2009 Mayıs Anneleri

haklısınız valla kızlar hasta olsam bile yanıbasımda acıyorum cvp yazamasamda okuyorum sizleri.aklım kalıyor ceren pınar yenianne nasıl birsen iyi mi,ılgın civciv ...mutahharada yatıyor nasıl oldu diye her gün düşünüyorum ve dua edyorm hepimiz için..özlüyorumda ama bu aralar cok katılamadım keyifsizdim ama bugun daha iyiyim

kızlar aynı dert bendede var ortam hiç iyi değil ,hastalanıyosun o şekilde bile işe çağırıyorlar izin lafını duyduklarında çıldırıyorlar hamile kaldığımı bile akla karayı seçerek söyledim 1hafta nasıl söyliycem diye düşündüm sanki evlilik dışı çocuk yaptım da töbee töbee deli ediyorlar 8senemi verdim bide işim rahat yoksaki hiç durmam burda ahh bütün umutlarım yılbaşı çekilişine kaldısırnaşık şey ahh bir çıksa birdaha adımımı atmamsırnaşık şey

Gebeler fast food denilen hamburger, ketçap, mayonez, patates kızartması, cips gibi besinleri asla yememelidir. Bu besinler anne karnında yeni gelişmekte olan bebek için zararlı maddeler içerir. bi internet sitesinde bunlar yazıyor ama ben hamburger de yiyorum ketçap mayonez de ... nolcak yaaaa.. hemde son zamanlarda sürekli ketçap mayonez istiyor canım... siz yiyormusunuz bu besinleri...

fulyacım canım hoşgeldin hepimiz kardeşi gibiyiz bir problemde birlik olup çözmeye çalışıyoruz çok güzel birbirimize destek oluyoruz neden keyifsizsin tatlım

Oh be hoşgeldin Ceren'cim ya... Nasılsın? Bende merak ettim sordum nerde bu kız diye. Herşey yolundadır umarım... Paşa oğlun nasıl?

hoşgeldin canım bağımlılık yapıyor hemde nasıl

cerencim hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl hemde nasıl bağımlılık yapıyor birbirimize çok alıştık :))))

kızlar sağolun hoşbulduk.şükür kavuşturana. sositososito gerçekten çok stres oldum ya bir daha giremezsem diye. amann biz iyice bağımlı olmuşuzda haberimiz yokmuş ayol.
paşa oğlum çok şükür iyi bende iyiyim. :dance: oğlum iyice hareketlerini hissettirmeye başladı. genelde akşamları kanepeye uzanınca vurmaya başlıyor.işyerinde pek oynamıyor. sanırım oda benim gibi işi sevmiyor. babamızda öyle dedi dün işyerinde oynamıyor diyince.

semracım alemsin kız :roflol: güldürdün beni inşallah canım şans birgün bizede doğar:Saruboceq: bebiş nasıl sen nasılsın güzel annea.s.

valla bende ketçap mayonez hamburger cips hiç olmaz yemem. ama patates kızartmasını yiyorum.çok severim. günlük olsa yerim. evde kızartıp kızartıp yiyorum ...

arasıra kaçamak yapıyoruz hepimiz patates kızarması hamburger aslında hiçde sağlıklı değil ama canımız istiyor çok sık yememeye çalışıyorum özellikle sütü yoğurdu çok tüketiyorum

Aynen canım ya. Hafta sonu bile aklım burda. Hep kızlar ne alemde acaba diye düşünüyorum. Eşim bile isimlerinize alıştı :)

Hadi bakalım inşallah canım. Allah gönlüne göre versin :)

Canım arada hepimiz yiyoruz. Çok sık olmamasına dikkat et...

Ohh hmaşşallah oğluşuna :) Benim kızda artık yukarı yukarı vurmaya başladı. Babasına bile hissettirdi kendini :)

itiraf ediyorum bir defa da kola içtim... napayım ama çok canım istemişti

1 defa mı? Anneeciimmm Ben arada içiyorum ya. Doktorum abartmadığın sürece sorun olmaz dedi. Hafta da bir falan bi bardak içiyorum ben

Bende süt, yoğurt ve özellikle peyniri nerdeyse kalıpla yiyorum :)

oh oh senin prensen zaten erkenden başladı oynamaya.yerim ben o cadıyı.bizimkide tam oynuyor eşime koş koş diyorum. eşim elini koyuyor. duruyor bizim sıpa. artık ne zaman yakalarız bilmem...

kızlar doktorum bana dengeli kalsiyum protein içeren faydalı besinler tüketirsen bebiş kilo alır dedi yoksa hamur işi kızartma tatlı bunlar sadece sana kilo aldırır bebek gelişmez dedi

ya bu dediğinden bende de oluyor iki gündür ama acı deyince canım yanmıyor öyle. sanki içimde bişey beni çimdikliyor gibigamyoncuiremsu bende bebişin hareketleri diye düşündüm. çünkü dün ilk,yaşpasta yedim,ondan sonra olduhihoyyyt

kola ve fast food tarzı bi kaç kere yedim sadece ama şu beyaz şeylerle hiç aram yok! :1no2: sütmüş,yoğurtmuş,peynirmiş:tomato: süte nesquik katıp bir bardak içiyorum hergün ama yoğurt ve peynir haftada 1-2 kere ancak yiyorum:a015: doktoruma kalsiyum desteğine gerek varmı dedim. ilk gebeliklerde yaşında genç olduğu için gerek duymuyoruz ama haftada 1-2 tane kalsiyum tableti alabilirsin dedi:sm_confused:

Vallahi canım geçenlerde canım oo kadar ketçap istediki gittim katkısız olanını aldım hemde öyle bir iştahla saldırdımki resmen ağzıma sıktım ketçapı cokacimcoookeşimde gül gül katıldı bana inş. zararlı değildir yaaa içim bi fena oldu şimdi:CüvCüv:

semracım alemsin kız :roflol: güldürdün beni inşallah canım şans birgün bizede doğar:Saruboceq: bebiş nasıl sen nasılsın güzel annea.s.

sağol canım iyiyiz bebişmle saat gelsinde eve gidelim diye bakıp duruyoruzşutarafagitti .ahh canım inşallah bir gün şansbizede gelirse evde bebişlerimize rahat rahat bakarız gözümüz arkada kalmaz

kızlar doktorum bana dengeli kalsiyum protein içeren faydalı besinler tüketirsen bebiş kilo alır dedi yoksa hamur işi kızartma tatlı bunlar sadece sana kilo aldırır bebek gelişmez dedi

CANIM BEN ZATEN ARTIK ONLARI BIRAKTIM YESEM BİLE EŞİM İZİN VERMİYOR.doktor onun yanında hamur tatlı kızartma yemiceksin dediya.ama ben yinede ekmek bile günde 2 dilim yememe rağmen kilo aldım tam 5 kilo:

Bende bu çikolatadan vazgeçemiyorum. çikolata hastasıyım valla. Gözümün önünde dönüyor yemediğim zaman. Gün içinde de yiyorum. Ne yapıyım ....

slm kıslarrrr...
nasılsınız bakalımm..sayfaları gesemedım daha naptınız?kac gundur gıremıorum nete...bıs oglusla hasta olduk teyselerii:çok üzgünüm:kac gundur yatıos falla..haöişleri daha mı cok buluo bu grıp bılmıorum yaaa..iş yerındede salgın war bısım kesın ordan bıyerden kaptım su ılletii...bugun bıras daha ıyıyım...gıremedım ama aklım sızde kaldı falla..
nasıl bakalım mayıs annelerı ve kuzular....?hastalanan herkese acilll şifa dılıom falla...hamişken pek bi zor su gripp..benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…