ohh ohh ne güzel battaniyeler örülmeye başlanmış bende heveslendım sımdı şu akıllı yünlerden alıp bı deneyım becerebıldıgım kadar artık:)okuyorum yazdıklarınızı fakat yazmaya fırsat bulamadım bu hafta maglum bayram telaşesi..
19.haftama girdim fakat el ve yüzüm balon gıbı şişti ayaklarımda tabı sabah yataktan kalkınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum yüzükte takamaz oldum ödem oluşmasından korkuyorum yarın arayıp doktoruma soracam bakalım ne dıcek.Tuzdan galıbaherkeze iyi aksamlar..
hoşbuldumm canımm iyiyiz şükürr kociş biraz temizlik yaptı..sonra pazara çıktıkk...eve geldik yemek yaptık yedik vs vs işte böyle bi tatilin daha sonuna geldikk kocişsiz günler yine başlıyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:...
sen nasılsınn neler yaptın canımm Şeniz
geçmiş olsun canim ya..ara muhakkak..inşaAllah kötü bişey degildir..bizi haberdar et muhakkak
ohhh temizlikte yapilmiş,gezilmişte :) bende gezmeyi özledim valla :) e calişma olmadan tatilin keyfi olmazki cicim
günüm nasil gecti hmmmm CADIARZU ye iç yat kalkhamdolsunn ama iyiyiz :) dünle bugun pek kipraşmadi bebiş..oyuzden gerginim biraz..son 36 saat
ohh ne güzell böyle yan gelip yatmanın tadını çıkar bacım..bebiş gelsin sağlıcakla çokk ararsın bu horul horul uyuduğun günleriii :roflol:
hareketleri için tedirgin olma bence canımm çünkü sanırım bu haftalarda sürekli oynamıyorlarr benimm yaramaz bütün gün sesini çıkarmıyor akşamlarıı biraz ses veriyor okadar zamanla düzene girecek sanırım hareketleri ...
ama çok tedirgin oluyorsann neden yarın gitmiyorsunnn dr a ne dersinnn :jeyyar::jeyyar:
herhalde niye bugün geldin demezz dimii sırnaşık şey
:))))) ya bayram girmseydi araya coktan giderdim :))) ama yrn bayramdan sonra oldugu için çok kalabalik olur doktorum..oyuzden en iyisi sabretmek :)))
senin özel muaynehanemi yoksa hastanemi canim?
benim her ikiside hastane canımm ..özel muayenelerde verilen ücreti çok gereksiz buluyorum..birde benim ssk olduğu için 10 ytl muayene ücreti o yüzden bu konuda sıkıntım yok şükürler olsun ...özel muayeneye gitsem biliyosun en az 100 ytl den başlıyo fiyatlarıı vicdansızlarınnn kötükedihüsokötükedihüso
aynen katiliyorum canimama ben 20ytl veriyorum ssk ile :) kazikliyorlarmiiiii beniiiiii
ohh ohh ne güzel battaniyeler örülmeye başlanmış bende heveslendım sımdı şu akıllı yünlerden alıp bı deneyım becerebıldıgım kadar artık:)okuyorum yazdıklarınızı fakat yazmaya fırsat bulamadım bu hafta maglum bayram telaşesi..
19.haftama girdim fakat el ve yüzüm balon gıbı şişti ayaklarımda tabı sabah yataktan kalkınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum yüzükte takamaz oldum ödem oluşmasından korkuyorum yarın arayıp doktoruma soracam bakalım ne dıcek.Tuzdan galıbaherkeze iyi aksamlar..
ya kizlar moralim cok bozuldu.nette bu su gibi akinti olayini araştiriyordum..burda basina gelen bi arkadasimizda olmuş5.5 aylikken bebegini bu sebepten kaybetmiş 2007de (( aynen benimki gibi şüpheyle gitmiş..yazisini kopyaliyorum
"kızlar su gibi akıntım geliyor demiştim ya cumartesi doktora gittim. doktor rahim ağzında açılma olduğunu söyledi. ogün moralimiz çok bozuldu, bize yapacak bişey olmadığını yatsamda durmayacağını 10-15 güne kadar bebeğimi kaybedeceğimi söyledi. rahim ağzına dikişinde bi faydası olmayacağını dikiş esnasında bebeğin kesesinin delinme ihmatili olduğunu ve kullanabileceğim bi ilaç olmadığını dedi. ben başka bir doktora daha görünmek istedim ne yapacağımızı şaşırdık. pazar günü başka bir doktora gittik. doktor muayene etti ultrasonla baktı. rahim ağzının kapalı olduğunu ama rahim ağzından gebelik kesesinin bir kısmının sarktığını söyledi. bebeğim gayet iyiymiş keseside iyiymiş, 400 gr. olmuş ve kızmış. gelen suyunda önemli olmadığını rahimden bir sızıntı olduğunu dedi. yatak istirahati verdi şimdi yatıyorum bi tuvalete bide yemeğe kalkıyorum. pre-par isimli bi ilaç verdi onu kullanıyorum. bizim için dua edin lütfen bebeğime bişey olmasın. inşallah kucağıma alırım.
"
bu yazisindan 15gün sonrada bebegini kaybetmiş arkadas(( 5.düşüğüymüş..ve bu su geldiginde bebegide oynuyormus..baska sorunlarida olmuş arkadasin ama galiba 2008 eylülde anne olmuş..o kismini tam anlayamadim..inşaAllah olmuştur..
Allahim yaa..cok benziyor benim olayla..
Allah'a emanet..moralimi yüksek tutmaliyim dimi..
Mutahhara'cım öncelikle geçmiş olsun.
buraya çok mesaj yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bence hiç moralini bozma böyle başka yazılanlara bakarak. Bende aynı hatayı yapıyorum hep okuduklarım vs. yi kafaya takıyorum ama yanlış.
Bebişler önce Allah'a emanet unutmayalım bunu.
Lütfen sadece doktorunun önerilerini dinle canım şu aşamada.
İnşallah en kısa zamanda bu üzüntülü telaşlı günleri unutup, bebişlerimizin sağlığından bahsedicez.
Lütfen tüm okuduklarını etkisinde kalmamaya çalış, çok zor ama denemeliyiz canım.
iyi geceler.
ya kizlar moralim cok bozuldu.nette bu su gibi akinti olayini araştiriyordum..burda basina gelen bi arkadasimizda olmuş5.5 aylikken bebegini bu sebepten kaybetmiş 2007de (( aynen benimki gibi şüpheyle gitmiş..yazisini kopyaliyorum
"kızlar su gibi akıntım geliyor demiştim ya cumartesi doktora gittim. doktor rahim ağzında açılma olduğunu söyledi. ogün moralimiz çok bozuldu, bize yapacak bişey olmadığını yatsamda durmayacağını 10-15 güne kadar bebeğimi kaybedeceğimi söyledi. rahim ağzına dikişinde bi faydası olmayacağını dikiş esnasında bebeğin kesesinin delinme ihmatili olduğunu ve kullanabileceğim bi ilaç olmadığını dedi. ben başka bir doktora daha görünmek istedim ne yapacağımızı şaşırdık. pazar günü başka bir doktora gittik. doktor muayene etti ultrasonla baktı. rahim ağzının kapalı olduğunu ama rahim ağzından gebelik kesesinin bir kısmının sarktığını söyledi. bebeğim gayet iyiymiş keseside iyiymiş, 400 gr. olmuş ve kızmış. gelen suyunda önemli olmadığını rahimden bir sızıntı olduğunu dedi. yatak istirahati verdi şimdi yatıyorum bi tuvalete bide yemeğe kalkıyorum. pre-par isimli bi ilaç verdi onu kullanıyorum. bizim için dua edin lütfen bebeğime bişey olmasın. inşallah kucağıma alırım.
"
bu yazisindan 15gün sonrada bebegini kaybetmiş arkadas(( 5.düşüğüymüş..ve bu su geldiginde bebegide oynuyormus..baska sorunlarida olmuş arkadasin ama galiba 2008 eylülde anne olmuş..o kismini tam anlayamadim..inşaAllah olmuştur..
Allahim yaa..cok benziyor benim olayla..
Allah'a emanet..moralimi yüksek tutmaliyim dimi..
çok teşekkür ederim kizlar..Allah razi olsun sizlerden..sadece bu yazi degil,bugun suda geldi biraz..ondan böyle çöktüm..neyse inşaAllah yarin doktora gidicem..dayanamicam artik..lütfen dua edin güzel haberlerle geleyim..öpüyorum hepinizi..şimdi gerçekten yatiyorum..biran önce sabah olsunn..
öptüm canlarim a.s.
çok teşekkür ederim kizlar..Allah razi olsun sizlerden..sadece bu yazi degil,bugun suda geldi biraz..ondan böyle çöktüm..neyse inşaAllah yarin doktora gidicem..dayanamicam artik..lütfen dua edin güzel haberlerle geleyim..öpüyorum hepinizi..şimdi gerçekten yatiyorum..biran önce sabah olsunn..
öptüm canlarim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?