2009 Mayıs Anneleri

kıslarr ben birazdan çıkacağım. aşı olmaya gidiyorum. şoförü bekliyorum şu an. ayy korkuda bastı bak şimdi.yine 2 gün kolum kalkmaz olur..gelince yine yazarım size.

kıslarr ben birazdan çıkacağım. aşı olmaya gidiyorum. şoförü bekliyorum şu an. ayy korkuda bastı bak şimdi.yine 2 gün kolum kalkmaz olur..gelince yine yazarım size.

Hadi güle güle canım. Sor bakalım ağrımasın diye yapabileceğin bişey var mı? Belki buz falan işe yarar. Bi danış canım... Geçmiş olsun şimdiden...

Son düzenleme:
merhaba kızlaaarr... dün giremedim nete. ne var ne yok? ojeli fıstık kolay gelsin. ben de sevmem iğne aşı ama bebişler için katlanacağız artık :)

merhaba kızlaaarr... dün giremedim nete. ne var ne yok? ojeli fıstık kolay gelsin. ben de sevmem iğne aşı ama bebişler için katlanacağız artık :)

Hoşgeldin canım. İdare ediyoruz. Sen nasılsın?

Hava yeterince soğuk kompres yapıyor zatenkaydirigubbakcemile3

Alemsin ya :)

Bu arada dırımkızı yani Birsen'le görüşen var mı arkadaşlar? Dün morali çok bozuktu. Yazmadı bir daha. Merak ettim?

kızlar ana kucağı yada taşım aürünü olarak ne almayı planlıyorsunuz
ve bunları alırken acaba nelere dikkat etmemiz lazım

hayırlısı olsun :) demir ilacını aç karnına alacaksın demişti doktorum

Ana kucağı almayı düşünüyorum canım. Araba koltuklarına oturtulabilenlerinden. Zaten hastaneden çıkışta ona koyuyorlarmış bildiğim kadarıyla. Teyzeme göre en gerekli şeylerden biri... Evde de iş yaparken insanın yanında durması için güzel bi gereç...

canım ben araba için alıcam onun evde de kullanılacak tiplerinden alıcam.bide chicconun ana kucağı daha rahat dediler onu düşünüyorum.

Hoşgeldin canım. İdare ediyoruz. Sen nasılsın?

Alemsin ya :)

Bu arada dırımkızı yani Birsen'le görüşen var mı arkadaşlar? Dün morali çok bozuktu. Yazmadı bir daha. Merak ettim?

ben de iyiyim :) bugün iki saat dersim vardı geldim uyumuşum yeni uyandım.... ya ben iki gündür durmadan uyuyorum bir halsizlik var üzerimde . sizde de oluyor mu? bir de ben de dırımkızını ve bebişlerini merak ettim bi haber alan olursa yazarsa iyi olur... inşallah her şey yolundadır

merhaba kızlar bugün daha iyiyim kanama azaldı sildikce geliyor oda kahve rengi
ağrımda geçti...yanlız dün doktor bebekleri göstermedi bütün gece kafaya taktım
hareket de etmediler neyse bugün bişey hissettim eğer doğru hissettiysem hareket etti soldaki bebek
doktorum kusmadan dolayıda aşağa basınç yapıp bir damarınıda zedelemiş olabilirsin korkma dedi..
çok rahatlar yaa bana sen çok iyisin diyor ..dedim gelde sen bana sor
haftaya çağırdı bei çarşamba detaylıya gel dedi bunada bakacaz dedi

Dırımkızı çook geçmiş olsun neyseki iyisin.Bebeklerinde iyidir inş merak etme sen.EE biseferde iki afacan annesi olucaksın kolay değil tabi:):):)

Son düzenleyen: Moderatör:

çok geçmiş olsun canım ya... çok zor bi hamilelik geçiriyorsun ama inşallah sonu güzel olacak kaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun tekrar.inşallah herşey en kısa zamanda geçer canım.

daha iyi olmana sevindik canım amam sen yinede tedbiri elden bırakma öpüyorum tatlım

Ben ikinci kanamamda endol fitil le antibiyotik kullandım sadece 3 gün fazlası zararlıymış şimdi bugünkontrole gidicem ilaç verirmi bilmem.Ama yat dinlen dedisenağlama

cnmm endol ün fitili piyasadan kalkmış ...bana hapını verdi günnde 4 kere kullanacam
bide bu çarşambadan birdahaki çarşambaya 7 gün bende şüpe ile baktım ama
doktor sonucda neler doğuracağını biliyordur ...birde progestan verdi iki gün oldu
işte azaldı kanamam leke gibi ...cnm doktoruna güvenn

çok geçmiş olsun canım ya... çok zor bi hamilelik geçiriyorsun ama inşallah sonu güzel olacak kaydirigubbakcemile5

çok sağol evet zorlu geçecek aman sağ sağlim olsunda başka bişey istemiyorum

Ay canım hoşgeldin. Merak ettim seni ya. Neyseki sorun yokmuş. Bak azalmışta ne güzel. İyice dinlen bitanem. Çarşambaya kadar düzelecek hayırlısıyla...

canım ben araba için alıcam onun evde de kullanılacak tiplerinden alıcam.bide chicconun ana kucağı daha rahat dediler onu düşünüyorum.

Teyzemde chicco'nunkini almıştı canım ilk bebeğinde. Araba koltuğuna konulanlardan. Şimdi ikincisinde de onu kullanıyor. Hem çok kullanışlı hemde sağlam. Hiçbirşey olmadı. Çokda memnun....

chicco nun ürünleri çok güzel hemde uygun arkadaşlar
bakalım ben önümüzdeki ay almayı düşünüyorum ama
bu ana kucağı+oto koltuğu sanırım ancak 13 aya kadar kullanılıyor değilmi ve bebek ilk doğduğunda onda taşınması sizce güvenlimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…