arkadaşlar benim çok yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı son ayda böbreğinin briinde büyüme tesbit edildi.şu an hastanedeler bayıltıp makinaya sokacaklar dua edin ya herşey iyi çıksın aklım onda ama bir türlü ulaşamdım çok tatlı beişi ya maviş maviş ama böbreği her ay 10 mm büyüoyor yoksa ameliyat olacak daha minicik.allahım bebişelrimizi korusun yarabbi
arkadaşlar benim çok yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı son ayda böbreğinin briinde büyüme tesbit edildi.şu an hastanedeler bayıltıp makinaya sokacaklar dua edin ya herşey iyi çıksın aklım onda ama bir türlü ulaşamdım çok tatlı beişi ya maviş maviş ama böbreği her ay 10 mm büyüoyor yoksa ameliyat olacak daha minicik.allahım bebişelrimizi korusun yarabbi
günaydın kızlaarr.sonunda bizimde cinsiyetimiz belli oldu.erkekmiş.Kızlar bi sorum olucak size ben demir ilacı ve vitamine yeni başladım doktora sormayı unuttum ne zaman içileceğini sadece tok karnına iç demişti.Bende dün kavaltıdan sonra ikisini aynı anda içtim gün boyu yattım midem çok bulandı.siz demir ilacıyla vitamini nasıl kullanıyorsunuz?
Günaydın canım. Oğluşun hayırlı olsun...Valla bana demir hapı ve magnezyum verdi. Demir hapı günde bir defa kahvaltıdan yarım saat önce dedi. Magnezyumu da günde 3 defa tok karnına dedi...
canım dr bana demir hapını aç karna la dedi ve 1saat hiç çay,kahve içme dedi bende işe giderken birtane içiyorum yolda zaten 1saat giçiyor sonra kahvaltı yapıyorum vitaminde elevit alıyorum tok karna günde bir defa onuda akşam yemeğinde sonra alıyorum
Ben ikinci kanamamda endol fitil le antibiyotik kullandım sadece 3 gün fazlası zararlıymış şimdi bugünkontrole gidicem ilaç verirmi bilmem.Ama yat dinlen dedisenağlamatutkun09, canım sen ilaç kullandınmı bu lekelenmeden dolayı. yoksa sadece sanada drun yatarak geçermi dedi.
Bu arada kızlar herkes tetenoz aşılarını vuruldumu.ben vuruldum ama kolu 1- 2 gün çok ağırtıyo.1 ay sonra tekrar vurulcakmış.
Teşekkür ederim pınarcım.Banada doktor günde 1 tane dedi ama tok içince ağır geldi sanırım.aç içmeyi deniyim bari bu defa.
Vitamin olarak banada elevit verdi.Demir ilacıda Vi-fer.Ya bana niye doktor tok iç dedi acaba anlamadım şimdi.Çay kahve içme felanda demedi normalde demesi lazımdı unuttumu naptııbende eniyisi sizin gibi yapıyım demiri aç alırım vitaminide akşam tok alırım.
evet ben ilkini 29 kasımda vuruldum. ikinciyide bugün vurulacağım. işyerime yakında sağlık ocağı var oraya gidip vurulup gelicem öğleden sonra. kendi kayıtlı olduğum yer işyerime uzak. orayı aradım sordum buralarda vurunsam olurmu diye. olur ama vurulursanız bize vuruldum diye haber verin dediler.
birde korkuyorum zaten. şimdi yine kolum ağrıyacak.
Ben vurulmadım henüz. Cumartesi şu profa sorayım vurul derse bi fırsatını bulup gideceğim artık...
ben yemeğe gidiyorum kızlar.sizede afiyet olsun...
ojelifıstık zaten bitane aşı kartı veriyorlar başka yerde vurulsanda karta işletince sorun olmaz sanırım.zamanını geçirme sen.
Pınar sende ihmal etme vurul mutlaka gerekli bir aşıymış.Forumda okumuştum bir bayan sorunlu bir doğum yapmış hijyensiz bir ortamda.kadın neyseki tetenoz aşısı vurulmuş daha önceden doktorlar demiş yoksa daha büyük sorunlara yol açabilirdi demiş.ondan yanii nolur nolmaz Allah korusun.
canım sen istersen dr. tel edip bir sor yanlış bişey olmasın ama normaldede demir ilacı aç alınıyor diye biliyorum canım
biz geldik yemekten bebişimle bir güzel doyurduk karnımızı annesinin gülüyle:))))))) sizler yediniz mi yemeklerinizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?