Meslek eğitimci yazıyor sanırım Zaten Mayıs ta doğum yaptığında okul haziran sonu kapandığına göre iznini son haftaya kadar kullanmaz gerekmezki ?yaz tatili var .Öncede 8 hafta yani kısaca şöyle :
Mayıs başı doğum yapsan 8 hafta haziran sonu oluyor 2 ay tatil sonra eylül 1 de 20+20 rapor ekimde iş başı ufaklık 6 aylık önce de 8 hafta şubat tan itibaren gitmezsin.:dance:
şimdiden izinler konşulmaya başlanmış. bende son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. sonra izinlerim bittiğinde de bir yıl ücretsiz izne ayrılacağım. ama sonra bebeğimden nasıl ayrılacağım onu bilemiyorum.
pınarcığım kabanın güzelmiş güle güle kullan. kızını sıcacık tutar.
kızlar ben geldiiiiim... hepiniz iyisiniz çok şükür ben de iyiyim :))
cuma gününede az kaldı ne güzel..
kızlar ben geldiiiiim... hepiniz iyisiniz çok şükür ben de iyiyim :))
cuma gününede az kaldı ne güzel..
evet arkadaşlar en iyisi kendimizin bakması.bende sadece 2 günde bir 1 saat gelicem evim çok yakın zaten eğer tüm gün gelicek olsam bırakırdım işimi.
:1no2:Arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi günler tam uykum gelmeye başlamıştı şimdi toplantı da ne güzel uyunur ama.:a015::a015:
:1no2:Arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi günler tam uykum gelmeye başlamıştı şimdi toplantı da ne güzel uyunur ama.:a015::a015:
patronuma şimdiden karın ağrısı düştü bana geçen odasına evrak vermek için girdiğimde kaç gün izin kullanacaksın bende yasal izinlerimi dedim doğumdan önce 8 sonra 8 hafta bana demesin mi mayısta sezon açılıyor oldu şirkette doğurayım diyesim geldi yerine kim bakacak dedi umrumda değil valla çıkarırlarsa işime gelir alırım tazminatımı evimde oturur kızımla ve bebişimle ilgilenirim patronların işini dört dörtlük yap bir izin olayı çıksın senden kötüsü yok valla
evet ilgincim utanmasalar doğumu ertesi gün çağırırlar.
Aynen benimki de tutuştu. Toplam 3 ay falan idare edelim seni geri gel diyor. 3 ay dediği de doğumdan sonradeğil he. Bu 3 aya doğumdan öncesi de dahil. Oldu gözlerim doldu dicektim bende sırnaşık şey Valla yeni birini bulun işi öğreteyim ben çıkıcam tamamen dedim. Şimdi beni caydırmak için deli divaneler. Bende içten içe gülüp duruyorum. Kusura bakmasınlar. Yolcudur abbas bağlasan durmaz :teytey:
Ay kızlar çok şükür kavuştum size. 2 gündür işyerinde internette sorun vardı giremedim. çıldırdım valla. Bu kk alışkanlık yapıyor çok fena. Bugünde düzelmezse ne yaparım diye onu düşünüyordum. Inşallah herkes iyidir...
Geçmişi okuyabilirsem şimdi onları okuyacağım..
ohhh iyi olmuş valla şimdi onlar senin etrafında pervane olsun:)) adamdan izin istesen bile vermiyor benim patron bende o şehir dışındayken hallediyorum doktor işleriniklava: eee doğum izninide duyunca :1shok::1shok: şok oldu oysa normalde avukatlık bürosuda var bilmesi gerek yasal izinleri
patronuma şimdiden karın ağrısı düştü bana geçen odasına evrak vermek için girdiğimde kaç gün izin kullanacaksın bende yasal izinlerimi dedim doğumdan önce 8 sonra 8 hafta bana demesin mi mayısta sezon açılıyor oldu şirkette doğurayım diyesim geldi yerine kim bakacak dedi umrumda değil valla çıkarırlarsa işime gelir alırım tazminatımı evimde oturur kızımla ve bebişimle ilgilenirim patronların işini dört dörtlük yap bir izin olayı çıksın senden kötüsü yok valla
Ay kızlar çok şükür kavuştum size. 2 gündür işyerinde internette sorun vardı giremedim. çıldırdım valla. Bu kk alışkanlık yapıyor çok fena. Bugünde düzelmezse ne yaparım diye onu düşünüyordum. Inşallah herkes iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?