Aynen benimki de tutuştu. Toplam 3 ay falan idare edelim seni geri gel diyor. 3 ay dediği de doğumdan sonradeğil he. Bu 3 aya doğumdan öncesi de dahil. Oldu gözlerim doldu dicektim bende sırnaşık şey Valla yeni birini bulun işi öğreteyim ben çıkıcam tamamen dedim. Şimdi beni caydırmak için deli divaneler. Bende içten içe gülüp duruyorum. Kusura bakmasınlar. Yolcudur abbas bağlasan durmaz :teytey:
ohhh iyi olmuş valla şimdi onlar senin etrafında pervane olsun:)) adamdan izin istesen bile vermiyor benim patron bende o şehir dışındayken hallediyorum doktor işleriniklava: eee doğum izninide duyunca :1shok::1shok: şok oldu oysa normalde avukatlık bürosuda var bilmesi gerek yasal izinleri
Oh be hoşgeldin Ceren'cim ya... Nasılsın? Bende merak ettim sordum nerde bu kız diye. Herşey yolundadır umarım... Paşa oğlun nasıl?
hepsi aynı cnm bunarın.oldu işyerinde doğur oldu olacak allahım yaaa...
benim kendi işim.net.tende yürütebiliniyor az cok..kendime izin verdim :İ) bir süre su tehlikeli dönemi atlatana kadar..
cerencm hoşgeldin cnm..nasılsın?
hoşgeldin canım bağımlılık yapıyor hemde nasıl
cerencim hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl hemde nasıl bağımlılık yapıyor birbirimize çok alıştık :))))
kızlar aynı dert bendede var ortam hiç iyi değil ,hastalanıyosun o şekilde bile işe çağırıyorlar izin lafını duyduklarında çıldırıyorlar hamile kaldığımı bile akla karayı seçerek söyledim 1hafta nasıl söyliycem diye düşündüm sanki evlilik dışı çocuk yaptım da töbee töbee deli ediyorlar 8senemi verdim bide işim rahat yoksaki hiç durmam burda ahh bütün umutlarım yılbaşı çekilişine kaldısırnaşık şey ahh bir çıksa birdaha adımımı atmamsırnaşık şey
Gebeler fast food denilen hamburger, ketçap, mayonez, patates kızartması, cips gibi besinleri asla yememelidir. Bu besinler anne karnında yeni gelişmekte olan bebek için zararlı maddeler içerir. bi internet sitesinde bunlar yazıyor ama ben hamburger de yiyorum ketçap mayonez de ... nolcak yaaaa.. hemde son zamanlarda sürekli ketçap mayonez istiyor canım... siz yiyormusunuz bu besinleri...
haklısınız valla kızlar hasta olsam bile yanıbasımda acıyorum cvp yazamasamda okuyorum sizleri.aklım kalıyor ceren pınar yenianne nasıl birsen iyi mi,ılgın civciv ...mutahharada yatıyor nasıl oldu diye her gün düşünüyorum ve dua edyorm hepimiz için..özlüyorumda ama bu aralar cok katılamadım keyifsizdim ama bugun daha iyiyim
kızlar aynı dert bendede var ortam hiç iyi değil ,hastalanıyosun o şekilde bile işe çağırıyorlar izin lafını duyduklarında çıldırıyorlar hamile kaldığımı bile akla karayı seçerek söyledim 1hafta nasıl söyliycem diye düşündüm sanki evlilik dışı çocuk yaptım da töbee töbee deli ediyorlar 8senemi verdim bide işim rahat yoksaki hiç durmam burda ahh bütün umutlarım yılbaşı çekilişine kaldısırnaşık şey ahh bir çıksa birdaha adımımı atmamsırnaşık şey
Gebeler fast food denilen hamburger, ketçap, mayonez, patates kızartması, cips gibi besinleri asla yememelidir. Bu besinler anne karnında yeni gelişmekte olan bebek için zararlı maddeler içerir. bi internet sitesinde bunlar yazıyor ama ben hamburger de yiyorum ketçap mayonez de ... nolcak yaaaa.. hemde son zamanlarda sürekli ketçap mayonez istiyor canım... siz yiyormusunuz bu besinleri...
kızlar sağolun hoşbulduk.şükür kavuşturana. sositososito gerçekten çok stres oldum ya bir daha giremezsem diye. amann biz iyice bağımlı olmuşuzda haberimiz yokmuş ayol.
paşa oğlum çok şükür iyi bende iyiyim. :dance: oğlum iyice hareketlerini hissettirmeye başladı. genelde akşamları kanepeye uzanınca vurmaya başlıyor.işyerinde pek oynamıyor. sanırım oda benim gibi işi sevmiyor. babamızda öyle dedi dün işyerinde oynamıyor diyince.
itiraf ediyorum bir defa da kola içtim... napayım ama çok canım istemişti
arasıra kaçamak yapıyoruz hepimiz patates kızarması hamburger aslında hiçde sağlıklı değil ama canımız istiyor çok sık yememeye çalışıyorum özellikle sütü yoğurdu çok tüketiyorum
Ohh hmaşşallah oğluşuna :) Benim kızda artık yukarı yukarı vurmaya başladı. Babasına bile hissettirdi kendini :)
1 defa mı? AnneeciimmmBen arada içiyorum ya. Doktorum abartmadığın sürece sorun olmaz dedi. Hafta da bir falan bi bardak içiyorum ben
Bende süt, yoğurt ve özellikle peyniri nerdeyse kalıpla yiyorum :)
ya bu dediğinden bende de oluyor iki gündür ama acı deyince canım yanmıyor öyle. sanki içimde bişey beni çimdikliyor gibigamyoncuiremsu bende bebişin hareketleri diye düşündüm. çünkü dün ilk,yaşpasta yedim,ondan sonra olduhihoyyytselam arkadaslar ya bugun sabahdan beri karnımın tam ortasında göbek deliğimin biraz aşagısına acı giriyo ama agrı değil acıyo böyle bazen hareket edince oluyo acaba bebekmi hareket ediyor yada göbiş mi büyüyor yada bi sorunmu var sizinde oluyormu ne olur cvp yazın korkuyorum??
Ohh hmaşşallah oğluşuna :) Benim kızda artık yukarı yukarı vurmaya başladı. Babasına bile hissettirdi kendini :)
1 defa mı? AnneeciimmmBen arada içiyorum ya. Doktorum abartmadığın sürece sorun olmaz dedi. Hafta da bir falan bi bardak içiyorum ben
Bende süt, yoğurt ve özellikle peyniri nerdeyse kalıpla yiyorum :)
semracım alemsin kız :roflol: güldürdün beni inşallah canım şans birgün bizede doğar:Saruboceq:bebiş nasıl sen nasılsın güzel annea.s.
kızlar doktorum bana dengeli kalsiyum protein içeren faydalı besinler tüketirsen bebiş kilo alır dedi yoksa hamur işi kızartma tatlı bunlar sadece sana kilo aldırır bebek gelişmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?