ben 2 aylıktım o zaman öğrendim geçmiyorum :roflol:ama komik olan ben yandan geçiyorum diye kocamda arkadşamdan geliyor güvenlik beyfendi siz buradan diyor:roflol:
diyoki napimmm bende kendümü hamile gibi görüyomm :roflol:dedim sus rezil olduk
ama eskidendi şimdi balkona çıkmıyoruz :roflol:
cnm birönceki cvb içi,n teşekkürler demek hem ayrıntılaya alacak hemde 3lü yapacak
o paraya ancak öle olur
ahhh kuzummmm ben gaviskon içiyorum ama banamısın demiyor sütte içsem yok
ne yaparsam yapayım bu veletler benim reflüye debbük atıyolar dimek ama bak köfte patates yiyeyim olmuyor dimek öle yemek seviyolar vermeyecem onlara büyünce patates köftee kaydirigubbakcemile3eşim diyor bazen gaz sıkışması olunca kızdırmışsın çocukları bağırsağını sıkıyolar işte diyor yada çok tuvalete çıkınca ne yaptında geldiler idrar torbana oturdular kızım diyor....şimdi şu sağımda tembelim hareket etti ayda bir hissettiriyor kendünü bu kız heralde yaa inş.öledir çok kız isitoyrdum soldaki erkekmiş o zaten güç gösterisi yapıyor kesin tembel dediğimi eziyor içerde bir hafta önde gidiyor gelişim olarak
kızlar ben çıkamlıyım görüşürük yineeee
Biz olduk leyla, kocalar oldu ayrı bi leyla :) Hepsi aynı heralde bunların. Geçen gün benim ki pastanenin önünden geçerken ay canım sütlaç istedi dedi. Hayırdır dedim. Aşeriyorum galiba diyo :)
Bu arada kaç para vericeksin canım sen doktora?
Sende dayan patates köfteye sürekli ahahah :) Zordur canım ya. Diyorum ya benim arada bir oluyor da gıcık oluyorum geçene kadar. Napalım artık ne yaparlarsa kabulümüz. Katlancaz :)
İnşallah kızdır belkide. Bi kız bi erkek olurlar ohhh çifte kavrulmuş. İkisi bi arada ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim...
cnm iki bebeğe 250 ytl istediler çok fazla isityor benim hastane ikiz diye başka yere gitmiyorum işte
cnm inş.allah hayırlısıını versin hepimizee gönlümden geçen bu aslında aramızda kalsın iki kız istiyordum ama oğluşum höyttt ben varım dedi....yerim onu ben hepsii benimmm evladığm tek isteğim sağsağlim doğurayımm bu sayfada ben ve seherim varız herlade ikiz
seher benden önceeee doğaracakk hehe
kızlar biraz yoğunduk biz geldik sohbet koyulaşmış ne güzel mide yanması bendede var özellikle akşam yemeğinden sonra o nedenle akşamı hafif sebze yemekleri ve salata ile geçiriyorum
kızlar biraz yoğunduk biz geldik sohbet koyulaşmış ne güzel mide yanması bendede var özellikle akşam yemeğinden sonra o nedenle akşamı hafif sebze yemekleri ve salata ile geçiriyorum
tünaydın arkadaslar a.s.cumanız mubarek olsun ..........
cnm fark etmiyorki salata yesemde aynı ağır yesemde yaniii hep ekşiyor heppp doktora artık kusma ve ekşime ile bişey dedimmi ilgilenmiyor ...diyoki birsen hanım başından beri var düşünme ve kusmaaaaaaaaaaaaaa diyor ilacını iç içiyom ama yinede kusuyom yatağın baş ucunda büyük çöp boşeti gelen kız onu ne yapıyon diyor kusuyorum diyorum
kaynanam doğusunlar kıçlarına vuracam ne bu böle yaw diyor
benim annem çocuklar için alışveriş yapmış bi dünya ama kıyafetler 1-2-3 yaş arası birtane bile yok yenidoğduğunda giysin bişey eltim bana hastane çıkışı alma dedi gitmiş 5li hastane çıkışı almış ben ötekilerden isityordum kociş alır artıkın keyifci bebişiminde gösterse kendüsünüüü cinsiyetlerine göre alacaz
tünaydın arkadaslar a.s.cumanız mubarek olsun ..........
bıs geldıkk yemek yapıp geldık oglusla muhabbet bayagı koyulasmıs hatunlar....
mıde yanması bendede oluo ara ara...aynen yaglı falan yedıkce.. ben cok zorda kaldıımda bı talcıd alıom falla napıım dayanılır gıbı olmuo basen...kafamçokkarıştı
afacanlar yaa annesinin midesine baskı yapıyorlar soldan sağdan kıyamam:Saruboceq:Allahın izniyle bitecek bu zor günler bebişler gelecek dünyamıza
Hoşgeldin canım... Afiyet şeker olsun. napıyosu bakalım? Oğluşunun keyfi nasıl?
saol pınarcım....
oğluş superr masallahhh tum gun uyuyorr falla....çıkolatada yaramıor işe aynı annesıne cekıcek heralde uykucunun teki olcakk-tatlicadiarzu-babası şimdiden yandık dıo ya bakalımmmkaydirigubbakcemile3senın kız gıbı hareketlı bı gelın gerekcek bana anlasıldı şimdidenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?