2009 Mayıs Anneleri

merhaba canım a.s.iyi olmana çok sevindim tatlım:)) haftaya kadar umarım herşey düzelir canım kendine dikkat et bebişlerini Allah sana bağışlasın hayırlısıyla

canım arkadaşım hastaneden çıkarken bile onun kullandı .sadece içine ince yastık koydu daha rahat olsun diye o gün bugündür hep onu kullanıyor taşıma çantası falan almadı.

canım arkadaşım hastaneden çıkarken bile onun kullandı .sadece içine ince yastık koydu daha rahat olsun diye o gün bugündür hep onu kullanıyor taşıma çantası falan almadı.

Aynen yakın çevremde kim varsa hastaneden çıkış anından itibarem ana kucağını kullandılar. Zaten hastanelerde ana kucağı öneriyorlarmış çıkarken. Hem rahat. Teyzem evde ev işini yaparken ilk doğduğu günden beri kızını da oğluşunu da koyuyodu ana kucağına yanında bakıyodu. Araba koltuklarıda zaten dönem dönem. İlk sanırım 1 yaşa kadar olanlar kullanılıyor. Sonra değişip 3 yaşa kadar olanlardan kullanılıyor...

sağolun kızlar yorumlarınız için
şimdi sıra almakta inş ben netten baktım çok güzeller
bide içlerinde bebişlerimiz olunca ah ah insan ana kucağını bile kucaklar

arkadaşlar beni çok korkuttunuz zaten aşı olmaktan nefret ederim öğrencilerim olurken onlara bile bakamıyorum. haftaya ben de vuruncam sanırım ama çok ağrımasın noluuuuur. siz kaçıncı haftada vurundunuz. ilkini 5.ay dediler bana. ikincisi 7.ay galiba .bye

Bahsettiğim bu alttaki model kızlar... 1 yaşa kadar bu kullanılır. Sonrada normal oto koltuğa geçilir...

canım çok üzüldüm.dicek söz bulamıyorum kaç haftalıktı bebeğin.

off... :1no2: bu durumda ne denir ki ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim kalp atışlarını duymaya gitmiştim ama olmadı ne yazık ki... berbat bir durum ama atlatıyor insan ... eşim çok destek olmuştu bana... çok zor günlerdi ama şimdi yine hamileyim inşallah sen de kendini toparlayıp yeniden hamile kalırsın...

kızlar yarın büyük gün kimse bahsetmiyor ben sanki doğurcakmışım gibi heyecanlıyım
yarın işe gelmiycem ancak pazartesi görüşürz
inş hepimizin ayrıntılısı sorunsuz çıkar herkesi öpüyorum annişler sevgiler

sözlerin anlamsız kaldığı an( canım gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin kaç haftalıktı canım

bide ben oyun halısı almak istiyorum sanırım ilk aylardan kullanılabiliyormuş.

Evet canım onlar da çok kullanışlı...

Canım çok geçmiş olsun. Çok kötü bi durum. Seni anlayamam belki ama çok üzüldüm :a015: Allah sana en kısa zamanda yeni bir melek nasip etsin inşallah...

aslında çok güzelmiş bunu da ekleyeyim listeme :) sağolasın

Ekle canım. Bende çok beğendim...

Benim randevum cumartesiye alındı canım. Pazartesi anlatırım artık. Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah...

kızlar şimdilik çıkıyorum ben eşim aradı biraz yürüyüş yapacağız... almasak da birkaç eşya bakacağız oğluşumuza :) bu arada sanırım adı KAYRA KAAN olacak:) kendinize ve pıtırcıklara iyi bakın

evime gidip uyumak istiyorum çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi ama eve gidince yemk derdi sofrayı kur derdi topla derdi bütün bunlar derken 10 u bulur yatmam:

biz süt içiyoruz bebişimle şimdi :))) mesaimiz bitecek ev toplanmış vaziyette artık annemlere giderim yemeği orada yeriz:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…