :) nasilsin? nasil geçti pazar günü bakalim :)

hoşbuldumm canımm iyiyiz şükürr kociş biraz temizlik yaptı..sonra pazara çıktıkk...eve geldik yemek yaptık yedik vs vs işte böyle bi tatilin daha sonuna geldikk kocişsiz günler yine başlıyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:...

sen nasılsınn neler yaptın canımm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…