Kızlar bi de ben hergün 45 dakika yürüyorum 2 haftadan beri ama dün ve bugün kardan dolayı cıkamadım.
günaydın arkadaşlar!
yine moralim bozuldubenneyaptımki dün akşamdan beri lekelenmem var ve bu sefer geçmiyor. drum kanama olmadıkça korkma demişti hatta çalışabilecğimi bile söylemişti (ama pazar akşamı bir-iki kere gelmiş kesilmişti) ben yinede rapor almıştım. ilaçta vermedi. sadece yatmakla bu lekelenmeleri geçen arkadaşlar varmı
ay ne güzel.ben hiç yürümüyorum valla. sabahları birtek servise binerken 15 dakika yürüyorum. başka yok. akşamda servis evin yakınında indiyor.aslında yürümek çok önemli gerçekten bizim için.
günaydın arkadaşlar!
yine moralim bozuldubenneyaptımki dün akşamdan beri lekelenmem var ve bu sefer geçmiyor. drum kanama olmadıkça korkma demişti hatta çalışabilecğimi bile söylemişti (ama pazar akşamı bir-iki kere gelmiş kesilmişti) ben yinede rapor almıştım. ilaçta vermedi. sadece yatmakla bu lekelenmeleri geçen arkadaşlar varmı
ay ne güzel.ben hiç yürümüyorum valla. sabahları birtek servise binerken 15 dakika yürüyorum. başka yok. akşamda servis evin yakınında indiyor.aslında yürümek çok önemli gerçekten bizim için.
günaydın arkadaşlar!
iyi akşamlar herkese hatta iyi geceler. bişey sorcam size. kızım 16 haftalıkken 188 grdı normal mi.biraz şişko mu yoksa. haftaya 20 haftalık olcaz kontrolüm var bakıcaz ne kadar olduğumuza. sizin bebeişler nasıl. herkese tatlı rüyalar.
Güzel anneler hepinize günaydınlar. Dışarı kar kış. Servis beklerken sabah üşüdüm valla. Kalın kalın giyindim ama ayaklarım çok üşüdü. şimdi işteyim ısınmaya çalışıyorum.
Sizler nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz canım sen nasılsın aman dikkat edelim üşütmeyelim arkadaşlar a.s. canım ben iki gündür ev taşıma telaşıyla geç yatıyorum ve şuanda masama kıvrılıp uyuyacağım neredeyse
Yaw ben mi çok kilo aldım yoksa sizmi az aldınız anlamadım?
Doktorum bana ayda 1 kilo alman gerekiyor demişti. Bende şu an 5,5 aylığım. 22. Haftadayım nerdeyse 6 kilo aldım. Ama siz 2-3 kilo filan almışınız. Benim moralim bozuldu valla. 58 kiloydum hamile kaldığımda şu an 64 kiloyum.
kızlar bu arada özellikle pnrhlte ve hepinize doktorumun söylediği bir şeyi anlatıcam.hamilelikte vücutta toplanan ödem özellikle alınan tuzdan oluyor ya,doktorum bana bubu azaltmak için,becelin sodyumu azaltılmış tuzunu önerdi.aldım,yemeklerimi onunla yapıyorum.en azından şimdiden engellemiş oluruz.
Kızlar bi de ben hergün 45 dakika yürüyorum 2 haftadan beri ama dün ve bugün kardan dolayı cıkamadım.
günaydın arkadaşlar!
sağol ilginciğim. umarım devamı gelmez ama yattıkçada gelmeye başladı.
Yaw ben mi çok kilo aldım yoksa sizmi az aldınız anlamadım?
Doktorum bana ayda 1 kilo alman gerekiyor demişti. Bende şu an 5,5 aylığım. 22. Haftadayım nerdeyse 6 kilo aldım. Ama siz 2-3 kilo filan almışınız. Benim moralim bozuldu valla. 58 kiloydum hamile kaldığımda şu an 64 kiloyum.
Valla canım benim kızımda 17+1'ken 218 gr'dı. Bebişten bebişe değişir bu takma kafana...
Aman canım ayaklar en önemli. Çok dikkat et lütfen...
Afferim afferim. Acelesi var sanki. Yavaş yavaş kendini yormadan, uykusuz kalmadan yapsana bacım şu işlerini...
Bacım 20+6 oldum ve 6 kilo aldım bende
Sağolasın canım. Bende hemen bulayım bari o tuzdan ya işe yarar belki...
Oooo nerdeeee. ben hiç yürüyemiyorum valla. Her yere arabayla. Ancak hafta sonları hava güzel olursa sahilde yürüyüş yapıyoruz eşimle...
Canım günaydın sıkma canını. Dİnlen iyice geçer inşallah...
Herkese günaydınlar bu arada kızlar. Bugün sanırım tansiyon düşüklüğü var bende. Göz kapaklarımı zor açıyorum...
ya kızlar ne 6kilosusenağlama ben daha 17 haftalıkken 7,8 aldım:1shok: şimdide tartılmaya korkuyorum,çok aşırı yemek yemiyorum ama kendimide hiç kısamadım yani canım nekadar ne istiyorsa yyiyorum bazılar hamile olunca rejime giriyormuş bende bunu anlamıyorum normalde girmemişim hamileyken niye gireyimki valla önceden naıl yiyorsam öyle yiyorum aşırıda yemiyorum ama sonuç ortada mayıs annelerinde rekor benim olucak:çok üzgünüm: herhalde 25-30kiloyla hamileliği tamamlıycamkafamçokkarıştı
Pınarcım geçmiş olsun dikkat et sende kendine. Fazlada tuzu kesme bak sonra tansiyonun düşüyor.
Kızlar bu sabah bende kustum valla. Kalkar kalkmaz.benimkide hiç geçmeyecek sanırım.15 günde birde olsa çıkarıyorum.sabahın 6 sında kusunca gözümün önünde yıldızlar uçuştu yemin ederim.birde 22.haftaya girecem pazartesi.
Pınarcım muhtemel doğum tarihlerinin içine değişikliklerimi yazdım da sana zahmet bakabilirmisin?
Günaydın pınarcım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine birden tuzu kesmedin demi canım zararlı biliyosun tansiyonu hemen etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?