2009 Mayıs Anneleri

BENDE AKŞAMLARI SEBZE YEMEĞİ VE SALATA TERCİH Ediyorum.yoğurt süt mutlaka.hergün 1 avuç ceviz ve kuru üzüm mutlaka yiyorum.hala et ve tavuk haftada bir zorla yiyorum ama et suyula çorba yapıyorum hemen hemen hergün heralde oda işe yarar:)::)

kızlar bebişlerin güzel anneleri herkese iyi akşamlar kucak dolusu öpücükler mesai bitimine az kaldı akşama cam eşyalar perdeler gidecek yeni eve yoğun olacağım hepinizi öptüm güzel arkadaşlarım ve onların şeker bebişlerini:)))))))))) kendinize iyi bakın

canım sanada iyi akşamlar kendini fazla yorma.bende öptüm seni ve beişini:):kolay eglsin canım .havada çok soğuk sıkı giyina.s.

kuruyemişleride bir avuç olacak şekilde poşetlere böldüm hergün bir avuç kayısı kuru üzüm badem ceviz yiyorum:)))))))))))

ne güzel siz bakıyosunuz kendinize yaa... ben öğlenleri anneme gidiyorum orda yiyorum... akşama kadarda işyerinde bişi yemiyorum... ilk başlarda ii başlamıştım yanımda getiriyordum herşeyi şimdi yapamıyorum...:sm_confused:

dirimkizi canimm şimdi okudum geçmişi..cok cok cok geçmiş olsun bitanem..yat sen gene bolbol..inşaAllah herşey düzelicek bitanem..lütfen moralini bozmaaa..dualarim seninleee a.s.

selam kızlar! oğluşumla biz geldik:) bugün canımız bi fıstık çektii,çokk fenaa!! babamız aldı hemen,yedik tuzlu tuzlu ohhh! tam da konunun üstüne gelmişizkaydirigubbakcemile3
sizler neler yapıyosunuz?
ilgincim kolay gelsin ev taşıma telaşlı iş! aman bebişini unutmayasın

Canım keseyi görmüşsünüz. Dış gebelik olsa kese rahimde oluşmaz. Doktor onu anlardı. Sorun yoktur dert etme....

Hoşgeldin canım. Ohh hçok şükür herşey yolundaymış. Aman yat dinlen iyicede kızdırma bebişi :)

İyi akşamlar canım.Kolay gelsin. Yorma kendini kızarız biliyosun :)

Canımufak tefek şeylere dikkat edersen sorun olmaz. Sende yanında bişeyler getir. Arada atıştır...

arkadaşlar iyi akşamlar bebişlere ve kendinize iyi bakın.esracım işyerinde yiyemiyorsan bile akşamları sıkı beslen bence.hepinizi öpüyorum kızlar:)

kızlar ben cıkıyorum öptün hepinizi......iyi akşamlar

Güle güle canım iyi akşamlar...

Hoşgeldin canım. Afiyet olsun. Arada olur öyle şeyler...

Banada şimdi ofis arkadaşlarım geç olsada doğum günü süprizi yaptılar. Pasta kestik. Çok mutlu oldum hihoyyyt

canim sanada cok geçmiş olsun a.s. inşaAllah kendi doktorun cok daha güzel haberler verir..ama öyle olmasa bile eminim yatarak gececektir..yeterki stres yapma..kendine cok iyi bak a.s.

oh afiyet olsnnn :) geçmiş dogumgününde kutlu olsun canimmm a.s.

neyse hatunlar bende kacayim..cok oturdum :)

hepinizi ve tüm yegenlerimi öptüm Şeniz

lütfen kendinize ve bebişlerinize iyi bakin..yormayin kendinizi a.s.

özellikle yatma istirahatinde olanlar..lütfen fazla oturmayin..

inşaAllah hepimiz saglikla bebişlerimizi kucagimiza alcaz hoşçakalinnnn a.s.

ay herkes ne güzel besleniyor yaaaaa
ben kızıma hiç iyi bakamıyorum kötü bir anne olacağım (((
yarından itibaren bakacağım bebişime inşallah şimdi çıkmalıyım eve gideceğim inşallah net gelir görüşürüz iyi akşamlarrr

Pınarcım senin doğum gününmüydü bugün kıs ilahi. Sabahtan beri neden söylemedin.
Iyi ki doğdun pınarrrrr
iyi ki doğdun pınarrrrr
iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım benim sağolasın bitanem. Bugün değil 20 Aralık geçtiğimiz cumartesiydi. Pazartesi bahsettim ama dikkatten kaçtı galiba. Çok çok tşk ederim canım. İnşallah hepimize bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin rabbim :1hug:a.s.

pınarcım benim pazartesi salı internetim yoktu hatırlarsan. o yüzden görmemişimdir. dün girebildim biliyorsun.
neyse canım çok da geçmemiş üstünden bizde bugün kutlamış olduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…