arkadaşlar vallahi güzel haberlerinizi duyunca sevindim.Özellikle Mutaharra ve Drmkızı bebeklerin sağlıklı olmasına çok sevindim.
Ben bugün işe başladım işten gelene kadar herşey güzeldi.İyi dedim problem yok ama biraz önce yine idrarın sonunda hafif kan geldi.Galiba doktor bana da istirahat verecek.Yarın doktorumu arıycam bakalım ne diyecek.Moralim bozuldu yani:a015:
arkadaşlar vallahi güzel haberlerinizi duyunca sevindim.Özellikle Mutaharra ve Drmkızı bebeklerin sağlıklı olmasına çok sevindim.
Ben bugün işe başladım işten gelene kadar herşey güzeldi.İyi dedim problem yok ama biraz önce yine idrarın sonunda hafif kan geldi.Galiba doktor bana da istirahat verecek.Yarın doktorumu arıycam bakalım ne diyecek.Moralim bozuldu yani:a015:
merhaba kizlarrrr a.s.
Rabbime binlerce kez şükürler olsunnnnn bebegim gayet iyiymiş..doktora gittim..zaten ultrasona girene kadar dogurdum resmen :) neyse bi baktim boncukum kipir kipirrr..ay nasil rahatladimm anlatamamm..sonra doktor suyuna bakti..gayet iyi dedi..dün gece epey su geldi banyodan sonra dedim..yani enazindan azalma görülmezmiydi dedim..doktorda bende ona takildim dedi..tekrar su pedden verdi..bakalim gene dedi..
350 gr olmuş boncukum..19+6 haftalikmişim..
yatma olayina gelince..yattinmi diye sordu..evden dişari cikmadim dedim..yattim ama oturdum,bulaşik yikadim,yemek bile yaptim bazen dedim..aferin sanaklava: dedi..ben sana dinlenme vermedim,yatak verdim dedi..yaticaksin..tuvalet dişinda kalkmak yok,oturmak,gezinmek yok dedi..yatak istirahati olan arkadaslara duyrulur yani..full yatilcakmiş..yatak istirahati bu demekmiş..yoksa bi işe yaramaz dedi..
haftya sali tekrar cagirdi..ordan anneme gecicem,orda yaticam..6 hafta daha yaticaksin,kontroller dişinda seni ayakta görmicem dedi..yatalak gibi olcaksin dedi..
şimdi kafama takilan şey şu..bu gelen su cocugun suyu degilse ben neden yatiyorum??neyse bakalim ped ne sonuc vericek??
he bide nette araştirirken bu pedi kullanan kişiler genelde 2-3 saat kullaniyor ben gün kullandim..onuda sordum..dedi ki: akintilarrin nezaman gelicegi belli olmaz dedi..bakarsin 2 saat gelmez,ama 3.saat gelebilir dedi..oyuzden 1 gün kullancaksin dedi..yarin kayinvalidem doktora götürcek pedi..inşaAllah rengi değişmez..
ya bebegimi öyle oynarken sag salim gördüm ya 9 ay olsa bile yatarim..cok sukur yaaa.. :1rolleyes:
Rabbim hiçbirinize böyle kötü stresler yasatmasin,yasayanlarada biran önce güzel haberler almasini nasip etsin inşaAllahhh..
böyle işte canlarim..destekleriniz için çok çok teşekkürlerrr a.s. keyifli aksamlarrrrrr a.s. ŞenizŞeniz
CERENCİM ve CİVCİV_1981
Sağolun teteleri,inşallah hep böyle burdayım der annişine
fulya canımm seninde canın doktordan fırça yemek istiyor galibaaaklava: klava: klava:
kızlar lütfen kendinize dikkat edinn kendinizi düşünmüyorsanız bebişleri düşününn a.s.a.s.a.s.
Canım artık göbekler büyüyor ve bu tarz sıkışmalarda bebek anne ben burdayım beni unutma dikkat et diyor yani artık alafrangaya geçme zamanı geliyor.Tabi sen tuvalet bulana kadar da biraz beklemişsindir oda bi faktör.
iyi aksamlar kızlar,ya biraz saçma gelecek belki ama gerçekten merak ediyorum,Annişler malum hamileyiz suları içip içip sık sık tuvalete çıkıyoruz,evde olmadığımız zamanlarda dışarıdaki umumi tuvalaletleri kullanmak zorunda kalınca ben her zaman alaturka olanları tercih ediyordum daha hijyenik geliyordu.Ama geçengün dısarıda tuvalet arayıp bulduktan sonra alaturka tuvalete oturunca karnıma bir sancı girdi acaba alaturka tuvaletler bebegin kesesini zorlarmı?Umumi alafranga tuvaletleri sağlık açısından uygun bulmuyorum,helede hamilelik döneminde...:CüvCüv:
cnm nasıl sevindim anlatamam..kendim bu hbrleri almıs kadar sevindim valla.ama bende yatmıyorum yaa oturuyorum evde yürüyorum falan..demek kalkmadan yatmak gerekk...dikkat etmemiz lazım
sekeeer elveda rumeli yi izliyoruz sanırım :))
cnm inşallah önemli bişey değildir..sıkma canını..allah korusun kötü birşey olsa ben ilk düşük yapmıstım çok fazla kan vardı iç çamasırımda ve koyu kırmızıydı.hbr ver cnm bizede
Zaten bayramda da yatmıştım.Doktor bayramdan önce hafif rahimde aşağı inme var demişti.Dinlendim endol fitil kullandım geçti.Şimdi işe başlayınca sanırım hep ayakta ve hareket halinde olduğum için yine başladı.Cuma doktor kontrole çağırmıştı ona göre rapor vericekti.İş yerimde 2 hafta izin almam imkansız sevk bile vermezler ne yapıcağımı şaşırdım.
canımm eger iş yerin o şekilde izin vermiyeceksee eger imkanın varsa işi bıraksan daha mantıklı canım senin ve bebeğin sağlığı içinnn a.s.a.s.
Sanırım izin vermezse iş yerimin bir üst makamından alıcam izni müdürüm kızarsa kızsın
Bebeğim daha önemlia.s.
Sanırım izin vermezse iş yerimin bir üst makamından alıcam izni müdürüm kızarsa kızsın
Bebeğim daha önemlia.s. 559 yazdığım yazıyı okumadınız sanırım en sonda pedlerle ilgili.................
Canım artık göbekler büyüyor ve bu tarz sıkışmalarda bebek anne ben burdayım beni unutma dikkat et diyor yani artık alafrangaya geçme zamanı geliyor.Tabi sen tuvalet bulana kadar da biraz beklemişsindir oda bi faktör.
Bu arada nisan annelerinin topiğinde okudum sanırım bu günlük pedler artık bizim için zararlıymış.Özellikle akıntı geliyorsa mantar riski ve mikrop riski taşıyormuş bu sebeple şamaşırınızı değiştirmk daha sağlıklı yada kağıt havlu diyorlardı.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?a.s.
cıvcıvım bu dınlenme işini en ıyı ben becerıyorum demısırnaşık şey
yaa bendede bebiş nedeni ile akıntı var,hijyenik ped kullanıyorum,günde 2 sefer değiştiriyorum yetmezmi acaba ya?
fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?