2009 Mayıs Anneleri

ojeli fıstık ,pınar ve mimaresra, iyi akşamlar canlarım bebişlere ve kendini ze iyi bakın:CüvCüv:

tum mesaisi bitipte ewin yoluna koyulan annelerr ii akşamlar hepınıze...
bebişlere we kendınıze cok cok ii bakın emii...hawalar soudu ..sizde bızım gıbı sakın hasta olmayın..ıı bakın kendınıze we bnebişlerinize...

arkadaşlar gerçi ben bugün doyamadım size ama mesai bitti eve gidiyorum. yarın görüşmek üzere. .kendinize ii bakın. hepinizi çok öpüyorum.

Ben çıkıyorum artık kızlar. Hepinizi çok çok öptüm. Kuzularınızı da öptü teyzesiiii. Yarın sabaha görüşmek üzere...

kızlar iyi akşamlar... yarın görüşürüz...

hepinize iyi akşamlar:) kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hihoyyyt

Bebişimle bizde kaçıyos kızlarr,babişin bilgisayarda işi varmış.. iyi akşamlar
Öptüm göbişlerinizden

aynen canım bızımde cocuk odamız kucuk...
o yusden karasızım.idarelık bı yatak alıp sora 3 5 yasında bıoda takımı falan mı alsak dıoruz...bakcaz artk....

Bende cıkıyorum kızlar kocaman öpücükler bebişlere ve annelerine canlarım:):):):):):):):):):):)

bısde kactık kıslar...oglus huysuzlanıo yat hadı anne uzanıp dınlenelım ascık dıo...
ii akşamlar hepınıze....öptük göbiştenn...

kimse kalmadı mıııı oğluşumun arkadaşları çok mu yorulmuşlar bugün... :) aman da aman yerim ben onları... hadi kızlar kendinize ve kuzucuklara iyi bakın

mrb arkadaşlar ben de 2009 mayıs annesi olacam inşallah. 18+5 günlük hamileyim.kız annesiyim eğer bir yanlışlık yoksa çünkü doktorum biraz erken söyledi.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bye

aynen canım bızımde cocuk odamız kucuk...
o yusden karasızım.idarelık bı yatak alıp sora 3 5 yasında bıoda takımı falan mı alsak dıoruz...bakcaz artk....
Bende senin gibi düşündüm ve şimdilik bebek beşiği aldık en azından biraz düşününce 1 yaşına geldiğinde ona göre bakıcaz.

Aynı zamanlardayız Hoşgeldin canım

:enbuyukkk:Eve toplantıdan sonra bi geldim eşim yoktu gelmiş mutfağı toplamış bana yemek yapmış bir yedim sonra tv ye bakarken uyumuşum yeni kalktım.Baktım eşim de uyumuş kaç gündür görüşemiyorduk eve gel eşin uyusun valla kıyamadım.Ama o kadar yorgundum ki sızmışım.Yarın bu kanama için dr a gidicem bakalım ne diyecekler.Dua edin hayırlı şeyler söylesinler.Öpüyorum hepinizi............:sm_cool:

günaydın kızlar bu sabah kanamam oldu malesef pede gelen bişey yok ama tuvalet çıktığımda kahve rengi kırmızı karışık bişey geldi...peçete ile silerkende öleydi..progetanı kestik acaba ondanmı oldu şidmi saati bekliyorum doktorumu arayacam

canım inşallah kötü bir şey değildir çok geçmiş olsun .

Buarada herkese günaydınnnhihoyyyt bizde işe geldik kızımla dışarıda sulu kar var hava çokkkk soğuk kızlar dışarı çıkan olucaksa ona göre giyinin valla benim popom dondu soğuktankaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim cnm daha p.tesi gittim doktora hiçbişey yoktu rahim boyu ölçüldü
çok iyi dedi doktorum düşük tehtidin yada erekn doğum tehtidin yok dedi..artık yatmana gerek yok dedi...ama o öle dedi diye ben gezmedim yattım ama oldu
artık iyice yorulmaya başladım...kusmalar kanamalar neden ne yapıyorum diyorum ilk 3 ay çok kustum ama hiç bişey olmadı 4 ay bitti böle olduksenağlamasenağlamasenağlama

günaydın herkese dırımkızı canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir hamilelik yaşıyorsun
bizde dün gece 12:30 a kadar kolileme yaptık nasıl uykum var anlatamam hayırlısıyla bir taşınsak sizler nasılsınız fıstıklar bebişler nasıl:))))))))))))

birsencim geçmiş olsun.görüyormusun yine niye geldiki acaba.doktorunda birşey yok demişti.inşllah kötü birşey değildir..

MAYIS ANNELERİ HERKESE GÜNAYDIN. NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN. KAYSERİDE BUGÜN ŞUANDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI. İNŞALLAH ÇOK YAĞMAZ. KARDAN BUZDAN NEFRET EDERİM KAYIP DÜŞECEM DİYE. KEŞKE İMKANLAR ELVERSEDE ANTALYADA FİLAN YAŞASAM.

sağol cnm evet zorlu rabbimden hep hayırlısını istedim demek buymuş hayırlısı

sende dikkat et hayırlısı ile taşın cnm

canım çok geçmiş olsun hemen doktorunu ara ama benim bidliğim ve duyduğum bazı gebelerde bu tarz kanalmalrın doğuma kadar aralıklı olabildiği fakat bebişlere bir zararı olmADIĞI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…