2009 Mayıs Anneleri

kızlar belimden ateş cıkıyo sankı agrıdan oturmaktan oldu galıba sabah 8de bı oturuyorum aksam 6ya kadar arada yürüyorum ofısın ıcınde ama ne fayda.bıde kasıklarımda agrı basladı öff yaa mesaı bıtsın dıye dakıka sayar oldum hamılelık ve iş ıkısı bırarada zor oluyo

tebrik ederim canım ya ne güzel çift mutluluk inşallah mutlu, sağlıklı, hep birlikte uzun bir ömür geçirirsiniz.a.s.

bence görerek almak daha mantıklı ona gore ındırımını yaptırıyosun hem.ben buyuyen beşiklerden almayı düşünüyorum cekmecelerı falan baya işe yarıyo bebek odası bıraz kucuk oldugundan tasarruflu kullanmam lazım odayı:)hihoyyyt

Tatlım,bizde toptan alınca indirimli olur gibilerinden düşündük,sonuçta adamdan bir anda 2000 liralık alışveriş yapılıyor,kendiside bu tutarı biraz indirir diye düşündükCADIARZU,
Sen yinede işarediklerinin fiyatını bi topla bence:1shok:

Valla bence park yatak daha iyi canım. Ben odasının haricinde kendi odama park yatak alıcam...

Canım ya oturarak çalışınca aynı sorun hep. Saat başı 10 dk dolan ofiste dedi doktorum ama nerde mümkün değil. Çok afedersiniz tuvalete bile son dakika gidiyorum...

Bu arada doktor aradı. Cuma günü olan ayrıntılı ultrason muayenemiz doktorun bi seminerde olması dolayısıyla cumartesine alındı senağlama Gerçi cuma günü olsa eşim iş olarak çok zorlanacaktı , cumartesi iyi oldu ama ne bileyim bi gün daha uzadı yaaaaa senağlama

efet canım zor ya hem hamılelık hem işş...
canım hanı su sandalyelere monte bel için yastıklar war oretopedık onlardan denesene...
daha rahat edersın..sureklı masa basında isen ii gelır...sabah 8 aksam 6 baya uzun...

int.ten almakta mantıklı toptan mağazadan almakta,int.ten alınınca belli tutarın üstünde zaten kargo falan almıyorlarmış,mağazadanda adam nerde bulcak 1 günde bu kadar harcama yapcak kişiyi kesin indirim yapar yani diye düşündük, ama tabi int.ten alsak bile mağazada aynısını görüp beğendiğmiz şeylerin siparisini vericez.
Canım biz park yatak düşünüyoruz,sonrada direk oda takımına geçeriz dedik

canım oturmaktan ateş çıkmazki,sen sıkılmışsındır ondan stresten çıkmıştır ateşin,aman sakin ol bebişin için:ecrin_bebek:

canım oturmaktan ateş çıkmazki,sen sıkılmışsındır ondan stresten çıkmıştır ateşin,aman sakin ol bebişin için:ecrin_bebek:

ayy pardon canım ya ben yanlış anladım galiba belin için destekleyici korse falan işe yararmı acaba?

mutlulukar dilerim... bir ömür yanyana eskir günleriz inşallah... hihoyyyt

geçmiş olsun... bir an önce iyileş de katıl aramıza kaydirigubbakcemile

aynen ben de öyle... bazen canım çok istiyor biraz yiyorum ama çok yememek lazımmış gerçekten

Geçmiş olsun canım,inşallah rapor işini halledersin kısa zamanda:CüvCüv:

hoş geldiiinn... inşallah iyisindir bebişin nasıl?

evet ben de öyle düşünüyorum belki aylıksız izin hakkımı da kullanabilirim bebişim biraz büyüsün de öyle işe başlayayım diyorum

arkadaşlar gerçi ben bugün doyamadım size ama mesai bitti eve gidiyorum. yarın görüşmek üzere. .kendinize ii bakın. hepinizi çok öpüyorum.

Ben çıkıyorum artık kızlar. Hepinizi çok çok öptüm. Kuzularınızı da öptü teyzesiiii. Yarın sabaha görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…