2009 Mayıs Anneleri

Bugün işten bir kaç saatliğine izin aldım 4 te yine gidicem.Ya gündüz ne kadar çok giren var dün benim yine hafif kan geldi yine doktor yolları bana.Ama bu sefer raporu çok alıcam..Hatta ben doğurana kadar işe gitmesem iyi olacak.Ya niye doktorlar riskli gebelik raporu veremiyorlar.Bunu almak için ne yapıcam anlamadım yani ikide bir 7-10 gibi raporlar veriyorlar rapor bitiyo yine problem başlıtor birde 40 günlük rapor hakkımı da kullandım anlamadım bi türlükötükedihüso

Ayakta fazla kaldın mı ya da ağır kaldırdın mı? ben okulda yoğun olduğum günlerde yaşıyorum bel ve sırt ağrısı ama dinlenince geçiyor

Selam canım. Hoşgeldin. Senin beline kadar benim bazen sırtıma vuruyor :) Normal dedi doktorum. Öyle durumlarda magnezyumunu al dedi bana...

Valla canım birisi yaptır diyor , birisi yaptırma diyor anlamadım bende...

pınarcım bende zara home dan bebişime battaniye aldım ama süper yarın fotosunu koyarım.

sizlere birşey sormak istiyorum kızlar ben şimdi kaç aylık hamileyim ya şu aylık işini beceremiyorum

Güle güle kullansın canım... Sen şu anda 4,5 aylık hamilesin canım...

Bi üniversite hastanesine gitsen canım. Onlar heyet raporu falan verirler belki?

Bu arada ojelifıstık hiç uğramadı bugün?

pınarcım bende zara home dan bebişime battaniye aldım ama süper yarın fotosunu koyarım.

sizlere birşey sormak istiyorum kızlar ben şimdi kaç aylık hamileyim ya şu aylık işini beceremiyorum

cnm 5. ayının içindesin işde 20. haftanın sonunda 6. ayına girceksin:CüvCüv:

cnm bu kanamanın tek ilacı yatmak sen doktorunla konuş ssk doktoru bul böle olmaz beni biliyorsun şakır şakırdı 3 günde hastanede yattım...ama dün doktorum erken doğum düşük tehtidin yok dedi...rahim boyu gayet iyi dedi....eeeeee nasıl rapor alacam mesela çalışsam ..........sen raporu uzun tuttur cnm ne yap et..

Aman halt etmişler onlar. Anlasınlar kardeşim. Kilolu değil hamileyiz biz. Tövbe töveb. Elime verseler bunları parçalıcam he klava:klava:klava:

Zara'dan 199.-ytl'ye aldım canım. Hamile reyonunda siyah ve kremi var. Ama normal kaban bölümünde de aynı modelin ekoselilerini yapmışlar. Ben ondan aldım. Çok güzel renkler var. Kesinlikle de çok rahat. Tavsiye ederim... Nette bulamadım sitesini falan. Bulsam eklicem. Dur kız fotoğraf makinasıyla çekeyim 5 dk'ya ekliyorum :dance:

cnm 5. ayının içindesin işde 20. haftanın sonunda 6. ayına girceksin:CüvCüv:

Canım tamam bir ayda 4 hafta var ama 4 hafta 28 gün yapar. O yüzden senin dediğin şekilde 20.hafta bitiminde 5.ay bitmiş olmaz. Ben şu anda 20+4'üm ama 1 ocak'ta 5.ayım bitecek...

Canım açabildim sanırım tekrar denermisin

Teşekkürler..

evet arkadaşlar kıyafet sorunu bendede var ben aslında hamile kıyafetleri almıştım uygun bir yerden epey indirimli ama hala bana bol geliyorlar kendi kıyafetlerimde dar geliyorlar napıcamı şaşırdım):aslında epeyde kilo aldım 5 kilo kadar

kızlar neler yapıyorsunuz bugün çok sıkıldım nedense eve gitmek istiyorum mesai bitimindede toplantı varmış offfffff((( tamda ev taşıma işine denk gelir toplantı patronun keyfi ne zaman isterse kaçıncı haftada izne çıkacaksınız arkadaşlar elinde olsa patronum doğum iznimide vermeyecek

ya bende pek anlamıyorum bu hesapdan sağolsun bi arkadas bana böyle söylemişdi bende baktım sat a göre tutuyo benimki tabi 2 -3 gün önemli değil dedim onun demesne göre 20. haftanın sonu yani 21. hafta 6. aya grdim diyosun:CüvCüv:

canım iyi bir doktora git muayene ol bence kanama işi tehlikeli Allah korusun senin sürekli yatman gerekir kanaman varsa bebişinide kendinide riske atma canım işinde müsaitse raporunu al bol bol dinlen

kızlar bu karnın orta yerine acı giriyorya şimdi vajinaya doğru yaylılarak olmaya başladı hem karnımın orta yeri hem oraya doğru böyle sizindemi böyle oldu bu acılar?

Doğru söylüyorsun kartal da riskli gebelik bölümü varmış ama uzak eşimde şimdi burda yok minübüslede gitmeye korkuyorum çünkü önce randevu veriyorlarmış sonra gidiyormuşsun.Git gel minübüsler dur kalk perişan ediyor artık eşimi bekliycem şimdilik alabildiğim kadar alıcam inşallah benimde senin gibi düzelir.Burda bana bakıcak kimsede yok.Ailem Kuşadasın da yaşıyor annem de ameliyat olucak çağıramıyorum artık eşime daha çok iş düşecek.Allah ondan da bin kere razı olsun.:1hug:

canım bende bir tane 36 beden hamile pantolunu almıştım ilk aylarda giyerim diye şimdi onu giyiyorum üzerimede önceden giydiğim kazaklarım tuniklerimi giyiyorum diğer aldıklarım henüz bol geliyor onları artık bir kaç ay sonra giyebiliriz:1hug:

kızlar bu karnın orta yerine acı giriyorya şimdi vajinaya doğru yaylılarak olmaya başladı hem karnımın orta yeri hem oraya doğru böyle sizindemi böyle oldu bu acılar?

canım benimde belimde ve kasıklarımda oluyor arasıra doktorum normal rahim genişliyor demişti kendini yormamaya çalış uzat ayaklarını dinlen canım

Selam canım. Valla ben mart başında toptan çıkacağım işten kısmetse eğer...

Karışıklık olmaması için ya hafta hesabı gidiceksin canım yada tam ay hesabı. Hftaya göre 20+4'üm. Ay hesabına göre gidersem 1 ağustos sat olduğundan 1 ocakta 5.ayım bitmiş olacak...

Aynen öyle oluyor canım...

Buyrun acil tarafından kabanımın resmi :)

Son düzenleme:

canım normal o ağrılar bende de oluyor bebek gelişimiyle ilgili kaslar iyice geriliyor çünkü.bide rahat ol canım

Benimde 4.5 ta ne bitmez şu toplantılar evrak evrak evrak yeteeeeeeeeeeeer

Sen biraz fazla hareket etmişsin yat dinlen biraz sulu şeyler iç arada benimde oluyor yorulduğumda yada dikkatsiz oturup kaltığımda.Bebek diyor HEY neoluyor burda bende varım DİKKAT diyorkötükedihüsoklava:klava:
Canım açabildim sanırım tekrar denermisin

Teşekkürler..
Malesef göndermiyor.Annem Pendik Altkaynarca dan almış.Bi alışveriş merkezinden hemde eve teslim.İnternetten şubeleride var ama yasak veremiyorum.:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…