2009 Mayıs Anneleri

evet cnm arkadaş geliyo...hihoyyyt ikimizde bursadayız bi fırsatını bulup görüşelim birgün... buarada sana özel mesaj gönderemiyorum... neden acaba :?:?:?

sen ihsaniyedesin galiba dr geldiğim bir gün bulusalım ne güzel olur.neden gönderemiyosunki acaba canım ya benim bir yerden ayarlarımı değiştirmem gerekir ki bi karıştıralım bakalım anlamamda fazla

kızlar tünaydın biz yeni geldik işe .dırım kızı ve tutkun geçmiş olsun canlarım.ilgincim dikkat et kendine fazla yorma kendini ve yeğenimi:)

canım hoşgeldin nasılsın biz iyiyiz bebişimle yemekten geldik cumada doktora gideceğiz tatlım cumarteside ev taşınacak bu hafta yoğun olacağım hava çok soğuk dikkat et kendine tatlıma.s.

sen ihsaniyedesin galiba dr geldiğim bir gün bulusalım ne güzel olur.neden gönderemiyosunki acaba canım ya benim bir yerden ayarlarımı değiştirmem gerekir ki bi karıştıralım bakalım anlamamda fazla

evet cnm ihsaniyedeyim... geleceğin zaman haberleşelim de görüşelim mutlaka... çok isterim...

canım hoşgeldin nasılsın biz iyiyiz bebişimle yemekten geldik cumada doktora gideceğiz tatlım cumarteside ev taşınacak bu hafta yoğun olacağım hava çok soğuk dikkat et kendine tatlıma.s.

canım saol.dikkat et sende kendine evet güneş var ama hava buz gibi acil kaban almam lazım ama bir türlü bulamadım istediğim gibi bişey:)malum benimkiler küçük geliyor

selam kızlar nasılsınız bugün okuduğum kadarıyla iyisiniz
birsenime üzüldüm ama bişey yoktur inşallah ve olmaz dua dua bol bol

Amin canım sağol

geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 49 mm düşmüş
Geçmiş olsun dertlerimiz dediğim gibi aynı

ah canım iki kere geçmiş olsun. hem çektiğin sıkıntıya hem hastanede yaşadıklarına. sen içini ferah tut inşallah önemli bi şey çıkmayacak. dr dan sonra hemen bize haber ver. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 49 mm düşmüş
dırımkızı çoook geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım. bitmedi senin de çilen. ama sıkma kendini ben kesinlikle kötü bir şey olacağına inanmıyorum. en kötüsü yaşadığın bu panik ve acı duygusu. mümkün olduğunca moralini yüksek tutmaya çalış biz senin ve bebeklerin için çok dua ediyoruz. :Saruboceq::Saruboceq:
hepimiz için dua ediyorum ben. bu yola beraber çıktık, beraber yürüyoruz. inşallah hep beraber tamamına erdireceğiz. sonra bebeklerimizle birlikte yeni yolumuza devam edeceğiz. her gün aynı şeyi diliyorum: Allahım beni hiçbir yol arkadaşımdan ayırma, diye...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Busabah cinsiyetimiz kesinleşti kızlar sonunda öğrendim... oğluşum olcakmış... dr pipisinin resmini bile verdi :):):) 3lü sonucumuzda iyi çıktı çok şükür... bugün moralim yerinde...
e hadi hayırlı olsun oğluşun. bacım sen de koy resmini pipinin ben dün koydum, yiğidin malı meydandadır hesabı. kaydirigubbakcemile3 ay valla ben iyice edepsiz oldum. :roflol:
ay kızlar 14.00te 4 boyutlum var
çok heyecanlıyım inşallah temiz çıkar
bu arada cinsiyeti de belli değildi
bugün öğreniriz inşallah
sağlıklı olsun da
hepinizi öptüm
hadi hayırlısı bakalım inşallah allah gönlüne göre verir. :Saruboceq:

Dr gittim dr busefer ben alttan ultrasonla bakmam bu risktir dedi.iyiki mayene ettirmemişsin dedi.Eşim aferin diyor bana.Aynısı üstten de gözükür dedi baktı ve biraz inme var ama dedi bu aylarda bazı hastalarda bu olur 6.aya biter dedi.biz yatak istirahati veriyoruz başka tedavisi yok dedi ve rapor verdi gerekirse heyet raporu veririz dedi 10 gün sonrantakip yazdı bebek iyi dedi kan birikmesi yokmuş yat dedi kendi dr konferansta ulaşamadım o ne diyecek bakalım.
Drımkızı biz yatıcaz böyle sanırım.

canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin.allahım başka sıkıntılar yaşatmasın bizlere.geçmiş olsun canım.:1hug:

mimaresra merhaba canım çok sevindim gözün aydın prensin olacak hadi hayırlısı:)

alsucum Allah gönlüne göre versin gelince bizi haberdar edersin:)))

tutkun tatlım çok geçmiş olsun valla dırımımde sende zor bir hamilelik geçiriyorsunuz dikkat edin kızlar yatın dinlenin bebişleriniz için gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın :)) herşey yoluna girecek bakın haftalar derken yolu yarıladık bile en büyük yanımız sabrımız kızlar

selam kızlar nasılsınız bugün okuduğum kadarıyla iyisiniz
birsenime üzüldüm ama bişey yoktur inşallah ve olmaz dua dua bol bol

merhaba iyiyiz canım sen nasılsın birbirimize dua edip destek olacağız ama annelerinde yatıp dinlenmeleri stres yapmamaları gerekiyor a.s.

kızlar belki bebek olunca işinizi kolaylaştırır diye bunu yazmak istedim.arkadaşım bana salata sebze kurutucu hediye getirmiş.(malum yeşillik hastası olduğum için)gerçekten mükemmel bir alet hem yıkanan sebzeleri 1 hafta saklama kabında gücenle taze olarak saklıyabiliyorsunuz.belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.

gözün aydın canım insallah kendi doktorunda aynısını der.Yatın canım ya zor ama caresi oysa kalkmayın yerinizden dırımkızıda yatsın sende bebişler gelince koşturacaksınız nasıl olsaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…