slm arkadaşlar ben bebeğimin cinsiyetini yazmayı düşünürken bebeğimin geçen hafta öldüğünü öğrendimve okadar üzüldümki şu an kendimi çok mutsuz hissediyorumbuyüzden benimgibi bebeğini kaybeden oldumu bana cevap yazarsanız sevinirim
cnm çok geçmiş olsunnnnnnnn kaç haftalıksın neden olmuş inanmıyorum yaa
şimdi ben daha çok panik yaptım yaaaa gitsemmi doktora
biz süt içiyoruz bebişimle şimdi :))) mesaimiz bitecek ev toplanmış vaziyette artık annemlere giderim yemeği orada yeriz:))))))
Birsen'cim lütfen herşeye bu kadar panik yapma tatlım. Kendini iyice strese sokuyosun. Güzelce yat dinlen hadi canım...
biz geldik oğluşla teyzeleri.aşımızı olduk.hemşire abla hiç acıtmadı canımızı. bir sonrakini 25 haziran 2009 da olacakmışız.yani doğumdan sonra annişler. birde kalp atışını dinlediler iğneden önce. ellerinde tansiyon aleti gibi bir cihaz var karnıma koydu. sesini duyduk çok güzeldi. yine bir tuhaf oldum valla.
DIRIMKIZI çok sevindim bebişlerin iyi olmasına. iyice yat dinlen bol bol. kendini yorma ve stres olma herşeye tamam mı.
Bu arada yarın ayrıntılıya girecek olanlara hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum allahtan.inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar.
ee başka ne yaptınız bakimm?
pınarcığım o kadar efhamlıyımki herşeyin en kötüsünü düşünürüm......
bayan panik bu gidişle kendime benzetecem çocukları ben 7 aylığım onlarda öle olacak en sonunda yaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldenşakkıdı
kızlar hepinize iyi akşamlar ben yavaş yavaş toplanayım daha gidip yemek yapıcamkendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm hepinizi.
PINARCIM çok teşekkür ediyorum. ayrıntılın neden cumartesine alındıki canım?
biz geldik oğluşla teyzeleri.aşımızı olduk.hemşire abla hiç acıtmadı canımızı. bir sonrakini 25 haziran 2009 da olacakmışız.yani doğumdan sonra annişler. birde kalp atışını dinlediler iğneden önce. ellerinde tansiyon aleti gibi bir cihaz var karnıma koydu. sesini duyduk çok güzeldi. yine bir tuhaf oldum valla.
gecmıs olsun canım ılk aşamayı atlamışın ben pazartesi gıttım aşı ıcın 24.haftada gel dedıler sen haftalıksın ben harıc herkez 20.haftadan ıtıbaren vuruluyo ben anlamadım bu işten bişey. bızım saglık ocagında bı garıplık var galıba du ıl saglık mudurlugunu arıyayım hazır aklımdayken...klava:
Dün aradılar doktorun kliniğinden tatlım. Seminere katılacakmış. Eğer sizin için uygunsa cumartesi sabah 11'e alalım dediler. Olur dedim bende. Gerçi benimde işime geldi. Çünkü eşimin cuma günü en yoğun olduğu gün. Belki gelemeyecekti. Stres yapmıştı. Cumartesi olunca sorun kalmadı...Eh banada kuzumu bi gün daha özlemek kaldı :)
günaydın arkadaşlar!
yine moralim bozuldubenneyaptımki dün akşamdan beri lekelenmem var ve bu sefer geçmiyor. drum kanama olmadıkça korkma demişti hatta çalışabilecğimi bile söylemişti (ama pazar akşamı bir-iki kere gelmiş kesilmişti) ben yinede rapor almıştım. ilaçta vermedi. sadece yatmakla bu lekelenmeleri geçen arkadaşlar varmı
günaydın kızlaarr.sonunda bizimde cinsiyetimiz belli oldu.erkekmiş.Kızlar bi sorum olucak size ben demir ilacı ve vitamine yeni başladım doktora sormayı unuttum ne zaman içileceğini sadece tok karnına iç demişti.Bende dün kavaltıdan sonra ikisini aynı anda içtim gün boyu yattım midem çok bulandı.siz demir ilacıyla vitamini nasıl kullanıyorsunuz?
slm arkadaşlar ben bebeğimin cinsiyetini yazmayı düşünürken bebeğimin geçen hafta öldüğünü öğrendimve okadar üzüldümki şu an kendimi çok mutsuz hissediyorumbuyüzden benimgibi bebeğini kaybeden oldumu bana cevap yazarsanız sevinirim
Hoşgeldin canım hadi geçmiş olsun... Oooo bi sonraki bayağı uzakmış. Oyyy paşamın kalp atışlarını mı dinlediniz siz :) Yesin onu teyzesi... Benimde randevum yarından cumartesiye alındı. Bakalım pazartesi anlatırım size hayırlısıyla...
Heh afferim. En azından kendinin farkındasın. Biliyosun bacım seninki ve seherinki hepimizinkinden zor. Biz bir taneyi düşünüyoruz siz iki taneyi. Biz bir dikkat ediyosak siz iki edeceksiniz. Sen her kötü şeyden kendine pay çıkarır stres yaparsan bitmez bu kalan aylar. Çok şükür Allah beterinden saklasın bak kanamanda azaldı. Ne güzel keyfini çıkar. Yat dinlen. Bak biz çalışıyoruz, dinlenemiyoruz diye dert yanıyoruz. Yat uyu kimseyi takma. Bebişlerini düşün sadece...
gecmıs olsun canım ılk aşamayı atlamışın ben pazartesi gıttım aşı ıcın 24.haftada gel dedıler sen haftalıksın ben harıc herkez 20.haftadan ıtıbaren vuruluyo ben anlamadım bu işten bişey. bızım saglık ocagında bı garıplık var galıba du ıl saglık mudurlugunu arıyayım hazır aklımdayken...klava:
canım ben şuan 21+3 üm. ikinciyi vuruldum. ilkini de 17+5 ken vurulmuştum. zaten bir sonraki 2009 haziranda artık bitti.kalanı doğumdan sonra yani.
olsun annesi birgün daha geç gör. hem belki kuzun sana daha farklı şeyler gösterir. her işte bir hayır vardır.
İyiakşamlar güzel annişler ve bebişlerrr,biz iyiyiz oğluşumla çok şükür,kilolardan konuşmuşsunuz sabah,bende bol bol şişiyorum sanırım valla korkumdan tartılmıyorum 3-4 gündür..
Kızlar sizlerde cildinde kuruluk yaşayan varmı?benim rahim hizasından başalayarak belim göbeğim ve gögüslerim dahil olmak üzere kurudu yaa..doktora gitmiştim 4 hafta falan önce kuruluk için bol su iç geçer demişti bol su içiyorum ama yinede kupkuru,Johnsonsın bebe yağını kullanıyorum ama nafile...Neden oluyor bilmiyorum çıldırcam valla...
Öptüm göbüşlerinizden
pınarcığım bilmezmiyim kendimiiiiii ne yapam ben tam bir başak kadınıyım çocuklarda yandı kocamda gerçi onlarda boğa olacaklar inat yanii....
allahtan kocamda başak ....ama deterjana elektireğe suya çalışacak hee mama ve bez paraları.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?