2009 Mayıs Anneleri

kızlar iş yerinden bir arkadaşda hamile kalmak istiyor iki hamiş olucaz sanırım bu gidişle :)) ben devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum ama doktoruma çok güveniyorum yoksa özeli düşünüyordum ama doktorumu bırakmak istemediğimden devlet hastanesinde yapacağım Allahın izniyle doğumumu

E hhadi hayırlısı canım. İnşallah en kısa zamanda bebeişine kavuşur oda bizim gibi a.s.

En önemlisi doktor zaten canım. Eğer doktoruna güveniyorsan sorun yok.

geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 49 mm düşmüş

kızlar tünaydın biz yeni geldik işe .dırım kızı ve tutkun geçmiş olsun canlarım.ilgincim dikkat et kendine fazla yorma kendini ve yeğenimi:)

geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 49 mm düşmüş

Haydaaaa. Niye olmuş acaba canım? Yanlış bir şeymi yaptın neden birden oldu böyle? Çok çok geçmiş olsun. Güzelce dinlen. Sakın kalkma. çarşambaya düzelicek Allah'ın izniyle bitanem... Stres yapma olur mu? Güzelce dinlenmene bak...

dırımkızı geçmiş olsun canım. ben bile hafif leke gördüğümde kendime gelememiştim. ama sanırım senin ikizler çok inatçı olacak, bunca yaşadıklarına rağmen hayata sıkı bişekilde tutunuyorlar. inşallah 4-5 ay sonra kuzucuklarını kucağına alacak ve bu yaşadıklarını doğum hikayende yazacaksın. dualarım seninle canım.
bu arada herkese merhaba arkadaşlar! sıkı bir kahvaltı yaptık kızımla. ama biri beni durdursun diyesim geliyor. yedikçe yiyoruz tazmanya canavarı gibi hisetmeye başladım walla delikafadulden

cnm hiçbişey yapmıyorumki doktor kalk dedi ama kalkamadım biliyrosunuz kusuyordum
doktor yarımsaat sonrasını bilemeyiz dedi..

ilahi ya. bu hep böyle devam mı edecekmiş 9 ay boyunca canım.doktor birşey demiyormu. neyse sen kendine dikkat et. sakın kalkma. inşallah bebeklerini kucağına alınca hepsi bitecek hayırlısıyla.

cnm hiçbişey yapmıyorumki doktor kalk dedi ama kalkamadım biliyrosunuz kusuyordum
doktor yarımsaat sonrasını bilemeyiz dedi..

Anladım canım. Bak sen şimdi sakın stres yapma olur mu? Stres herşeyi tetikliyor biliyorsun. Güzelce yat dinlen. Moralini bozma. Seninkiler inatçı çıktılar azıcık :) Anneyi telaşlandırmaya bayılıyorlar belli ki... İyice dinlen bak gör çarşamba yoluna girmiş olacak herşey hayırlısıyla a.s.

dırımkızı cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen kalkma yerinden sakın....
Busabah cinsiyetimiz kesinleşti kızlar sonunda öğrendim... oğluşum olcakmış... dr pipisinin resmini bile verdi :):):) 3lü sonucumuzda iyi çıktı çok şükür... bugün moralim yerinde...
Dışarda lapalapa kar var, görüntü çok güzel ama ben kayıp düşmekten çok korkuyorum...

canım hayırlısıyla oğluşunu kucağına alman dileklerimle.bizimde 16.haftada kız gibi demişti ama ocağın 3.de randevumuz var bakalım ne olacak:)

ayy canım çok sevindim.oğluma kardeş geliyor desene..bak oğlumda sevindi.tekmeliyor burdan..:ecrin_bebek: 3 lünde iyi çıkmış ne güzel. o zaman bugün değmesinler senin keyfine.:içelim:
evet burda da kar var ve bende çok korkuyorum.normal halimle bile karda zor yürüyordum. şimdi ne yapcam bilmiyorum.

günaydın canım bence hiç kendine stres yapma ilk hamilelikte 22 haftalarda başlanır hissedilmeye bebek birazda uykucu ve tembelse oynamıyodur annesi

geçmiş olsun arkadasım allah yardım etsin sen yataktan kalkma bence.Onlar sıkı sıkı yerinde annesi üzülme sen inşallah yolu yarıladın zaten sağlıkla kucağına alıcaksın sen o yaramazları dualarımız seninle canım içine ferah tutmaya calış ve hiç kalkma

kızlar tünaydın biz yeni geldik işe .dırım kızı ve tutkun geçmiş olsun canlarım.ilgincim dikkat et kendine fazla yorma kendini ve yeğenimi:)

tünaydın arkadaşlar

bizde yeni yeldik işe burada inanılmaz kar var kızlar cok severim ama evden cıkıncada korkktum gelmesemiydim işe acaba.Biraz erken çıkarım artık yerler buz olmadan herkes dikkat etsin kendine canlarımyasakkelime

günaydın canım

gözün aydın oğluma arkadaş geliyor cok sevindim canım ya tebrik ederim.Dikkatli ol canım bende korkuyorum cok kardan.:içelim:

ay kızlar 14.00te 4 boyutlum var
çok heyecanlıyım inşallah temiz çıkar
bu arada cinsiyeti de belli değildi
bugün öğreniriz inşallah
sağlıklı olsun da
hepinizi öptüm

Hadi gözün aydın canım... Hem cinsiyet öğrenmişsin hemde sonuçlar iyi çıkmış... Aman kara dikkat valla...

ay kızlar 14.00te 4 boyutlum var
çok heyecanlıyım inşallah temiz çıkar
bu arada cinsiyeti de belli değildi
bugün öğreniriz inşallah
sağlıklı olsun da
hepinizi öptüm

Hadi hayırlı haberlerle ge linşallah canım...

günaydın canım

gözün aydın oğluma arkadaş geliyor cok sevindim canım ya tebrik ederim.Dikkatli ol canım bende korkuyorum cok kardan.:içelim:

evet cnm arkadaş geliyo...hihoyyyt ikimizde bursadayız bi fırsatını bulup görüşelim birgün... buarada sana özel mesaj gönderemiyorum... neden acaba :?:?:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…