pınarcım benim pazartesi salı internetim yoktu hatırlarsan. o yüzden görmemişimdir. dün girebildim biliyorsun.
neyse canım çok da geçmemiş üstünden bizde bugün kutlamış olduk..
kızlar ben de mutluluğumla paylaşmak istedim
bugün 14.00 te 4 boyutlum vardı
çok şükür temiz çıktı :)
cd'yi izliyorum şimdi
cinsiyeti belli olmamıştı meğersem erkekmiş bizimki :)
oğlum olacak inşallah
eşim uçtu sevinçten
delikafaduldenkızlar hamile olduğumu söylemeden anlıyor insanlar:))delikafadulden
cd'yi izliyorum şimdi
oğlum olacak inşallah
eşim uçtu sevinçten
delikafaduldenkızlar hamile olduğumu söylemeden anlıyor insanlar:))delikafadulden
cd'yi izliyorum şimdi
oğlum olacak inşallah
eşim uçtu sevinçten
peki sol tarafta olması normsalmi neden eşlit diil neden ağrı eşit diil yani dış gebelik belirtisi varmı...of ya aklıma neler sokuyorum ben...size soruyorum çünkü belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır diye
ay hadi canım gözün aydın. bizim oğlanlar artıyor. kız bulamıcaz vallakızlar ben de mutluluğumla paylaşmak istedim
cd'yi izliyorum şimdi
oğlum olacak inşallah
eşim uçtu sevinçten
cd'yi izliyorum şimdi
oğlum olacak inşallah
eşim uçtu sevinçten
Fena kar bastırdı. Bende bugün erken kaçayım biraz kızlar. Hepinizi öpüyorum kocimin. Kuzucuklarıma iyi bakın. Sabah görüşmek üzere a.s.
evet benimkinide anlıyorlar. kaç aylık sanırım hamilesiniz diyorlar hemen...
evvvvveeeeeet:) cok güzel yaaa...
çok sevindim canım. bak şimdi oğluşlar çoğaldı valla. paşalarımız hayırlısıyla gelsinler inşallah.daha doğrusu herkesin bebeği hayırlısıyla gelsin rabbim...
Fena kar bastırdı. Bende bugün erken kaçayım biraz kızlar. Hepinizi öpüyorum kocimin. Kuzucuklarıma iyi bakın. Sabah görüşmek üzere a.s.
kızlar çıkma vaktimiz geldi çok şükür.ben kaçıyorum. sizleri ve kuzuları öptüm.iyi akşamlar.
Annem o ipten bana şal tarzı bişey ördü yalnız inanılmaz sıcak tutuyor.Bu arada aralarını sıkı ve şişle örersen çok güzelarkadaşlar aranızda bu yeni çıkan bir ip var koza ip diyorlar top top bişi bebek battaniyesi ören varmı bir arkadaşım hamile bu ipten almış ama modeli yapamadı örnek arıyoruz da
Ben 2-3 yıldır tuzsuz yemek yiyorum bu sebeple ödem ve şişme yok.Önce bende tansiyon düşüklüğü vardı 7 ye 4 oluyordu birden yığılıyordum sonra tuzsuz yemeğe alıştım tansiyonum normale geldi 10 a7 gibi tuza dikkat et canım bu böbrekleride yoruyor birde yanlış bir düşünce var çok su içersem 4-5 lt. gibi iyi olur bu yanlış suyun fazlasıda böbrekleri yorar.Ya kızlar şimdi ayağım acıdı da dikkatimi çekti. Ayaklarım ve bacaklarım şişmiş. Çorap iz yapmış. Nasıl canım yandı. Sanırım yediğim tuzların acısı çıkıyor artıkBazı sabahlar da ellerim fena halde şişmiş oluyor. Yüzüklerimi takamıyorum. Sizde de başladı mı bu durum?
Hadi hayırlısı sağlıcakla canım.tutkun naaptın dr una ulaşabildin mi canım???
Dr umla konuştum tatmin olmadı yarın ben göreyim dedi.Sebebine yinede iyice bakalım dedi.Yarın 4 gibi gidicem hayırlısı
QUOTE=alsu;4655373]kızlar ben de mutluluğumla paylaşmak istedim
cd'yi izliyorum şimdi
oğlum olacak inşallah
eşim uçtu sevinçten
Ay ay ay ne güzel artık en komik ve insanların en :lepi:nazik davrandığı dönem kullanmak lazımdelikafaduldenkızlar hamile olduğumu söylemeden anlıyor insanlar:))delikafadulden
Annem o ipten bana şal tarzı bişey ördü yalnız inanılmaz sıcak tutuyor.Bu arada aralarını sıkı ve şişle örersen çok güzel
Ben 2-3 yıldır tuzsuz yemek yiyorum bu sebeple ödem ve şişme yok.Önce bende tansiyon düşüklüğü vardı 7 ye 4 oluyordu birden yığılıyordum sonra tuzsuz yemeğe alıştım tansiyonum normale geldi 10 a7 gibi tuza dikkat et canım bu böbrekleride yoruyor birde yanlış bir düşünce var çok su içersem 4-5 lt. gibi iyi olur bu yanlış suyun fazlasıda böbrekleri yorar.
Hadi hayırlısı sağlıcakla canım.
Eşimin oğul sevdasını anlatayım size hamileliğimi öğrenince bizimki gitmiş şalvarla yelek :teytey:diktirmiş bebeğe çok komik birşey güleyimmi ne yapayım şimdi kız olacağını öğrenince napayım bunu diyor bende kızda hihoyyytgiyer dedim.Hani herkes forma falan alır bizimki şalvar diktirmiş ya.Bi de gitmiş oynayan eşek almış. Doktora bugün ya ben erkek diye eşek aldım şimdi kıza hiç olmaz diyor.Dr neden diyor oyuncak diyor bizimki kız narin olur kaydirigubbakcemile2hiç öyle oynarmı diyor oğlan olsaydı olurdu diyor.
selam kızlar bugun kontrole gıttım doktora kuzucuklarım gayet ıyı ama cok kılo almışım doktorum kızdı 8 kılo almışım ya duzensız yemek yemekden almışsın dedı bıde bana şeker yuklemesı yaptı sonucu yarın cıkıcak bu arada bana erken geldı şeker yuklemesı ıcın benım bıldıgım 24. haftada yapılıyor ben daha 21.1 oldum ama doktoruma cok guvenıyorum bu doktor docent ve tup bebek doktorum ınsallah yarın guzel cıkar sonuc
Canım bizim bu doktorlar herşeyi iyi biliyor.Ona güven.Ben bugün kendi dr haricinde biri devlet biri özel iki dr gittim.Ama onlar gibi degiller.Bizim dr lar genelde hamilelik problemi çekenlerle ve tedavisiyle ilgili ihtisas yapmışlar içn rahat olsun yani.Bide çok kilo almandan işkillenmiştir önlemi erken almak istemiştir yediğimiz iğnelerdeki hormonları düşün:tomato:selam kızlar bugun kontrole gıttım doktora kuzucuklarım gayet ıyı ama cok kılo almışım doktorum kızdı 8 kılo almışım ya duzensız yemek yemekden almışsın dedı bıde bana şeker yuklemesı yaptı sonucu yarın cıkıcak bu arada bana erken geldı şeker yuklemesı ıcın benım bıldıgım 24. haftada yapılıyor ben daha 21.1 oldum ama doktoruma cok guvenıyorum bu doktor docent ve tup bebek doktorum ınsallah yarın guzel cıkar sonuc
Canım bizim bu doktorlar herşeyi iyi biliyor.Ona güven.Ben bugün kendi dr haricinde biri devlet biri özel iki dr gittim.Ama onlar gibi degiller.Bizim dr lar genelde hamilelik problemi çekenlerle ve tedavisiyle ilgili ihtisas yapmışlar içn rahat olsun yani.Bide çok kilo almandan işkillenmiştir önlemi erken almak istemiştir yediğimiz iğnelerdeki hormonları düşün:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?