canım iki yıldır çalışıyorum:1hug:
kızlar dün eşimle biraz tartıştık sonra eşim müzik açtı yatmadan ben sakinleşeyim diye o kadar rahatladım ki anlatamam klasik müziği dinleyin bebişlerinizde tepki gösteriyor çok hoş
seherim hava kapalı olunca insanın ruhu daralıyor katılıyorum bu konuda sana
valla ben lazım hep kemence horon dınlıyorum benım cocuklar cıkınca yerınde duramıycak sanırım :roflol::roflol:
herkese günaydın kucak dolusu sevgiler bugün nasılmış mayıs anneleri:)) kızlar yatakta sağo sola dönerken rahmimde ağrı oluyor sizdede var mı özellikle son üç-dört gündür doktoruma gidince sorayım en iyisi
sabah yataktan hiç kalkmak istemedik bebişimle sıcacıktı çünkü insan böyle anlarda evde olmayı o kadar çok istiyor ki dün annem bizdeydi onun yanımda olması kadar güzel bir duygu yok biraz doğumdan konuştuk zaman çok çabuk geçiyor dedik hepimizin hakkında hayırlısı olsun fıstıklarım:))))
günaydın kızlar, bugün üçlü tarama sonucumu alıcam çok tedirginim:Saruboceq: çünkü ikili testimiz biraz riskli çıkmıştı, ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey normaldi ama insan yine de korkuyor.:1no2:
arkadaslar bende sağdan sola dönerken karnım acıyo artık sanki içimde içi su dolu şişmiş bi balon var bi garip yüzüstü yattıgımdada karnımda bi ağırlık var o ne acaba birde herkes bebeginin hareketlerini hissediyormu tekme falan ben hiç bişey hissetmiyorum?
merhaba kızlar... okuldan gelip biraz uyudum bugün az dersim vardı. kalkar kalkmaz sizlerden haber var mı diye baktım.
benim de kasık ağrılarım sık oluyor bu aralar doktorum normal dedi.
hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun
hayatta her şey istediğimiz gibi gitmese de bazen sevdiklerimiz için katlanmak zorundayız dırımkızı biraz daha sabret sonunda rahatlayacağını düşünmeye çalış... yaşamayan bilmez mutlaka yaşadıklarını ama sen yine de güçlü ol bebişlerini üzme... sayılı gün çabuk geçer... hep iyi şeyler düşün...
bengi sen 17+2 olmuşsun pardon...
:))) aynen öyle valla..gerçi bugun nerdeyse hiç kalkmadim..wc dişinda :) ama sıkıntı basti yani..şimdide halim yok pek ama sıkıldım yatmaktan :)) sen doktora ne zaman gidicen
yaa ben yatakta kalsamda oturuyorum yani.ama çok şükür 2 hafta oldu kanamam falan olmadı hiç.plesenta nedeniyle.haftaya cnm 26 aralıkta.o zaman ayrıntı var.bakalım inşallah benim plesantam çıkmıstır yukarılaraaaa...yoksa aynen devam.bişey diil fena alıştım ben bu hizmete yaa. :)
senin ne zaman cnm
dırımkızı4579389 .!.:günaydın kızlar bende erkenciyim günler çabuk geçsin diyemi ne erken yatıyorum gün içinde uyuyorum rüyamda yine kanamam olmuş gördüm morelim bozuldu ....
yatma işi canımı sıkıyor daha çok kayınvalidemde yatma işi evimi özledim düzenimi özledim ...
anneme birkat daha kızıyorum için için ...ben evlenirkende yanımda yoktu şimdide yok
hep farklı sorunlar vardı ben ikinci plandım ....
şimdi kocam diyorki son 4 ay burada geçsin ben dört ay kayınvalidemle kalmam yük olmam
zaten hamilelik yüzünden çok duygusalım ben en ufak lafa alınıyorum
en fazla 6 ayım bitene kadar kalabilirim kocam gelsin söyleyecem boşa hayal kurmasın
bi arkadaş yazmış gülün diye üzgünüm gülemiyorum benim çocuklarım mutsuzmu oluyolar şimidi..
yani agresifim duygusalım hamileyimmmmmmmmmmmm]
çok güzel bir duygu olsa gerek, bende istiyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?