2009 Mayıs Anneleri

pınarcım hoşgeldin sevindim tatilinin iyi geçmesine bizde hastaydık bebişimle bayramın ikinci gününden itibaren yattık öptüm kocaman

Sağolasın tatlım. İyi geldi valla bu tatil...Çok geçmiş olsun canım...

Hoşbulduk canım. Valla çok özledim sizleri. İğnelerle aran nasıl tatlım alışabildin mi?

Hamamın ılık oda diye bir bölümü vardı canım. Kalp hastaları, çocuklar ve hamileler girebilsin diye yapmışlar. Sıcaklığını çok iyi ayarlamışlar. Hiç öyle bunaltıcı değildi. Çok sıcak suda kullanmayınca sorun olmadı. Ama çok keyifliydi valla. Hamamdan çıkınca gidip otelde bir uyumuşum ki yemeğe zor kaldırdılar :)

SEMRA canıım bende yarın gidicem 3'lü test için,hem ultrasonda cinsiyetinide ögrenmiş olurum diye mit ediyorum.Bebişler en net olarak 20. haftada hissedilmeye baslıyormuş canım,ama sürekli olmamakla birlikte bende hissediyorum bebişimi

MARLYN masallah masallah oy oy yerim ben kuzunu:ecrin_bebek:büyüsün büyüsün annesi benimde karnım büyüyor artık ,sanki bu haftalarda dahada hızlı büyüyor gibi masallah

a.s.a.s.

evet iğnelere alıştım ne yapalım.başa gelen çekiliyormuş.eşim vuruyor zaten sağolsun. hımm şimdi anladım.bende sıcak yere nasıl gitti diye merak etmiştim.
bak şimdi hamam dedin benimde canım istedi. oh şöyle sıcak sıcak ne güzel olurdu...şu an hamamda olsaydım.

Allah beterinden saklasın bitanem. Buna da şükür diyelim. Ohh eşin vurunca iyi olur. Ben olsam kendim yapamazdım zaten. Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah teyzesinin kuzusunu :)

Valla hamam süper canım ya. İnsan acaip rahatlıyor. Fırsat bulursanız mutlaka gidin. Ama benim gittiğim gibi ılık oda olsun mutlaka. Sıcağı çok tehlikeli bu dönemde...

Tünaydın bayanlar..

Uzun bir aradan sonra bende tekrar aranızdayım.Kızlar kaç sayfa yazdınız öyle kıskandım valla şöyle bir baktım sonra okuycam insallah geçmişi sanırım hastalananlar var aramızda onlara allahtan acil şifalar diliyorum.
Bizde ist gittik kızlar bayramda kayınvalideme gezdik cok güzeldi.Bugün hala işe alışamadım ama tatil cok güzel.
Bu arada 1 haftadan beri bebeğim okadar hareketleki kızlar anlatamam size.Cok tuhaf birşey sürekli dönüyor tekmeliyor cok mutluyummm ama alışamadım sanki gıdıklanıyorum bazen sesli tepki bile veriyorum herkes anlıyor oynadığını valla saklımız gizlimiz yok bu hamilelikte :):):)

hoşgeldin canım ne kadar güzel demek başladı hareketler çok sevindim canım hayırlısıyla yarıladık sayılır hamileliği Allah bebişlerimizi bize bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:

evet ilgincim ya ben sata göre 18+5 im fakat dr göre 19+5 şaka maka yarı oluyor gerçekten bazen zamanın az kaldığını düşününce kalbim daralıyor ya heyecandan hepimiz kucaklarımıza alalım sağlıcaklara ondan önemli hiçbirşey yok :Saruboceq:

Güzel mayıs anneleri merhaba nasılsınız bebişler nasıl
oğluşumla ben iyiyiz inş böbreğimizde bir ilerleme olmıcak ve biz hada iyi olucaz gittik profösöre şuan ciddi bir sorun yok inş daha fazla büyümez dedi büyümicek gibi görünüyor dedi 23 haftada bir daha gidicez kontrol edicek bakalım hayırlısı benim çok işim var kızlar toparlayayımda yarın girerim artık

kızlar biz geldik doktorum bebekleirme baktı gayet iyi dedi soldaki bebeğim bir hafta önde gidiyormuş.
ve soldaki bebek beni yanıltmıyorsa erkek dedi süpriz oldu çünki göstermiyolardı kendilerini ötekini hoş göremedik...ama olsun hiç farketmez sağlık ve hayırlı olsunlar kabulüm herşeye
yatamaya devam edecez ve haftaya p.tesi yine gideceğiz rahim boyu ölçülcek

şimdi yatıyorum kızlarr

İNCİHAN canım hoşgeldin tatilden,bebiişinede kırkbirkere masallah annesi yarmazmı olcak nesırnaşık şey

ASLIMMM canım bebişinin ve senin iyi olduğunuza çok sevindim.İnşallah bir daha hiç sorunla karsılasmadan tamamlarsın hamileliğini,iyi çalışmalar.

DIRIMKIZI masallah canım

canım hoşgeldiniz çok sevindim bebişlerin iyi olmasınaa.s.

sanada maşallah tatlım evet ya büyüyorlar ya bide hareketlilerki benim kız artık baya baya tekme moduna geçti artık çok hissediyorum :dance:

Canım çok sevindim. Herşey yolunda gider inşallah...

Maşşallah canım benim. Allah başka dert vermesin inşallah... Sağlıkla alırsın inşallah kucağına...

sanada maşallah tatlım evet ya büyüyorlar ya bide hareketlilerki benim kız artık baya baya tekme moduna geçti artık çok hissediyorum :dance:

Benimkide valla rahime sürekli tekme atıyor heralde. Özellikle ben yemek yerken :)

kızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(

Canım ben en basından beri jiletle alıyorum,çok rahat oluyor.Esmer değilsen düşünebilirsin.
Hem ağdalık olana kadar uzaması gerekir buda extra bakteri demek Allah korusun

Canım ben en basından beri jiletle alıyorum,çok rahat oluyor.Esmer değilsen düşünebilirsin.
Hem ağdalık olana kadar uzaması gerekir buda extra bakteri demek Allah korusun

ama canım yıllardır ağda yapıyorum mesela ben jilet kullanınca batık oluyor ve iltihap topluyor. sürekli iç çamaşırımı temiz tutuyorum ped kullanıyorum allaha şükür akıntı falan hiç yaşamadım inşallah yaşamamda.hayırlısıyla geçer bugünlerimiz inşallah.

kızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(

Hiç ağda yaptırmadım. Bu sene kısmet olsaydı koltuk altıma yaptırdığım gibi lazer epilasyon yaptırıcaktım ama doğumdan sonraya kaldı artık. Jiletle idare ediyorum. Bakalım ilerleyen dönemde nasıl olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…