benimde çok kötü yine yemek borum yanmaya başladı.çok fena birşey bu yawww
ama süt içince biraz daha iyi hissediyorum canım dene istersen sende
cnm hiçbişey yapmıyorumki doktor kalk dedi ama kalkamadım biliyrosunuz kusuyordum
doktor yarımsaat sonrasını bilemeyiz dedi..
ay kızlar 14.00te 4 boyutlum var
çok heyecanlıyım inşallah temiz çıkar
bu arada cinsiyeti de belli değildi
bugün öğreniriz inşallah
sağlıklı olsun da
hepinizi öptüm
Dr gittim dr busefer ben alttan ultrasonla bakmam bu risktir dedi.iyiki mayene ettirmemişsin dedi.Eşim aferin diyor bana.Aynısı üstten de gözükür dedi baktı ve biraz inme var ama dedi bu aylarda bazı hastalarda bu olur 6.aya biter dedi.biz yatak istirahati veriyoruz başka tedavisi yok dedi ve rapor verdi gerekirse heyet raporu veririz dedi 10 gün sonrantakip yazdı bebek iyi dedi kan birikmesi yokmuş yat dedi kendi dr konferansta ulaşamadım o ne diyecek bakalım.
Drımkızı biz yatıcaz böyle sanırım.
benimde çok kötü yine yemek borum yanmaya başladı.çok fena birşey bu yawww
SAĞOL CANIM YA.EVET BENDE İÇİYORUM ASLINDA AMA ŞİMDİ İŞTEYİM. İŞYERİMİZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE.MAHRUMİYET BÖLGESİNDEYİZ.:1no2: ŞOFÖRE FİLAN ALDIRIRIM ASLINDA AMA FELAKET KAR VAR.TAMDA GÜNÜNÜ BULDUK:çok üzgünüm:
Ya kızlar şimdi ayağım acıdı da dikkatimi çekti. Ayaklarım ve bacaklarım şişmiş. Çorap iz yapmış. Nasıl canım yandı. Sanırım yediğim tuzların acısı çıkıyor artıkBazı sabahlar da ellerim fena halde şişmiş oluyor. Yüzüklerimi takamıyorum. Sizde de başladı mı bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?