pınarcım hoşgeldin sevindim tatilinin iyi geçmesine bizde hastaydık bebişimle bayramın ikinci gününden itibaren yattık öptüm kocaman
pınarcım hoşgeldin.uzun zamandır bayramdan dolayı görüşemedik.ohh maşallah bayağı gezmişin.bayramın güzel geçmiş. bende iyiyim çok şükür.
hamama nasıl gittin sen? sıcak hamamlar zaralı diye biliyorum ben. düşük tehlikesi filan...???
Sağolasın tatlım. İyi geldi valla bu tatil...Çok geçmiş olsun canım...
Hoşbulduk canım. Valla çok özledim sizleri. İğnelerle aran nasıl tatlım alışabildin mi?
Hamamın ılık oda diye bir bölümü vardı canım. Kalp hastaları, çocuklar ve hamileler girebilsin diye yapmışlar. Sıcaklığını çok iyi ayarlamışlar. Hiç öyle bunaltıcı değildi. Çok sıcak suda kullanmayınca sorun olmadı. Ama çok keyifliydi valla. Hamamdan çıkınca gidip otelde bir uyumuşum ki yemeğe zor kaldırdılar :)
evet iğnelere alıştım ne yapalım.başa gelen çekiliyormuş.eşim vuruyor zaten sağolsun. hımm şimdi anladım.bende sıcak yere nasıl gitti diye merak etmiştim.
bak şimdi hamam dedin benimde canım istedi. oh şöyle sıcak sıcak ne güzel olurdu...şu an hamamda olsaydım.
Tünaydın bayanlar..
Uzun bir aradan sonra bende tekrar aranızdayım.Kızlar kaç sayfa yazdınız öyle kıskandım valla şöyle bir baktım sonra okuycam insallah geçmişi sanırım hastalananlar var aramızda onlara allahtan acil şifalar diliyorum.
Bizde ist gittik kızlar bayramda kayınvalideme gezdik cok güzeldi.Bugün hala işe alışamadım ama tatil cok güzel.
Bu arada 1 haftadan beri bebeğim okadar hareketleki kızlar anlatamam size.Cok tuhaf birşey sürekli dönüyor tekmeliyor cok mutluyummm ama alışamadım sanki gıdıklanıyorum bazen sesli tepki bile veriyorum herkes anlıyor oynadığını valla saklımız gizlimiz yok bu hamilelikte :):):)
hoşgeldin canım ne kadar güzel demek başladı hareketler çok sevindim canım hayırlısıyla yarıladık sayılır hamileliği Allah bebişlerimizi bize bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:
kızlar biz geldik doktorum bebekleirme baktı gayet iyi dedi soldaki bebeğim bir hafta önde gidiyormuş.
ve soldaki bebek beni yanıltmıyorsa erkek dedi süpriz oldu çünki göstermiyolardı kendilerini ötekini hoş göremedik...ama olsun hiç farketmez sağlık ve hayırlı olsunlar kabulüm herşeye
yatamaya devam edecez ve haftaya p.tesi yine gideceğiz rahim boyu ölçülcek
şimdi yatıyorum kızlarr
SEMRA canıım bende yarın gidicem 3'lü test için,hem ultrasonda cinsiyetinide ögrenmiş olurum diye mit ediyorum.Bebişler en net olarak 20. haftada hissedilmeye baslıyormuş canım,ama sürekli olmamakla birlikte bende hissediyorum bebişimi
MARLYN masallah masallah oy oy yerim ben kuzunu:ecrin_bebek:büyüsün büyüsün annesibenimde karnım büyüyor artık ,sanki bu haftalarda dahada hızlı büyüyor gibi masallah
a.s.a.s.
Güzel mayıs anneleri merhaba nasılsınız bebişler nasıl
oğluşumla ben iyiyiz inş böbreğimizde bir ilerleme olmıcak ve biz hada iyi olucaz gittik profösöre şuan ciddi bir sorun yok inş daha fazla büyümez dedi büyümicek gibi görünüyor dedi 23 haftada bir daha gidicez kontrol edicek bakalım hayırlısı benim çok işim var kızlar toparlayayımda yarın girerim artık
kızlar biz geldik doktorum bebekleirme baktı gayet iyi dedi soldaki bebeğim bir hafta önde gidiyormuş.
ve soldaki bebek beni yanıltmıyorsa erkek dedi süpriz oldu çünki göstermiyolardı kendilerini ötekini hoş göremedik...ama olsun hiç farketmez sağlık ve hayırlı olsunlar kabulüm herşeye
yatamaya devam edecez ve haftaya p.tesi yine gideceğiz rahim boyu ölçülcek
şimdi yatıyorum kızlarr
sanada maşallah tatlım evet ya büyüyorlar ya bide hareketlilerki benim kız artık baya baya tekme moduna geçti artık çok hissediyorum :dance:
kızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(
canım ben ağda yapıyorum ama son ay nasıl olur bilmiyorum.allahtan tüyler sayıyla):):)
kızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(
Canım ben en basından beri jiletle alıyorum,çok rahat oluyor.Esmer değilsen düşünebilirsin.
Hem ağdalık olana kadar uzaması gerekir buda extra bakteri demek Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?