2009 Mayıs Anneleri

kızlar size arkadaşımın başından geçen olayı anlatmak istiyorum yedi aylıkken bebek anne karnında enfeksiyon kaptığı için erken doğum yaptı sezeryanla tıp fakültesinde bebeği 680 gram dünyaya geldi çok zor dönemler geçirdi dua ettik sürekli ve yüce rabbim nefes verince almıyor şimdi bebişimiz 1,100 gram olduve hastaneden çıktı mucizevi bir olay bende öğrenince çok mutlu oldum tıp baya ilerlemiş:))

çalışan arkadaşlarım kahvaltı işini nasıl hallediyorsunuz ben iş yerine getiriyorum nasıl besleniyorsunuz sabahları erken çıktığım için zor oluyor evde kahvaltı şansım

ben de çalıştığım için biraz zor oluyor. ama uykumdan bazen 10 dakika fedakarlık yapabilirsem evde yapıp çıkıyorum. yapamadığım zaman da ekmek arası peynir filan getirip yiyorum burda. ama burda yemek iyi olmuyor.evde sütle filan erken kalktığım zaman güzelce kahvaltı yapıyorum. o zaman içim rahat ediyor.

fulyacım yararlı besinler tüketiyorsun bende dikkat ediyorum yediklerime süt yoğurt ceviz meyva badem kuru kayısı ve( haftada bir balıkda eklersem iyi olacak) ihmal etmemeye çalışıyorum

evet cnm kuru kayısı sabahları ac karnına yiyorum mutlaka 2 3 tane sonra ılık su içiyorum kabız olmamak için.haftada bir balık yiyorum ama sadece barbun diğer balıklardan tiksindim.evet cnm sende faydalı seyler yiyorsun

[

QUOTE=ilgin0707;4552168]kızlar size arkadaşımın başından geçen olayı anlatmak istiyorum yedi aylıkken bebek anne karnında enfeksiyon kaptığı için erken doğum yaptı sezeryanla tıp fakültesinde bebeği 680 gram dünyaya geldi çok zor dönemler geçirdi dua ettik sürekli ve yüce rabbim nefes verince almıyor şimdi bebişimiz 1,100 gram olduve hastaneden çıktı mucizevi bir olay bende öğrenince çok mutlu oldum tıp baya ilerlemiş:))[/QUOTE]

Canııııııım ay daha 680 gr doğmuş,ama sonunda sıkı sıkı tutunmuş hayata:ecrin_bebek:Allah hiçbirimize erken doğum yasatmasın ya:CüvCüv:

evet gerçekten mucizevi bir olay. şuna bakın 680 gr bir bebek. ve şu an daha 1100 gram olmuş da ona seviniyorsunuz. işte herşey boş. kanamamızmış iğnemizmiş. herşey üzüldüğümüz ve stres yaptığımızla yanımıza kalıyor.allah ona ömür verdikten sonra hepsi boş gerçekten.ömürleri varsa allahım yaşatır. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

evet kızlar benim kızkardeşimde 900 gr doğmuştu ve yaşamaz demilşlerdi ama öyle olmadı şu an 23 yaşına bastı allah uzun ömürler versin ona vede sağlıklı bence hayatta herşey bir mucize.

evet cnm allah ömür verdikten sonra hersey boş..yeterki allah nasib etsin hepimize canlarım

kızlar bebiş ilk doğduğunda akciğerine hortum bağladılar delik açtılar küçücük bünyesine ama herşeye rağmen savaştı kızlar içtiğiniz sulara yediğiniz meyva ve sebzelere dikkat edin iyice yıkayın sirkeli suda bekletin ondan sonra tüketin marul tarzı yiyecekleri hepimiz için hayırlısı stres yapmayalım olumlu şeyler düşünmek insanı herzaman mutlu eder

çalışan arkadaşlarım kahvaltı işini nasıl hallediyorsunuz ben iş yerine getiriyorum nasıl besleniyorsunuz sabahları erken çıktığım için zor oluyor evde kahvaltı şansım

bende cok erken cıkmıyorum ama sabah kahvaltı hazırlayamıyorum 5dk fazla uyuyayım dıye bugunden ıtıbaren corn flakes mısır gevregı aldım sütle karıstırıp sabahları yıyorum ofiste poça borekten daha yararlı bencee hem vitamın bakımındanda baya zengın ürünleri var mısır gevreklerın bı dene bencegamyoncuiremsu

Sağlıklı olsunda gerisi boş canım. benimde %90 kız demişti doktorum 2,5 aylıkken. En son gittiğimde kesin dedi bakalım... Renkli ultrason dediğin ayrıntılı olan mı? 25 Aralık'ta var benim. 300 ytl...

bitaneler napıyorsunuz başım çok ağrıyor mesaim bitsin artıkkkkkkkkk uzunsüre tatil yapmak güzelde dönüşü çok zor (

Valla öyle. Alışınca zor oluyor gerçekten...

Bişey olmaz :) Sağlıkla doğsunlarda bizde veririz kiloları hayırlısıyla...

Ay canım benim çok geçmiş olsun. Kuzucum ya...

Valla canım ben 5,5 da kalkıp 6 da evden çıktığım için evde yapamıyorum. Ofise gelince 2 saat uyuyorum. Uyanıncada kendime çok güzel bi kahvaltı hazırlıyorum.

Gerçekten mucize ya... Ne güzel...

selam kızlar. tatil dönüşü ilk merhaba! geçmişi okuyamadım ama umarım bi problem yoktur.:CüvCüv:
yeme içme mevzuuna gelince; kendi evimde çok güzel dikkat ediyorum ama tatilde düzen bozuldu. 3 gün süt içemediğim oldu! ama evimde her sabah içiyorum bir bardak. meyve de çok yiyorum. salata ve yoğurtta. hafta da bir balık, bir tavuk, bir et mutlaka.

kahvaltı da eşim benden erken kalkar,süt veya yumurta yapıyor bana. burda yetiştiremediğimde de okula bişeyler götürüp ilk tenefüste güzel bir kahvaltı yapıyorum.cokacimcoook

beslenmemize dikkat edelim bitaneler ve stres yapmayalım yeter topik hergeçen gün canlanıyor zaman çabuk geçiyor neredeyse doğum haftasını yarıladık sayılır çok tatlı telaşlar başlayacak yakında minik bebişlerimizin hazırlıkları ayyyyyyyy yerim ben onları yaaaaa:)))))))))))))))))

canım merhaba hoşgeldin bayram tatili çoğu hamişimize bende dahil olmak üzere yaramadı üşüttük yattık ama şimdi iyiyiz çok şükür sen nasılsın şeker bebiş nasıl

canım arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar diliyorum birazdan çıkacağız bebişimle birlikte hepinizi öpüyorum şekerciklerim kendinize iyi bakın tabi bebişlerede:))))))))))))))

evet ilgincim ben sirkeli suda mutlaka bekletirim ve defalarca yıkarım sağlık bu ihmale gelmez çünkü.canlarım ben çıkıyorum pttye gitmem lazım kendinize v ebebilerimize iyi bakın.öpüyorum hepinizi iyi akşamlar.

kızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(
ben şimdiden yapamıyorum cnm eskiden ağdaya giderdim
ama şimdi jilet kullanıyorum onuda eşim yapıyor yattığım yerden malesef

bendede oluyor ama mecburum ,işte

canım arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar diliyorum birazdan çıkacağız bebişimle birlikte hepinizi öpüyorum şekerciklerim kendinize iyi bakın tabi bebişlerede:))))))))))))))

güle güle kızlarr ....bugün sancım var yaa kasıklarım ağrıyo offf kimsede bişey yok yattıüım halde var eşimde seyhate gidiyor yarın sabah kızlar dua edin kötü bişey değildir

merhaba kizlarrrr a.s.

Rabbime binlerce kez şükürler olsunnnnn bebegim gayet iyiymiş..doktora gittim..zaten ultrasona girene kadar dogurdum resmen :) neyse bi baktim boncukum kipir kipirrr..ay nasil rahatladimm anlatamamm..sonra doktor suyuna bakti..gayet iyi dedi..dün gece epey su geldi banyodan sonra dedim..yani enazindan azalma görülmezmiydi dedim..doktorda bende ona takildim dedi..tekrar su pedden verdi..bakalim gene dedi..

350 gr olmuş boncukum..19+6 haftalikmişim..

yatma olayina gelince..yattinmi diye sordu..evden dişari cikmadim dedim..yattim ama oturdum,bulaşik yikadim,yemek bile yaptim bazen dedim..aferin sana klava: dedi..ben sana dinlenme vermedim,yatak verdim dedi..yaticaksin..tuvalet dişinda kalkmak yok,oturmak,gezinmek yok dedi..yatak istirahati olan arkadaslara duyrulur yani..full yatilcakmiş..yatak istirahati bu demekmiş..yoksa bi işe yaramaz dedi..

haftya sali tekrar cagirdi..ordan anneme gecicem,orda yaticam..6 hafta daha yaticaksin,kontroller dişinda seni ayakta görmicem dedi..yatalak gibi olcaksin dedi..

şimdi kafama takilan şey şu..bu gelen su cocugun suyu degilse ben neden yatiyorum??neyse bakalim ped ne sonuc vericek??

he bide nette araştirirken bu pedi kullanan kişiler genelde 2-3 saat kullaniyor ben gün kullandim..onuda sordum..dedi ki: akintilarrin nezaman gelicegi belli olmaz dedi..bakarsin 2 saat gelmez,ama 3.saat gelebilir dedi..oyuzden 1 gün kullancaksin dedi..yarin kayinvalidem doktora götürcek pedi..inşaAllah rengi değişmez..

ya bebegimi öyle oynarken sag salim gördüm ya 9 ay olsa bile yatarim..cok sukur yaaa.. :1rolleyes:

Rabbim hiçbirinize böyle kötü stresler yasatmasin,yasayanlarada biran önce güzel haberler almasini nasip etsin inşaAllahhh..

böyle işte canlarim..destekleriniz için çok çok teşekkürlerrr a.s. keyifli aksamlarrrrrr a.s. ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…