2009 Mayıs Anneleri

merhaba canlarım bu gün nasılsınz bakalım ben ve bebişim iyiyiz çok şükür ama acayip iştahımız açık her an elimde bişey var kendimi durduramıyorum doğuma kadar iyice yuvarlak bişi olcam ben eşimde diyo yuvarlana yuvarlana gideriz hastaneye die :)))

Bebişlerimiz sağlıklı olsunda varsın anneleri tombik olsun canım boşveeeercokacimcoook

kızlar yeğenim var 1 yaşında görüntü resmimdeki.1 haftadır hasta yüksek ateş ishal kusma gitmedikelri doktor kalmadı hem grip hemde diş çıkarınca 2 tane birden bu duruma düşmüş.ona o kadar üzülüyorumki günlerdir 1 kaşık bile bişey yiyemiyor.inşallah iyileşir biran önce

kızlar bu renkli ultrason dediğiniz ayrıntılıya giricez o mu?

hoşgeldin tatlım..ben ve bebişimde iyiyiz çok şükür..aynen cnm elim hiç boş kalmıyor e bide annem bakıyor bana sağolsun meyvelerim bile soyulmus dilimlenmiş önümde ee banada yemek kalıyor birtekk..

Kızlar bakın bayada faydalıymış kestane:

Potasyum, fosfor, magnezyum, klor, kalsiyum, demir, sodyum mineralleri ile C, B1, B2, PP vitaminlerini içeren ve şeker, protein, yağ açısından zengin olan kestanenin, 100 gramında 200 kalori bulunuyor. Nişasta, mineral tuz, özellikle potasyum ve diğer besinsel değerleriyle kestane, kış mevsiminin olumsuz şartlarına, fiziksel ve zihinsel yorgunluklara karşı paha biçilmez bir sağlık kaynağı. Kalp ve kas sistemini uyarıp organizmanın su dengesini düzenleyen kestane, kasları güçlendiriyor, kan dolaşımını hızlandırıp varis ve basurların gelişimini önlüyor. Kestane, en çok potasyum düşüklüğünden yakınanlara öneriliyor, çünkü 100 gramında tam 500 mg potasyum bulunuyor. Ancak uzmanlar, damar sertliği ve şeker hastalığından yakınanların, kestaneyi ölçülü miktarda yemeleri gerektiğini vurguluyor.

Çocuk, genç ve yaşlılar için çok değerli bir enerji kaynağı olan, antik çağlardan beri ´aşk iksiri´ olarak bilinen kestanenin yaşamı uzattığı dahi öne sürülüyor. İnsanoğlunun bala batırarak tatlıya dönüştürüp yediği ilk meyvelerden biri olan kestanenin, antik çağda kutsal sayıldığı için saraylarda verilen büyük şölenlerin değişmez lezzeti olduğu biliniyor. Kestane ile ilgili efsaneler de dünden bugüne dilden dile anlatılıyor. Rivayete göre Güney Avrupa´nın bir köyünde 4 bin yıllık dev bir kestane ağacı bulunuyor. Ağaç, 50 metre çapındaki gövdesi ve dev yapraklarıyla neredeyse tüm köyü kaplıyor. Yapraklarının adalet dağıttığına inanılan ağaç için, ´200 kişilik şövalye ordusu´ deniliyor.

canım geçmiş olsun hava geçişleri herkes hasta umarım en kısa zamanda iyileşir bitanem çocuklar için daha zor hastalık

oo kuzum benim kıyamam..çok gecmiş olsun cnm.cabuk iyileşir umarım...

Çok geçmiş olsun canım yaa sanırım bebekler hastalıkları daha zor atlatıyor,insallah kısa zamanda iyilesir

:ecrin_bebek:

merhaba fıstığım iyiyiz sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
canım yarasın sanada bebişinede :CüvCüv: bende yemek istiyorum artık canım birşeyler istesin şimdilik sadece bebişimi düşündüğüm için yemeye çalışıyorum yoksa aklıma bile gelmiyor iştahımız olsunda alalım kilo herşey bebişler için doğum sonrası emzirirken veriliyor

bitaneler napıyorsunuz başım çok ağrıyor mesaim bitsin artıkkkkkkkkk uzun süre tatil yapmak güzelde dönüşü çok zor (

evet dediğin gibi tatil güzel ama dönüşü çok kötü oluyor. Aslında çalışanlara bu kadar tatil iyi gelmiyor.sonradan işe gelirken acaip stres oluyorum işi unuttuğum için.ağlayasım geliyor işe gelirken.

sağol cnm..her gün ceviz 5 6 tane ceviz yiyordum dünde kestane aldık yiyesim yoktu pek ama 3 5 tanede kestane yerim artık tatlım :):):) bal pezmez 2 ser kasık yiyorum her gün birdeve 4 5 cesit meyve.1lt süt.1 kase yoğurt.sanırım yeter :)))

inş canım ya yavrum benim küçüçük haliyle çektiği sıkıntıya bak

BENDE CANIM MEYVE ceviz pekmez 1 bardak süt ve yoğurt yiyorum.ama bazende sadece tarhana çorbası içebiliyorum pek iştahım olmuyor bazı zamanlar

fulyacım yararlı besinler tüketiyorsun bende dikkat ediyorum yediklerime süt yoğurt ceviz meyva badem kuru kayısı ve( haftada bir balıkda eklersem iyi olacak) ihmal etmemeye çalışıyorum

Yetmezmi güzelimcokacimcoook ne güzel sağlıklı besleniyor bebişin senin için çok akıllı bir bebek olur insallah
hihoyyythihoyyyt

çalışan arkadaşlarım kahvaltı işini nasıl hallediyorsunuz ben iş yerine getiriyorum nasıl besleniyorsunuz sabahları erken çıktığım için zor oluyor evde kahvaltı şansım

ayy yavrum benim çok geçmiş olsun.kıyamam ya.inşallah en kısa zamanda iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…