kızlar selam... herkesin keyfi yerinde gibi... bizimde keyfimiz yerindeydi ama yaklaşık 1 saattir belimden kasıklarıma vuran bir ağrı var... telaşlandım açıkcası... önceden de kasıklarımda ağrı oluyordu ama bu belimden vuruyo... içinizde böle bişi yaşayan var mı... bana bir cevap lütfen...
kızlar selam... herkesin keyfi yerinde gibi... bizimde keyfimiz yerindeydi ama yaklaşık 1 saattir belimden kasıklarıma vuran bir ağrı var... telaşlandım açıkcası... önceden de kasıklarımda ağrı oluyordu ama bu belimden vuruyo... içinizde böle bişi yaşayan var mı... bana bir cevap lütfen...
canlarım çok sağolun doğru diyorsunuz bende o bebekden sonra tedaviyle kaldım bu bebegime çok agladım çok yalvardım allha ver diye şükürler olsun kaldım birde kızlar bu tetenoz aşısı ne oluyo doktorum hiç bana böyle bişey demedi?
pınarcım bende zara home dan bebişime battaniye aldım ama süper yarın fotosunu koyarım.
sizlere birşey sormak istiyorum kızlar ben şimdi kaç aylık hamileyim ya şu aylık işini beceremiyorum
Bugün işten bir kaç saatliğine izin aldım 4 te yine gidicem.Ya gündüz ne kadar çok giren var dün benim yine hafif kan geldi yine doktor yolları bana.Ama bu sefer raporu çok alıcam..Hatta ben doğurana kadar işe gitmesem iyi olacak.Ya niye doktorlar riskli gebelik raporu veremiyorlar.Bunu almak için ne yapıcam anlamadım yani ikide bir 7-10 gibi raporlar veriyorlar rapor bitiyo yine problem başlıtor birde 40 günlük rapor hakkımı da kullandım anlamadım bi türlükötükedihüso
Ay bende arıyorum bulamamıştım çok sağol ne kadara aldın bu hafta kabanımın düğmeleri kapanmamaya başladı atkıyla kapatıyordum arkadan kendimi görmek istemem artık koca kalçalar falan.Dün işyerinde biraz kustum arkadaşlarla sonra sevmediğimiz yemeklerden konuşuyorduk erkek arkadaşlar daha bilmiyorlar bana dediki ya sen bişey yiyemiyorum diyorsun ama sanki biraz şişkolaştınız dedi biz de bi kahkaha dedim ne yesemde çıkartsamda yarıyo ne yapayım dedim dahada şişkolaşçam dedim anlamıştır heralde.Bazen bu erkekler takım elbise giyselerde çok kaba oluyorlar.klava:
pınarcım bende zara home dan bebişime battaniye aldım ama süper yarın fotosunu koyarım.
sizlere birşey sormak istiyorum kızlar ben şimdi kaç aylık hamileyim ya şu aylık işini beceremiyorum
Bugün işten bir kaç saatliğine izin aldım 4 te yine gidicem.Ya gündüz ne kadar çok giren var dün benim yine hafif kan geldi yine doktor yolları bana.Ama bu sefer raporu çok alıcam..Hatta ben doğurana kadar işe gitmesem iyi olacak.Ya niye doktorlar riskli gebelik raporu veremiyorlar.Bunu almak için ne yapıcam anlamadım yani ikide bir 7-10 gibi raporlar veriyorlar rapor bitiyo yine problem başlıtor birde 40 günlük rapor hakkımı da kullandım anlamadım bi türlükötükedihüso
Ay bende arıyorum bulamamıştım çok sağol ne kadara aldın bu hafta kabanımın düğmeleri kapanmamaya başladı atkıyla kapatıyordum arkadan kendimi görmek istemem artık koca kalçalar falan.Dün işyerinde biraz kustum arkadaşlarla sonra sevmediğimiz yemeklerden konuşuyorduk erkek arkadaşlar daha bilmiyorlar bana dediki ya sen bişey yiyemiyorum diyorsun ama sanki biraz şişkolaştınız dedi biz de bi kahkaha dedim ne yesemde çıkartsamda yarıyo ne yapayım dedim dahada şişkolaşçam dedim anlamıştır heralde.Bazen bu erkekler takım elbise giyselerde çok kaba oluyorlar.klava:
cnm 5. ayının içindesin işde 20. haftanın sonunda 6. ayına girceksin:CüvCüv:
Benim doktorum tetanoz iğnesi olma dedi bende vurulmuycam.Eğer zaten dedi doğum sırasında mikrop kaparsan bu sıkandaldır merak etme biz önermiyoruz dedi.Normalde 20. haftada sonra 24 te oluyor iki defa.Kafana takma yani...:uhm:
Özelden mesaj attım ama senin kapalı ondan gönderilmiyor
Aman halt etmişler onlar. Anlasınlar kardeşim. Kilolu değil hamileyiz biz. Tövbe töveb. Elime verseler bunları parçalıcam heklava: klava: klava:
Zara'dan 199.-ytl'ye aldım canım. Hamile reyonunda siyah ve kremi var. Ama normal kaban bölümünde de aynı modelin ekoselilerini yapmışlar. Ben ondan aldım. Çok güzel renkler var. Kesinlikle de çok rahat. Tavsiye ederim... Nette bulamadım sitesini falan. Bulsam eklicem. Dur kız fotoğraf makinasıyla çekeyim 5 dk'ya ekliyorum :dance:
Canım tamam bir ayda 4 hafta var ama 4 hafta 28 gün yapar. O yüzden senin dediğin şekilde 20.hafta bitiminde 5.ay bitmiş olmaz. Ben şu anda 20+4'üm ama 1 ocak'ta 5.ayım bitecek...
Doğru söylüyorsun kartal da riskli gebelik bölümü varmış ama uzak eşimde şimdi burda yok minübüslede gitmeye korkuyorum çünkü önce randevu veriyorlarmış sonra gidiyormuşsun.Git gel minübüsler dur kalk perişan ediyor artık eşimi bekliycem şimdilik alabildiğim kadar alıcam inşallah benimde senin gibi düzelir.Burda bana bakıcak kimsede yok.Ailem Kuşadasın da yaşıyor annem de ameliyat olucak çağıramıyorum artık eşime daha çok iş düşecek.Allah ondan da bin kere razı olsun.:1hug:cnm bu kanamanın tek ilacı yatmak sen doktorunla konuş ssk doktoru bul böle olmaz beni biliyorsun şakır şakırdı 3 günde hastanede yattım...ama dün doktorum erken doğum düşük tehtidin yok dedi...rahim boyu gayet iyi dedi....eeeeee nasıl rapor alacam mesela çalışsam ..........sen raporu uzun tuttur cnm ne yap et..
evet arkadaşlar kıyafet sorunu bendede var ben aslında hamile kıyafetleri almıştım uygun bir yerden epey indirimli ama hala bana bol geliyorlar kendi kıyafetlerimde dar geliyorlar napıcamı şaşırdım):aslında epeyde kilo aldım 5 kilo kadar
kızlar bu karnın orta yerine acı giriyorya şimdi vajinaya doğru yaylılarak olmaya başladı hem karnımın orta yeri hem oraya doğru böyle sizindemi böyle oldu bu acılar?
kızlar neler yapıyorsunuz bugün çok sıkıldım nedense eve gitmek istiyorum mesai bitimindede toplantı varmış offfffff((( tamda ev taşıma işine denk gelir toplantı patronun keyfi ne zaman isterse kaçıncı haftada izne çıkacaksınız arkadaşlar elinde olsa patronum doğum iznimide vermeyecek
ya bende pek anlamıyorum bu hesapdan sağolsun bi arkadas bana böyle söylemişdi bende baktım sat a göre tutuyo benimki tabi 2 -3 gün önemli değil dedim onun demesne göre 20. haftanın sonu yani 21. hafta 6. aya grdim diyosun:CüvCüv:
kızlar bu karnın orta yerine acı giriyorya şimdi vajinaya doğru yaylılarak olmaya başladı hem karnımın orta yeri hem oraya doğru böyle sizindemi böyle oldu bu acılar?
Benimde 4.5 ta ne bitmez şu toplantılar evrak evrak evrak yeteeeeeeeeeeeerkızlar neler yapıyorsunuz bugün çok sıkıldım nedense eve gitmek istiyorum mesai bitimindede toplantı varmış offfffff((( tamda ev taşıma işine denk gelir toplantı patronun keyfi ne zaman isterse kaçıncı haftada izne çıkacaksınız arkadaşlar elinde olsa patronum doğum iznimide vermeyecek
Malesef göndermiyor.Annem Pendik Altkaynarca dan almış.Bi alışveriş merkezinden hemde eve teslim.İnternetten şubeleride var ama yasak veremiyorum.:a015:Canım açabildim sanırım tekrar denermisin
Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?