merhaba kızlar bugün daha iyiyim kanama azaldı sildikce geliyor oda kahve rengi
ağrımda geçti...yanlız dün doktor bebekleri göstermedi bütün gece kafaya taktım
hareket de etmediler neyse bugün bişey hissettim eğer doğru hissettiysem hareket etti soldaki bebek
doktorum kusmadan dolayıda aşağa basınç yapıp bir damarınıda zedelemiş olabilirsin korkma dedi..
çok rahatlar yaa bana sen çok iyisin diyor ..dedim gelde sen bana sor
haftaya çağırdı bei çarşamba detaylıya gel dedi bunada bakacaz dedi
chicco nun ürünleri çok güzel hemde uygun arkadaşlar
bakalım ben önümüzdeki ay almayı düşünüyorum ama
bu ana kucağı+oto koltuğu sanırım ancak 13 aya kadar kullanılıyor değilmi ve bebek ilk doğduğunda onda taşınması sizce güvenlimi kızlar
chicco nun ürünleri çok güzel hemde uygun arkadaşlar
bakalım ben önümüzdeki ay almayı düşünüyorum ama
bu ana kucağı+oto koltuğu sanırım ancak 13 aya kadar kullanılıyor değilmi ve bebek ilk doğduğunda onda taşınması sizce güvenlimi kızlar
canım arkadaşım hastaneden çıkarken bile onun kullandı .sadece içine ince yastık koydu daha rahat olsun diye o gün bugündür hep onu kullanıyor taşıma çantası falan almadı.
onun fiyatı ne kadar ?
Şimdi mağazayı arayıp sordum canım. Tek ana kucağı 330.-YTL, arabaya takılan alt bazasıyla 360.-YTL ...
slm arkadaşlar ben bebeğimin cinsiyetini yazmayı düşünürken bebeğimin geçen hafta öldüğünü öğrendimve okadar üzüldümki şu an kendimi çok mutsuz hissediyorumbuyüzden benimgibi bebeğini kaybeden oldumu bana cevap yazarsanız sevinirim
slm arkadaşlar ben bebeğimin cinsiyetini yazmayı düşünürken bebeğimin geçen hafta öldüğünü öğrendimve okadar üzüldümki şu an kendimi çok mutsuz hissediyorumbuyüzden benimgibi bebeğini kaybeden oldumu bana cevap yazarsanız sevinirim
bide ben oyun halısı almak istiyorum sanırım ilk aylardan kullanılabiliyormuş.
aslında çok güzelmiş bunu da ekleyeyim listeme :) sağolasın
kızlar yarın büyük gün kimse bahsetmiyor ben sanki doğurcakmışım gibi heyecanlıyım
yarın işe gelmiycem ancak pazartesi görüşürz
inş hepimizin ayrıntılısı sorunsuz çıkar herkesi öpüyorum annişler sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?