kıslarr ben birazdan çıkacağım. aşı olmaya gidiyorum. şoförü bekliyorum şu an. ayy korkuda bastı bak şimdi.yine 2 gün kolum kalkmaz olur..gelince yine yazarım size.
kıslarr ben birazdan çıkacağım. aşı olmaya gidiyorum. şoförü bekliyorum şu an. ayy korkuda bastı bak şimdi.yine 2 gün kolum kalkmaz olur..gelince yine yazarım size.
merhaba kızlaaarr... dün giremedim nete. ne var ne yok? ojeli fıstık kolay gelsin. ben de sevmem iğne aşı ama bebişler için katlanacağız artık :)
Hava yeterince soğuk kompres yapıyor zatenkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaarr.sonunda bizimde cinsiyetimiz belli oldu.erkekmiş.Kızlar bi sorum olucak size ben demir ilacı ve vitamine yeni başladım doktora sormayı unuttum ne zaman içileceğini sadece tok karnına iç demişti.Bende dün kavaltıdan sonra ikisini aynı anda içtim gün boyu yattım midem çok bulandı.siz demir ilacıyla vitamini nasıl kullanıyorsunuz?
kızlar ana kucağı yada taşım aürünü olarak ne almayı planlıyorsunuz
ve bunları alırken acaba nelere dikkat etmemiz lazım
kızlar ana kucağı yada taşım aürünü olarak ne almayı planlıyorsunuz
ve bunları alırken acaba nelere dikkat etmemiz lazım
Hoşgeldin canım. İdare ediyoruz. Sen nasılsın?
Alemsin ya :)
Bu arada dırımkızı yani Birsen'le görüşen var mı arkadaşlar? Dün morali çok bozuktu. Yazmadı bir daha. Merak ettim?
merhaba kızlar bugün daha iyiyim kanama azaldı sildikce geliyor oda kahve rengi
ağrımda geçti...yanlız dün doktor bebekleri göstermedi bütün gece kafaya taktım
hareket de etmediler neyse bugün bişey hissettim eğer doğru hissettiysem hareket etti soldaki bebek
doktorum kusmadan dolayıda aşağa basınç yapıp bir damarınıda zedelemiş olabilirsin korkma dedi..
çok rahatlar yaa bana sen çok iyisin diyor ..dedim gelde sen bana sor
haftaya çağırdı bei çarşamba detaylıya gel dedi bunada bakacaz dedi
hareket de etmediler neyse bugün bişey hissettim eğer doğru hissettiysem hareket etti soldaki bebek
doktorum kusmadan dolayıda aşağa basınç yapıp bir damarınıda zedelemiş olabilirsin korkma dedi..
Ben ikinci kanamamda endol fitil le antibiyotik kullandım sadece 3 gün fazlası zararlıymış şimdi bugünkontrole gidicem ilaç verirmi bilmem.Ama yat dinlen dedisenağlama
çok geçmiş olsun canım ya... çok zor bi hamilelik geçiriyorsun ama inşallah sonu güzel olacak kaydirigubbakcemile5
canım ben araba için alıcam onun evde de kullanılacak tiplerinden alıcam.bide chicconun ana kucağı daha rahat dediler onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?