Bende bu çikolatadan vazgeçemiyorum. çikolata hastasıyım valla. Gözümün önünde dönüyor yemediğim zaman. Gün içinde de yiyorum. Ne yapıyım ....
slm kıslarrrr...
nasılsınız bakalımm..sayfaları gesemedım daha naptınız?kac gundur gıremıorum nete...bıs oglusla hasta olduk teyselerii:çok üzgünüm:kac gundur yatıos falla..haöişleri daha mı cok buluo bu grıp bılmıorum yaaa..iş yerındede salgın war bısım kesın ordan bıyerden kaptım su ılletii...bugun bıras daha ıyıyım...gıremedım ama aklım sızde kaldı falla..
nasıl bakalım mayıs annelerı ve kuzular....?hastalanan herkese acilll şifa dılıom falla...hamişken pek bi zor su gripp..benneyaptımki
Gebeler fast food denilen hamburger, ketçap, mayonez, patates kızartması, cips gibi besinleri asla yememelidir. Bu besinler anne karnında yeni gelişmekte olan bebek için zararlı maddeler içerir. bi internet sitesinde bunlar yazıyor ama ben hamburger de yiyorum ketçap mayonez de ... nolcak yaaaa.. hemde son zamanlarda sürekli ketçap mayonez istiyor canım... siz yiyormusunuz bu besinleri...
siribron geçmiş olsun canım bol bol sıvı ve c vitamini al kendini sıcak tut ve dinlen canım hamişler daha çok etkileniyor gripten
Benimde tatlıyla aram yok. Makarna işim gücüm. Gördüğüm anda aklım gidiyor... 2 gün yemesem gözümün önünde dönüyor benimde valla :)
Ay canım geçmiş olsun. Tabi bünye zayıf durumda. Ve hemen kapıyoruz maalesef mikrobu... Şimdi nasılsın? Doktor ilaç falan verdi mi canım?
siribron geçmiş olsun camım.evet gerçekten çok zor grip ben bayramda 1 hafta yattım.bolbol meyve ye c vitamini al.limonlu sıcak su iç canım.
canım ben gripken vicks kullandım doktorum kullanabilirsin dedi çok iyi geliyor
Gebeler fast food denilen hamburger, ketçap, mayonez, patates kızartması, cips gibi besinleri asla yememelidir. Bu besinler anne karnında yeni gelişmekte olan bebek için zararlı maddeler içerir. bi internet sitesinde bunlar yazıyor ama ben hamburger de yiyorum ketçap mayonez de ... nolcak yaaaa.. hemde son zamanlarda sürekli ketçap mayonez istiyor canım... siz yiyormusunuz bu besinleri...
fulyacım canım hoşgeldin hepimiz kardeşi gibiyiz bir problemde birlik olup çözmeye çalışıyoruz çok güzel birbirimize destek oluyoruz neden keyifsizsin tatlım
slm kıslarrrr...
nasılsınız bakalımm..sayfaları gesemedım daha naptınız?kac gundur gıremıorum nete...bıs oglusla hasta olduk teyselerii:çok üzgünüm:kac gundur yatıos falla..haöişleri daha mı cok buluo bu grıp bılmıorum yaaa..iş yerındede salgın war bısım kesın ordan bıyerden kaptım su ılletii...bugun bıras daha ıyıyım...gıremedım ama aklım sızde kaldı falla..
nasıl bakalım mayıs annelerı ve kuzular....?hastalanan herkese acilll şifa dılıom falla...hamişken pek bi zor su gripp..benneyaptımki
cok sağolun kıSlarr ya...
bugun bırasdaha ıyıyım...dr a gıttım ama ilaç milaç yok dedii..dogal yollarla atlatcan dedi.c vıtamını bol bol dedı..paso yıyombende..bugun az daha ıyıyım.kıslar bıde VIKS varya esım dun ondan surdu gece,terlettı benı falan ustumu deiştim ondan mı bılmem bırazdah aıyıyım...bı zararı yoktur demı bu VIKSIN?
mirmirmirmir
kızlar bizde çıkıyoruz toplantı erken bitti:))))))) hepinizi öptüm evde kolileme yapacağız iyi akşamlarrrrr
kızlar bizde çıkıyoruz toplantı erken bitti:))))))) hepinizi öptüm evde kolileme yapacağız iyi akşamlarrrrr
slm kıslarrrr...
geçmiş olsun canım ya cok zor hamilelikte grip geçmek bilmiyor valla imkanın varsa yatıcaksın sürekli canım bizim için en iyi ilaç o şuandabenneyaptımki
merhaba kızlar bi kaç gündür yazamıyorum hasta arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum dün bizim 5. evlilik yıldönümümüzdü çok romantik bir gündü :asigim: bebeğimde anne babayı mutlu görünce yerinde duramadıbu arada cinsiyetimizi hala belirleyemedik
merhaba kızlar bi kaç gündür yazamıyorum hasta arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum dün bizim 5. evlilik yıldönümümüzdü çok romantik bir gündü :asigim: bebeğimde anne babayı mutlu görünce yerinde duramadıbu arada cinsiyetimizi hala belirleyemedik
iyiakşamlar kızlar, bugün kocişle birlikte bebişe alınması gerekli şeylerin internetteki ortalama fiyatlarına baktık,birkaç şeyi çıkartınca(örneğin buhar makinası,elektriklisüt sağma zımbırtısı vss...) yaklasık 1800-2000 ytl ortalama bir tutar çıktı bize:1shok: Olsun bebişimize feda olsun,siz çıkarttınızmı hesapları ne kadar ortalama tutar?Biz herşeyi toptan tek seferde alırız tarzında birseyler konuştuk ama kesin değil
Öptüm hepinizi
iyiakşamlar kızlar, bugün kocişle birlikte bebişe alınması gerekli şeylerin internetteki ortalama fiyatlarına baktık,birkaç şeyi çıkartınca(örneğin buhar makinası,elektriklisüt sağma zımbırtısı vss...) yaklasık 1800-2000 ytl ortalama bir tutar çıktı bize:1shok: Olsun bebişimize feda olsun,siz çıkarttınızmı hesapları ne kadar ortalama tutar?Biz herşeyi toptan tek seferde alırız tarzında birseyler konuştuk ama kesin değil
Öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?