2009 Mayıs Anneleri

mutahhara canım içini ferah tut başka şeyler düşünme eminimki ehrşey yolundadır.bizi haberdar et mutlaka.

bende hastalanan hamişler arasındaydım canım. dün akşşam eve gelince hemen tartıldım ve kilo almışmıyım diye ama vermişim bile. öksürük tüm enerjimi almış. bide sıra sıra uçuklarım çıkınca son noktayı koyduk. ama geçiyor yavaş yavaş.

geçmiş olsun tatlım bol bol c vitamini portakal limon mandalina ye ve kendini sıcak tut
en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

kıslarr bugun hastahaneden hbr beklıorum 3lu tarama sonucumuz için hala ses yok az once kendım aradım laboratuara ulasamadım,en ıısı kendım gıdıp sorayım,sonuc cıktıysa dr umuza goturcem,eger sonucumuz ii se teyzeleri oglusuma hedıye alıcam:sm_cool:
ıkılıde bişi cıkmamıstı ama bakalım üçlü nolacak?bayramdan once werdık daha hala gelmedı:1no2:.en iisi kendim gıdeyım ...randewusu olup bebişlerını gorecek annelerın mutlu hbr lerını beklıorummmm....dualarım sızle we bebişlerle...:Saruboceq:a.s.

canım hayırlısıyla iyi çıkar merak etme inşallah bizi haberdar edersin a.s.

Kızlar herkese selamlar... Sizleri çok ama çok özledim vallahi. İşe geldik yine. Yoğunluk aynen devam...

Benden sonra 45 sayfa atlamışsınız :) Okuyamadım tabi. Ama anladığım kadarıyla genel olarak hastaymış çoğu arkadaşım. Çok çok geçmiş olsun...

Ben keyifli bi tatil geçirdim. 3'lü testsonucumuz çok şükür sorunsuz çıktı. Babamızda bayramda iyice gezdirip keyif yaptırdı bize... Kızımla Bolu Dağı'na çıktık, Abant'a gittik, Mudurnu'ya gittik. Hamama bile gittik :)

Döndük dolaştık kürkçü dükkanına işimize döndük... Şu acil işleri halledeyim okuyacağım inşallah önceki mesajları... Keyifli haftalar herkese...

CANIM GEÇMİŞ OLSUN.öksürük felaket bişey.bolbol meyve ye c vitamini al ben sürekli limonlu sıcak su içt,im.

pınarcım sevindim bayramın iyi geçmesine.biizler genelde hastaydık pek keyifli bir bayram olmadı ama allah daha beter dertler vermesin canım.

pınarcım sevindim bayramın iyi geçmesine.biizler genelde hastaydık pek keyifli bir bayram olmadı ama allah daha beter dertler vermesin canım.

Sağolasın canım. Amin Allah beterinden saklasın inşallah... Daha çok tatillerimiz olur...

günaydın mayıs anneleriiii. nasılsınız bakalım, keyifler bebişler nasıl???
yediğiniz içtiğiniz bebişlerin olsun siz yaptıklarınızı anlatın bakalım, nasıl geçti tatil...

EGEECE yolladın mı kocişini allah kavuştursun. Şeniz

pınarcım hoşgeldin sevindim tatilinin iyi geçmesine bizde hastaydık bebişimle bayramın ikinci gününden itibaren yattık öptüm kocaman

gunaydın canım... herkese gunaydın gerci bizim için gunaydın calısan anneler için mesainin yarısına geldik:CüvCüv:biz 3 gun önce doktorumuza gittik 18 haftalık dedi galiba biraz önden gidio hersey normaldi cok şükür 3 lü testimiz yapıldı,sonucları henüz alamadık,ama cinsiyetini ögrenemioruz o kadar merak ediyorumki ama göstermior cok şükür bulantılarımızda gecti ve bu ayın içinde 4 kilo birden almısım :CüvCüv:doktoruma dedim bulantılarım gecti beslenebiliyorum artık dedim ,oda masallah cok ii beslenmişsin dikkatli ol dedicokacimcoookişte böle ,hasta olan arkadaslarıma acil şifalar diliyorum ..ve ben mutfaga gidiyorum:jeyyar:

merhaba kizlar..

bugun 12.30da randevu aldim..inşaAllah güzel haberlerle gelirim..stresten karnima agrilar giriyor..

dua edin olurmu..öptüm hepiniziii

mutahharacım içini ferah tut.inşallah kötü şeyler olmayacak.gelir gelmez yaz bize.güzel haberlerini bekliyoruz burda.

hadi hayırlısı olsun.ikili testte birşey çıkmadıysa 3 lü de de inşallah birşey çıkmaz.sonucu yazarsın artık..

pınarcım hoşgeldin.uzun zamandır bayramdan dolayı görüşemedik.ohh maşallah bayağı gezmişin.bayramın güzel geçmiş. bende iyiyim çok şükür.
hamama nasıl gittin sen? sıcak hamamlar zaralı diye biliyorum ben. düşük tehlikesi filan...???

Günaydın canlarım,
Ay inanmayacaksınınz ama yeni uyandım.Dün gece saat 00:30 a kadar oturduk eşimle sonra yattım,sağa dön sola dön,uyuyamadım,içimden hep yüzüstü yatmak geldi,ama bebiş var,eşim baska odaya gitti zaten benim dönmelerimden
Sonra bir yastık daha aldım,bir bacağıımı uzerine attım,belki böyle uyurum diye..Olmadı.3-4 sefer tuvalete kalktım saate bir baktım 03:00 of dedim sabah nasıl kalkıcam ben....velhasıl 11:30 ta anca uyanabildim.kahvaltı falan derken öglen olmuş hemen.

EGEECE canım Allah kavuştursun,msn'den görüşürsünüz,telefonla arasırsınız hiç üzülme

SİRİBRON canım günaydın sanada,şu güzel battaniyeyi ve yününün resmini en kısa zamanda bekliyorum,ve bugünden sonra günde 1 soda içicem sağol.Ve ikili testin doğruluk oranı %90 üçlü testin doğruluk oranı %60 mış bu yüzden birsey çıkmayacaktır canım merak etme,zaten çoğu doktor bu sebepten 3'lü teste gerek duymuyormuş canım.Sen bebişine hediyesini önceden al:ecrin_bebek:öptüm göbişinden

DIRIMKIZI canım çok iyi yapıyosun yatmakla,aman çok dikkat et kendine yeğenlerimede iyi bak he,zaten doktor tehlike geçince söyler sana sende kalkar küçük yürüyüşler yaparsın,güzelim zaten ikiz olunca sezeryan yapıtyorlarmış,öyle çok yürümesende olur gibi geliyor,İnsallah hayırlı haberlerinle dönersin doktordan.

ILGINCIM azmin imrendirdi beni,bende KPSSye çalışıcam bebişle,yaparız canım bizden ne kaçar.Şu görümce işinde bir gelişme varmı?

TLYONL canım geçmiş olsun sanada,bebişlerimiz bünyemizde ne var ne yok çektikleri için bizde dirençsiz kalyoruz tabi haliyle :CüvCüv:Olsun onlar için herseye değer

BOZON06 ve OJELİ FISTIK hoşgeldiniz güzel anneler :CüvCüv:Hayırlı kazançlar

MUTAHHARA canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin,dualarım seninle:Saruboceq:

ŞİRİNE canım iyi haberlerine çok sevindim,bende bu haftalarda hızlı kilo almaya basladım ama normalmiş merak etme ,çünkü bebişlerimiz daha hızlı büyüyomuş şu sıralar.

:enbuyukkk::enbuyukkk:

ohh ne güzel herkes burdahihoyyyt bebilerimizle iyi bir hafta geçiririz inşallah bende cmrt.dr. gidicem 3lü teste gerek yok demişti doktar ama beni istekli görünce gel yapalım dedi:jeyyar: cumartesi gidicem hem kızımıda tekrar görmüş olucam bayramda fazla gezdim haraketliydim şimdi korkuyorum bişey olucak diye ve ben hala bebişimi hissetmiyorum inşallah bu ayın sonuna doğru hissederim

kızlar biz yemeğe çıktık geldik
ya ben tavuk yiyemiyorum hamileliğin başında bir tiksinti geldi hala ağzıma süremiyorum ne hikmetse bugünde tavuk vardı yemekte ıyyyy valla görünce bile dayanamıyorum
arkadaşlar topiğimiz canladı valal işbaşı yaradı bize neyse yola devam daha maratomnu ancak yarıladık
bu arada kızlar ya benim göbüş bu bayramda atağa geçti ama bakıyorum sert sert kilo değil bebiş kızlar

CANIM BENDE 18+6 YIM ULTRASONA GÖrede 9 gün öndeyim ama benim bebişde kıpırdamıyor.sadece arada rahim bölgesine yakın yerlerde seyirme hissediyorum.bende bekliyorum ama 20.21 haftalarda hissedilirmiş genelde.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…