2009 Mayıs Anneleri

siribron geçmiş olsun camım.evet gerçekten çok zor grip ben bayramda 1 hafta yattım.bolbol meyve ye c vitamini al.limonlu sıcak su iç canım.

Bende bu çikolatadan vazgeçemiyorum. çikolata hastasıyım valla. Gözümün önünde dönüyor yemediğim zaman. Gün içinde de yiyorum. Ne yapıyım ....

Benimde tatlıyla aram yok. Makarna işim gücüm. Gördüğüm anda aklım gidiyor... 2 gün yemesem gözümün önünde dönüyor benimde valla :)

Ay canım geçmiş olsun. Tabi bünye zayıf durumda. Ve hemen kapıyoruz maalesef mikrobu... Şimdi nasılsın? Doktor ilaç falan verdi mi canım?

siribron geçmiş olsun canım bol bol sıvı ve c vitamini al kendini sıcak tut ve dinlen canım hamişler daha çok etkileniyor gripten

siribron geçmiş olsun canım bol bol sıvı ve c vitamini al kendini sıcak tut ve dinlen canım hamişler daha çok etkileniyor gripten

siribron geçmiş olsun camım.evet gerçekten çok zor grip ben bayramda 1 hafta yattım.bolbol meyve ye c vitamini al.limonlu sıcak su iç canım.

cok sağolun kıSlarr ya...
bugun bırasdaha ıyıyım...dr a gıttım ama ilaç milaç yok dedii..dogal yollarla atlatcan dedi.c vıtamını bol bol dedı..paso yıyombende..bugun az daha ıyıyım.kıslar bıde VIKS varya esım dun ondan surdu gece,terlettı benı falan ustumu deiştim ondan mı bılmem bırazdah aıyıyım...bı zararı yoktur demı bu VIKSIN?
mirmirmirmir

arkadaşlar size iyi akşamlar biz çıkıyoruz bebişimle öptüm sizleri yarın inşallah görüşmek üzre kendinize iyi bakın bebişlerede

kızlar bizde çıkıyoruz toplantı erken bitti:))))))) hepinizi öptüm evde kolileme yapacağız iyi akşamlarrrrr

cnm bende arada yedim ama az..napalım artık o kadarcıktan bişey olmazz..

fulyacım canım hoşgeldin hepimiz kardeşi gibiyiz bir problemde birlik olup çözmeye çalışıyoruz çok güzel birbirimize destek oluyoruz neden keyifsizsin tatlım

halsizim azıcık..evdeyim ya hep bunaldımda biraz tatlım yaa

cnm gecmiş olsun cook dikkat et havalar soğudu iyice

geçmiş olsun canım ya cok zor hamilelikte grip geçmek bilmiyor valla imkanın varsa yatıcaksın sürekli canım bizim için en iyi ilaç o şuandabenneyaptımki

merhaba kızlar bi kaç gündür yazamıyorum hasta arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum dün bizim 5. evlilik yıldönümümüzdü çok romantik bir gündü :asigim: bebeğimde anne babayı mutlu görünce yerinde duramadı bu arada cinsiyetimizi hala belirleyemedik

geçmiş olsun canım inşallah atlatmışsındır

iyiakşamlar kızlar, bugün kocişle birlikte bebişe alınması gerekli şeylerin internetteki ortalama fiyatlarına baktık,birkaç şeyi çıkartınca(örneğin buhar makinası,elektriklisüt sağma zımbırtısı vss...) yaklasık 1800-2000 ytl ortalama bir tutar çıktı bize:1shok: Olsun bebişimize feda olsun,siz çıkarttınızmı hesapları ne kadar ortalama tutar?Biz herşeyi toptan tek seferde alırız tarzında birseyler konuştuk ama kesin değil
Öptüm hepinizi

geçmiş olsun canım ya cok zor hamilelikte grip geçmek bilmiyor valla imkanın varsa yatıcaksın sürekli canım bizim için en iyi ilaç o şuandabenneyaptımki

saol canım...
yatıorum sureklı ama yarın ıtıbarıyle baslıos işe tekrar...izin bitti...bakalım inşallah gecıcek artık

saolcanım..
tbrk ederım tatlım..daha nıce uzun senelere inşallah....bıdahakı seneyı de bebişle bırlıkte 3 kişi kutlarsınız artık..gercı hepımız ole olcak inşallah Rrabbim nasip kısmet ederse...:Saruboceq:

nice mutlu huzurlu yıllara inşallah bu yıl keyfını cıkarın onumuzdekı yılbası yanlız degılsınızz:teytey:

Hoşgeldin canım. Yıldönümüz kutlu olsun. Ne güzel bak bu sene bebeişiniz karnında, seneye de kucağınız da olur inşallah... Biz de ilk evlilik yıldönümümüzü kutladığımız da kısmetse kızımız kucağımız da olucak :) İki keyif bi arada...

iyi akşamlar canım... Ben hiç öyle toptan bi hesap yapmadım. Şimdilik dergiler de ne görsem işaretliyorum. Bunu da alıcaz, bunu da alıcaz diye. En son ne çıkıcak bakalım :)

bende ara ara bakıorum ama toptan fıyat cıkartmadık daha...netten mı almayı dusunuosun canım?bende dusunuom netten almayı ama bılmıorum :uhm:dokunup hıssederek mı almalı dıorum bı...mesale yatak olatrak ne alcanız kıslar?ben park yatakla beşik arasında kararsızım?hangısı daha kullanıslı sızce?:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…