merhaba kızlar bi kaç gündür yazamıyorum hasta arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum dün bizim 5. evlilik yıldönümümüzdü çok romantik bir gündü :asigim: bebeğimde anne babayı mutlu görünce yerinde duramadıbu arada cinsiyetimizi hala belirleyemedik
bende ara ara bakıorum ama toptan fıyat cıkartmadık daha...netten mı almayı dusunuosun canım?bende dusunuom netten almayı ama bılmıorum :uhm:dokunup hıssederek mı almalı dıorum bı...mesale yatak olatrak ne alcanız kıslar?ben park yatakla beşik arasında kararsızım?hangısı daha kullanıslı sızce?:CüvCüv:
Hoşgeldin canım. Yıldönümüz kutlu olsun. Ne güzel bak bu sene bebeişiniz karnında, seneye de kucağınız da olur inşallah... Biz de ilk evlilik yıldönümümüzü kutladığımız da kısmetse kızımız kucağımız da olucak :) İki keyif bi arada...
iyi akşamlar canım... Ben hiç öyle toptan bi hesap yapmadım. Şimdilik dergiler de ne görsem işaretliyorum. Bunu da alıcaz, bunu da alıcaz diye. En son ne çıkıcak bakalım :)
bende ara ara bakıorum ama toptan fıyat cıkartmadık daha...netten mı almayı dusunuosun canım?bende dusunuom netten almayı ama bılmıorum :uhm:dokunup hıssederek mı almalı dıorum bı...mesale yatak olatrak ne alcanız kıslar?ben park yatakla beşik arasında kararsızım?hangısı daha kullanıslı sızce?:CüvCüv:
kızlar belimden ateş cıkıyo sankı agrıdan oturmaktan oldu galıba sabah 8de bı oturuyorum aksam 6ya kadar arada yürüyorum ofısın ıcınde ama ne fayda.bıde kasıklarımda agrı basladı öff yaa mesaı bıtsın dıye dakıka sayar oldum hamılelık ve iş ıkısı bırarada zor oluyo
kızlar belimden ateş cıkıyo sankı agrıdan oturmaktan oldu galıba sabah 8de bı oturuyorum aksam 6ya kadar arada yürüyorum ofısın ıcınde ama ne fayda.bıde kasıklarımda agrı basladı öff yaa mesaı bıtsın dıye dakıka sayar oldum hamılelık ve iş ıkısı bırarada zor oluyo
canım oturmaktan ateş çıkmazki,sen sıkılmışsındır ondan stresten çıkmıştır ateşin,aman sakin ol bebişin için:ecrin_bebek:
merhaba kızlar bi kaç gündür yazamıyorum hasta arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum dün bizim 5. evlilik yıldönümümüzdü çok romantik bir gündü :asigim: bebeğimde anne babayı mutlu görünce yerinde duramadıbu arada cinsiyetimizi hala belirleyemedik
slm kıslarrrr...
nasılsınız bakalımm..sayfaları gesemedım daha naptınız?kac gundur gıremıorum nete...bıs oglusla hasta olduk teyselerii:çok üzgünüm:kac gundur yatıos falla..haöişleri daha mı cok buluo bu grıp bılmıorum yaaa..iş yerındede salgın war bısım kesın ordan bıyerden kaptım su ılletii...bugun bıras daha ıyıyım...gıremedım ama aklım sızde kaldı falla..
nasıl bakalım mayıs annelerı ve kuzular....?hastalanan herkese acilll şifa dılıom falla...hamişken pek bi zor su gripp..benneyaptımki
arasıra kaçamak yapıyoruz hepimiz patates kızarması hamburger aslında hiçde sağlıklı değil ama canımız istiyor çok sık yememeye çalışıyorum özellikle sütü yoğurdu çok tüketiyorum
Bugün işten bir kaç saatliğine izin aldım 4 te yine gidicem.Ya gündüz ne kadar çok giren var dün benim yine hafif kan geldi yine doktor yolları bana.Ama bu sefer raporu çok alıcam..Hatta ben doğurana kadar işe gitmesem iyi olacak.Ya niye doktorlar riskli gebelik raporu veremiyorlar.Bunu almak için ne yapıcam anlamadım yani ikide bir 7-10 gibi raporlar veriyorlar rapor bitiyo yine problem başlıtor birde 40 günlük rapor hakkımı da kullandım anlamadım bi türlükötükedihüso
Ay kızlar çok şükür kavuştum size. 2 gündür işyerinde internette sorun vardı giremedim. çıldırdım valla. Bu kk alışkanlık yapıyor çok fena. Bugünde düzelmezse ne yaparım diye onu düşünüyordum. Inşallah herkes iyidir...
Geçmişi okuyabilirsem şimdi onları okuyacağım..
ben memur olduğum için son 3 haftaya kadar çalşabilir raporu alıcam 32 . haftada kalan 5 haftamı doğumdan sonraki 8 haftaya ekliyecem ayrıca aylık iznimi alıcam ardından rapor haklarımı kullanıp bebişimi 6-7 aylık yapıp işe öyle başlıycam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?