2009 Mayıs Anneleri

geçmiş olsun canim ya..ara muhakkak..inşaAllah kötü bişey degildir..bizi haberdar et muhakkak

ohhh temizlikte yapilmiş,gezilmişte :) bende gezmeyi özledim valla :) e calişma olmadan tatilin keyfi olmazki cicim

günüm nasil gecti hmmmm CADIARZU ye iç yat kalk hamdolsunn ama iyiyiz :) dünle bugun pek kipraşmadi bebiş..oyuzden gerginim biraz..son 36 saat

ohh ne güzell böyle yan gelip yatmanın tadını çıkar bacım..bebiş gelsin sağlıcakla çokk ararsın bu horul horul uyuduğun günleriii :roflol:

hareketleri için tedirgin olma bence canımm çünkü sanırım bu haftalarda sürekli oynamıyorlarr benimm yaramaz bütün gün sesini çıkarmıyor akşamlarıı biraz ses veriyor okadar zamanla düzene girecek sanırım hareketleri ...
ama çok tedirgin oluyorsann neden yarın gitmiyorsunnn dr a ne dersinnn :jeyyar::jeyyar:

herhalde niye bugün geldin demezz dimii sırnaşık şey

:))))) ya bayram girmseydi araya coktan giderdim :))) ama yrn bayramdan sonra oldugu için çok kalabalik olur doktorum..oyuzden en iyisi sabretmek :)))

:))))) ya bayram girmseydi araya coktan giderdim :))) ama yrn bayramdan sonra oldugu için çok kalabalik olur doktorum..oyuzden en iyisi sabretmek :)))

hee doğru diyonn valla bacım yarın akın olurr ..bak iyi hatırlattın bende yarın gitmeyi düşünüyordumm en iyisi bende salı gidemmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

senin özel muaynehanemi yoksa hastanemi canim?

benim her ikiside hastane canımm ..özel muayenelerde verilen ücreti çok gereksiz buluyorum..birde benim ssk olduğu için 10 ytl muayene ücreti o yüzden bu konuda sıkıntım yok şükürler olsun ...özel muayeneye gitsem biliyosun en az 100 ytl den başlıyo fiyatlarıı vicdansızlarınnn kötükedihüsokötükedihüso

aynen katiliyorum canim ama ben 20ytl veriyorum ssk ile :) kazikliyorlarmiiiii beniiiiii

hmmm desene en kazik benimki :) zaten normal muayne 45 ytl idi :) Rabbim bebişlerimize saglik versinde 3ü 5i önemli degil

Ayy canım ya geçmiş olsun benim bildiğim kadarıyla tuzdan su tutma olayı genelde son aylarda oluyor,ama sakın tuzu aniden kesme tamammı çok tehlikeli olabiliyomuş,sen bi danış doktoruna önce,hayırlı haberlerini bekliyorum

a.s.

ya kizlar moralim cok bozuldu.nette bu su gibi akinti olayini araştiriyordum..burda basina gelen bi arkadasimizda olmuş 5.5 aylikken bebegini bu sebepten kaybetmiş 2007de (( aynen benimki gibi şüpheyle gitmiş..yazisini kopyaliyorum

"kızlar su gibi akıntım geliyor demiştim ya cumartesi doktora gittim. doktor rahim ağzında açılma olduğunu söyledi. ogün moralimiz çok bozuldu, bize yapacak bişey olmadığını yatsamda durmayacağını 10-15 güne kadar bebeğimi kaybedeceğimi söyledi. rahim ağzına dikişinde bi faydası olmayacağını dikiş esnasında bebeğin kesesinin delinme ihmatili olduğunu ve kullanabileceğim bi ilaç olmadığını dedi. ben başka bir doktora daha görünmek istedim ne yapacağımızı şaşırdık. pazar günü başka bir doktora gittik. doktor muayene etti ultrasonla baktı. rahim ağzının kapalı olduğunu ama rahim ağzından gebelik kesesinin bir kısmının sarktığını söyledi. bebeğim gayet iyiymiş keseside iyiymiş, 400 gr. olmuş ve kızmış. gelen suyunda önemli olmadığını rahimden bir sızıntı olduğunu dedi. yatak istirahati verdi şimdi yatıyorum bi tuvalete bide yemeğe kalkıyorum. pre-par isimli bi ilaç verdi onu kullanıyorum. bizim için dua edin lütfen bebeğime bişey olmasın. inşallah kucağıma alırım.
"

bu yazisindan 15gün sonrada bebegini kaybetmiş arkadas (( 5.düşüğüymüş..ve bu su geldiginde bebegide oynuyormus..baska sorunlarida olmuş arkadasin ama galiba 2008 eylülde anne olmuş..o kismini tam anlayamadim..inşaAllah olmuştur..

Allahim yaa..cok benziyor benim olayla..

Allah'a emanet..moralimi yüksek tutmaliyim dimi..

Mutahhara'cım öncelikle geçmiş olsun.
buraya çok mesaj yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bence hiç moralini bozma böyle başka yazılanlara bakarak. Bende aynı hatayı yapıyorum hep okuduklarım vs. yi kafaya takıyorum ama yanlış.
Bebişler önce Allah'a emanet unutmayalım bunu.
Lütfen sadece doktorunun önerilerini dinle canım şu aşamada.
İnşallah en kısa zamanda bu üzüntülü telaşlı günleri unutup, bebişlerimizin sağlığından bahsedicez.
Lütfen tüm okuduklarını etkisinde kalmamaya çalış, çok zor ama denemeliyiz canım.
iyi geceler.

canim Allah razi olsun,cok teşekkürler..evet dedigin gibi takmamak lazim..hatta hiçbişey okumamak lazim..takmamak elde olmuyor cünkü..

inşaAllah canim hep birlikte bebişlerimizi kucagimiza aliriz sag salim..

ben en iyisi yatayim uyuyayim da vakit geçsin..öptüm canim senide Şeniz

Canım lütfen kötü düşünme,
Unutmaki aynı hastalık 2 farklı kişiyi farklı etkileyebiliyor,örneğin birisinde hiç birsey olmazken birisi bu yüzden çok sıkıntı çekebiliyor.İnsanın kendi kendine vereceği moral kadar hiçbirsey kişiyi etkilemez,sen o olayo okuyup kendine benzetirsen ister istemez olayı o yöne çevirirsin,kötü yanını düşünme bile,sen "Benim bebeğim sağlıkla doğacak" de her zaman ve sadece doktorun dediklerine kulak ver,sonuçta o doktorun senin gibi birçok hastası olmuştur,eğer bunun sonucunda hep düşük olsaydı doktor zaten seni bu kadar ümitlendirmez direk söylerdi,hatta gebeliğe son verirdi ki sen daha az etkilen diye.
Demekki doktor bunun geçeceğini düşünüyor,peki buna rağmen sen niye geçeceğini düşünmüyorsunda hem kendini hemde bebişini bu kadar üzüyorsun?

a.s.a.s.

MUTAHHARA canım birsey daha ekleyeceğim, forumda öyle kötü seylere bakacağına aç bak subat anneleri bebişlerine neler neler ne ciciler almış,bende bakıyorum.:CüvCüv:kötü şeyleri hiç okuma bile hamilesin sonuçta

mutaharra sen delimisin bacım yaa klava:klava: neden kendini başkalarıyla kıyaslıyorsunnn ??Allahın izniyle senin bebişine bişey olmyacak lütfen şü erken doğum topiklerine girmeyin kızlar çünkü gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor ve aynı şeyleri sürekli kendiside yaşayacakmış gibi geliyor aynı hataya bende çok düşüyorum ama artık elimden geldiğince okumamaya çalışacammm ...Rabbim herkezin kadarini ayrı yazmıştırr ..inşallah herkezin bebeğini bağışlar ve doğum yaptıktan sonra bu konuştuklarımızı okuyup okuyopp kendimize kızarızz neden bu kadar stres yaptık diye...tatlım lütfen rahat ol ve bebeğini düşün..

Allah yar ve yardımcın olsunn iyi geceler tatlı rüyalar bitanemmm a.s.a.s.a.s.

çok teşekkür ederim kizlar..Allah razi olsun sizlerden..sadece bu yazi degil,bugun suda geldi biraz..ondan böyle çöktüm..neyse inşaAllah yarin doktora gidicem..dayanamicam artik..lütfen dua edin güzel haberlerle geleyim..öpüyorum hepinizi..şimdi gerçekten yatiyorum..biran önce sabah olsunn..

öptüm canlarim a.s.

İyigeceler canım,güzel güzel uyu,hiç kötü seylerde düşünme.İnşallah hayırlı haberlerini alıcaz:CüvCüv:

herkese günaydın arkadaşlar 9 günde o kadar çok sayfa geçmişsinizki hepsini okumam mümkün olmadı inşallah herkes iyidir...
bende gecen hafta doktora gittim kız olduğu kesinleşti bebişimin ama 1,5 kilo vermişim ben bayagı kafama taktım doktorda kızdı bebeğin durumu gayet ıyı gozukuyor kafaya takacak bı sey yok bunda dıye gunden gune fark eder dedı bakalım ... dün babamızıda askere gönderdik kütahya'ya havacı olarak hayırlısıyla gdip gelir inş dua edın bol bol

kıs deli şey....yapma bakiim bol,baskasında oldu sıe sendede olcak aynısı dıe bişi yokki canım ya....sıkma canını,kalk sole gulumse....bebişin yanında.a.sgıt dr una bekleme ıllahi verdiği gunun dolmasını canım ya,ben ole yapıom sahsen,bişeyden suphelenıosam,agrım sancım varsa,ya gıdıom yada arıom....bole ewde oturup acaba demekle ınsan kendısını yıyo canım ya...hadı beklioruz bugun hayırlı haberlerini dort gosle canım.....bu gece uykuda tutmamıstır seni,bılırım aynısı bended oluo cunku:Saruboceq:..dualarım seninle canım..bebişinde seninle can annesi.donunce bıan once hbr wer bısede emi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…