2009 Mayıs Anneleri

tutkun naaptın dr una ulaşabildin mi canım???

arkadaşlar aranızda bu yeni çıkan bir ip var koza ip diyorlar top top bişi bebek battaniyesi ören varmı bir arkadaşım hamile bu ipten almış ama modeli yapamadı örnek arıyoruz da

ya geçen gün kimin annesi almıştı o ipten anlatıyodu. adını bilmiyodu hani. şimdi düşündüm de ikinizin söylediği aynı ip galiba. ama bildiğim kadarıyla bir örneği yok onun. eğer 3 no şişle örersen 2 ilmek, 3.5 no ile örersen 1 ilmek atabiliyosun tek farklılık o sanırım. ben de derya baykalda görmüştüm. çok da bildiğimden değil yani...

valla ben de tuzdan yana dertliyim bir iki kere tansiyonum 13ün üzerine çıktı. dr hemen takibe aldı şimdi hergün tansiyonum ölçülüyor. çok dikkat etmem lazım. zaten şişmanlık da olduğu için tansiyonum tehlikeliymiş. tuzu çok azalttım. ama midem bulandığı için tuzu çok arıyorum valla.

bu arada ellerim ayaklarım çok hafif şişiyor. şişme de tansiyondan olabilirmiş. ama zaten tansiyon olmasa da gebelikte normal bi durummuş şişme. sordum ben..

kızlar biz geldik biraz yoğunduk:)))) neler yapıyorsunuz bebişim küçük küçük vuruyor annesine kurban olurum ben ona :)))
tuzu bende az kullanmaya çalışıyorum ama tamamende kesmemek gerek

ya tuzu tamamen kesmekde iyi değil iyot alımıda gewkli vücudumuza ama az ölçüde almak lazım herşeyin fazlası zarar.arkadaşlar ben bu arada gün içinde iyi beslenemessem eğer işyerinde brokoli çorbası yapı içiyorum ablam önerdi vitamin deposu diye.

Sağolun kızlar. Valla telaş yaptım bende. Azalttım ama eşime göre benim azaltmış halim bile ona normal hatta bazen fazla geliyormuş. Ne yapacağım bilmiyorum. Bide ben günde 3-3,5 lt su içtiğim için tuzlu da yiyince vücut suyu iyice tutuyor heralde. Bundan 2 sene önce diyetisyene gitmiştim ben troit hormonlarım çalışmadığı için. Doktor tuzu azalt demişti bu seferde sürekli tansiyon düşüklüğünden baygınlık yaşamıştım. Şaşırdım kaldım valla. Yine aynısı olur diye korkuyorum da...

bende brokoliyi haşlayıp limon suyu sıkıp yiyorum çok faydalı bir besin:))))))))))))

Oooo ona bende bayılıyorum valla. Hatta kıvırcık salatanın içine karıştırıp eşime de yediriyorum :) Tek başına görünce hoşuna gitmiyormuş ama salatada yiyor...

kuruyemişleride bir avuç olacak şekilde poşetlere böldüm hergün bir avuç kayısı kuru üzüm badem ceviz yiyorum:)))))))))))

Oooo ona bende bayılıyorum valla. Hatta kıvırcık salatanın içine karıştırıp eşime de yediriyorum :) Tek başına görünce hoşuna gitmiyormuş ama salatada yiyor...

canım yarasın bebişlerimize yoğurtlu da dene üzerine hafif zeytinyağı gezdir lezzetli oluyor tatlım eşimde yemez benim

o zaman pınarcım sen bunu doktoruna bu gittiğinde anlat bence. geçmişinide bilmeli. sana ona göre ne kadar yiyip yemiyeceğini söyler doktorun.birde tansiyon sorunun varsa dediğin gibi bu seferde çok düşer belki.

slm kızlar...allahım nasip kısl-met ederse bende ağustos annesi olacağım ..inş sizde sağlıkla hayırla bebişleriniz kucağınıza alırsınız..ben size bişi sorma istiyorum şimdi ben reglime 10 gün kala falan sol kasığım ağırdı sonra farkettimki reglime 4 5 gün kalada sol kasığımın sağa nazaran daha şiş dr aradım ağrı için normal dedi..ama neden 2 kasık birden ağırmas...şişlik için normal demedi anarmolde demedi... sadece artarsa şişlik gel dedi ...beni aydınlatırmısınnız ... 2 gün öncede keseyi gördük ama heyecandan dr saormayı unuttum..haftaya çarşamba kalp atışlarını görürüm inş ya ben çok evhamlıyım offfffffffff....

ha bu arada süt içemeyen kızlar kuru incir tam bir kalsiyum deposu haberiniz olsun günde en az 2-3 tane yiyin

kızlar akşamları neler yiyorsunuz ben yağlı yiyecekler yiyemiyorum salata sebze yemekleri tüketiyorum ve yemekten iki saat sonra meyvamıda yiyorum sütümü içiyorum

canım yarasın bebişlerimize yoğurtlu da dene üzerine hafif zeytinyağı gezdir lezzetli oluyor tatlım eşimde yemez benim

Sağolasın canım öylede deneyeyim. Hatta evde var bu akşam yapayım bari :)

o zaman pınarcım sen bunu doktoruna bu gittiğinde anlat bence. geçmişinide bilmeli. sana ona göre ne kadar yiyip yemiyeceğini söyler doktorun.birde tansiyon sorunun varsa dediğin gibi bu seferde çok düşer belki.

Haklısın canım. Cumartesi şu profa bi sorayım bakayım. Ondan da fikir alayım. Sonrada kendi doktorumu arayıp sorayım tuz işini. Valla zaten dengeler bozuluyor hamilelikte, bide iyice leyle olup çıkmayayım diyorum :)

Hoşgelidn. Hyaırlı uğurlu olsun bebişin inşallah... Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. Valla regli öncesi ağrı normal. Şişlikte belki rahim kalınlaşması olduğu için ondan olabilir diye düşünüyorum...

merhaba kizlar a.s.

dün anneme geldim..inşaAllah pazara kadar burdayim..dün doktorada gittim..

hamdolsun Rabbim bebişim gayet saglikli..yüzünü gördüm bebişimin..cok tatliydi :)) Rabbim hepimizin evladini saglikli hayirli salih güzel evlat eylesin inşaAllahhh

suyuda iyiydi..doktorum aynen devam dedi..yani yatmaya devam..tekrar test yapildi crp ve lokosit için..normale yakin cikti ama genede antibiotik verdi..

hepinizi öptümmm Şeniz yegenlerimede slm söleyin

kızlar akşamları neler yiyorsunuz ben yağlı yiyecekler yiyemiyorum salata sebze yemekleri tüketiyorum ve yemekten iki saat sonra meyvamıda yiyorum sütümü içiyorum

Bende sebze ve salaat yiyorum canım. Arada makarna yiyorum. Dayanamıyorum çünkü. Aynen yemekten 1,5-2 saat sonra meyve yiyorum. özellikle mandalina. C vitamini deposu gibi olucam yakında :) Normalde sütü çok sevmeme rağmen şu hamilelik döneminde süt içmeyi unuttum gitti. Aklıma gelmiyor. Buzdolabında görürsem içiyorum. Ama onu desteklemek için bol bol yoğurt ve peynir yiyorum...

peki sol tarafta olması normsalmi neden eşlit diil neden ağrı eşit diil yani dış gebelik belirtisi varmı...of ya aklıma neler sokuyorum ben...size soruyorum çünkü belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır diye

canım hoşgeldin nasılsın bebişinide görmüşsün ne güzel dinlen canım kendine dikkat eta.s.

ay canım ya nerelerdesin.bizde seni merak edip duruyorduk. çok sevindim bebişini gördüğüne.oh sağlıklıymış şükür. sende yat annesi. bebişini üzme o zaman.
bende seni ve bebişini kocaman öpüyorum .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…