2009 Mayıs Anneleri

cnm çok geçmiş olsunnnnnnnn kaç haftalıksın neden olmuş inanmıyorum yaa
şimdi ben daha çok panik yaptım yaaaa gitsemmi doktora

cnm çok geçmiş olsunnnnnnnn kaç haftalıksın neden olmuş inanmıyorum yaa
şimdi ben daha çok panik yaptım yaaaa gitsemmi doktora

Birsen'cim lütfen herşeye bu kadar panik yapma tatlım. Kendini iyice strese sokuyosun. Güzelce yat dinlen hadi canım...

biz geldik oğluşla teyzeleri.aşımızı olduk.hemşire abla hiç acıtmadı canımızı. bir sonrakini 25 haziran 2009 da olacakmışız.yani doğumdan sonra annişler. birde kalp atışını dinlediler iğneden önce. ellerinde tansiyon aleti gibi bir cihaz var karnıma koydu. sesini duyduk çok güzeldi. yine bir tuhaf oldum valla.

DIRIMKIZI çok sevindim bebişlerin iyi olmasına. iyice yat dinlen bol bol. kendini yorma ve stres olma herşeye tamam mı.

Bu arada yarın ayrıntılıya girecek olanlara hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum allahtan.inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar.

ee başka ne yaptınız bakimm?

Birsen'cim lütfen herşeye bu kadar panik yapma tatlım. Kendini iyice strese sokuyosun. Güzelce yat dinlen hadi canım...

pınarcığım o kadar efhamlıyımki herşeyin en kötüsünü düşünürüm......
bayan panik bu gidişle kendime benzetecem çocukları ben 7 aylığım onlarda öle olacak en sonunda yaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldenşakkıdı

Hoşgeldin canım hadi geçmiş olsun... Oooo bi sonraki bayağı uzakmış. Oyyy paşamın kalp atışlarını mı dinlediniz siz :) Yesin onu teyzesi... Benimde randevum yarından cumartesiye alındı. Bakalım pazartesi anlatırım size hayırlısıyla...

Heh afferim. En azından kendinin farkındasın. Biliyosun bacım seninki ve seherinki hepimizinkinden zor. Biz bir taneyi düşünüyoruz siz iki taneyi. Biz bir dikkat ediyosak siz iki edeceksiniz. Sen her kötü şeyden kendine pay çıkarır stres yaparsan bitmez bu kalan aylar. Çok şükür Allah beterinden saklasın bak kanamanda azaldı. Ne güzel keyfini çıkar. Yat dinlen. Bak biz çalışıyoruz, dinlenemiyoruz diye dert yanıyoruz. Yat uyu kimseyi takma. Bebişlerini düşün sadece...

kızlar hepinize iyi akşamlar ben yavaş yavaş toplanayım daha gidip yemek yapıcam kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm hepinizi.

kızlar hepinize iyi akşamlar ben yavaş yavaş toplanayım daha gidip yemek yapıcam kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm hepinizi.

İyi akşamlar canım. Kolay gelsin. Bende dün akşam yemeğimi yapmıştım bu akşam sadece yanına bi makarna yapıcaktım. Ama kısmet kayınvalidem çağırdı. Hala bi düzene oturtamadım şu yemek işini :)

PINARCIM çok teşekkür ediyorum. ayrıntılın neden cumartesine alındıki canım?

Dün aradılar doktorun kliniğinden tatlım. Seminere katılacakmış. Eğer sizin için uygunsa cumartesi sabah 11'e alalım dediler. Olur dedim bende. Gerçi benimde işime geldi. Çünkü eşimin cuma günü en yoğun olduğu gün. Belki gelemeyecekti. Stres yapmıştı. Cumartesi olunca sorun kalmadı...Eh banada kuzumu bi gün daha özlemek kaldı :)

olsun annesi birgün daha geç gör. hem belki kuzun sana daha farklı şeyler gösterir. her işte bir hayır vardır.

İyiakşamlar güzel annişler ve bebişlerrr,biz iyiyiz oğluşumla çok şükür,kilolardan konuşmuşsunuz sabah,bende bol bol şişiyorum sanırım valla korkumdan tartılmıyorum 3-4 gündür..Kızlar sizlerde cildinde kuruluk yaşayan varmı?benim rahim hizasından başalayarak belim göbeğim ve gögüslerim dahil olmak üzere kurudu yaa..doktora gitmiştim 4 hafta falan önce kuruluk için bol su iç geçer demişti bol su içiyorum ama yinede kupkuru,Johnsonsın bebe yağını kullanıyorum ama nafile...Neden oluyor bilmiyorum çıldırcamvalla...
Öptüm göbüşlerinizden

Güzelim çok geçmiş olsun,dinlen,istirahat et bol bol,ama sakın kafana takma olurmu canım, çoğu hamilelikte kanama olurmuş ama bu illaki kötü şeyler olacak anlamına gelmezmiş ve birsüre dinlenince geçebiliyormuş

Pınarcım,tansiyonum benimde düşüyor arada hatta şekerimde düşüyor,genellikle yemeği geeciktirince oluyor bende,tuz olayınıda iyice bi danış doktoruna

Marliyn,Ojelifıstık,ılgın,incihan maşallah size, bende aynı durumdayım,gebeliği benden 5 hafta büyük bi tanıdık var onunla aynıyız

Bir erkek daha katıldı desene canım,sağlıkla büyüsün bebişin,ben demir ilacını aksam yemeğinden önce limonata ile alıyorum

[/QUOTE=
tlyonl2009;4661056]arkadaşlar benim çok yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı son ayda böbreğinin briinde büyüme tesbit edildi.şu an hastanedeler bayıltıp makinaya sokacaklar dua edin ya herşey iyi çıksın aklım onda ama bir türlü ulaşamdım çok tatlı beişi ya maviş maviş ama böbreği her ay 10 mm büyüoyor yoksa ameliyat olacak daha minicik.allahım bebişelrimizi korusun yarabbi[/QUOTE]

Allah yardımcısı olsun bebişin...

Birsencim,iyi olmana sevindim canım,bebişlerinde iyidir merak etme annesii

Başın sağ olsun canım,rabbim sana ve eşine uzun ömür versin,bence doktoruna danışarak beklemeden yine gebe kal

Ojelifıstık,gözün aydın tatlım darısı basıma inşallah bende yakında oğluşumdan hayırlı haberler alırım

Son düzenleme:

pınarcığım bilmezmiyim kendimiiiiii ne yapam ben tam bir başak kadınıyım çocuklarda yandı kocamda gerçi onlarda boğa olacaklar inat yanii....
allahtan kocamda başak ....ama deterjana elektireğe suya çalışacak hee mama ve bez paraları.............

olsun annesi birgün daha geç gör. hem belki kuzun sana daha farklı şeyler gösterir. her işte bir hayır vardır.

Sağolasın canım. Eşimde öyle dedi. Belki ben cuma günü gelemicektim bak her işte hayır var dedi. Olsun özleriz bi gün daha o iyi olsun yeterki dimi teyzesi :)

Hoşgeldin canım.benim normalde çok kurudur cildim ama şu anda yüzüm haricinde kurulukla ilgili problemim yok. Bak bebe yağı herkese iyi gelmeyebiliyor haberin olsun. Benim teyzemin kızına acaip kuruluk yapmıştı. İstersen onu bi süre kullanma bakalım bide öyle dene...

Eeee baba olmak kolay değil dimi. Allah hepimize kolaylık versin valla bacım. Biz bir sen iki :) Bu devirde herşey gerçekten çok pahalı. Allah yardım eder hayırlısıyla...

YENİ ANNE kakao yağı kullansan belki o iyi gelir. ben hem bebe yağı hemde kakao yağı kullanıyorum.ikiside çok iyi geliyor. cildim yumuşacık.

PINARCIM teyzesi yesin onu.tabiki annesi sen birgün daha özle kızını.onlar için herşeye değer valla.

ANNİŞLER ben çıkacağım birazdan.toparlanmam lazım. hepinizi öptüm.tosunlara iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…