ama canım yıllardır ağda yapıyorum mesela ben jilet kullanınca batık oluyor ve iltihap topluyor. sürekli iç çamaşırımı temiz tutuyorum ped kullanıyorum allaha şükür akıntı falan hiç yaşamadım inşallah yaşamamda.hayırlısıyla geçer bugünlerimiz inşallah.
CANIM BENDE 18+6 YIM ULTRASONA GÖrede 9 gün öndeyim ama benim bebişde kıpırdamıyor.sadece arada rahim bölgesine yakın yerlerde seyirme hissediyorum.bende bekliyorum ama 20.21 haftalarda hissedilirmiş genelde.a.s.
SEMRA canıım bende yarın gidicem 3'lü test için,hem ultrasonda cinsiyetinide ögrenmiş olurum diye mit ediyorum.Bebişler en net olarak 20. haftada hissedilmeye baslıyormuş canım,ama sürekli olmamakla birlikte bende hissediyorum bebişimi
canım inşallah iyi çıkar sonuçlar,bebişinde gösterir inşallah cinsiyetinihihoyyyt
Tünaydın bayanlar..
Uzun bir aradan sonra bende tekrar aranızdayım.Kızlar kaç sayfa yazdınız öyle kıskandım valla şöyle bir baktım sonra okuycam insallah geçmişi sanırım hastalananlar var aramızda onlara allahtan acil şifalar diliyorum.
Bizde ist gittik kızlar bayramda kayınvalideme gezdik cok güzeldi.Bugün hala işe alışamadım ama tatil cok güzel.
Bu arada 1 haftadan beri bebeğim okadar hareketleki kızlar anlatamam size.Cok tuhaf birşey sürekli dönüyor tekmeliyor cok mutluyummm ama alışamadım sanki gıdıklanıyorum bazen sesli tepki bile veriyorum herkes anlıyor oynadığını valla saklımız gizlimiz yok bu hamilelikte :):):)
ay canım maşallah ne mutlu sana hep oynasın bebişin:dance:
kızlar biz geldik doktorum bebekleirme baktı gayet iyi dedi soldaki bebeğim bir hafta önde gidiyormuş.
ve soldaki bebek beni yanıltmıyorsa erkek dedi süpriz oldu çünki göstermiyolardı kendilerini ötekini hoş göremedik...ama olsun hiç farketmez sağlık ve hayırlı olsunlar kabulüm herşeye
yatamaya devam edecez ve haftaya p.tesi yine gideceğiz rahim boyu ölçülcek
şimdi yatıyorum kızlarr
ohhh ohh ne güzel canım hayırlı olsun,yat dinlen yorma sakın kendini
kızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(
canım ben ağda yapıyorum son aylardada zor olucak nasıl dayanıcam bilmiyorum ama ablam hamileliğinde son zaman bile hep ağda yaptı inşallah bende dayanabilirsem yapıcam hiç jilet vurmadım oyüzden çoğalır diye korkuyorum ama tabi son aylarda hassaslaşıyor dayanamazsam jiletle alıcam napıyım inşallah dayanırım
mayıs anneleri herkese merhaba....
genelde bayram tatilleri ii geçmiş gibi. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
bizimde tatilimiz gayet ii geçti... Antalyadaydık, bolbol güneş depoladık ,gezdik ve sanırım yemek olayını da biraz abartık. Döndüğümüzde annem sana noldu, neden böyle şiştin dedi :))))
bu uzun tatilin ardından işe başlamak biraz ağır geldi ama napalım idare etcez artık....
kızlar biz geldik doktorum bebekleirme baktı gayet iyi dedi soldaki bebeğim bir hafta önde gidiyormuş.
ve soldaki bebek beni yanıltmıyorsa erkek dedi süpriz oldu çünki göstermiyolardı kendilerini ötekini hoş göremedik...ama olsun hiç farketmez sağlık ve hayırlı olsunlar kabulüm herşeye
şimdi yatıyorum kızlarr
arkadaşlar hemen hemen herkesin bebişi tekme moduna geçmiş benim prenses biraz tembel galiba:):)
kızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(
kızlar ben arada bir böle nasıl anlatsam sanki karıncalar geziyomuş gibi bişiler hissediyorum acaba bu bebeğimin hareketi olabilir mi...
evet o karıncalanmalar kesin bebişindir. çünkü yazıyor hep böyle karıcalanmalar yada kuşun kanatları çırpması gibi bazı şeyler olurmuş.birde nabız atar gibi hani seyiriyor deriz ya öyle şeylerde olurmuş. işte benimki dün sanki nabız atar gibi attı. ve 7-8 defa yaptı bunu.
FULYACIM,tesekkürler canım iyiyim bende,Yeni öglen yemeği yedik,doyurdum bebişimi simdi ise bakayım dedim teyzeleri neler yapıyo.Sen nasılsın canım?İnşallah plasenta artık toparlanmıştır yavas yavas,doktora önümüzdeki haftamı gidecektin?Öpüyorum bebişini:ecrin_bebek
MUTAHHARA,canım geçmiş olsun,bas ağrısı bendede sık oluyor,hatta nerdeyse her aksam oluyor,ama ben hiç yokmuş gibi davranıyorum bir süre sonra geçiyor kendiliğinden,İnşallah sendede öyle olurşutarafagitti
herkese günaydın arkadaşlar 9 günde o kadar çok sayfa geçmişsinizki hepsini okumam mümkün olmadı inşallah herkes iyidir...
bende gecen hafta doktora gittim kız olduğu kesinleşti bebişimin ama 1,5 kilo vermişim ben bayagı kafama taktım doktorda kızdı bebeğin durumu gayet ıyı gozukuyor kafaya takacak bı sey yok bunda dıye gunden gune fark eder dedı bakalım ... dün babamızıda askere gönderdik kütahya'ya havacı olarak hayırlısıyla gdip gelir inşdua edın bol bol
bugün bende gidecem doktora görecem böcükkkklerimi saat 11.30 da randevumuz
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar bol bol öpücükler:)))))))))))) nasılsınız pazartesi sendromu sanırım işe başladık kızlar ben üniversiteyi yarıda bırakmıştım beş yıl önce ve şimdi af çıktı tekrar kayıt oluyorum büyük sorumluluk hem iş hem açıköğretim hem bebiş dua edin benim için inşallah hepsini bir idare ederim
merhaba kizlar..
bugun 12.30da randevu aldim..inşaAllah güzel haberlerle gelirim..stresten karnima agrilar giriyor..
dua edin olurmu..öptüm hepiniziii
kıslarr bugun hastahaneden hbr beklıorum 3lu tarama sonucumuz için hala ses yok az once kendım aradım laboratuara ulasamadım,en ıısı kendım gıdıp sorayım,sonuc cıktıysa dr umuza goturcem,eger sonucumuz ii se teyzeleri oglusuma hedıye alıcam:sm_cool:
ıkılıde bişi cıkmamıstı ama bakalım üçlü nolacak?bayramdan once werdık daha hala gelmedı:1no2:.en iisi kendim gıdeyım ...randewusu olup bebişlerını gorecek annelerın mutlu hbr lerını beklıorummmm....dualarım sızle we bebişlerle...:Saruboceq:a.s.
Kızlar herkese selamlar... Sizleri çok ama çok özledim vallahi. İşe geldik yine. Yoğunluk aynen devam...
Benden sonra 45 sayfa atlamışsınız :) Okuyamadım tabi. Ama anladığım kadarıyla genel olarak hastaymış çoğu arkadaşım. Çok çok geçmiş olsun...
Ben keyifli bi tatil geçirdim. 3'lü testsonucumuz çok şükür sorunsuz çıktı. Babamızda bayramda iyice gezdirip keyif yaptırdı bize... Kızımla Bolu Dağı'na çıktık, Abant'a gittik, Mudurnu'ya gittik. Hamama bile gittik :)
Döndük dolaştık kürkçü dükkanına işimize döndük... Şu acil işleri halledeyim okuyacağım inşallah önceki mesajları... Keyifli haftalar herkese...
şimdi yatıyorum kızlarr
genelde bayram tatilleri ii geçmiş gibi. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
bizimde tatilimiz gayet ii geçti... Antalyadaydık, bolbol güneş depoladık ,gezdik ve sanırım yemek olayını da biraz abartık. Döndüğümüzde annem sana noldu, neden böyle şiştin dedi :))))
bu uzun tatilin ardından işe başlamak biraz ağır geldi ama napalım idare etcez artık....
süper o zaman demek ki benim tembel oğlum da isteyince hareket edebiliyo:)))
Canım çok sevindim. Herşey yolunda gider inşallah...
Maşşallah canım benim. Allah başka dert vermesin inşallah... Sağlıkla alırsın inşallah kucağına...
Benimkide valla rahime sürekli tekme atıyor heralde. Özellikle ben yemek yerken :)
Hiç ağda yaptırmadım. Bu sene kısmet olsaydı koltuk altıma yaptırdığım gibi lazer epilasyon yaptırıcaktım ama doğumdan sonraya kaldı artık. Jiletle idare ediyorum. Bakalım ilerleyen dönemde nasıl olacak...
kızlar ben arada bir böle nasıl anlatsam sanki karıncalar geziyomuş gibi bişiler hissediyorum acaba bu bebeğimin hareketi olabilir mi...
canım benimde rahim bölgesinde seyirmeler nabız atışları gibi bişeyler oluyor çok sık ama hep aynı yerde olunca pek anlam veremiyorum bende
Merhaba arkadaşlar,bebişler hareketlenmeye başladı.Ben de seyirme şeklinde hissedebiliyorum.onu hissettiğinde insanın içi rahat ediyo.Canlı olduğuna dair ipucu veriyo.
Cumartesi doktordaydık,%99.9 kız dedi.Ama ben hala kendimi kıza alıştırmak istemiyom.Oluyomuş yanlış tespitler sonuçta :)
Bir daha ki aya renkli ultrasyon var.O zaman yüzde yüz belli olur herhalde :)
Bu arada renkli ultrasyonun fiyatı hakkında bilginiz var mı?Ben sordum,120 dedi.
Merhaba arkadaşlar,bebişler hareketlenmeye başladı.Ben de seyirme şeklinde hissedebiliyorum.onu hissettiğinde insanın içi rahat ediyo.Canlı olduğuna dair ipucu veriyo.
Cumartesi doktordaydık,%99.9 kız dedi.Ama ben hala kendimi kıza alıştırmak istemiyom.Oluyomuş yanlış tespitler sonuçta :)
Bir daha ki aya renkli ultrasyon var.O zaman yüzde yüz belli olur herhalde :)
Bu arada renkli ultrasyonun fiyatı hakkında bilginiz var mı?Ben sordum,120 dedi.
Hoş bulduk canım.16 haftalığım.Ben de ticker eklmekle uğraşıyodum ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?