Canım sanırım ben senin dediğin yünden gördüm ama adını bilmiyorum,hatta düşündüm bile bu ipten ne örüyorlar acaba diye,bide alıcı gözle bakayım yüncüye diger gidisimde.Mavimi örüyor oğluşuna?
saolsu teyzemizz :) merakla bekliyoruzzz :) ben dişari cikamiyorum oyuzden soramam yüncüye :)
kiz sende göz ucuyla bi bak annene :) düz örgü örmek cok zor degil
ya kizlar moralim cok bozuldu.nette bu su gibi akinti olayini araştiriyordum..burda basina gelen bi arkadasimizda olmuş5.5 aylikken bebegini bu sebepten kaybetmiş 2007de (( aynen benimki gibi şüpheyle gitmiş..yazisini kopyaliyorum
"kızlar su gibi akıntım geliyor demiştim ya cumartesi doktora gittim. doktor rahim ağzında açılma olduğunu söyledi. ogün moralimiz çok bozuldu, bize yapacak bişey olmadığını yatsamda durmayacağını 10-15 güne kadar bebeğimi kaybedeceğimi söyledi. rahim ağzına dikişinde bi faydası olmayacağını dikiş esnasında bebeğin kesesinin delinme ihmatili olduğunu ve kullanabileceğim bi ilaç olmadığını dedi. ben başka bir doktora daha görünmek istedim ne yapacağımızı şaşırdık. pazar günü başka bir doktora gittik. doktor muayene etti ultrasonla baktı. rahim ağzının kapalı olduğunu ama rahim ağzından gebelik kesesinin bir kısmının sarktığını söyledi. bebeğim gayet iyiymiş keseside iyiymiş, 400 gr. olmuş ve kızmış. gelen suyunda önemli olmadığını rahimden bir sızıntı olduğunu dedi. yatak istirahati verdi şimdi yatıyorum bi tuvalete bide yemeğe kalkıyorum. pre-par isimli bi ilaç verdi onu kullanıyorum. bizim için dua edin lütfen bebeğime bişey olmasın. inşallah kucağıma alırım.
"
bu yazisindan 15gün sonrada bebegini kaybetmiş arkadas(( 5.düşüğüymüş..ve bu su geldiginde bebegide oynuyormus..baska sorunlarida olmuş arkadasin ama galiba 2008 eylülde anne olmuş..o kismini tam anlayamadim..inşaAllah olmuştur..
Allahim yaa..cok benziyor benim olayla..
Allah'a emanet..moralimi yüksek tutmaliyim dimi..
günaydın cnm allah kavuştursun sizi kilo vermene takılma yaww ne olacak bebişin iyise...bende kesin artık şişecem yiyorum yatıyorum ...diyet tarzıda yapamıyorumherkese günaydın arkadaşlar 9 günde o kadar çok sayfa geçmişsinizki hepsini okumam mümkün olmadı inşallah herkes iyidir...
bende gecen hafta doktora gittim kız olduğu kesinleşti bebişimin ama 1,5 kilo vermişim ben bayagı kafama taktım doktorda kızdı bebeğin durumu gayet ıyı gozukuyor kafaya takacak bı sey yok bunda dıye gunden gune fark eder dedı bakalım ... dün babamızıda askere gönderdik kütahya'ya havacı olarak hayırlısıyla gdip gelir inşdua edın bol bol
bugün bende gidecem doktora görecem böcükkkklerimi saat 11.30 da randevumuz
herkese günaydın arkadaşlar 9 günde o kadar çok sayfa geçmişsinizki hepsini okumam mümkün olmadı inşallah herkes iyidir...
bende gecen hafta doktora gittim kız olduğu kesinleşti bebişimin ama 1,5 kilo vermişim ben bayagı kafama taktım doktorda kızdı bebeğin durumu gayet ıyı gozukuyor kafaya takacak bı sey yok bunda dıye gunden gune fark eder dedı bakalım ... dün babamızıda askere gönderdik kütahya'ya havacı olarak hayırlısıyla gdip gelir inşdua edın bol bol
bugün bende gidecem doktora görecem böcükkkklerimi saat 11.30 da randevumuz
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar bol bol öpücükler:)))))))))))) nasılsınız pazartesi sendromu sanırım işe başladık kızlar ben üniversiteyi yarıda bırakmıştım beş yıl önce ve şimdi af çıktı tekrar kayıt oluyorum büyük sorumluluk hem iş hem açıköğretim hem bebiş dua edin benim için inşallah hepsini bir idare ederim
herkese günaydın arkadaşlar. yine pazartesi yine işteyiz. umarım herkes iyidir. önceki sayfaları okuyamadım malesef çok şey yazmışsınız valla. yetişemedim size.
DIRIMKIZI doktordan gelir gelmez yaz bize tamam mı.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
İLGİN CİM sende başarırsın inşallah hayırlısıyla okuluda işide. allah sağlık versinde hepsi olur. hem ne güzel tekrardan okulunu bitireceksin. senin adına sevindim.bebişin uğurlu gelmiş bak sana..
kıslarr dun duydum ,bebişlerin doğduktan sonra sarılık olması en sık karsılasılan sorunmus ...we bunu onlemek için annenın hamıleyken gunde 1 tane katkısız maden suyu içmesi gerekiomuş.bıarkadasım soledı bana da.denıycema.sdr uma ben sormustum,asıtli şeyler yasak ama soda içebılırmıyım dıe,oda soda içebılırsın demişti...paylasmak ıstedım sızlerle.denemek ısteyenlere duyrulur.....a.sa.s.
arkadaşlar hepinize günaydın herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.hasta olan arkadaşlara geçmiş.olsun.bende çok fena grip öksürük migren derken bayramı hep hasta geçirdim.şimdi biraz daha iyiyim.kış hamileliği en zor olan sanırım ne kadar dikkatde etsek hasta oluyoruz.
merhaba arkadaşlar!
uzun bi aradan sonra iş yerine gelir gelmez hemen formu açtım. umarım herkesin tatili güzel geçmiştir.
merhaba kizlar..
bugun 12.30da randevu aldim..inşaAllah güzel haberlerle gelirim..stresten karnima agrilar giriyor..
dua edin olurmu..öptüm hepiniziii
merhaba kizlar..
bugun 12.30da randevu aldim..inşaAllah güzel haberlerle gelirim..stresten karnima agrilar giriyor..
dua edin olurmu..öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?