Evet benimde tüp.Zaten genelde bizim gibi tedaviyle olanlarda hep bi şey çıkıyor.Dr lar bizim bebeklere genelde kıymetli bebek diyorlar ondan bizim dr lar haricindekiler korkuyorlar ne diyeceklerini bilemiyorlar.:sm_cool:evet canım kılo almamdan korktu adamcaz CADIARZU senınde tup bebekmıydı canım ben senın normal sanıyoryordum ıgneler konusundada haklısın bırsuru hormon verdıler vucuta
selam kızlar bugun kontrole gıttım doktora kuzucuklarım gayet ıyı ama cok kılo almışım doktorum kızdı 8 kılo almışım ya duzensız yemek yemekden almışsın dedı bıde bana şeker yuklemesı yaptı sonucu yarın cıkıcak bu arada bana erken geldı şeker yuklemesı ıcın benım bıldıgım 24. haftada yapılıyor ben daha 21.1 oldum ama doktoruma cok guvenıyorum bu doktor docent ve tup bebek doktorum ınsallah yarın guzel cıkar sonuc
iyi akşamlar herkese hatta iyi geceler. bişey sorcam size. kızım 16 haftalıkken 188 grdı normal mi.biraz şişko mu yoksa. haftaya 20 haftalık olcaz kontrolüm var bakıcaz ne kadar olduğumuza. sizin bebeişler nasıl. herkese tatlı rüyalar.
taksit taksit aklıma geliyor ama ben hamile kaldığımda 56 kiloydum. şimdi yani 19 haftalık hamileyken kilom 59,5. ama bulantılarımdan dolayı 54,5 kiloya kadar düşmüştüm bir ara. sizin kilo alışlarınız nasıl?
selam kızlar bugun kontrole gıttım doktora kuzucuklarım gayet ıyı ama cok kılo almışım doktorum kızdı 8 kılo almışım ya duzensız yemek yemekden almışsın dedı bıde bana şeker yuklemesı yaptı sonucu yarın cıkıcak bu arada bana erken geldı şeker yuklemesı ıcın benım bıldıgım 24. haftada yapılıyor ben daha 21.1 oldum ama doktoruma cok guvenıyorum bu doktor docent ve tup bebek doktorum ınsallah yarın guzel cıkar sonuc
Annem o ipten bana şal tarzı bişey ördü yalnız inanılmaz sıcak tutuyor.Bu arada aralarını sıkı ve şişle örersen çok güzel
Ben 2-3 yıldır tuzsuz yemek yiyorum bu sebeple ödem ve şişme yok.Önce bende tansiyon düşüklüğü vardı 7 ye 4 oluyordu birden yığılıyordum sonra tuzsuz yemeğe alıştım tansiyonum normale geldi 10 a7 gibi tuza dikkat et canım bu böbrekleride yoruyor birde yanlış bir düşünce var çok su içersem 4-5 lt. gibi iyi olur bu yanlış suyun fazlasıda böbrekleri yorar.
Hadi hayırlısı sağlıcakla canım.
Eşimin oğul sevdasını anlatayım size hamileliğimi öğrenince bizimki gitmiş şalvarla yelek :teytey:diktirmiş bebeğe çok komik birşey güleyimmi ne yapayım şimdi kız olacağını öğrenince napayım bunu diyor bende kızda hihoyyytgiyer dedim.Hani herkes forma falan alır bizimki şalvar diktirmiş ya.Bi de gitmiş oynayan eşek almış. Doktora bugün ya ben erkek diye eşek aldım şimdi kıza hiç olmaz diyor.Dr neden diyor oyuncak diyor bizimki kız narin olur kaydirigubbakcemile2hiç öyle oynarmı diyor oğlan olsaydı olurdu diyor.
Güzel anneler hepinize günaydınlar. Dışarı kar kış. Servis beklerken sabah üşüdüm valla. Kalın kalın giyindim ama ayaklarım çok üşüdü. şimdi işteyim ısınmaya çalışıyorum.
Sizler nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz canım sen nasılsın aman dikkat edelim üşütmeyelim arkadaşlar a.s. canım ben iki gündür ev taşıma telaşıyla geç yatıyorum ve şuanda masama kıvrılıp uyuyacağım neredeyse
günaydınlar herkese.ojelifıstıkcım,ben 18 hafta iki günlüğüm,hamile kaldığımda 59 kiloydum,şimdi 65 kiloyum.çok aldım ben de ama sanırım seninki normal.doktorum telaş yapma ama dikkat et dedi.daha ne kadar dikkat edebişeceğimi de bilmiyorum.canımın istediği bir sürü şeyi yiyemiyorum kilo alıcam diye.mesela canım acayip bir biçimde patates kızartması çekiyo ama engelliyorum kendimi.buna rağmen alıyorum işte.bence sen içini rahat tut.hem bebişin benimkinden üç hafta önde hem de kilo alımın benimkinden geride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?