kızlar bebişlerin güzel anneleri herkese iyi akşamlar kucak dolusu öpücükler mesai bitimine az kaldı akşama cam eşyalar perdeler gidecek yeni eve yoğun olacağım hepinizi öptüm güzel arkadaşlarım ve onların şeker bebişlerini:)))))))))) kendinize iyi bakın
kuruyemişleride bir avuç olacak şekilde poşetlere böldüm hergün bir avuç kayısı kuru üzüm badem ceviz yiyorum:)))))))))))
peki sol tarafta olması normsalmi neden eşlit diil neden ağrı eşit diil yani dış gebelik belirtisi varmı...of ya aklıma neler sokuyorum ben...size soruyorum çünkü belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır diye
merhaba kizlar a.s.
dün anneme geldim..inşaAllah pazara kadar burdayim..dün doktorada gittim..
hamdolsun Rabbim bebişim gayet saglikli..yüzünü gördüm bebişimin..cok tatliydi :)) Rabbim hepimizin evladini saglikli hayirli salih güzel evlat eylesin inşaAllahhh
suyuda iyiydi..doktorum aynen devam dedi..yani yatmaya devam..tekrar test yapildi crp ve lokosit için..normale yakin cikti ama genede antibiotik verdi..
hepinizi öptümmm Şeniz yegenlerimede slm söleyin
kızlar bebişlerin güzel anneleri herkese iyi akşamlar kucak dolusu öpücükler mesai bitimine az kaldı akşama cam eşyalar perdeler gidecek yeni eve yoğun olacağım hepinizi öptüm güzel arkadaşlarım ve onların şeker bebişlerini:)))))))))) kendinize iyi bakın
ne güzel siz bakıyosunuz kendinize yaa... ben öğlenleri anneme gidiyorum orda yiyorum... akşama kadarda işyerinde bişi yemiyorum... ilk başlarda ii başlamıştım yanımda getiriyordum herşeyi şimdi yapamıyorum...:sm_confused:
kızlar ben cıkıyorum öptün hepinizi......iyi akşamlar
selam kızlar! oğluşumla biz geldik:) bugün canımız bi fıstık çektii,çokk fenaa!! babamız aldı hemen,yedik tuzlu tuzlu ohhh!tam da konunun üstüne gelmişizkaydirigubbakcemile3
sizler neler yapıyosunuz?
ilgincim kolay gelsin ev taşıma telaşlı iş! aman bebişini unutmayasın
Dr gittim dr busefer ben alttan ultrasonla bakmam bu risktir dedi.iyiki mayene ettirmemişsin dedi.Eşim aferin diyor bana.Aynısı üstten de gözükür dedi baktı ve biraz inme var ama dedi bu aylarda bazı hastalarda bu olur 6.aya biter dedi.biz yatak istirahati veriyoruz başka tedavisi yok dedi ve rapor verdi gerekirse heyet raporu veririz dedi 10 gün sonrantakip yazdı bebek iyi dedi kan birikmesi yokmuş yat dedi kendi dr konferansta ulaşamadım o ne diyecek bakalım.
Drımkızı biz yatıcaz böyle sanırım.
Güle güle canım iyi akşamlar...
Hoşgeldin canım. Afiyet olsun. Arada olur öyle şeyler...
Banada şimdi ofis arkadaşlarım geç olsada doğum günü süprizi yaptılar. Pasta kestik. Çok mutlu oldum hihoyyyt
oh afiyet olsnnn :) geçmiş dogumgününde kutlu olsun canimmm a.s.
Pınarcım senin doğum gününmüydü bugün kıs ilahi. Sabahtan beri neden söylemedin.
Iyi ki doğdun pınarrrrr
iyi ki doğdun pınarrrrr
iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım benim sağolasın bitanem. Bugün değil 20 Aralık geçtiğimiz cumartesiydi. Pazartesi bahsettim ama dikkatten kaçtı galiba. Çok çok tşk ederim canım. İnşallah hepimize bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin rabbim :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?