yememi cnm yaaa çokda severim ama ben çıkaracaksam hepsini çıkarıyorum o anda ne yesem fark etmiyorrr ..bebe bisküvisi yiyorumm bebeklere faydalı belki banada faydalı olur bu arada tatlıya bebişlerim kıpırdıyor buda ayrı bi güsellikhihoyyyt
selam arkadaslar ya bugun sabahdan beri karnımın tam ortasında göbek deliğimin biraz aşagısına acı giriyo ama agrı değil acıyo böyle bazen hareket edince oluyo acaba bebekmi hareket ediyor yada göbiş mi büyüyor yada bi sorunmu var sizinde oluyormu ne olur cvp yazın korkuyorum??
ya bgn sabahdan olmaya başladı ve ben geceleri hiç uyuyamadıgımdan çok dönüyorum acaba dedim kordan falanmı dolandı allh korusun inş öyle şeyler olmaz zaten bu bebişler kendileri hareket halinde öyle dolanma falan olmaz dimi bazende karıncalanma gibi bişeyler oluyo acaba onlar bebek hareketimi? sağol cnm cevabın için rahatladım walla az da olsa çok sağol
günaydın herkese arkadaşlarım nasılsınız biz bugün eşyaları kolilemeye başlayacağız yorucu bir hafta olacak ama yeni evimi düşündükçe mutlu oluyorum :))))))))))
bebişler nasıl:) ben dün çok stres yaptım sanırım eve gittim yemek yedim biraz sonra çıkardım((( bulantılarım oysa azalmıştı
ya bgn sabahdan olmaya başladı ve ben geceleri hiç uyuyamadıgımdan çok dönüyorum acaba dedim kordan falanmı dolandı allh korusun inş öyle şeyler olmaz zaten bu bebişler kendileri hareket halinde öyle dolanma falan olmaz dimi bazende karıncalanma gibi bişeyler oluyo acaba onlar bebek hareketimi? sağol cnm cevabın için rahatladım walla az da olsa çok sağol
kızlar bende sorudm doktora sağlık ocağına gidip tetenoz aşı yaptırayımmı diye valla bence gerek yok dedi gayet strlezi ortamlarda ameliyet yapıyoruz dedi....sen bilirsin dedi..öyleyse eğer ben gitmem zaten göçebe gidibiyim nerede olduğum belli değil......
birde dün sordum 250 ytldetaylı ultrason içinmiş kızlar iki bebeğe bu kadar istediler...inş.sorunsuz geçer
Benim doktorum tetanoz iğnesi olma dedi bende vurulmuycam.Eğer zaten dedi doğum sırasında mikrop kaparsan bu sıkandaldır merak etme biz önermiyoruz dedi.Normalde 20. haftada sonra 24 te oluyor iki defa.Kafana takma yani...:uhm:kızlar herkeze günaydın sinir oldum sabah sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı için 24.haftada dediler sepetledıler benı.kayıt ıcın bır ay once gıttıgımdede 20 haftada vururus bayramdan sonra gel demişlerdi.Kesınlıkle anladımkı bu sağlık sektörünün çivisi cıkmış .siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız??
Tutkuncum bende böle bi beşik istiyorum fiyatıda acayip uygun semt olarak nerden ve hangi mağazadan aldığını yazarmısın?Gerçi burdan verilemiyoda olabilir özeldende mesaj atabilirsin şimdiden teşekkürler canım
kızlar bende sorudm doktora sağlık ocağına gidip tetenoz aşı yaptırayımmı diye valla bence gerek yok dedi gayet strlezi ortamlarda ameliyet yapıyoruz dedi....sen bilirsin dedi..öyleyse eğer ben gitmem zaten göçebe gidibiyim nerede olduğum belli değil......
birde dün sordum 250 ytldetaylı ultrason içinmiş kızlar iki bebeğe bu kadar istediler...inş.sorunsuz geçer
ay kızlar sizde olmasanız ben şimdi acile gidiyodum bu acıdan dolayı çok korkuttu beni sağlıcakla bi kucagıma aldıgımı bi dünya gözüyle görsem rahatlıycam ilk bebegimi kaybettiğimden bu tedirginliğim kusura bakmayın(ama artık 5 aylık olduk bişey olmaz artık dimi ya..
Yok kız ne kordonu düşünme öyle şeyler. Hareket ediyor. Hem büyüyor. kendine yer açıyor. Dur daha bunlar iyi günlerimiz. Teyzemin bebiş midesini o kadar sıkıştırıyodu ki ağzımda geziyorum sanki diyodu :dance:
Valla benimki de yaptırma derse yaptırmam aşıyı. Hem boşuna ağrı hemde işten izin almak zor oluyor. Hadi bakalım canım detaylında sorunsuz çıkar inşallahhh. Benimde cuma günü kısmetse :)
ben doktorumu dinleyeceğim daha sormadım aşıyı... inşallah ayrıntılı ultrasondan sonra yüzünde gülücükler açarak bilgisayar başına oturur ve güzel haberler yazarsın bize... hihoyyyt
Canım hadi bakalım inşallah iltihab geçmiştir. Bbeişinde çok çok iyidir. Ama sen yatmaya devam et. Dinlen bol bol. Bize de güze lhaberler getir...
Ay süper :)
Yaaa bak sıkıyosun kendini kötü ediyosun canım. Stres yapma. Herşey yoluna girecek merak etme. Eşinde seni anlayacak ve seni üzmemek için gönderecek görümceni...
Haydaaa dalgamı geçiyolar be. Benim bildiğimde 20.haftadan sonra yaptıkları. bende bu cuma gidicem. Gitmeden önce arayayım bari. Geri çevirmesinler...
Herkese günaydınlar... Kızlar ben dün gece rüyamda kızımı gördüm. Allah'ım nasıl cin cin bakıyodu bana :) Koltuğun tepesine çıkmış. 14-15 aylık falan. Kızım in düşüceksin diyorum. Gözlerini açıp ııh diyo bana. Eşime ya bişey desene bak düşücek diyorum. Oda anasının kızı o bişey olmaz diyo. Allah'ım nasıl güzeldi ama. Sabah yüzümde koca bir gülümsemeyle kalktım. Bide güzel tekmeledi beni sabah sabah. Ohhh dedim bundan güzel bi gün olamaz :)
ay kızlar sizde olmasanız ben şimdi acile gidiyodum bu acıdan dolayı çok korkuttu beni sağlıcakla bi kucagıma aldıgımı bi dünya gözüyle görsem rahatlıycam ilk bebegimi kaybettiğimden bu tedirginliğim kusura bakmayın(ama artık 5 aylık olduk bişey olmaz artık dimi ya..
valla cnm benim dışarı çıkmaya halim yok dün kabanımı giydim aman üstü kapandı göbeğin olduğu yer kapanmadı kış kış çıkamam valla yaa
iyi oldu ben bu doktordan onay alsaydım bide alerji doktorumla görüşecektim alerjimde var
hadi bakalım hayırlı güsel haberlerini bekliyorum cnm
ben gitmişken soram dedim zaten unutuyorum soracaklarımı saf saf gidip geliyorum
neyseki gerek görmüyor adamcağız.....sıkıldım iğneden 15 günde bir aşı oluyorum artık kendimde yapamıyorum kocamda çok korkar iğneden neysekiiiii alıştırdım yapıyor artık...
çok sağol cnm inş..... güsel haberler kesinleşmiş bir cinsiyetle geliriz
oyy gülüm be o ne güzel bir rüyadır öyleAllah o günleri görmeyi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?