eeeeeeeee göğüsüm şişmiyorrr karnım ilk 3 ay çatladı doktor krem verdi sürdüm geçtii şimdi ise geriliyor kaşıntı yokk
yok ben daha olmadım canım,ocak 15 ten sonra olcam....
bende de karnımda bı gergınlık....anlatamam kıslar yaaaaaaaa
kasıntıda cabası...bırtek goğus olsa neyse goğüs gobek her yer yani...goguslerımse buyudu rahat 2 beden silikonlu gıbıler yaniiiikaydirigubbakcemile3
hımmm göğüsde bi numara yok cnm ama aksamları bölee karnım şişiyor kocaman oluyorrrr gergin bi davul gibi heralde genişlediği için olsa gerek
ben daha olmadım
ojelifıstık canım ya ben de ölüyorum göğüslerimin kaşıntısından. abartıp yara bile yapmıştım ilk zamanlar. hele akşam işden gelince üzerimde ne varsa atasım geliyor. acaba bende mi bi anormallik var yoksa yediklerimmi dokunuyor diyordum. eşimde bazen dalga geçiyor normal insanların sırtı kaşınır göbeği kaşınır bacağı kaşınır vs. sendekini de yeni gördüm diye.
acaba mutlaka olmak gerekiyo mu?
benim doktorum istersen yaptır, farketmez gibi bişiyler söyledi ama emin olamadım
günaydın kızlar
ben aşı olmadım ablama sordum gerek yok dediii eskiden evlerde doğum yapıldığı için aşı vurulurmuş
birsencim benimde karnım akşamları kocaman oluyorrr gerim gerim geriliyorrrr göğsümdeeee
krem mi verdi?
ne kremi adı neki canım yaaa
benim de başladı ufaktan çatlamalar:1no2:
Herkese günaydınlar kızlar. Hayırlı cumalar... Nasılız bakalım? Keyifler yerinde mi?
Benim kızım 3 gündür atağa geçti.Sürekli oynar halde. Birde öyle destekli vuruyo ki anlatamam. Sürekli ben burdayım diye hatırlatıyo artık :)
Yalnız dün akşamdan beri karnımın içinde bir acı var. Sanki böyle insan kendini sıkar da bi yerlerin acır ya aynen öyle. Acaba rahim büyüdükçe mi oluyor bu sancı. Huzursuz hissettim kendimi. Gerçi kızımda sorun yok der gibi tekmeliyor sürekli ama yinede tedirgin oldum işte.
Benim de karnım çok kaşınıyor. Sürekli kremimi sürüyorum. Henüz bi çatlak belirtisi falan yok ama büyüdükçe iyice kaşınmaya başladı...
yaa 2 gün önce aynısı bende de oldu! çok feci bişeymiş Allah'ım! masaj yapınca çözüldü ama ağrısı 2 gün sürdü:bbo:herkese günaydın hayırlı cumalar fıstıklar ben dün akşam tv karşısında uzanmış yatıyordum birden bacağıma komple kramp girdi kalçama kadar ama o nasıl bir acı ağlamaya başladım ağrıdan eşim yarım saat masj yaptı canım çok yandı eşimde çok korktu kızlar magnezyumu eksik etmeyin Allah kimseye yaşatmasın şimdi bile üzerine basarken ağrıyor bacağımın arkası dün kötü bir akşamdı kızlar benim içinAllah beterinden saklasın ama sağlık herşeyden önemli
ben bu sabah yaptırdım. aç gel kan vereceksin dedi.aç gittim,kanımı verip geldim.sonuçlar akşama çıkacak inşallah. o 45 dakika dediğin ayrıntılı ultrasonda oluyo diye biliyorum. o da 20 ve 22. haftalar arasında.cnm güsel haberlerini bekliyorum
kızlar bana doktorum 3 lü test için tok gel 45 dk yatacaksın dedi bebeklerin organlarına bakılcak dedi...sizinde ölemi oldu?
3lü test içinde 16-18. hafta arası dedi. ama ne kadar erken gidersek duyarlılığı o kadar iyi oluyor diye okudum nette. bende tam 18. hafta da gittim işte bugün yani. biraz geç oldu ama,araya bayram girince..cnm 31 aralıkda gidecem 20 haftada yani heralde hem üçlü hem ayrıntılı bir arada yapacaklar
bütün sorularının cevabı bende şekerim:dance: aynısı bende de oluyo. ortadan ikiye çatlayıverecem sanıyorum. sabaha kadar anca normal halime dönüyorum. dolayısıyla şimdiden huzursuz uykular başladı:1no2:ayyy çok oldum ama benim aksamları karnım çok geriliyor yaa böle çatlayacak gibi sizdede varmıı
ben daha olmadım,doktorum5.ay bitince ol dedi. erken olmak biraz riskliymiş.kızlar ben bişiy sormak istiyorum:
hepiniz tetanoz aşısı oldunuz mu?
Herkese günaydınlar kızlar. Hayırlı cumalar... Nasılız bakalım? Keyifler yerinde mi?
Benim kızım 3 gündür atağa geçti.Sürekli oynar halde. Birde öyle destekli vuruyo ki anlatamam. Sürekli ben burdayım diye hatırlatıyo artık :)
Yalnız dün akşamdan beri karnımın içinde bir acı var. Sanki böyle insan kendini sıkar da bi yerlerin acır ya aynen öyle. Acaba rahim büyüdükçe mi oluyor bu sancı. Huzursuz hissettim kendimi. Gerçi kızımda sorun yok der gibi tekmeliyor sürekli ama yinede tedirgin oldum işte.
Benim de karnım çok kaşınıyor. Sürekli kremimi sürüyorum. Henüz bi çatlak belirtisi falan yok ama büyüdükçe iyice kaşınmaya başladı...
arkadaşlar günaydın
bugün çok stresliyim
ben ağustos temmuz ayında daha hamile olduğumu bilmezken ehliyet kursuna yazıldım ama
çalışamadığım için yazılı sınavdan kalınca ehliyet işlemleri bu zamana kadar uzadı neyse dün emniyete gittim son harcı yatırmak ve ehliyeti almak için ama ordaki bayan bana sabah 4-5 gibi gelirsem ancak sıra alabileceğimi söyleyip bide bana kötü anne muamelesi yaptı yok karnımdakini düşünmen gerekirmiş falan sanki ben düşünmüyorum ki ben çalışan bir insanım ve her işimi kendim yapıyorum neyse işimi yaptıramadım çünkü sabahın köründe gelip nasıl sıra alıcam
neyse emniyette tanıdıklar vardı onlara söyledim ve bu sabah 8 gibi gittim
ve işlemleri yaptırdım ama bu arada parmak izi alındı parmak izi sandığım gibi eski uzul değilmiş böyle fotokopi makinesi gibi parrmaklarını koyuyorsun ve bilgisayara anında kaydoluyor neyse ordaki görevliye söyledim ben gebeyim bunun bebeğe bir zararı varmıdır diye görevli zararlı olmadığını röntgen gibi bir şey olmadığını söyledi parmağın içini değil sadece üzerindeki izin görüntülendiğini söyledi
ama hala benim içim rahat değil
hamileyken ehiliyet alan varmı yada bu konuda fikri olan
arkadaşlar günaydın
bugün çok stresliyim
ben ağustos temmuz ayında daha hamile olduğumu bilmezken ehliyet kursuna yazıldım ama
çalışamadığım için yazılı sınavdan kalınca ehliyet işlemleri bu zamana kadar uzadı neyse dün emniyete gittim son harcı yatırmak ve ehliyeti almak için ama ordaki bayan bana sabah 4-5 gibi gelirsem ancak sıra alabileceğimi söyleyip bide bana kötü anne muamelesi yaptı yok karnımdakini düşünmen gerekirmiş falan sanki ben düşünmüyorum ki ben çalışan bir insanım ve her işimi kendim yapıyorum neyse işimi yaptıramadım çünkü sabahın köründe gelip nasıl sıra alıcam
neyse emniyette tanıdıklar vardı onlara söyledim ve bu sabah 8 gibi gittim
ve işlemleri yaptırdım ama bu arada parmak izi alındı parmak izi sandığım gibi eski uzul değilmiş böyle fotokopi makinesi gibi parrmaklarını koyuyorsun ve bilgisayara anında kaydoluyor neyse ordaki görevliye söyledim ben gebeyim bunun bebeğe bir zararı varmıdır diye görevli zararlı olmadığını röntgen gibi bir şey olmadığını söyledi parmağın içini değil sadece üzerindeki izin görüntülendiğini söyledi
ama hala benim içim rahat değil
hamileyken ehiliyet alan varmı yada bu konuda fikri olan
ay pınar super ya ne gusel maşşallahhhhhkızına....benımkıde senınkınden ozense barı ascık....:1rolleyes: ben catlak için bişi kullanmadım kıslar yaa ara ara kasınıom şimdilik kasımamaya calısıom ama basen dayanamıom..hepınız catlak için bişiler kullanıonuzmu?ben de daha hiç olmadı catlak....
canım günaydın o ğrı çok normal benimde aynı şekilde 5 gün önce oldu 1-2 gün sürdü ve geçti bence rahim büyüyor benim ağrım sanki mekik çekmişimde ertesi gün ki gibi olan ağrı gibiydi ilginç bir benzetme oldu ama endişelenme
eeeeeeeeee ben gidince iyice bi soram yaaa 3 lümü yoksa ayrıntılımıı sonra bana neden tok geldin denmesin yawwwww ama eminim tok gel dedi bir sonraki ayda aç gel şeker yüklemesi yapazaca dedi
içini rahat tut canım sen ya...
bılmıorumkı yenı cıkmış galıba bu dedıın senın..benım cok oldu alalı ehlıyetı .aslında mantıklı parmagın sadece dısının fotokopisini cekıosa bı zararı olmayabılır...ayrıca sen tum wucudunla gecmedınkı demı sadece eklını werdın o makıneye...ben hawalımanında calışıorum we hemen hemen hergun x-ray cıhazının yanından gecıorummm..kendım gecmesemde calısıo oluo yanı gercı cantamı arkadaslarım alıo...konustum guwenlıkle tehlıke yokmus canım ..bence senınkındede yoktur fıstık..içini rahat tut sen..için rahatlamıcaksa dr una sor ben danısmıstım bu konuyu..zararı yok demişti...
sağol canım ya evet sadece parmaklarımı verdim zaten çok küçük bir makine masa üstünde duruyor x-ray cihazının yanından geçmekte bir sakınca yok canım ama x-ray den geçmesek iyi olur ben de büyük alışveriş merkezlerine gidince olabildiğince uzağından geçmek zorunda kalıyorum zaten gebe olduğunu görünce bir şey demiyorlar geçmeme hakkımız var ne yapalım annelik pinpiriklilik demek sanırım kendine ve bebişine iyi bak yorumun için teşekkür ederim
kızlar her yemekten sonra midem ekşiyor yawww sizdede varmı yemek yiyorum güsel güselll ama sonrası felakt oluyor yani acıkmasam yemek yemeyecemm yaaa hamile kalmadan önce hep diyet yapardım dombiliyim ya hamiş kalayım herşey yiyecem dedim ama ne mümkün yaaaaaaaaaaa
Evet canım doktorumda x-ray dan mümkün olduğunca geçme dedi. Birde hani şu büyük alışveriş merkezlerinde çantalarımızı içlerinden geçirdikleir büyük bi cihaz var ya ona sakın yaklaşma dedi. Kapı şeklinde geçtiklerimiz değil de öteki çok sakıncalıymış. Bende hiç geçmiyorum kapı şeklinde olanlardan bile. Zaten hamile olduğumuzu görünce hemen diğer tarafa alıyorlar...
Yerim ben senin dombilikliğini :) Alemsin ya. Valla bende de bazen oluyor canım. Sanırım yağlı, ağır şeyler yediğim zaman. Bende bi soda içip biraz uzanıyorum. Geçiyor. Ama senin sürekli ise doktoruna sorsan bildiğim kadarıyla talcid falan veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?