2009 Mayıs Anneleri

kızlar siz iyisiniz ya ben yarın 21 hafta olcam 60 la başladım 68 olmuşum ::(((((((((((
ama benim bir göbek çıktı sormayın böyle önn doğru füze gibi
herkes hiç kilo almadın diyor ama tartı öle söylemiyor aslında diğer yerlerimde fazla bir artış yok
ama göbeği görseniz sanki 7-8 aylık göbek

ay benimde göbeğim o kadar çıksa ne sevinirim ama hala çok değil şişko bir kadın gibi görünüyorum hamile gibi değil

marylin benimde karnım kocaman valla. rahatlıkla belli oluyor karnım. ama millet bayılıyor. çok güzel duruyor göbişin diye. sormayın..

Ooo ne güzel işte. Hem o kadar kilo al hem sadece göbek çıksın. Şnaslısın valla bacım hiç dert etme...

kızlar hepinize günaydın.ilgincm iyiyim canım saol yeni geldim ben.yormuşşsun kendini yine dikkat et lütfen.uğurnuriye canım beneim bebişimde 17+5 ken 249 gr dı gelişimi gayet iyi dedi.biraz iri yapılı olacakmış o yüzden böyleymiş ama önemli bişey olsa doktor söylerdi.bu arada arlkadaşlar bende kilo aldım.54 düm 60 oldum şimdi.üstelik ben 2 dilim ekmek harici hamurlu tatlı yağlı şeyler yemiyorum.pilav makarna haftada bir ve az yerim ama yinede kilo alıyorum. neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda kiloyu veririz.

marylin benimde karnım kocaman valla. rahatlıkla belli oluyor karnım. ama millet bayılıyor. çok güzel duruyor göbişin diye. sormayın..

Benimde ilk zamanlar kilo göbişi gibiydi. Ama şimdi bikaç haftadır göğüs altından başladığı için tam hamiş göbeği oldu. Aynen görenler bayılıyor. Bende çok seviyorum göbişimiiii

benimde sivri bir karnım var herşey göbüşte toplanmış diğer yerlerim aynı :)))))))
pınarcım dikkat et kendine:))

bendede göbek kocaman arkadasım 7 aylık kesin diyodur görenler.Bu göbeğe 2-3 kilo birsey doğurursam yazık valla 4 ten aşagısı olmazdelikafadulden

tabiki fıstık bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değila.s.

günaydın kızlaarr.sonunda bizimde cinsiyetimiz belli oldu.erkekmiş.Kızlar bi sorum olucak size ben demir ilacı ve vitamine yeni başladım doktora sormayı unuttum ne zaman içileceğini sadece tok karnına iç demişti.Bende dün kavaltıdan sonra ikisini aynı anda içtim gün boyu yattım midem çok bulandı.siz demir ilacıyla vitamini nasıl kullanıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar benim çok yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı son ayda böbreğinin briinde büyüme tesbit edildi.şu an hastanedeler bayıltıp makinaya sokacaklar dua edin ya herşey iyi çıksın aklım onda ama bir türlü ulaşamdım çok tatlı beişi ya maviş maviş ama böbreği her ay 10 mm büyüoyor yoksa ameliyat olacak daha minicik.allahım bebişelrimizi korusun yarabbi

Günaydın canım. Oğluşun hayırlı olsun...Valla bana demir hapı ve magnezyum verdi. Demir hapı günde bir defa kahvaltıdan yarım saat önce dedi. Magnezyumu da günde 3 defa tok karnına dedi...

Ay canım benim inşalah sonuçlar iyi çıkarda ameliyat olmak zorunda kalmaz :1no2::çok üzgünüm:

canım dr bana demir hapını aç karna la dedi ve 1saat hiç çay,kahve içme dedi bende işe giderken birtane içiyorum yolda zaten 1saat giçiyor sonra kahvaltı yapıyorum vitaminde elevit alıyorum tok karna günde bir defa onuda akşam yemeğinde sonra alıyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun

Bu geneldebünye ile ilgili ama dikkat et sonra dr perhiz isterse zorlanırsın.

Canım izin almalısın benimde oldu şimdi yatıyorum dikkat et.

Oh ne güzel işte hamilelikte göbek sevimli oluyor normalde öyle olsa düşünsene.kaydirigubbakcemile2

canım benim ya. minicik yavru. çok geçmiş olsun.allah iyiliğini versin en kısa zamanda inşallah.
peki neden olmuş bu sorun doktorlar birşey diyormu?anne karnındayken filan bunu tetikleyen birşey varmıymış canım?
allahım sen bebeklerimizi koru yarabbim.

Canım geçmiş olsun arkadaşına söyle çok dikat etsin ve bu konuyla ilgili iyi bir nefrolog bulsun İstanbulda ise önerebileceğim nefrolog var.Ama dr ona tedavisi ile ilgili perhiz ve ilaç vermiştir harfiyen ona uysun.Bu hastalıkta tek teselli en azından 2. bir yedeğinin olması.:1shok:

canım a vitamini eksikliğinden olmuş o yüzden mutlaka her kontrolünüzde mesanesinin iyi boşalıp boşalmadığına baktırın doktorunuza bebek idrarını yapamıyormuş yapamayıncada bu sorun ortaya çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…