kızlar bende işe karşı çok isteksizlik var herkese sinir oluyorum en ufak şeyde geriliyorum sizdede var mı bize ne oluyor böyle çok hassaslaştık birlikte olup paylaşımlarda bulunduğumuz için çok şanslıyız
canım sanırım hamilelikle alakalı bende hergün eşime işi bırakcam sıkıldım diyorum oda sen bilirsin diyor ama sabah yine fikrim değişiyor.garibim napsın oda bana alıştı artık hergün herşeyden şikayet ediyorum.suratımı asıyorum eşimde biran önce doğum yapsanda eski haline dönsen çok mutlu olcam diyor:):):):):1hug:
gunaydın kızlar nasılsınız bugun hava cok kapalı ınsanın ıcı kararıyor of ya ben gecelerı uyuysamıyorum karnım gerılıp acıyor ya sızınde boylemı
canım evet buradada hava kapalı.bende uyku sorunu yaşıyorum sürekli dönüp duruyorum yatakta.benim genelde kasık ve rahim bölgeme doğru ağrılarım oluyor.:CüvCüv:
kızlar dün eşimle biraz tartıştık sonra eşim müzik açtı yatmadan ben sakinleşeyim diye o kadar rahatladım ki anlatamam klasik müziği dinleyin bebişlerinizde tepki gösteriyor çok hoş
seherim hava kapalı olunca insanın ruhu daralıyor katılıyorum bu konuda sana
herkeslere selamlar...
kızlar bişiy sorucam bu şeker yükleme testi kaçıncı haftada yapılıyodu:uhm:
bi de ankarada olup da, ayrıntılı ultrasona giden var mı:uhm:
offff çok kafası karışık bi hamiş oldum bugünlerde:CüvCüv:
Kızlar hepinizi günaydınlar,
Birsencim nolur üzme kendini sabret canım bizde aynı psiklojideyiz inşallah en kısa zamanda toplarsın kendinide evinde rahatla oturursun,
Bende işten soğudum diyebilirim kızlar aynı şeyleri hissediyoruz.
Bu arada sinüzit olmuşum baş ağrısı boğaz ağrısı fena haldeyim bugün sabahtan doktora gittik rapor verdi evdeyiz bizde oğluşumla dinlenince geçer umarım
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen ben hastalansam rapor alma gibi bir şansım yok:1no2: Adam doğum izinlerimi bile zor kullandıracak elinden gelse özel sektörde çalışmak zor güzelim yacadıarzu
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen ben hastalansam rapor alma gibi bir şansım yok:1no2: adam doğum izinlerimi bile zor kullandıracak elinden gelse özel sektörde çalışmak zor güzelim yaCADIARZU
ilgincim sen kaç yıldır o firmada çalışıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?