arkadaşlar gerçi ben bugün doyamadım size ama mesai bitti eve gidiyorum. yarın görüşmek üzere. .kendinize ii bakın. hepinizi çok öpüyorum.
Ben çıkıyorum artık kızlar. Hepinizi çok çok öptüm. Kuzularınızı da öptü teyzesiiii. Yarın sabaha görüşmek üzere...
kızlar iyi akşamlar... yarın görüşürüz...
Bebişimle bizde kaçıyos kızlarr,babişin bilgisayarda işi varmış.. iyi akşamlar
Öptüm göbişlerinizden
bence görerek almak daha mantıklı ona gore ındırımını yaptırıyosun hem.ben buyuyen beşiklerden almayı düşünüyorum cekmecelerı falan baya işe yarıyo bebek odası bıraz kucuk oldugundan tasarruflu kullanmam lazım odayı:)hihoyyyt
Bende senin gibi düşündüm ve şimdilik bebek beşiği aldık en azından biraz düşününce 1 yaşına geldiğinde ona göre bakıcaz.aynen canım bızımde cocuk odamız kucuk...
o yusden karasızım.idarelık bı yatak alıp sora 3 5 yasında bıoda takımı falan mı alsak dıoruz...bakcaz artk....
mrb arkadaşlar ben de 2009 mayıs annesi olacam inşallah. 18+5 günlük hamileyim.kız annesiyim eğer bir yanlışlık yoksa çünkü doktorum biraz erken söyledi.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bye
günaydın kızlar bu sabah kanamam oldu malesef pede gelen bişey yok ama tuvalet çıktığımda kahve rengi kırmızı karışık bişey geldi...peçete ile silerkende öleydi..progetanı kestik acaba ondanmı oldu şidmi saati bekliyorum doktorumu arayacam
canım inşallah kötü bir şey değildir çok geçmiş olsun .
Buarada herkese günaydınnnhihoyyyt bizde işe geldik kızımla dışarıda sulu kar var hava çokkkk soğuk kızlar dışarı çıkan olucaksa ona göre giyinin valla benim popom dondu soğuktankaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bu sabah kanamam oldu malesef pede gelen bişey yok ama tuvalet çıktığımda kahve rengi kırmızı karışık bişey geldi...peçete ile silerkende öleydi..progetanı kestik acaba ondanmı oldu şidmi saati bekliyorum doktorumu arayacam
günaydın herkese dırımkızı canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir hamilelik yaşıyorsun
bizde dün gece 12:30 a kadar kolileme yaptık nasıl uykum var anlatamam hayırlısıyla bir taşınsak sizler nasılsınız fıstıklar bebişler nasıl:))))))))))))
teşekkür ederim cnm daha p.tesi gittim doktora hiçbişey yoktu rahim boyu ölçüldü
çok iyi dedi doktorum düşük tehtidin yada erekn doğum tehtidin yok dedi..artık yatmana gerek yok dedi...ama o öle dedi diye ben gezmedim yattım ama oldu
artık iyice yorulmaya başladım...kusmalar kanamalar neden ne yapıyorum diyorum ilk 3 ay çok kustum ama hiç bişey olmadı 4 ay bitti böle olduksenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?