merhaba arkadaşlar!
uzun bi aradan sonra iş yerine gelir gelmez hemen formu açtım. umarım herkesin tatili güzel geçmiştir.
bende hastalanan hamişler arasındaydım canım. dün akşşam eve gelince hemen tartıldım ve kilo almışmıyım diye ama vermişim bile. öksürük tüm enerjimi almış. bide sıra sıra uçuklarım çıkınca son noktayı koyduk. ama geçiyor yavaş yavaş.
kıslarr bugun hastahaneden hbr beklıorum 3lu tarama sonucumuz için hala ses yok az once kendım aradım laboratuara ulasamadım,en ıısı kendım gıdıp sorayım,sonuc cıktıysa dr umuza goturcem,eger sonucumuz ii se teyzeleri oglusuma hedıye alıcam:sm_cool:
ıkılıde bişi cıkmamıstı ama bakalım üçlü nolacak?bayramdan once werdık daha hala gelmedı:1no2:.en iisi kendim gıdeyım ...randewusu olup bebişlerını gorecek annelerın mutlu hbr lerını beklıorummmm....dualarım sızle we bebişlerle...:Saruboceq:a.s.
bende hastalanan hamişler arasındaydım canım. dün akşşam eve gelince hemen tartıldım ve kilo almışmıyım diye ama vermişim bile. öksürük tüm enerjimi almış. bide sıra sıra uçuklarım çıkınca son noktayı koyduk. ama geçiyor yavaş yavaş.
pınarcım sevindim bayramın iyi geçmesine.biizler genelde hastaydık pek keyifli bir bayram olmadı ama allah daha beter dertler vermesin canım.
merhaba kizlar..
bugun 12.30da randevu aldim..inşaAllah güzel haberlerle gelirim..stresten karnima agrilar giriyor..
dua edin olurmu..öptüm hepiniziii
kıslarr bugun hastahaneden hbr beklıorum 3lu tarama sonucumuz için hala ses yok az once kendım aradım laboratuara ulasamadım,en ıısı kendım gıdıp sorayım,sonuc cıktıysa dr umuza goturcem,eger sonucumuz ii se teyzeleri oglusuma hedıye alıcam:sm_cool:
ıkılıde bişi cıkmamıstı ama bakalım üçlü nolacak?bayramdan once werdık daha hala gelmedı:1no2:.en iisi kendim gıdeyım ...randewusu olup bebişlerını gorecek annelerın mutlu hbr lerını beklıorummmm....dualarım sızle we bebişlerle...:Saruboceq:a.s.
Kızlar herkese selamlar... Sizleri çok ama çok özledim vallahi. İşe geldik yine. Yoğunluk aynen devam...
Benden sonra 45 sayfa atlamışsınız :) Okuyamadım tabi. Ama anladığım kadarıyla genel olarak hastaymış çoğu arkadaşım. Çok çok geçmiş olsun...
Ben keyifli bi tatil geçirdim. 3'lü testsonucumuz çok şükür sorunsuz çıktı. Babamızda bayramda iyice gezdirip keyif yaptırdı bize... Kızımla Bolu Dağı'na çıktık, Abant'a gittik, Mudurnu'ya gittik. Hamama bile gittik :)
Döndük dolaştık kürkçü dükkanına işimize döndük... Şu acil işleri halledeyim okuyacağım inşallah önceki mesajları... Keyifli haftalar herkese...
ohh ne güzel herkes burdahihoyyyt bebilerimizle iyi bir hafta geçiririz inşallah bende cmrt.dr. gidicem 3lü teste gerek yok demişti doktar ama beni istekli görünce gel yapalım dedi:jeyyar: cumartesi gidicem hem kızımıda tekrar görmüş olucam bayramda fazla gezdim haraketliydim şimdi korkuyorum bişey olucak diye ve ben hala bebişimi hissetmiyorum inşallah bu ayın sonuna doğru hissederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?