2009 Mayıs Anneleri

Geçmiş olsun canım. Cidden vay ülkeme yani. İnşallah ciddi bişey yoktur tatlım. Bize haber ver mutlaka..

bıtenem canım nasılsın heycan basıyormu canım son ıkı gunun ogluşunu kucagınına alıcan hayırlısıyla bebışı sevmeye kızlarla en kısa zamanda gelıcez sana

ah bacım ahh neler var daha bu hastanelerde
ılk başta catala cıkdemışya neden baktırmadın ultrasonla bakmıycakmydı acaba
[/B]

herkese günaydın kızlar.umarım iyi bir güne uyanmışızdır.kanaması olan birkaç güzel anne var sanırım.acil şifalar diliyorum.bebişlerinizi ve sizi allah korusun.bizim minik bir prensesimiz varmış.geçen cuma öğrendik.babası sevinçten timsah yürüyüşleri yapıp naralar attı evde.en büyük hayali bir kız babası olmaktı çünkü.yalnız bebişimin hareketlerini hala hissetmiyorum kızlar.normal midir sizce.benim gibi olan var mı.telaşlanıyorum ister istemez.18 haftamız bitti.artık duysam da rahatlasam diyorum.eşim kızıyor çok telaş yapıyorum diye.bir akıl verin canlarım...

Geçmiş olsun canım. Cidden vay ülkeme yani. İnşallah ciddi bişey yoktur tatlım. Bize haber ver mutlaka..
Sağol canım haber veririm
Drımkızı sanada geömiş olsun dertlerimiz aynı, tuvaette insan o kanı görünce bütün hayalleri bitiyor.Seni öok iyi anlıyorum:a015::a015:

ah bacım ahh neler var daha bu hastanelerde
ılk başta catala cıkdemışya neden baktırmadın ultrasonla bakmıycakmydı acaba
[/B]
Canım çatalda muyene edicekti bende istemedim dedim alttan ultrasonla bakın yok dedi.Dr iyiki muyene ettirmemişsin dedi ultrason önemli dedi.Düşünsenize bize eşle beraberlik bile yasak diyorum bişey olmaz diyor bende ben bu çocuğu zor buldum dedim riske atamam.Öyle deyince üstten baktı bişey yok dedi.sinir oldum.Bu insann hayatı ya.........:a015::a015:

Canım selam. Hoşgeldin... Kızın hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Daha erken merak etme. Çoğu arkadaşımız 20.haftada hisetmeye başladı...

İyi yapmışsın canım. Onların umrunda mı tabi bu bebişi ne kadar beklediğiniz. Şimdi kendi doktorunu bekliyorsun değil mi?

pnrhltcim sağol canım.umarım öyledir.umarım 20. haftada duyarım.başka bilgisi ya da deneyimi olan yok mu kızlaaaaarrrr:uhm:

sen kaçıncı haftadasın canım. Senin bebek pek nazlı annesi.
Marincap bende içtim.doktorum haftada 2 kez iç demişti.ama ben arada içtim.şimdide hiç içmiyorum valla.

canım zaten 22.haftada hissetmeye başlıyorsun.benim doktorum 22 de hissedersin demişti. Ben 21.haftanın ortasında hissetmeye başladım. Telaş yapmana gerek yok annesi.zamanı gelince öyle bir hissediyorsunki sorma...

ojelifıstıkcım sağol canım yardımın için.zamanı gelse de ben de öyle hissetsem keşke.kendimi ve kızımı dinlemekten paranoyak olucam artık...tekrar tekrar teşekkürler canım.:1hug:

canım biz iyiyiz fıstığım sende iyisindir inşallah paşamızda iyidir aklım hep sende az kaldı yiyenimiz geliyor hayırlısıyla:dance:

Aaaa kızlardan anladığım kadarıyla doğum var iki gün sonra. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Allah bi avaz kurtarsın inşallah :)

canım çok geçmiş olsun iyiki alttan muayene olmadın,inşallah iyi haberlerle gelirsin canıma.s.

evet tatlım gülbeyzacım cuma günü doğum yapacak Allahın izniyle hayırlı doğumlar diliyorum bitaneme:)))))))))

tutkun canım hastanede insan daha kötü hasta oluyor ilgilenen yok aynı durum benimde ilk hamileliğimde başıma gelmişti devlet hastanesine gittim doktor çatala yat dedi beni bir korku sardı neyse muayene etti düşük tehlikesi var dedi yatırmak istedi ama hastanede yatak yok kapının önüne yatak atmışlar hastalar için bende yok yatmam dedim kağıt imzalattılar çıktım sonra doğru özele Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

sen kaçıncı haftadasın canım. Senin bebek pek nazlı annesi.
Marincap bende içtim.doktorum haftada 2 kez iç demişti.ama ben arada içtim.şimdide hiç içmiyorum valla.

19+5 HAFTALIK TAYIZ CNM
DOKTOR DA TUTTURDU 20 OLSUN Bİ HELE ÖYLE DİYE :)

MARINCAP I GÜNDE 2 KERE İÇİYORUM BUGUN BAŞLADIM YENİ
HAYIRLISI BAKALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…