kızlar iş yerinden bir arkadaşda hamile kalmak istiyor iki hamiş olucaz sanırım bu gidişle :)) ben devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum ama doktoruma çok güveniyorum yoksa özeli düşünüyordum ama doktorumu bırakmak istemediğimden devlet hastanesinde yapacağım Allahın izniyle doğumumu
geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 49 mm düşmüş
geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 49 mm düşmüş
Haydaaaa. Niye olmuş acaba canım? Yanlış bir şeymi yaptın neden birden oldu böyle? Çok çok geçmiş olsun. Güzelce dinlen. Sakın kalkma. çarşambaya düzelicek Allah'ın izniyle bitanem... Stres yapma olur mu? Güzelce dinlenmene bak...
cnm hiçbişey yapmıyorumki doktor kalk dedi ama kalkamadım biliyrosunuz kusuyordum
doktor yarımsaat sonrasını bilemeyiz dedi..
dırımkızı cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen kalkma yerinden sakın....
Busabah cinsiyetimiz kesinleşti kızlar sonunda öğrendim... oğluşum olcakmış... dr pipisinin resmini bile verdi :):):) 3lü sonucumuzda iyi çıktı çok şükür... bugün moralim yerinde...
Dışarda lapalapa kar var, görüntü çok güzel ama ben kayıp düşmekten çok korkuyorum...
dırımkızı cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen kalkma yerinden sakın....
Busabah cinsiyetimiz kesinleşti kızlar sonunda öğrendim... oğluşum olcakmış... dr pipisinin resmini bile verdi :):):) 3lü sonucumuzda iyi çıktı çok şükür... bugün moralim yerinde...
Dışarda lapalapa kar var, görüntü çok güzel ama ben kayıp düşmekten çok korkuyorum...
herkese günaydın kızlar.umarım iyi bir güne uyanmışızdır.kanaması olan birkaç güzel anne var sanırım.acil şifalar diliyorum.bebişlerinizi ve sizi allah korusun.bizim minik bir prensesimiz varmış.geçen cuma öğrendik.babası sevinçten timsah yürüyüşleri yapıp naralar attı evde.en büyük hayali bir kız babası olmaktı çünkü.yalnız bebişimin hareketlerini hala hissetmiyorum kızlar.normal midir sizce.benim gibi olan var mı.telaşlanıyorum ister istemez.18 haftamız bitti.artık duysam da rahatlasam diyorum.eşim kızıyor çok telaş yapıyorum diye.bir akıl verin canlarım...
kızlar tünaydın biz yeni geldik işe .dırım kızı ve tutkun geçmiş olsun canlarım.ilgincim dikkat et kendine fazla yorma kendini ve yeğenimi:)
ay kızlar 14.00te 4 boyutlum var
çok heyecanlıyım inşallah temiz çıkar
bu arada cinsiyeti de belli değildi
bugün öğreniriz inşallah
sağlıklı olsun da
hepinizi öptüm
günaydın canım
gözün aydın oğluma arkadaş geliyor cok sevindim canım ya tebrik ederim.Dikkatli ol canım bende korkuyorum cok kardan.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?