2009 Mayıs Anneleri

Canım benim ya. Dert etme sen. Onlar iyidir merak etme. Bebe büskivisi kuru ya belki iyi gelir doğru diyosun. Mide sulu şeyleri almıyor sanırım. Beyaz leblebi dene. Çok iyi gelmişti bana...

ya bgn sabahdan olmaya başladı ve ben geceleri hiç uyuyamadıgımdan çok dönüyorum acaba dedim kordan falanmı dolandı allh korusun inş öyle şeyler olmaz zaten bu bebişler kendileri hareket halinde öyle dolanma falan olmaz dimi bazende karıncalanma gibi bişeyler oluyo acaba onlar bebek hareketimi? sağol cnm cevabın için rahatladım walla az da olsa çok sağol

kızlar bende sorudm doktora sağlık ocağına gidip tetenoz aşı yaptırayımmı diye valla bence gerek yok dedi gayet strlezi ortamlarda ameliyet yapıyoruz dedi....sen bilirsin dedi..öyleyse eğer ben gitmem zaten göçebe gidibiyim nerede olduğum belli değil......

birde dün sordum 250 ytldetaylı ultrason içinmiş kızlar iki bebeğe bu kadar istediler...inş.sorunsuz geçer

ya canım hiç endişelenme benim geeçn haftadna beri iki gün öyle acıdı şimdi iyi geçti sanırım zaman zaman genişliyor ve kaslar acıyor

evet evet bebiş hihoyyyt

off taşınmak... çok stresli oluyor. biz de 1 ay önce falan taşındık... ama çabuk bitiyor telaşı... başlamak bitirmenin yarısı zaten... kolay gelsin

Yok kız ne kordonu düşünme öyle şeyler. Hareket ediyor. Hem büyüyor. kendine yer açıyor. Dur daha bunlar iyi günlerimiz. Teyzemin bebiş midesini o kadar sıkıştırıyodu ki ağzımda geziyorum sanki diyodu :dance:

Valla benimki de yaptırma derse yaptırmam aşıyı. Hem boşuna ağrı hemde işten izin almak zor oluyor. Hadi bakalım canım detaylında sorunsuz çıkar inşallahhh. Benimde cuma günü kısmetse :)

bende de zaman zaman oluyor hatta geceleri uyanıyorum bile ama normalmiş olabilirmiş ben de aynen senin gibi düşünmüştüm ama annemde de hep olmuş birkaç kişi de daha duydum... artık çok dert etmiyorum rahatlattılar beni

Benim doktorum tetanoz iğnesi olma dedi bende vurulmuycam.Eğer zaten dedi doğum sırasında mikrop kaparsan bu sıkandaldır merak etme biz önermiyoruz dedi.Normalde 20. haftada sonra 24 te oluyor iki defa.Kafana takma yani...:uhm:

Özelden mesaj attım ama senin kapalı ondan gönderilmiyor

ben doktorumu dinleyeceğim daha sormadım aşıyı... inşallah ayrıntılı ultrasondan sonra yüzünde gülücükler açarak bilgisayar başına oturur ve güzel haberler yazarsın bize... hihoyyyt

ay kızlar sizde olmasanız ben şimdi acile gidiyodum bu acıdan dolayı çok korkuttu beni sağlıcakla bi kucagıma aldıgımı bi dünya gözüyle görsem rahatlıycam ilk bebegimi kaybettiğimden bu tedirginliğim kusura bakmayın(ama artık 5 aylık olduk bişey olmaz artık dimi ya..

ben de ilk bebeğimi kaybettim. insan hep korkuyla yaşıyor ama inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir biçimde alacağız kucaklarımıza hihoyyyt

valla cnm benim dışarı çıkmaya halim yok dün kabanımı giydim aman üstü kapandı göbeğin olduğu yer kapanmadı kış kış çıkamam valla yaa
iyi oldu ben bu doktordan onay alsaydım bide alerji doktorumla görüşecektim alerjimde var
hadi bakalım hayırlı güsel haberlerini bekliyorum cnm

ben doktorumu dinleyeceğim daha sormadım aşıyı... inşallah ayrıntılı ultrasondan sonra yüzünde gülücükler açarak bilgisayar başına oturur ve güzel haberler yazarsın bize... hihoyyyt

ben gitmişken soram dedim zaten unutuyorum soracaklarımı saf saf gidip geliyorum
neyseki gerek görmüyor adamcağız.....sıkıldım iğneden 15 günde bir aşı oluyorum artık kendimde yapamıyorum kocamda çok korkar iğneden neysekiiiii alıştırdım yapıyor artık...
çok sağol cnm inş..... güsel haberler kesinleşmiş bir cinsiyetle geliriz

oyy gülüm be o ne güzel bir rüyadır öyle Allah o günleri görmeyi nasip etsin :)

valla hepimiz senin gibiyiz cnm elimde olsa eve ultrason aleti alacam bakcam yaaa
allah korusun cnm olacakla öleceğe fayda yok ....ama insan çok korkuyor
benim kanamam olduğunda herşey bitti dedim şursuzca gittim hastaneye
ama doktor ultrasonda gösteriyordu bebeklerimi düşün adama göremiyorum dedim körmüyüm yooooo görüntü bile beni tatmin etmedi ....kalp atışlarını dinletti.........

allah kimseye yaşatmasın hepimiz kucağımıza alalım kuzucuklarımızı
ne zahmetlerle sahip olduk ne zahmetlerle taşıyoruz....
geçen aile planlamasında okudum yeni evliymiş kız 2 kere kürtaj olmuş bidaha çocuğum olurmu diyordu ...................

hep duam şu oldu allahım böle insanlara bebek verip günaha sokacağına benim gibi arayıpda bulamayana ver dedim...ben tüp beben annnesiyim dün gittimde ne kadar çok çift var genç yaşlı ve o yaşlı çiftlere çok üzüldüm şansları azda olsa bırakmıyolar peşlerini 40 yaşlarda kadınlar var kızlarr

Olmaz canım Allah'ın izniyle merak etme. Her zaman bi risk hepimiz için var. Ama böyle kafana takarsan stres yapar kuzucuğunu huzursuz edersin. Bunlar olabilecek şeyler. Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah canım benim...

Ay bende bu hafta sonu Zara Mum'dan hamile kabanı aldım. Daha doğrusu kaban kadar uzun değil. Çünkü hamileler için uzun yapılmıyormuş rahat edemezler diye. Göğüsden aşağısı bol. Çok rahat. Hemde çok sevimli duruyor...

kızlar selam... herkesin keyfi yerinde gibi... bizimde keyfimiz yerindeydi ama yaklaşık 1 saattir belimden kasıklarıma vuran bir ağrı var... telaşlandım açıkcası... önceden de kasıklarımda ağrı oluyordu ama bu belimden vuruyo... içinizde böle bişi yaşayan var mı... bana bir cevap lütfen...

canlarım çok sağolun doğru diyorsunuz bende o bebekden sonra tedaviyle kaldım bu bebegime çok agladım çok yalvardım allha ver diye şükürler olsun kaldım birde kızlar bu tetenoz aşısı ne oluyo doktorum hiç bana böyle bişey demedi?

pınarcım bende zara home dan bebişime battaniye aldım ama süper yarın fotosunu koyarım.

sizlere birşey sormak istiyorum kızlar ben şimdi kaç aylık hamileyim ya şu aylık işini beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…