kızlar neler yapıyorsunuz bugün çok sıkıldım nedense eve gitmek istiyorum mesai bitimindede toplantı varmış offfffff((( tamda ev taşıma işine denk gelir toplantı patronun keyfi ne zaman isterse kaçıncı haftada izne çıkacaksınız arkadaşlar elinde olsa patronum doğum iznimide vermeyecek
Benimde 4.5 ta ne bitmez şu toplantılar evrak evrak evrak yeteeeeeeeeeeeer
Sen biraz fazla hareket etmişsin yat dinlen biraz sulu şeyler iç arada benimde oluyor yorulduğumda yada dikkatsiz oturup kaltığımda.Bebek diyor HEY neoluyor burda bende varım DİKKAT diyorkötükedihüsoklava: klava:
Malesef göndermiyor.Annem Pendik Altkaynarca dan almış.Bi alışveriş merkezinden hemde eve teslim.İnternetten şubeleride var ama yasak veremiyorum.:a015:[/QUO
walla cnm sabah başladı işde bu acı şimdide vajinaya doğru yayılarak oluyo demek okulda yoruldum aslında geneldede oturdum ama siinirlendiriyo çocuklarya çok bağırıyorum ondan da olabilir galiba üf ya biz 7 aylıkken napcaz ya:))üff:CüvCüv:
kızlar ara sıra baş dönmesi sorunu yaşıyorum sizdede oluyor mu gözümün önünden yıldızlar uçuyor bir anda
kızlar bu karnın orta yerine acı giriyorya şimdi vajinaya doğru yaylılarak olmaya başladı hem karnımın orta yeri hem oraya doğru böyle sizindemi böyle oldu bu acılar?
kızlar selam... herkesin keyfi yerinde gibi... bizimde keyfimiz yerindeydi ama yaklaşık 1 saattir belimden kasıklarıma vuran bir ağrı var... telaşlandım açıkcası... önceden de kasıklarımda ağrı oluyordu ama bu belimden vuruyo... içinizde böle bişi yaşayan var mı... bana bir cevap lütfen...
canım ben doğumdan önce bir aksilik olmassa 10 gün önce ayrılcam doğumdan sonrada 10 gün falan sonra ise esnek çalşıma saatleri uygulucam kendime 2 güne bir 1 saat gelip işleri toparlıcam kabul ederseniz böyle etmesseniz eleman bulun dedim onlarda tamam dediler.
Şöyle düşün onları anneleri doğurmuş ve artık riskleri yok rahatlar sen ise mücadele içindesin.Sana birşey olsa yada bebeğine, dersleri boş geçti diye bayram ederler.Bu sebeple yerinden bile kalkma üzülme sen 1-2 ay ders anlatmasan yada yerinden anlatsan zaten çalışanlar onu öylede alır.Diğerleri için boşver.Bebeğin olduktan sonra telafi edersin.Şİmdi sen ve o önemli.Bebeğinin sinirini bozma sonra doğunca çok ağlayan bir çocuk olurdelikafaduldendelikafaduldenwalla cnm sabah başladı işde bu acı şimdide vajinaya doğru yayılarak oluyo demek okulda yoruldum aslında geneldede oturdum ama siinirlendiriyo çocuklarya çok bağırıyorum ondan da olabilir galiba üf ya biz 7 aylıkken napcaz ya:))üff:CüvCüv:
Canım bahsettiklerinin hepsi bende geçen hafta oldu ve karnım daha hızlı büyüdü ,korkma yani sanırım çatlıyoruz...
ben memur olduğum için son 3 haftaya kadar çalşabilir raporu alıcam 32 . haftada kalan 5 haftamı doğumdan sonraki 8 haftaya ekliyecem ayrıca aylık iznimi alıcam ardından rapor haklarımı kullanıp bebişimi 6-7 aylık yapıp işe öyle başlıycam inş
Sağolasınız kızlar valla sıcacık tutuyor hemde uzun olmadığı için çok rahat ettim. Hemde en önemlisi görenler hamile olduğumu anlıyor :dance::roflol::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?