2009 Mayıs Anneleri

canım benım ya gercekten de mucuzevi bişey....yıyecek ekmegı warsa yasıor işte...ne guselkı sıkı sıkı tutunmus hayata:ecrin_bebek:Allahım bızım bebişlerimizide kavusturmayı nasıp etsın ınsallah..onlarda ne olursa olsun bırakmasınlar bısı:Saruboceq:

ye ye canım werırız sonra kıloları annesii ne istiyorsa wer sen bebişinecokacimcoook

bısde yenı gelebıldık ewe herkese slm kıslar....
bısım üçlü tarama daha cıkmamış:1no2:bayram oncesı werdık hala beklıoruzz yarına yada carsambaya kaldı artık beklıcez....içimi rahat tutuyım dıorum ama ınsan genede meraklanıor:1no2:hayırlısı....bugun kontrolu olanlarında bebişleri iidir inşallah:Saruboceq:öpüorm hepinisi ve bebişleriiiii

Canım hadi gözün aydın. Çok sevindim bebişinin iyi olmasına...Allah kuzuna sağlık sıhhat versin . Bak doktorun dediklerini yap mutlaka. Yat dinlen. Aman kalkma. Doktor dediyse bi bildiği vardır...

canım benım kıs nasıl sewındım bılemezsin:teytey:
boncukun kıpır kıpır ya saglıklı ya gerısını boswer canım sen ya...bencede muhtara yatmalısın,ne kalkıon yemek bulasık yapıon sen yaklava:gercekten de doğru demiş dr un gerekırse 9 ay yat canım ya yeterkı sağlıklı olsunda 9 ay warsın yatırsın annesini....kıyamam sanada bebişede bılırım o duyguyu streslı bekleyısın ardındakı mutluluk muhtesem bişeyyy:dance:gec yat annende en ii analar bakar saten...
bekle bakalım pedi deişmez akıntının rengı meraklanma bıde ona stres yapma sen tamam mı...cok cok öpüorum seni.....meleklerimiz bize sıkı sıkı tutunmustur stres olupta onlarıda germeyelım demiii:Saruboceq:

Canım benm korkma ya karnın büyüyor sadece,seninki daha çok büyüdüğü için oluyordur ağrın:CüvCüv:a.s.

ay gözünaydın inan çok sevindim.merakla seni bekliyordum acaba ne yaptı diye. bak ne güzel bebişin iyiymiş. sende yat dinlende hep böyle iyi haberler alalım.kalkıp gezme. doktor yat dediyse yatacaksın.başka çaresi yok. ay bu arada senile aynıyız biz.bende bugün tam 20.haftaya girdim.

kıslar ben toparlanayım.6 da çıkacağım .şükür bugünüde bitirdik. yarın görüşürüz. bebişlerede kendinizede çok iyi bakın bye...

Canım içimi rahatlattın valla,bende üzüldüm sana dünden beri ya bişi olmuşsa diye,çok şükür bebişinde iyiymiş bak,sakın ayaga kalkma canım,kayınvalidenle annen bakar sana,haftaya dahada iyi olcak inşallah sen moralini yüksek tut:CüvCüv:

a.s.

canım benım....sıkma canını bak bıs 1 tane tasıoz sen ıkı tane tasıosun,senın yasadıkların bıse gore bıraz daha farklı canım ya,teyzemde ıkız gebelık gecırdı we hamıleyken 4.aydan sonra hiç kalkmadım der hep,ben suan 4,5 aylıım o benım gobişime bakıp,ben 3 aylıkken karnım bukadardı dıoa.sbenım de kasılmalarım oluo kasıklarım agrıo senın bıse gore daha cok agrın olması normnal annesii.....

Bende kaçıyorum artık kızlar. Yarın sabah görüşmek üzere... Keyifli akşamlar...

DIRIMKIZI canım senın bugun randewun yokmuydu......nasıl gecti canım ya?:Saruboceq:

cnm iyiydi bebekler iyi hatta çok oynayan soldaki bebeğim yanılmıyorsam dedi doktor erkek ........ve 1 hafta önden gidiyor sağdakini göremedi şimdilerde böle kasıklarım ağrıyo karnıma vuryor ama sık değil korkuyorum yinede

sana bugün yazdım iş yapma diye ben yatıyorum yemeğim bile önüme geliyor sadece tuvalete kalkıyorum

Mutaharra bitanemmm hadi gözünn aydınn bakk ne güzell güzelll haberlerle geldinn tatlımm Rabbim bebişini korusunnn inşallahhh ama sende biraz şu kıçını kır yahuu ben sana kaç defa temizlik vs yapma demedim mi heeeeee klava:klava:klava: bide şu üzücü olayları okumaktan vazgeçç hepimizin yüreğini ağzına getirdin dün akşamm ..kötükedihüsoneyse bebişş sağlıklı olsun annesi sen yat hişi olmaz....ŞenizŞeniz

dirimkızı canımm senin haftanda kasık agrısı normal canımm bizdede oluyordu sürekli benim o haftalarda bazen 3 gün üst üste oluyordu dr um normal rahim büyümesinden oluyor demiştii ..umarım senin çabuk geçer tatlım hem dr bugun bebişler iyi demiş endişe etme Allahın izniyle bu ağrılarda geçerr...

kızlar bu ara seherim'den haber alamıyorum kaç gündürr msn dede yokk :uhm::uhm:

Selam kızlar,
Demin 1 kase yoğurda 2 kasık bal ekleyip yedim.Sonra minik böcügüm bi hareketlendi,ayy hiç bu kadar net hissetmemiştim:ecrin_bebek:

canım merhaba hoşgeldin bayram tatili çoğu hamişimize bende dahil olmak üzere yaramadı üşüttük yattık ama şimdi iyiyiz çok şükür sen nasılsın şeker bebiş nasıl
Geçmiş olsun hepinize canım. ben iyiyim. bu perşembe kontrolüm var. bende meraktayım. 3lü testimde yapılacak:Saruboceq: inşallah iyidir bebişimhihoyyyt

Selam kızlar,
Demin 1 kase yoğurda 2 kasık bal ekleyip yedim.Sonra minik böcügüm bi hareketlendi,ayy hiç bu kadar net hissetmemiştim:ecrin_bebek:

yaa ben daha bişi hissetmiyorumki:çok üzgünüm:

yesni anne selam canımm ohh maşallahh senin bebiş hızlı çıklıı sırnaşık şey

cerencimm sende merak etme benim yaramazda biraz ağır galiba 19 hafta bitti sonra oynamaya başladı tatlımm Şeniz

CERENCİM ve CİVCİV_1981
Sağolun teteleri,inşallah hep böyle burdayım der annişine:CüvCüv:

arkadaşlar vallahi güzel haberlerinizi duyunca sevindim.Özellikle Mutaharra ve Drmkızı bebeklerin sağlıklı olmasına çok sevindim.
Ben bugün işe başladım işten gelene kadar herşey güzeldi.İyi dedim problem yok ama biraz önce yine idrarın sonunda hafif kan geldi.Galiba doktor bana da istirahat verecek.Yarın doktorumu arıycam bakalım ne diyecek.Moralim bozuldu yani:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…