evet canım ya 1 haftada acayip kilo verdi yeni yeni yürümeye başlamıştı onu bile unuttu.annem bile hasta oldu üzüntüsünden inşallah geçer biran önce.
çalışan arkadaşlarım kahvaltı işini nasıl hallediyorsunuz ben iş yerine getiriyorum nasıl besleniyorsunuz sabahları erken çıktığım için zor oluyor evde kahvaltı şansım
çalışan arkadaşlarım kahvaltı işini nasıl hallediyorsunuz ben iş yerine getiriyorum nasıl besleniyorsunuz sabahları erken çıktığım için zor oluyor evde kahvaltı şansım
fulyacım yararlı besinler tüketiyorsun bende dikkat ediyorum yediklerime süt yoğurt ceviz meyva badem kuru kayısı ve( haftada bir balıkda eklersem iyi olacak) ihmal etmemeye çalışıyorum
kızlar size arkadaşımın başından geçen olayı anlatmak istiyorum yedi aylıkken bebek anne karnında enfeksiyon kaptığı için erken doğum yaptı sezeryanla tıp fakültesinde bebeği 680 gram dünyaya geldi çok zor dönemler geçirdi dua ettik sürekli ve yüce rabbim nefes verince almıyor şimdi bebişimiz 1,100 gram olduve hastaneden çıktı mucizevi bir olay bende öğrenince çok mutlu oldum tıp baya ilerlemiş:))
evet gerçekten mucizevi bir olay. şuna bakın 680 gr bir bebek. ve şu an daha 1100 gram olmuş da ona seviniyorsunuz. işte herşey boş. kanamamızmış iğnemizmiş. herşey üzüldüğümüz ve stres yaptığımızla yanımıza kalıyor.allah ona ömür verdikten sonra hepsi boş gerçekten.ömürleri varsa allahım yaşatır. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Merhaba arkadaşlar,bebişler hareketlenmeye başladı.Ben de seyirme şeklinde hissedebiliyorum.onu hissettiğinde insanın içi rahat ediyo.Canlı olduğuna dair ipucu veriyo.
Cumartesi doktordaydık,%99.9 kız dedi.Ama ben hala kendimi kıza alıştırmak istemiyom.Oluyomuş yanlış tespitler sonuçta :)
Bir daha ki aya renkli ultrasyon var.O zaman yüzde yüz belli olur herhalde :)
Bu arada renkli ultrasyonun fiyatı hakkında bilginiz var mı?Ben sordum,120 dedi.
bitaneler napıyorsunuz başım çok ağrıyor mesaim bitsin artıkkkkkkkkk uzunsüre tatil yapmak güzelde dönüşü çok zor(
merhaba canlarım bu gün nasılsınz bakalım ben ve bebişim iyiyiz çok şükür ama acayip iştahımız açık her an elimde bişey var kendimi durduramıyorum doğuma kadar iyice yuvarlak bişi olcam ben eşimde diyo yuvarlana yuvarlana gideriz hastaneye die :)))
kızlar yeğenim var 1 yaşında görüntü resmimdeki.1 haftadır hasta yüksek ateş ishal kusma gitmedikelri doktor kalmadı hem grip hemde diş çıkarınca 2 tane birden bu duruma düşmüş.ona o kadar üzülüyorumki günlerdir 1 kaşık bile bişey yiyemiyor.inşallah iyileşir biran önce
kızlar size arkadaşımın başından geçen olayı anlatmak istiyorum yedi aylıkken bebek anne karnında enfeksiyon kaptığı için erken doğum yaptı sezeryanla tıp fakültesinde bebeği 680 gram dünyaya geldi çok zor dönemler geçirdi dua ettik sürekli ve yüce rabbim nefes verince almıyor şimdi bebişimiz 1,100 gram olduve hastaneden çıktı mucizevi bir olay bende öğrenince çok mutlu oldum tıp baya ilerlemiş:))
selam kızlar. tatil dönüşü ilk merhaba! geçmişi okuyamadım ama umarım bi problem yoktur.:CüvCüv:
yeme içme mevzuuna gelince; kendi evimde çok güzel dikkat ediyorum ama tatilde düzen bozuldu. 3 gün süt içemediğim oldu! ama evimde her sabah içiyorum bir bardak. meyve de çok yiyorum. salata ve yoğurtta. hafta da bir balık, bir tavuk, bir et mutlaka.
kahvaltı da eşim benden erken kalkar,süt veya yumurta yapıyor bana. burda yetiştiremediğimde de okula bişeyler götürüp ilk tenefüste güzel bir kahvaltı yapıyorum.cokacimcoook
ben şimdiden yapamıyorum cnm eskiden ağdaya giderdimkızlar bir sorum olacak vücut temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz son aylarda çok zor olacak(
bendede oluyor ama mecburum ,işteCanım sende öyle bir etki göstermiş olabilir,kişiden kişiye göre değişir,ben hiç ağda yaptırmadım,hiç batık olmadıve hiç iltihap olmadı .Kişinin tüy rengine ve tüy tipine cilt yapısına göre değişir bence.Ve jilet çok daha kolay 30 saniyede sipşak
canım arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar diliyorum birazdan çıkacağız bebişimle birlikte hepinizi öpüyorum şekerciklerim kendinize iyi bakın tabi bebişlerede:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?