2009 Mayıs Anneleri

canım sanırım hamilelikle alakalı bende hergün eşime işi bırakcam sıkıldım diyorum oda sen bilirsin diyor ama sabah yine fikrim değişiyor.garibim napsın oda bana alıştı artık hergün herşeyden şikayet ediyorum.suratımı asıyorum eşimde biran önce doğum yapsanda eski haline dönsen çok mutlu olcam diyor:):):):):1hug:

canım aynıyız her akşam evde eşime ben çalışmak istemiyorum artık evde oturacağım bana da bebişlerde bakarsın diyorum oda sen bilirsin diyor sabah kalkınca o konuşmayı yapan ben değilim sanki:))) canım doğumdan sonra belli bir sürede lohusalık duygusallığı yaşanıyor işlei zor bizimle ama biz taşıyoruz onlar alltan alacaklar a.s.

gunaydın kızlar nasılsınız bugun hava cok kapalı ınsanın ıcı kararıyor of ya ben gecelerı uyuysamıyorum karnım gerılıp acıyor ya sızınde boylemı

gunaydın kızlar nasılsınız bugun hava cok kapalı ınsanın ıcı kararıyor of ya ben gecelerı uyuysamıyorum karnım gerılıp acıyor ya sızınde boylemı

canım evet buradada hava kapalı.bende uyku sorunu yaşıyorum sürekli dönüp duruyorum yatakta.benim genelde kasık ve rahim bölgeme doğru ağrılarım oluyor.:CüvCüv:

kızlar dün eşimle biraz tartıştık sonra eşim müzik açtı yatmadan ben sakinleşeyim diye o kadar rahatladım ki anlatamam klasik müziği dinleyin bebişlerinizde tepki gösteriyor çok hoş

seherim hava kapalı olunca insanın ruhu daralıyor katılıyorum bu konuda sana

Kızlar hepinizi günaydınlar,
Birsencim nolur üzme kendini sabret canım bizde aynı psiklojideyiz inşallah en kısa zamanda toplarsın kendinide evinde rahatla oturursun,
Bende işten soğudum diyebilirim kızlar aynı şeyleri hissediyoruz.

Bu arada sinüzit olmuşum baş ağrısı boğaz ağrısı fena haldeyim bugün sabahtan doktora gittik rapor verdi evdeyiz bizde oğluşumla dinlenince geçer umarım

valla ben lazım hep kemence horon dınlıyorum benım cocuklar cıkınca yerınde duramıycak sanırım :roflol::roflol:

herkeslere selamlar...
kızlar bişiy sorucam bu şeker yükleme testi kaçıncı haftada yapılıyodu:uhm:
bi de ankarada olup da, ayrıntılı ultrasona giden var mı:uhm:
offff çok kafası karışık bi hamiş oldum bugünlerde:CüvCüv:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen ben hastalansam rapor alma gibi bir şansım yok:1no2: adam doğum izinlerimi bile zor kullandıracak elinden gelse özel sektörde çalışmak zor güzelim yaCADIARZU

Günaydın annişler ve bebişleri nasılsınız bakalım bizde oğuluşla anca bitirdik işleri
dırımkızı üzülme canım anlıyorum kayıvalideyle oturmak ozr oluyor hemde çok
ılgıncım bedede aynı durum var işe gelmek istemiyorum hep uykum var çnkü gece wc gitmekten ve dönüp durmaktan yatakta uyuyamıyorum of doğum izni zamanı gelsede kurtulsak ya kızlar benim çok sırtım ağırıyor bilmem napıcam bu dururuma yarın bebşimle tetanoz aşımızı yaptırmaya gidiyoruz

ilgincim sen kaç yıldır o firmada çalışıyorsun?

Çok saol canım bu aralar grip salgını var birde çok kalabalık ve açık ofiste çalışınca hemen hastalık kapıyosun.Benden sorumlu olan kadında çok fena inanamazsın sanki hastalanamazmışım gibi ne olcakki geçer falan diyo ona kalsa hamileliğimi unutup beni deli gibi ordan oraya koşturacak bide anlamıyorum bi kadın bi kadını nasıl anlamaz :1no2:

sibiko geçmiş olsun canım.sanırım bayanlar bu konuda biraz daha anlayışssız.bol bol c vitamini al canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…