2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar aranızda bu yeni çıkan bir ip var koza ip diyorlar top top bişi bebek battaniyesi ören varmı bir arkadaşım hamile bu ipten almış ama modeli yapamadı örnek arıyoruz da

kızlar neler yapıyorsunuz ben çok sıkılıyorum eve gitmek istiyorum masada oturmaktan belime ağrılar giriyor

selam arkadaslar nasılsınız ay iş kar olmaz yerler nasıl yürürüz yoksa o buzlu karlı yollarda benim bide hep dik yokuş işe gidip gelme yolum yandık valla bide onun için doktora gideriz rapor almaya hehehe müdür kovacak en sonunda

ama süt içince biraz daha iyi hissediyorum canım dene istersen sende

SAĞOL CANIM YA.EVET BENDE İÇİYORUM ASLINDA AMA ŞİMDİ İŞTEYİM. İŞYERİMİZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE.MAHRUMİYET BÖLGESİNDEYİZ.:1no2: ŞOFÖRE FİLAN ALDIRIRIM ASLINDA AMA FELAKET KAR VAR.TAMDA GÜNÜNÜ BULDUK:çok üzgünüm:

cnm hiçbişey yapmıyorumki doktor kalk dedi ama kalkamadım biliyrosunuz kusuyordum
doktor yarımsaat sonrasını bilemeyiz dedi..

birsencim canım benim birazcık daha sabır tatlım..benim ikiz doğum yapan bir arkadasım ilk 4 ay ve son 3 ay hastanede gecirdi..beterin beteri var.hiç bozma moralini o kahverengilikten c.tesi bendede oldu.dua etmekten baska birşey yapamıyoruz cnm.hersey çok iyiyken saati saatini tutmuyor.ama düşünme cnm bebişlerinle konus aklına kötü şeyler geldikçe

ay kızlar 14.00te 4 boyutlum var
çok heyecanlıyım inşallah temiz çıkar
bu arada cinsiyeti de belli değildi
bugün öğreniriz inşallah
sağlıklı olsun da
hepinizi öptüm

inşallah cnm.allah gönlüne göre verir inşallah

bizim dert aynı sanırım cnm arkadasım.. çok gecmiş olsun cnm inşallah düzelecek ve bebişlerimizi sağlıkla alacağız kucaklarımıza

benimde çok kötü yine yemek borum yanmaya başladı.çok fena birşey bu yawww

2 yudum iç süt idare ediyor hiç yoktan cnm..benim daha cok geceleri yatınca yanıyor.cuma günü soracağım doktora.bir yere yazacağım sorularımı o kağıdı vereyim adama cvplasın :))))))) nasıl ama

mimaresra cnm gözünaydın..çok sevindim cnm

Allah kolaylık versin canım. Zor bi yerdesin. Karda varsa işin iyice zorlaşıyo

Mutahhara'yı bende merak ettim ya. Yok bikaç gündür?

kızlar mutahharanın işinde net bağlantısı yoktu birkaç gün.hatırladığım kadarıyla.bir ara msj yazmıstı bağlantı yok diye.belki yine gitmiştir bağlantı.

Ya kızlar şimdi ayağım acıdı da dikkatimi çekti. Ayaklarım ve bacaklarım şişmiş. Çorap iz yapmış. Nasıl canım yandı. Sanırım yediğim tuzların acısı çıkıyor artık Bazı sabahlar da ellerim fena halde şişmiş oluyor. Yüzüklerimi takamıyorum. Sizde de başladı mı bu durum?

canım tuzu azalt.ben çok tuzlu yememe rağmen bıraktım ama bazen yüzüklerimi takamıyorum bende şu an şişlik belirtisi yok canım.

pınarcım bende daha yok çok şükür. günlük ellerimi filan kontrol ediyorum ama olmadı hiç.
sende çok tuzlu yememeye dikkat et artık. malum ilerkigünlerde daha çok şişeceğizzz

vücudumuz doğal olarak su tutuyo kızlar bol su için ama tuzu tamamende kesmeyin bu arada evde olduğunuz zamanlar bacaklarınız yüksek bi yere dayayıp başaşağı yatın çok iyi geliyo varis oluşmaz bacaklarımzda böyle yaparsak

Ay sormayın ya. Eşim evde tuzlukları saklıyor artık. Yemeklerde tuz kontrolü yapıyor. Ama bende tuzsuz hiçbirşey anlamıyorum yediğimden. Ama şimdiden başladıysa ilerisi fena olacak heralde. Şimdiden tuzu iyice kesmemin faydası olur sanırım. Keseyim bari ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…