2009 Mayıs Anneleri

canım ben doğumdan önce bir aksilik olmassa 10 gün önce ayrılcam doğumdan sonrada 10 gün falan sonra ise esnek çalşıma saatleri uygulucam kendime 2 güne bir 1 saat gelip işleri toparlıcam kabul ederseniz böyle etmesseniz eleman bulun dedim onlarda tamam dediler.

kızlar ara sıra baş dönmesi sorunu yaşıyorum sizdede oluyor mu gözümün önünden yıldızlar uçuyor bir anda

walla cnm sabah başladı işde bu acı şimdide vajinaya doğru yayılarak oluyo demek okulda yoruldum aslında geneldede oturdum ama siinirlendiriyo çocuklarya çok bağırıyorum ondan da olabilir galiba üf ya biz 7 aylıkken napcaz ya:))üff:CüvCüv:[/QUOTE]
Şöyle düşün onları anneleri doğurmuş ve artık riskleri yok rahatlar sen ise mücadele içindesin.Sana birşey olsa yada bebeğine, dersleri boş geçti diye bayram ederler.Bu sebeple yerinden bile kalkma üzülme sen 1-2 ay ders anlatmasan yada yerinden anlatsan zaten çalışanlar onu öylede alır.Diğerleri için boşver.Bebeğin olduktan sonra telafi edersin.Şİmdi sen ve o önemli.Bebeğinin sinirini bozma sonra doğunca çok ağlayan bir çocuk olurdelikafaduldendelikafaduldenklava:

kızlar bu karnın orta yerine acı giriyorya şimdi vajinaya doğru yaylılarak olmaya başladı hem karnımın orta yeri hem oraya doğru böyle sizindemi böyle oldu bu acılar?

Canım bahsettiklerinin hepsi bende geçen hafta oldu ve karnım daha hızlı büyüdü ,korkma yani sanırım çatlıyoruz...

ben memur olduğum için son 3 haftaya kadar çalşabilir raporu alıcam 32 . haftada kalan 5 haftamı doğumdan sonraki 8 haftaya ekliyecem ayrıca aylık iznimi alıcam ardından rapor haklarımı kullanıp bebişimi 6-7 aylık yapıp işe öyle başlıycam inş

Şöyle düşün onları anneleri doğurmuş ve artık riskleri yok rahatlar sen ise mücadele içindesin.Sana birşey olsa yada bebeğine, dersleri boş geçti diye bayram ederler.Bu sebeple yerinden bile kalkma üzülme sen 1-2 ay ders anlatmasan yada yerinden anlatsan zaten çalışanlar onu öylede alır.Diğerleri için boşver.Bebeğin olduktan sonra telafi edersin.Şİmdi sen ve o önemli.Bebeğinin sinirini bozma sonra doğunca çok ağlayan bir çocuk olurdelikafaduldendelikafaduldenklava:[/QUOTE]

çok doğru söylüyorsun cnm oturmak bizim meslekde pek mümkün değil ama elimden geldigi kadar oturmaya çalışıyorum birde ben anasınıfı ögretmeniyim çocuklar bıcır bıcır sesi gürültüyü bi duysanız annemde diyor bebegin artık dış dünyayı duymaya başladı o gürültüde içerde rahatsız oldukça seninde böyle acıların olabilir diyor tahmin tabii onunki sadece belkide doğru söylüyordur:))kimbilir:CüvCüv:

Canım bahsettiklerinin hepsi bende geçen hafta oldu ve karnım daha hızlı büyüdü ,korkma yani sanırım çatlıyoruz...

ya aaaa.... çatlamayı en aza indirgemek isterim ama artık karnım kocaman olsun her gören aa bu hamile desin istiyorum ya bebegimin hareketlerini tekmelerini hisettmek istiyorum o yüzden büyüsün aşkım benim canım daha doğmadı ama çok ama çok seviyorum onu ona canım feda çatlak olmuş kimin umrunda yeterki sağlıklı olup anne diye boynuma sarılabilsin bi kaç yıl sonra:))her türlü acıyı çekmeye razıyım yeterki bunlar normal olsun bişey olacak diye ödüm kopuyor :a015:

pınarcım güle güle kullan ohhhhhh sıcacık

ya kzılar canım ne sitedi şöyel çok soğuk karlı bir ahva ve dışarıda sıcak sıcak bol tarçınlı bir sahlep

oofffff

Meslek eğitimci yazıyor sanırım Zaten Mayıs ta doğum yaptığında okul haziran sonu kapandığına göre iznini son haftaya kadar kullanmaz gerekmezki ?yaz tatili var .Öncede 8 hafta yani kısaca şöyle :
Mayıs başı doğum yapsan 8 hafta haziran sonu oluyor 2 ay tatil sonra eylül 1 de 20+20 rapor ekimde iş başı ufaklık 6 aylık önce de 8 hafta şubat tan itibaren gitmezsin.:dance:

ya kzılar canım ne sitedi şöyel çok soğuk karlı bir ahva ve dışarıda sıcak sıcak bol tarçınlı bir sahlep

oofffff[/QUOTE]
Ne yaptın sen şimdi aş ercez valla.Burnuma kokusu geldi
Benisec2 Marliyne de yazdım şubattan itibaren gitmeye gerek yok çünkü Yaz tatili geliyor.

Sağolasınız kızlar valla sıcacık tutuyor hemde uzun olmadığı için çok rahat ettim. Hemde en önemlisi görenler hamile olduğumu anlıyor :dance::roflol::CüvCüv:

şimdiden izinler konşulmaya başlanmış. bende son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. sonra izinlerim bittiğinde de bir yıl ücretsiz izne ayrılacağım. ama sonra bebeğimden nasıl ayrılacağım onu bilemiyorum.
pınarcığım kabanın güzelmiş güle güle kullan. kızını sıcacık tutar.

pınarcım benimde yakında anlaşılır sanırım hamiş olduğum:))) şimdilik gören arkadaşlarım anlamıyor ben söylüyorum:))) benimde kaban ihtiyacım var alırsam fotosunu eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…