2009 Mayıs Anneleri

Kızlar bi de ben hergün 45 dakika yürüyorum 2 haftadan beri ama dün ve bugün kardan dolayı cıkamadım.

ay ne güzel.ben hiç yürümüyorum valla. sabahları birtek servise binerken 15 dakika yürüyorum. başka yok. akşamda servis evin yakınında indiyor.aslında yürümek çok önemli gerçekten bizim için.

günaydın arkadaşlar!
yine moralim bozuldubenneyaptımki dün akşamdan beri lekelenmem var ve bu sefer geçmiyor. drum kanama olmadıkça korkma demişti hatta çalışabilecğimi bile söylemişti (ama pazar akşamı bir-iki kere gelmiş kesilmişti) ben yinede rapor almıştım. ilaçta vermedi. sadece yatmakla bu lekelenmeleri geçen arkadaşlar varmı

günaydın canım dikkat etmen dinlenmen gerek tatlım benim ilk hamileliğimde olmuştu ve doktor sürekli yat dedi kendine dikkat et şekercima.s.

ay ne güzel.ben hiç yürümüyorum valla. sabahları birtek servise binerken 15 dakika yürüyorum. başka yok. akşamda servis evin yakınında indiyor.aslında yürümek çok önemli gerçekten bizim için.

evet canım ya cok önemliymiş yürümek bana kalsa devam edememde benim eşim sahahın köründe başımda valla oda benimle cıkıyorda o yüzden yürüyorum ama canım 2 haftada bile bacaklarımın sertleştiğini hissediyorum.:roflol:

geçmiş olsun arkadasım doktorun korkma demiş ama zararlı değil heralde sen stres yapmadan yat canım.yinede dr tekrar ara istersen için rahat olurCADIARZU

Merhaba arkadaşlar ,canım aynen benimde senin gibi bitek servise giderken yürüyorum akşamda eve yakın iniyorum bende malesef, akşam çıkıp dışarı yürüyelim istedim ama çok soğuktu dışarısı vazgeçtik

canım geçmiş olsun inşallah kötü birşey olmaz iyice dinlen canım

Valla canım benim kızımda 17+1'ken 218 gr'dı. Bebişten bebişe değişir bu takma kafana...

Aman canım ayaklar en önemli. Çok dikkat et lütfen...

biz iyiyiz canım sen nasılsın aman dikkat edelim üşütmeyelim arkadaşlar a.s. canım ben iki gündür ev taşıma telaşıyla geç yatıyorum ve şuanda masama kıvrılıp uyuyacağım neredeyse

Afferim afferim. Acelesi var sanki. Yavaş yavaş kendini yormadan, uykusuz kalmadan yapsana bacım şu işlerini...

Bacım 20+6 oldum ve 6 kilo aldım bende

Sağolasın canım. Bende hemen bulayım bari o tuzdan ya işe yarar belki...

Kızlar bi de ben hergün 45 dakika yürüyorum 2 haftadan beri ama dün ve bugün kardan dolayı cıkamadım.

Oooo nerdeeee. ben hiç yürüyemiyorum valla. Her yere arabayla. Ancak hafta sonları hava güzel olursa sahilde yürüyüş yapıyoruz eşimle...

Canım günaydın sıkma canını. Dİnlen iyice geçer inşallah...

Herkese günaydınlar bu arada kızlar. Bugün sanırım tansiyon düşüklüğü var bende. Göz kapaklarımı zor açıyorum...

günaydın arkadaşlar herkes

bozon geçmiş olsun canım rapor alma imkanın varsa al dinlen ama mutlaka doktora sor bakalım tekrardan

ya kızlar ne 6kilosusenağlama ben daha 17 haftalıkken 7,8 aldım:1shok: şimdide tartılmaya korkuyorum,çok aşırı yemek yemiyorum ama kendimide hiç kısamadım yani canım nekadar ne istiyorsa yyiyorum bazılar hamile olunca rejime giriyormuş bende bunu anlamıyorum normalde girmemişim hamileyken niye gireyimki valla önceden naıl yiyorsam öyle yiyorum aşırıda yemiyorum ama sonuç ortada mayıs annelerinde rekor benim olucak:çok üzgünüm: herhalde 25-30kiloyla hamileliği tamamlıycamkafamçokkarıştı

Pınarcım geçmiş olsun dikkat et sende kendine. Fazlada tuzu kesme bak sonra tansiyonun düşüyor.
Kızlar bu sabah bende kustum valla. Kalkar kalkmaz.benimkide hiç geçmeyecek sanırım.15 günde birde olsa çıkarıyorum.sabahın 6 sında kusunca gözümün önünde yıldızlar uçuştu yemin ederim.birde 22.haftaya girecem pazartesi.

pınarcım tansiyonunu sık sık kontrol et canım gemiş olsun

ay bende çok aldım demek ki
daha 19 haftamdayım vee 65 kilo oldum 59 dumdelikafaduldendelikafadulden

Sağoalsın canım benim. Bende ne yapacağıma karar veremedim valla. Doktorla cumartesi bi güzel konuşayım en iyisi. Bide şu becelin tuzunu deniyeyim belki işe yarar...

Bak neyseki 15 günde bir oluyor diyorsun canım. Hergün olsa daha fena. Kraker falan ye hemen. Sabah sabah aç karnına kusunca da fena olur yaaa...

Günaydın pınarcım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine birden tuzu kesmedin demi canım zararlı biliyosun tansiyonu hemen etkiler

Günaydın pınarcım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine birden tuzu kesmedin demi canım zararlı biliyosun tansiyonu hemen etkiler

Günaydın canım. Hepten kesmedim ama dün akşam az tuzlu yedim dün ki şişliğimden sonra. O mu yaptı bilmiyorum. Ama alışırım heralde bi kaç gün daha böyle devam edersem. Cumartesi de ayrıntılı ultrason için gideceğim profa iyice bir danışacağım bakalım bi fikir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…