doktorumu aradım hastaneye gel dedi ama ameliyattaydı yarım saat sonra çıkarım dedi..
kızlar elimde değil ağlıyorum gözlerime hakim olamıyorum kendiliğinden akıp gidiyor
dırımkızı geçmiş olsun canım evet drunu aramalısın ama rahat olmaya çalış yinede stres sakın yapma kolay değil ama iyi düşün allahın izniyle bebişlerimize sağ sağlim kavuşacağız.bu arada günaydın kıslar vallaha benim velet hareketlendi yaa gece uyutmadı beni benimde acayip uykum var bide korkuttu sıpa böle sanki çıkacağı yere doğru vuruyoda vuruyo korktum hani tedirgin oldum dik mi duryoda ayağıylamı vuruyo nasıl bişi anlamadım cuma kontrole gidicez bakalım oğlum ne kadar büyümüş kaç kiloymuş bakalım
doktorumu aradım hastaneye gel dedi ama ameliyattaydı yarım saat sonra çıkarım dedi..
kızlar elimde değil ağlıyorum gözlerime hakim olamıyorum kendiliğinden akıp gidiyor
dırımkızı canım
benım aklıma ıkı şey geldı eger progestanı fıtıl olarak alttan kullanıyorsan ve bıraktıysan o ıcerde kalan kalıntılar o sekılde renklı gelır cunku daha once ıcerde kanam oldugu ıcın progestanın o sekılde gelmesı normal tabı fıtıl olarak kullanmışsan
bıde canım acaba ıdrardan sonramı gelıyor kum falanmı dokuyorsun benımde taş duşururken gecen sene oyle olmuştu
stres yapma bacım sen nelerı atlattın kuzucukların ıyıdır ınsllah doktordan gelıncede benı hemen bızze haber ver
cnm progestanı fitil olarak kullandım ama kahve rengii leke değil sıvı geliyor kan pırtısı geliyor şimdi tuvalete gittim pedimde batmış ve silerken pıhtı geldi ....
dün kasığımda ağrı oldu böle ayağımı katlamaya çekemiyordum sanki iğne batıyorda sızlıyor gibi ....geve uyudum kendimi inlerken duydum sanki kötü bir rüya görüyorumda inliyormuşum gibi kendi sesime kalktım tuvalete gitti yattım bana sıkıntığı bastığı için gece üstümü kapar bacağımı açarım ama bacak arama yorganı sokarım ...o arda rüyaydı bişey geldi bacağını içeri sok dedi çok korktum eşimin yanına gittim gece 3 dü yattım sabah 6.30 kalktım kan vardı ....korkudanmı oldu diyorum anlamıyorum..
canım korkma ınsallah bırşey yoktur saat kacta doktora gıdıcen bıze haber vermeyı sakın unutma
mrb arkadaşlar ben de 2009 mayıs annesi olacam inşallah. 18+5 günlük hamileyim.kız annesiyim eğer bir yanlışlık yoksa çünkü doktorum biraz erken söyledi.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bye
:enbuyukkk:Eve toplantıdan sonra bi geldim eşim yoktu gelmiş mutfağı toplamış bana yemek yapmış bir yedim sonra tv ye bakarken uyumuşum yeni kalktım.Baktım eşim de uyumuş kaç gündür görüşemiyorduk eve gel eşin uyusun valla kıyamadım.Ama o kadar yorgundum ki sızmışım.Yarın bu kanama için dr a gidicem bakalım ne diyecekler.Dua edin hayırlı şeyler söylesinler.Öpüyorum hepinizi............:sm_cool:
günaydın herkese dırımkızı canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir hamilelik yaşıyorsun
bizde dün gece 12:30 a kadar kolileme yaptık nasıl uykum var anlatamam hayırlısıyla bir taşınsak sizler nasılsınız fıstıklar bebişler nasıl:))))))))))))
birsencim geçmiş olsun.görüyormusun yine niye geldiki acaba.doktorunda birşey yok demişti.inşllah kötü birşey değildir..
MAYIS ANNELERİ HERKESE GÜNAYDIN. NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN. KAYSERİDE BUGÜN ŞUANDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI. İNŞALLAH ÇOK YAĞMAZ. KARDAN BUZDAN NEFRET EDERİM KAYIP DÜŞECEM DİYE. KEŞKE İMKANLAR ELVERSEDE ANTALYADA FİLAN YAŞASAM.
dırımkızı geçmiş olsun canım evet drunu aramalısın ama rahat olmaya çalış yinede stres sakın yapma kolay değil ama iyi düşün allahın izniyle bebişlerimize sağ sağlim kavuşacağız.bu arada günaydın kıslar vallaha benim velet hareketlendi yaa gece uyutmadı beni benimde acayip uykum var bide korkuttu sıpa böle sanki çıkacağı yere doğru vuruyoda vuruyo korktum hani tedirgin oldum dik mi duryoda ayağıylamı vuruyo nasıl bişi anlamadım cuma kontrole gidicez bakalım oğlum ne kadar büyümüş kaç kiloymuş bakalım
günaydın kızlar bu sabah kanamam oldu malesef pede gelen bişey yok ama tuvalet çıktığımda kahve rengi kırmızı karışık bişey geldi...peçete ile silerkende öleydi..progetanı kestik acaba ondanmı oldu şidmi saati bekliyorum doktorumu arayacam
günaydınlar arkadaşlar
nasılsınız bakalımmm??
Dün kontorle gittik ama bizim ki yıne dönmedi
cinsiyetini göremedik :)
bize heyecan yaptırıyorr şimdidenn :))
balık yagı verdi doktorum
marıncap sizlerden içen varmı ??
Balıkyagları için pek iyi şeyler yazılmıyor
sizce nasıl ?
günaydınlar arkadaşlar
nasılsınız bakalımmm??
sizce nasıl ?
günaydınlar arkadaşlar
nasılsınız bakalımmm??
sizce nasıl ?
pınarcım kendimi yormamaya çalışıyorum sadece küçük işlerde yardımcı oluyorum bitanem
dırımkızım hiç üzülme doktorunla görüş hiçbir şey yoktur inşallah bebişlerini düşün annesi stres yapma dualarım seninle gelince bizede haber ver bitanem
seherim ne güzel valla karı biz göremiyoruz hiç antalya bugün çok soğuk dikkat edelim kendimize üşütmeyelim
maryobbbilmez canım biz iyiyiz sende iyisindir inşallah bebişin naz yapıyor annesi sağlıklı olsun gerisi önemli değil :)))
ılgıncım günaydın kolay gelsin canım dikkat et lütfen
ojeli fıstık seherim günaydın güzel bir gün olur inş
ama soğuk bir gün olaacağı kesin
benim kızım bu sabah çok hareketli kızlar bir yandan size yazıyorum bir yandan onun tekmelerini yiyorum aman nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?