2009 Mayıs Anneleri

günaydin tünaydin kizlarrrr a.s.

yeni uyandim..kahvaltimi yaptim..gece uyumak cok zorlasmaya basladi..koltukta ytamaya aliştim galiba :) gece boyu yasitklarla kavga ettim :)

dirimkiziiiii..bitanemmm senin derdin cok farkli bence..yatmaktan psikolojin bozuldu iyice..benimde bozuldugu için anliyorum..sorun yatmak degil,elin ayagin tutarken,gripte oldugu gibi bi halsizliğin,bedeni bi rahatsizliğin olmadigin halde yatmak,birilerinin sana hizmet etmesi koyuyor insana..sadece bebeklerini düşün bitanem..kaybetme korkusunu cok derinden yasadin..o halinmi daha iyi yoksa şimdiki halinmi? eminimki karşilaştirilmayacak akdar fark var arada..bu halin yani kayinvalidende kalip temizlik sorunu,psikolojik sorunlar yasaman inan daha iyi kalir..bunlari sende cok cok iyi biliyorsun ama hamilelikten dolayi cok duygusal oldugmuz için bazen baskasindan duymak rahatlatiyor insani..

yatarken farkli şeyler yapmaya bak..örgü biliyorsan örgü ör..kitap oku..ama hepte gebelikle ilgili şeyler okuma..farkli alanlarla ugras biraz..eşin bilgisayara filmler diziler yüklesin..güzel vakit gecirmeye caliş yani..ben sirf sıkıntıdan lost'u izlemeye basladim tekrar..dün bütün gün nerdeyse lost izledim..örgü örüyorum arada..buraya geliyorum..bi şekilde saat gecirmeye bakiyorum..bu benim 3.haftam yatakta..cok zor gecti ama şimdi baktigimda cokta hizli geçmiş geliyor..

oturuyorum demişsin..hiç oturmayin demiyorum ama direk poponun üstüne oturma..ayaklarini toplayip yan otur mesela yada ayaklarini uzatip kayik otur biraz..yani rahmin açik durumda olmasin..baski olmasin oraya..demek istedigim bu

inşaAllah bugunlerde gececek bitanem..zaten koca 40 haftalik yolumuzu yariladik..inşaAllah biran önce normal halimizede döncez..napalim herşey bebişlerimiz için..iyiki varlar..saglikli olsunlarda

öptüm seni ikiz annesiiiiii Şeniz

cikolatadan baska bişeye tepki vermeleri hoşuma gitti :)

valla ben lazım hep kemence horon dınlıyorum benım cocuklar cıkınca yerınde duramıycak sanırım :roflol::roflol:

:)) kizim zaten ikizler..elele verip horon tepmeye baslicaklar karninda görceksin gününü :))))

bende de garip garip kramplar oluyor..herhalde normaldir canim ya..sen doktoruna sorunca bizide haberdar et emi

hadi iyi sonuclar al inşaAllah canimm..bizide merakta birakma

arkadaslar bende sağdan sola dönerken karnım acıyo artık sanki içimde içi su dolu şişmiş bi balon var bi garip yüzüstü yattıgımdada karnımda bi ağırlık var o ne acaba birde herkes bebeginin hareketlerini hissediyormu tekme falan ben hiç bişey hissetmiyorum?

canım bende 19+2 yim ama anca hissediyorum oda bazen sık bazen hiç.ama daha erken 20.21 haftalarda daha sık oluyormuş.

beniseccim rahmin yukari cikti artik ondandir..bebegin hareketleine gelince..bende gecen haftalarda epey hissettim..ama bugunlerde cooook nadir oynuyor ( oynamaya baslayincada iste bu sorun cikiyor ortaya..sürekli kuruyorsun kafanda..niye oynamadi,bişeymi oldu diye :)

merak etme sen daha 17.haftadasin..1-2 haftaya kalmaz karninda kelebekler ucmaya baslar

Kızlar benim kızım şuanda bana içeriden bir tekmeler savuruyo anlatamam... Doktorum çok hareketli erken hissedersin demişti ama bu haftada bu kadar hareket beklemiyordum vallahi. Şaka gibi ya...

kızlar ben bugün 20+0 oldum ve ilk defa bu kadar net hissediyorum hareketlerihihoyyyt
o yüzden daha erken haftalarda olanlar telaşlanmasınlar, zamanı gelince hissediliyomuş:sm_cool:

merhaba kızlar... okuldan gelip biraz uyudum bugün az dersim vardı. kalkar kalkmaz sizlerden haber var mı diye baktım.
benim de kasık ağrılarım sık oluyor bu aralar doktorum normal dedi.
hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun
hayatta her şey istediğimiz gibi gitmese de bazen sevdiklerimiz için katlanmak zorundayız dırımkızı biraz daha sabret sonunda rahatlayacağını düşünmeye çalış... yaşamayan bilmez mutlaka yaşadıklarını ama sen yine de güçlü ol bebişlerini üzme... sayılı gün çabuk geçer... hep iyi şeyler düşün...

bengi ikimizde 16+6 yız sen hissedebiliyor musun bebeğinin hareketlerini?

tünaydın kızlar..mide yanmasından ölüyorummmmm..2 yudum süt içiyorum azalıyor ama yine baslıyor arada. gece hiç uyumadım.
mutahharacım gece bağlantım koptu yarım saat uğrastım giremedim cıktım bende tatlım..
daisy güzel hbrler alırsın inşallah cnm
nasılsınız kızlar??

dırımkızı bak hayatım söyle düşün orda kalman için ve yasadıklarına katlanman için çoooooook güçlü çooook şeker minicik ama kocamaaaan 1 değil 2 güzel sebebin var tatlım.. :)))
ya farklı bişekilde bi hastalık yüzünden allah korusun orda kalmak zorunda kalsaydın...hiç sıkma canını temizlik içinde midem bulanıyor kokuyor bana hersey de gec al yeni havlu :))

:))) aynen öyle valla..gerçi bugun nerdeyse hiç kalkmadim..wc dişinda :) ama sıkıntı basti yani..şimdide halim yok pek ama sıkıldım yatmaktan :)) sen doktora ne zaman gidicen

Heh şöyle yahu doktorun sözünü dinlediğiniz günleri görmek ne güzel,Canlarım inşallah dahada iyi olacaksınız merak etmeyin öptüm sizihihoyyyt

Canım bu günlerde geçecek sabret seninle sat'miz aynı yarıladık sayılır zaten,sonra kendi evinde çocuklarınla uğrasmaktan bıkacaksın bu sefer, ay bi gezmeye yada kaynanama falan gitsem diyeceksin.Hem kayınvaliden seve seve bakar ayol sana ikiz torun yapıcan o yüzden yük olmazsın merak etme,hamilelikten çok duygusal olduk bende herseye alınmaya basladım ama bunu bildiğim için kendimi frenlemeye çalışıyorum,çok öptüm canım üzülme lütfen,mutlu olki bebişlerin daha çok hareket etsn:CüvCüv:

kızlar merhaba işler yoğun çok yoruldum
dosyalara tek tek baktım bugün çok ayakta durdum çok eğilip doğrulmak zorunda kaldım
sonra oturunca benimki bir tekmelemeye başladı arka arkaya
sanki beni biye bu kadar yoruyorsun der gibi
uamrım herkes iyidir geçmişide okuyamadım
öpüyorum göbişler annişler ::::::::)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…