2009 Mayıs Anneleri

Valla bende tekrar işe dönme stresini yaşamamak için toptan çıkıyorum. Çünkü devam edersem biliyorum ki beni 1 ay sonra falan çağırırlar işe. Ben ilk işe girdiğimde doğum iznine ayrılan arkadaşımı doğumdan 45 gün sonra çağırmıştı patron. Ne ağlardı burda mendilini, patiğini koklayıp. O yüzden benimde Kasım ayında bi işe girme ihtimalim var. O zamana kadar 6 ay kendim bakarım diyorum. Ama eğer o iş olmaz ve yine herhangi bi acentede çalışacaksam oturur 3 sene , yuvaya gitme yaşına bakar bakarım kısmetse bebeğime...

evet arkadaşlar en iyisi kendimizin bakması.bende sadece 2 günde bir 1 saat gelicem evim çok yakın zaten eğer tüm gün gelicek olsam bırakırdım işimi.

canım ben öğretmenim fakat meb de değil farklı bir kurumda mesleğimi yapıyorum ve nomal memur gibi mesai yapıyorum sadece 1 ay iznim var her sene

ah ah canım yarama bastın bende çok istiyorum 1 yıl ücretsiz izin almayı fakat şartlar imkan vermiyor maalesef

kızlar ben geldiiiiim... hepiniz iyisiniz çok şükür ben de iyiyim :))
cuma gününede az kaldı ne güzel..

ay evet ya bende iple çekiyorum cuma gününü ayrıntılıya gircez de kuzumla allahım umarım herşeyi iyi çıkar

kızlar ben geldiiiiim... hepiniz iyisiniz çok şükür ben de iyiyim :))
cuma gününede az kaldı ne güzel..

Hoşgeldin canım. Evet evet 26 Aralık gelsinnn :)

evet arkadaşlar en iyisi kendimizin bakması.bende sadece 2 günde bir 1 saat gelicem evim çok yakın zaten eğer tüm gün gelicek olsam bırakırdım işimi.

Keşke herkesin imkanı olsa kendi baksa bebişine canım ya... Ama bazen mümkün olmuyor işte...

:1no2:Arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi günler tam uykum gelmeye başlamıştı şimdi toplantı da ne güzel uyunur ama.:a015::a015:

patronuma şimdiden karın ağrısı düştü bana geçen odasına evrak vermek için girdiğimde kaç gün izin kullanacaksın bende yasal izinlerimi dedim doğumdan önce 8 sonra 8 hafta bana demesin mi mayısta sezon açılıyor oldu şirkette doğurayım diyesim geldi yerine kim bakacak dedi umrumda değil valla çıkarırlarsa işime gelir alırım tazminatımı evimde oturur kızımla ve bebişimle ilgilenirim patronların işini dört dörtlük yap bir izin olayı çıksın senden kötüsü yok valla

ben bu izin konularında çok şanslıyım galiba... kendi ofisim olduğu için ve aynı zamanda da bir arkadaşımla ortak olduğumuz için kendikendime izin vereceğim :):):)
bugüne kadar hep keşke bi yerlerde çalışsaydım dedim durudum ama şimdi ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum... tabi benimde bu izin olayının suyunu çıkarmam gerek...Malum bebişlerle birlikte masraflar da artacak... çok çalışmamız gerek çoook...

evet ilgincim utanmasalar doğumu ertesi gün çağırırlar.

Aynen benimki de tutuştu. Toplam 3 ay falan idare edelim seni geri gel diyor. 3 ay dediği de doğumdan sonradeğil he. Bu 3 aya doğumdan öncesi de dahil. Oldu gözlerim doldu dicektim bende sırnaşık şey Valla yeni birini bulun işi öğreteyim ben çıkıcam tamamen dedim. Şimdi beni caydırmak için deli divaneler. Bende içten içe gülüp duruyorum. Kusura bakmasınlar. Yolcudur abbas bağlasan durmaz :teytey:

Ay kızlar çok şükür kavuştum size. 2 gündür işyerinde internette sorun vardı giremedim. çıldırdım valla. Bu kk alışkanlık yapıyor çok fena. Bugünde düzelmezse ne yaparım diye onu düşünüyordum. Inşallah herkes iyidir...
Geçmişi okuyabilirsem şimdi onları okuyacağım..

ohhh iyi olmuş valla şimdi onlar senin etrafında pervane olsun:)) adamdan izin istesen bile vermiyor benim patron bende o şehir dışındayken hallediyorum doktor işleriniklava: eee doğum izninide duyunca :1shok::1shok: şok oldu oysa normalde avukatlık bürosuda var bilmesi gerek yasal izinleri

Oh be hoşgeldin Ceren'cim ya... Nasılsın? Bende merak ettim sordum nerde bu kız diye. Herşey yolundadır umarım... Paşa oğlun nasıl?

Merak etme canım bal gibi biliyolar da işlerine gelmiyor...

hepsi aynı cnm bunarın.oldu işyerinde doğur oldu olacak allahım yaaa...
benim kendi işim.net.tende yürütebiliniyor az cok..kendime izin verdim :İ) bir süre su tehlikeli dönemi atlatana kadar..

cerencm hoşgeldin cnm..nasılsın?

hoşgeldin canım bağımlılık yapıyor hemde nasıl

cerencim hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl hemde nasıl bağımlılık yapıyor birbirimize çok alıştık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…