2009 Mayıs Anneleri

evet canım kılo almamdan korktu adamcaz CADIARZU senınde tup bebekmıydı canım ben senın normal sanıyoryordum ıgneler konusundada haklısın bırsuru hormon verdıler vucuta
Evet benimde tüp.Zaten genelde bizim gibi tedaviyle olanlarda hep bi şey çıkıyor.Dr lar bizim bebeklere genelde kıymetli bebek diyorlar ondan bizim dr lar haricindekiler korkuyorlar ne diyeceklerini bilemiyorlar.:sm_cool:

İyi akşamlar fıstıklarım, nasılsınız bakalım?biz balık yedik şimdi oğluşumla,dedim teyzeleri ve kardeşleri ne yapıyolar bi bakayıma.s.a.s.

Birsencim geçmiş olsun,sen yatmadan olmayacak anşasılan,bol bol dinlen canım bebişlerini kuağına alınca bunların hepsini unutacaksın canım

:enbuyukkk::enbuyukkk:

iyi akşamlar herkese hatta iyi geceler. bişey sorcam size. kızım 16 haftalıkken 188 grdı normal mi.biraz şişko mu yoksa. haftaya 20 haftalık olcaz kontrolüm var bakıcaz ne kadar olduğumuza. sizin bebeişler nasıl. herkese tatlı rüyalar.

valla sizi zor takip ediyorum.akşama kadar çalışıyorum.akşam bi geliyorum dolmuş oluyor sayfa. öğretmenim ben. konyada çalışıyorum. ama köyde zor şartlarda. Allah herkesin yardımcısı olsun.öptüm

taksit taksit aklıma geliyor ama ben hamile kaldığımda 56 kiloydum. şimdi yani 19 haftalık hamileyken kilom 59,5. ama bulantılarımdan dolayı 54,5 kiloya kadar düşmüştüm bir ara. sizin kilo alışlarınız nasıl?

canim cok sevindim iyi haberlerine e kilo işini zaten biliyrduk zayiflama grubumuz tamamlaniyor yavas yavas :))

şeker konusunda hiç bilgim yok..ama doktorun yaptirdiysa vardir bildigi ona güveniyorsn zaten

canim hoşgeldin..bu kilo işine girmeni hiç tavsiye etmem canim..büyük insanlar gibi düşün bebekleride..herkesin kemik yapisi,boy yapisi farkli..ben 70 kiloda şişko olurum,ama 180 boyunda biri zayif olur 70 kiloyla..bebeklerde de böyle..doktoruna bak..iyi diyorsa iyidir..aksi bişeyse uyarir zaten seni

ben sahsen sürekli artiştayim :)))) bulantilari takma kafana..bebek senin depolardan besleniyor..ama depolarinin azalmasindan dolayi özellikle kalsiyum eksikliginde kemik,diş agrilari oluyor annelerde..sen depolarini doldurmaya bak yeter..kiloya takilma derim :)) ne güzel citir bir anne olcan işte :)

şeker yüklemesini bende 7.ayda yapıyorlar diye biliyordum.aç karna mı yaptılar seherim sabah mı gittin?

bebek için şalvarla yelek ne alakaymış? eşin nereliki canım? çok seviyor demek ki.

günaydın arkadaşlar nasılsınız güzel günler diliyorum hepinize o kadar uykusuzum ki anlatamam sizler nasılsınız yarın doktora gideceğim bende çok heyecanlıyım

bu arada ben iki kilo kadar aldım şuanda 60 kilo oldum doktorum 14 kilo kadar alabileceğimi söyledi

seherim bebişlerin iyi olmasına çok sevindim doktoruna güveniyorsan sorun yoktur tatlım kilo olayına gelince kişiden kişiye değişiyor fıstık:))))))))))

Güzel anneler hepinize günaydınlar. Dışarı kar kış. Servis beklerken sabah üşüdüm valla. Kalın kalın giyindim ama ayaklarım çok üşüdü. şimdi işteyim ısınmaya çalışıyorum.
Sizler nasılsınız bakalım?

biz iyiyiz canım sen nasılsın aman dikkat edelim üşütmeyelim arkadaşlar a.s. canım ben iki gündür ev taşıma telaşıyla geç yatıyorum ve şuanda masama kıvrılıp uyuyacağım neredeyse

Yaw ben mi çok kilo aldım yoksa sizmi az aldınız anlamadım?
Doktorum bana ayda 1 kilo alman gerekiyor demişti. Bende şu an 5,5 aylığım. 22. Haftadayım nerdeyse 6 kilo aldım. Ama siz 2-3 kilo filan almışınız. Benim moralim bozuldu valla. 58 kiloydum hamile kaldığımda şu an 64 kiloyum.

biz iyiyiz canım sen nasılsın aman dikkat edelim üşütmeyelim arkadaşlar a.s. canım ben iki gündür ev taşıma telaşıyla geç yatıyorum ve şuanda masama kıvrılıp uyuyacağım neredeyse

evet seni çok iyi anlıyorum. çünkü bizde nisanda ev taşımıştık. ve ben o zaman hamile bile değildim. ve çok yoruluyordum. sen birde hamilesinki. allah korusun kendini yormadan yap.klava:yorgunluk tehlikeli olabilir bizler için.

günaydınlar herkese.ojelifıstıkcım,ben 18 hafta iki günlüğüm,hamile kaldığımda 59 kiloydum,şimdi 65 kiloyum.çok aldım ben de ama sanırım seninki normal.doktorum telaş yapma ama dikkat et dedi.daha ne kadar dikkat edebişeceğimi de bilmiyorum.canımın istediği bir sürü şeyi yiyemiyorum kilo alıcam diye.mesela canım acayip bir biçimde patates kızartması çekiyo ama engelliyorum kendimi.buna rağmen alıyorum işte.bence sen içini rahat tut.hem bebişin benimkinden üç hafta önde hem de kilo alımın benimkinden geride.

teşekkür ederim canım sağol. aslında sende 6 kilo almışın bende 6 kilo almışım. 21. haftaya gelene kadar zannetmiyorum seninde fazla alacağını. yani senle aynı sayılırız.
ben patates kızartmasına bayılırım. onun için canım istedikçe 2 güne bir kızartıp yiyorum valla ne yapıyım. ama hamur işi filna yemiyorum bende. zaten çalıştığımı için sabah biraz ekmekle zeytin peynir süt yumurta filan yiyorum. öğleye doğru acıkınca 1-2 tane bisküvü yada meyve yiyorum. öğle yemeğinide işyerinde yediğim için genelde sebze yada nohut makarna fikan çıkıyor. onlardan yiyorum ekmeksiz. akşamlarıda aşırı bir yemem yok. normal ne pişirdiysem az ekmekle onları yiyorum. ama ben çikolata yiyorum gün içinde . çikolatasız duramıyorum. ne yapalım.artık o kadarda olsun dimi. 20 kilo bile alanlar var hamilelikte.hihoyyyt

kızlar bu arada özellikle pnrhlte ve hepinize doktorumun söylediği bir şeyi anlatıcam.hamilelikte vücutta toplanan ödem özellikle alınan tuzdan oluyor ya,doktorum bana bubu azaltmak için,becelin sodyumu azaltılmış tuzunu önerdi.aldım,yemeklerimi onunla yapıyorum.en azından şimdiden engellemiş oluruz.

canım ne yirmi kilosu 30 kiloyu duydum.hatta bir arkadaşım 10 haftalıkken bebeğini düşürdüğünde 7 kilo almıştı.gerçi çok zayıftı ama demek ki mümkün olabiliyor.bebişlerimiz her şeye değer...:CüvCüv:

kızlar kiloları takmayalım bence önemli olan bebeklerimizin gelişmesi sağlıklı olması ben ilk hamileliğimde tam 20 kilo aldım bebişim 38 haftada 3,450 doğdu iki hafta daha beklesek 4 ün üstünde olurdu maşallah ilk üç aydada eski kiloma döndüm emzirmek ve bol sıvı almak vücudu toparlıyor kafamıza takmayalım şimdi daha dikkat ediyorum arkadaşlar

günaydın kızlar

sabah sabah kilo konusunu kim actı ya şimdi kek yemiştim ben ama.

Ben de cok kilo alanlardanım kızlar ya 61 kilo ile başladım şimdi 67 sabahları ama gece 1 kilo fazla bile cıkıyor.15 kiloyla tamamlamayı cok isterdim ama imkansız heralde.Canım sürekli çikolata ve hamur işleri istiyor börek,poğaca hep onları yiyeyim hamilelikten önce pek aram yoktu aslında.Kendimize sağlıklı bir beslenme programımı hazırlasak acaba ya offff sıkıldım

Kızlar bi de ben hergün 45 dakika yürüyorum 2 haftadan beri ama dün ve bugün kardan dolayı cıkamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…