2009 Mayıs Anneleri

Canım sende öyle bir etki göstermiş olabilir,kişiden kişiye göre değişir,ben hiç ağda yaptırmadım,hiç batık olmadı ve hiç iltihap olmadı.Kişinin tüy rengine ve tüy tipine cilt yapısına göre değişir bence.Ve jilet çok daha kolay 30 saniyede sipşak

mayıs anneleri herkese merhaba....

genelde bayram tatilleri ii geçmiş gibi. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.

bizimde tatilimiz gayet ii geçti... Antalyadaydık, bolbol güneş depoladık ,gezdik ve sanırım yemek olayını da biraz abartık. Döndüğümüzde annem sana noldu, neden böyle şiştin dedi :))))

bu uzun tatilin ardından işe başlamak biraz ağır geldi ama napalım idare etcez artık....

CANIM BENDE 18+6 YIM ULTRASONA GÖrede 9 gün öndeyim ama benim bebişde kıpırdamıyor.sadece arada rahim bölgesine yakın yerlerde seyirme hissediyorum.bende bekliyorum ama 20.21 haftalarda hissedilirmiş genelde.a.s.

Ya benim daha çok var 21,ci haftaya,nasıl bir duygu çok merak ediyorum çünkü ben bazen hamile olduğumu unutuyorumnaniknanik merdivenlerden falan hızlı iniyorum sonradan aklıma geliyor:mymeka: valla sopalığım biliyorum eşimde buyüzden çok kızıyor insan içindeki bebeği nasıl unutur diceksiniz ama bazen gerçekten aklımda çıkıyor ani hareketlerde bulunuyorum oyüzden bebişim kıpırdasada beni hep uyarsakaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım,yarasın bebişinecokacimcoook

oh ne güzel sevindim senin adına. allah hakkında hayırlısını versin.

arkadaşlar hemen hemen herkesin bebişi tekme moduna geçmiş benim prenses biraz tembel galiba:):)

sanırım benimkide tembel. sadece dün sanki birşeyler hissettim. kesin oydu biliyorum. ama başka öyle sık sık birşey olmuyor bende de.ara ara oluyor ama bebişmi bilmiyorum.birde bugün 20 haftalık olduk...

kızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(

ben kolaltı ve bacaklara her zaman ağda yaptırıyorum. öbür yeride şimdiye kadar hep jiletle aldım. birkaç seger ağda denedim ama alerji yaptı. ağda dan sonra mutlaka bepanten filan sürmem gerekiyor. bakalım artık belki son aylarda yaptıracam bende mecburiyetten.

kızlar ben arada bir böle nasıl anlatsam sanki karıncalar geziyomuş gibi bişiler hissediyorum acaba bu bebeğimin hareketi olabilir mi...

kızlar ben arada bir böle nasıl anlatsam sanki karıncalar geziyomuş gibi bişiler hissediyorum acaba bu bebeğimin hareketi olabilir mi...

evet o karıncalanmalar kesin bebişindir. çünkü yazıyor hep böyle karıcalanmalar yada kuşun kanatları çırpması gibi bazı şeyler olurmuş.birde nabız atar gibi hani seyiriyor deriz ya öyle şeylerde olurmuş. işte benimki dün sanki nabız atar gibi attı. ve 7-8 defa yaptı bunu.

süper o zaman demek ki benim tembel oğlum da isteyince hareket edebiliyo:)))

ah cnm 2 hafta var daha doktora gitmeme..o zaman belli olacak zaten doktorum 3 haftaya cıkar bence dedi yani zamanından önce gitmemde anlamsız bu durumda bekleyeceğim tatlım..ama 1 hafta gecti 2 hafta kaldı.

cnm benim allah kavustursun.. dualarımız seninle cnm..

bugün bende gidecem doktora görecem böcükkkklerimi saat 11.30 da randevumuz

oo cok güzel cnm..üstesinden gelirsin cok sevindim senin adına..

merhaba kizlar..

bugun 12.30da randevu aldim..inşaAllah güzel haberlerle gelirim..stresten karnima agrilar giriyor..

dua edin olurmu..öptüm hepiniziii

inşallah bitanem..hayırlı hbrlerle gelirsin

ikili iyi cıktıysa genelde 3 lüde iyi çıkarmıs.bende bu haftaiçi alıcam sonucumu cnm hayırlı güzel hbrler alırız inşallah

pınarcım güzel bir bayram tatili gecirmişsin.çok sevindim senin adına tatlım.ben maalesef yatıyorum.plesentam aşagıda her an kanamam olabilir tehlikeli.o yüzden cnm.ama bol bol dinleniyorum :))

gözünaydın cnm benim.. bebişleri görmüşsün..dinlen sende bol bol.

hosgeldin cnm..allah sağlık versinde cnm insan o çalıştığı günleri bile arıyor bazen valla.evden cıkamayınca..ama olsun bebişler sağlıklı olsunda

doğru canım yemek yerken özellikle tatlı şeyler yerken bide benimki mandalina yerken hep oynuyor şimdiye kadar şaşmadı her mandalina yediğimde oynuyor ne garip dimi allahım ya mucize bu bebişler

vallahi kızlar ben başından beri jilete geçtim ağda zararlı olurmu acep diye ama sonuna kadar jiletle gidicez sanırım ama doğuma giderken ağda tertemiz olur valla bakalım

yarasın bebişine annesi oh oh ne iyi etmişsin ama bundan sonra hafta hafta şişecez sanırım bu 9 günde benim göbüş fark yaptı eşimle ayrıydık tatilde beni görünce evrim geçirmişsin canım sen o göbüş ne öle dedi bide benimki böle yukarı doğru bir çıktı bakalım daha nasıl genişliycez

bakıyorum bazen şimdiden penguen durumları yaşıyorum

evet evet bebiş annesi

canım benimde rahim bölgesinde seyirmeler nabız atışları gibi bişeyler oluyor çok sık ama hep aynı yerde olunca pek anlam veremiyorum bende

Merhaba arkadaşlar,bebişler hareketlenmeye başladı.Ben de seyirme şeklinde hissedebiliyorum.onu hissettiğinde insanın içi rahat ediyo.Canlı olduğuna dair ipucu veriyo.
Cumartesi doktordaydık,%99.9 kız dedi.Ama ben hala kendimi kıza alıştırmak istemiyom.Oluyomuş yanlış tespitler sonuçta :)
Bir daha ki aya renkli ultrasyon var.O zaman yüzde yüz belli olur herhalde :)
Bu arada renkli ultrasyonun fiyatı hakkında bilginiz var mı?Ben sordum,120 dedi.

Hoşgeldin canım,sen kaç haftalık hamilesin?

bitaneler napıyorsunuz başım çok ağrıyor mesaim bitsin artıkkkkkkkkk uzun süre tatil yapmak güzelde dönüşü çok zor (

merhaba canım öncelikle kız erkek farketmez hayırlı ve sağlıklı olsun bebişlerimiz bu dönemler yanılma payı olabiliyor ilk 12 haftada doktorum %99 kız dedi sonra başka bir doktora gittim oda erkek olabilir dedi bakalım hayırlısı renkli ultrason benim doktorumda 130 canım:1hug:

Hoş bulduk canım.16 haftalığım.Ben de ticker eklmekle uğraşıyodum ama olmadı.

Allah bagışlasın canım,bende 24 ocakta renkli ultrasona giricem,ama fiyatını henüz ögrenmedim.Renkli olduğu için dahada net belli olur cinsiyeti.Kızım olursa barbie gibi giydiririm valla
naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…