2009 Mayıs Anneleri

canımm benim umarım ciddi bir sorun yoktur umarım en kısa zamanda atlatırsınn.ama mutlaka doktorunu haberdar et canım inşallah düzelicek herşeyy a.s.a.s.

canım ıdrar yolu enfeksıyonu olmuşsundur yada kum dokuyorsundur bır arkadaşımda oldu benım ıdrardan sonr bıraz kan gordu doktor kum dokuyorsun dedı ıdrardada ıltıhap cıktı

Canım çok geçmiş olsun,neden oluyorki acaba?öncedende olmuşmuydu?Güzel haberlerini bekliyorum:teselli:

cnm nasıl sevindim anlatamam..kendim bu hbrleri almıs kadar sevindim valla.ama bende yatmıyorum yaa oturuyorum evde yürüyorum falan..demek kalkmadan yatmak gerekk...dikkat etmemiz lazım

CERENCİM ve CİVCİV_1981
Sağolun teteleri,inşallah hep böyle burdayım der annişine

sekeeer elveda rumeli yi izliyoruz sanırım :))

cnm inşallah önemli bişey değildir..sıkma canını..allah korusun kötü birşey olsa ben ilk düşük yapmıstım çok fazla kan vardı iç çamasırımda ve koyu kırmızıydı.hbr ver cnm bizede

fulya canımm seninde canın doktordan fırça yemek istiyor galibaaa klava:klava:klava:

kızlar lütfen kendinize dikkat edinn kendinizi düşünmüyorsanız bebişleri düşününn a.s.a.s.a.s.

iyi aksamlar kızlar,ya biraz saçma gelecek belki ama gerçekten merak ediyorum,Annişler malum hamileyiz suları içip içip sık sık tuvalete çıkıyoruz,evde olmadığımız zamanlarda dışarıdaki umumi tuvalaletleri kullanmak zorunda kalınca ben her zaman alaturka olanları tercih ediyordum daha hijyenik geliyordu.Ama geçengün dısarıda tuvalet arayıp bulduktan sonra alaturka tuvalete oturunca karnıma bir sancı girdi acaba alaturka tuvaletler bebegin kesesini zorlarmı?Umumi alafranga tuvaletleri sağlık açısından uygun bulmuyorum,helede hamilelik döneminde...:CüvCüv:

Zaten bayramda da yatmıştım.Doktor bayramdan önce hafif rahimde aşağı inme var demişti.Dinlendim endol fitil kullandım geçti.Şimdi işe başlayınca sanırım hep ayakta ve hareket halinde olduğum için yine başladı.Cuma doktor kontrole çağırmıştı ona göre rapor vericekti.İş yerimde 2 hafta izin almam imkansız sevk bile vermezler ne yapıcağımı şaşırdım.

fulya canımm seninde canın doktordan fırça yemek istiyor galibaaa klava:klava:klava:

kızlar lütfen kendinize dikkat edinn kendinizi düşünmüyorsanız bebişleri düşününn a.s.a.s.a.s.

cıvcıvım bu dınlenme işini en ıyı ben becerıyorum demısırnaşık şey

Canım artık göbekler büyüyor ve bu tarz sıkışmalarda bebek anne ben burdayım beni unutma dikkat et diyor yani artık alafrangaya geçme zamanı geliyor.Tabi sen tuvalet bulana kadar da biraz beklemişsindir oda bi faktör.
Bu arada nisan annelerinin topiğinde okudum sanırım bu günlük pedler artık bizim için zararlıymış.Özellikle akıntı geliyorsa mantar riski ve mikrop riski taşıyormuş bu sebeple şamaşırınızı değiştirmk daha sağlıklı yada kağıt havlu diyorlardı.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?a.s.

İzliyom valla açık şimdikaydirigubbakcemile3
Sende çok dikkat et kendine canım kalkma ayaga,bir tuvalet için kalak o kadar,yat sonra yine aman haaaklava:klava:

canımm eger iş yerin o şekilde izin vermiyeceksee eger imkanın varsa işi bıraksan daha mantıklı canım senin ve bebeğin sağlığı içinnn a.s.a.s.

Canım bende civcive katılıyom ben ayrılmayı düşünürdüm bebiş için,eğer maddi durumunuz imkan veriyorsa bence bebiş daha önemli.Yinede karar senin canım,çocukta yaparım kariyerde biraz zor iş yani

canımm eger iş yerin o şekilde izin vermiyeceksee eger imkanın varsa işi bıraksan daha mantıklı canım senin ve bebeğin sağlığı içinnn a.s.a.s.

Sanırım izin vermezse iş yerimin bir üst makamından alıcam izni müdürüm kızarsa kızsın
Bebeğim daha önemlia.s. 559 yazdığım yazıyı okumadınız sanırım en sonda pedlerle ilgili.................

Son düzenleme:

canımm bebeğinin sağlığı için gerekiyorsa patronuna kadar çıkk bu tür konularda müdürler anlayışsız oluyorlarr kötükedihüsokötükedihüso

yaa bendede bebiş nedeni ile akıntı var,hijyenik ped kullanıyorum,günde 2 sefer değiştiriyorum yetmezmi acaba ya?

fisfisfis

kötükedihüsoVallahi doğru söylüyorsun.Çalışırken didin iyi izin alınca kötü sanki keyfi alıyoruz.Ama anlatıcam yarın bakalım belki tamam der.Yoksa zoraki raporu alır eşimle gönderirim.Ne yapayım şansımı zorluycam.:1ninca:

yaa bendede bebiş nedeni ile akıntı var,hijyenik ped kullanıyorum,günde 2 sefer değiştiriyorum yetmezmi acaba ya?

fisfisfis

Bende öyle yapıyordum.Ama onların bu yazılarını okuyunca tedirgin oldum.Sanırım pedin içinde naylon olduğu için bizde hormonlar bakımından hızlıyız terleme yapıyor olabilir.Peçetelerde ince olduğu için kağıt havlu mantıklı.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…