2009 Mayıs Anneleri

gunaydın canımcım....
sırnaşık şeysırnaşık şeyannemde ilk gorduunde aynı setı dusunmuş,orda bıde battanıyenın bıtmışı warmış....sora kadın solemiş.yuncu ogretcekmiş anneme.hele bı baslasın,ben resmını ceker gosterırım sıze....ipi de cekiim koyyayım en iisi.yok turuncu almış oglana:CüvCüvle fıkır fıkır benımkı,sewmıo klasık mawı pembeyı...yelek oruo o bıle sarı yani.bak bak sende yun yumusacık orulunce gusel olcaga benzıo....

saolsu teyzemizz :) merakla bekliyoruzzz :) ben dişari cikamiyorum oyuzden soramam yüncüye :)

kiz sende göz ucuyla bi bak annene :) düz örgü örmek cok zor degil

gunaydın canım,beklıorum hbr lerını....
canım benim sen hiç sıkma canını....ben bakarım solerım sıze.resmını bıle cekıp koycam buraya,ornegınede bı bakımm,değişik baslanıomuş kolay oruluomus galıba....ben becerebılsem annemle baslıım yollıım sana dıucem ama nerdeeeeeee teyzesııı hiç yok bende ole marıfetsenağlama

cnm günaydın lütfen lütfen böle şeyler okuma herkes aynı olacak diye bişey yok
bende senin gibi yaptım kanamam oldukdan sınra ama baktım morel kalmıyor
kestim .........birsürü kadın var kanaması olup bebeğini kaybeden yada yaşayan
ama bu benimde onlardan olacağımı göstermez biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz doktorumuz ilacımız hep tamam gerisi yüce rabbime kalmış ben inanıyorumki bebekleirm beni asla bırakmayacak çok zorlu yoldan geldi onlar bana büyük bir sevgi ile bekliyorum onları ......eminimkide sende öyelsin ....geçen birkaç iş yaptın dedin lütfen yapma sana yalvarıyorum yapma bırak mok götürsün ya ben kayınvalidemdeyim önüme geliyor yemeğim sofraya bile kalkmıyorum sadece tuvalet eşim gecede kaç kere kalıyor tuvaletin varmı diye dengesiz kalırım düşerim diye ...sende yapma cnm gerekirse yat 9 ay

günaydın cnm allah kavuştursun sizi kilo vermene takılma yaww ne olacak bebişin iyise...bende kesin artık şişecem yiyorum yatıyorum ...diyet tarzıda yapamıyorum
bazen ne yersem kusuyorum bazen çok iyi yiyorum anlamadım..ama ben şişerim allahım sağ sağlim doğursak şu minnoşları

bugün bende gidecem doktora görecem böcükkkklerimi saat 11.30 da randevumuz

canım benım gunaydın.....
oh hadı bakalım annesii,gorcen meleklerını .....plesantan dahada iidir artık.umarım bugun senın yaramazlar gene saklamazlarda ogrenırsın cınsıyetletını..kaydirigubbakcemile5 içine bi kız bı erkek doguosa oledır annesi....annelere dogarmış.banada erkek dogmustu erkek miş teyzesi....gercı kız erkek kucaklasmayı nasıp etsınde Rabbim.yalnız ıkız bebek felekat,manyak efor sarfedıosun kıs,teyzemde war ikiside kız,we superrrr bişilerrr...a.s beklıoruz hbr lerını canım,bisede hbr wer muhakkakk ...:Saruboceq:

canım gunaydın.....
bı kızımız daha geldı :sm_cool: kılo kaybı olabılıomus bazı hamışlerde bebiş normalse kafana takıcak bişi yopk canım,uzme sakın kendını unutmakı bebişde etkılenıo annesının usuntulerınden...Allah kavustursun canım....esınıde yollamıssın.hayırlısıyla gıtsın gelsın inşallah...:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar bol bol öpücükler:)))))))))))) nasılsınız pazartesi sendromu sanırım işe başladık kızlar ben üniversiteyi yarıda bırakmıştım beş yıl önce ve şimdi af çıktı tekrar kayıt oluyorum büyük sorumluluk hem iş hem açıköğretim hem bebiş dua edin benim için inşallah hepsini bir idare ederim

gunaydınnn.......
bende gorumceye kızıodum senın bı yandankötükedihüso yapmayıwer bıkac gun mecburen yapcak ozaman.hayırlı olsun canım ya sevındım adına:1rolleyes:sorumluluklar gercektende artmışkıs,yaparsın yaparsın annesiiii,yeterkı iste basarırsın merak etme...şimdiden basarılar öğrencılık hayatındahihoyyyt

herkese günaydın arkadaşlar. yine pazartesi yine işteyiz. umarım herkes iyidir. önceki sayfaları okuyamadım malesef çok şey yazmışsınız valla. yetişemedim size.

DIRIMKIZI doktordan gelir gelmez yaz bize tamam mı.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
İLGİN CİM sende başarırsın inşallah hayırlısıyla okuluda işide. allah sağlık versinde hepsi olur. hem ne güzel tekrardan okulunu bitireceksin. senin adına sevindim.bebişin uğurlu gelmiş bak sana..

canım teşekkür ederim inşallah bitanem işin güzel yanı ilk bebişime hamileyken başlamıştım üniversiteye ozaman yeni evliydik maddi sıkıntılar derken yarıda bıraktım ama şimdi tekrar bir şans doğdu çok istediğim birşeydi ve şuanda şartlarımız çok daha iyi
ve elimden gelenin en iyisini yapacağım inşallah:1hug:a.s.

kıslarr dun duydum ,bebişlerin doğduktan sonra sarılık olması en sık karsılasılan sorunmus ...we bunu onlemek için annenın hamıleyken gunde 1 tane katkısız maden suyu içmesi gerekiomuş.bıarkadasım soledı bana da.denıycema.sdr uma ben sormustum,asıtli şeyler yasak ama soda içebılırmıyım dıe,oda soda içebılırsın demişti...paylasmak ıstedım sızlerle.denemek ısteyenlere duyrulur.....a.sa.s.

canım yeni doğan sarılığı çoğu bebekte görülüyor paylaşım için teşekkür ederim tatlım soda bende içiyorum günde bir tanea.s.

arkadaşlar hepinize günaydın herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.hasta olan arkadaşlara geçmiş.olsun.bende çok fena grip öksürük migren derken bayramı hep hasta geçirdim.şimdi biraz daha iyiyim.kış hamileliği en zor olan sanırım ne kadar dikkatde etsek hasta oluyoruz.

merhaba arkadaşlar!
uzun bi aradan sonra iş yerine gelir gelmez hemen formu açtım. umarım herkesin tatili güzel geçmiştir.

gunaydın canım...hosgeldın.gecmiş olsun,iileştıne sewındım.ınsan ne kadar dıkkat etsede genede yakalanıo hastalıa,sıcak seyler iç canım dıkkat et kendıne:ecrin_bebek:ben de yenı duydum sodayı basladım artık içmeye,cok faydalıymış,bebişime canım fedasırnaşık şey

merhaba arkadaşlar!
uzun bi aradan sonra iş yerine gelir gelmez hemen formu açtım. umarım herkesin tatili güzel geçmiştir.

hosgeldın canım...

merhaba kizlar..

bugun 12.30da randevu aldim..inşaAllah güzel haberlerle gelirim..stresten karnima agrilar giriyor..

dua edin olurmu..öptüm hepiniziii

merhaba kizlar..

bugun 12.30da randevu aldim..inşaAllah güzel haberlerle gelirim..stresten karnima agrilar giriyor..

bitanem hayırlısıyla güzel haberlerini alırız içini ferah tut dualarım seninle bebişin ve kendin için rahat ol stres yapma tamam mı gelince bizi haberdar et gönlüm seninle şekerim ve bebişinlea.s.

merhaba kizlar..

canım benım hadı hayırlısı ....mutlu hbr lerını beklıoruz emi.bukadar kasma kendını ....içini rahat tut sen..bıkısıde ole oldu dıe sendede ole olcak deıl ya,kendını sıkarak bebişimizisde kasma annesi.....dualarımız senle canım.doner donmez hbr wer mutlaka...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…