YENİ ANNE kakao yağı kullansan belki o iyi gelir. ben hem bebe yağı hemde kakao yağı kullanıyorum.ikiside çok iyi geliyor. cildim yumuşacık.
PINARCIM teyzesi yesin onu.tabiki annesi sen birgün daha özle kızını.onlar için herşeye değer valla.
ANNİŞLER ben çıkacağım birazdan.toparlanmam lazım. hepinizi öptüm.tosunlara iyi bakın.
ayy canım,bende öyle maraş'ın bir ilçesinin bir köyünde çalışıyorum! karda kışta sabah okula varana kadar içimden yüzbin tane dua okuyorum:Saruboceq: Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:valla sizi zor takip ediyorum.akşama kadar çalışıyorum.akşam bi geliyorum dolmuş oluyor sayfa. öğretmenim ben. konyada çalışıyorum. ama köyde zor şartlarda. Allah herkesin yardımcısı olsun.öptüm
Ojelifıstıkcım ve pınarcım, teşekkürler,ben bi kakao yağınıda deneyeyim,sonuçlarını paylasırım,ojelifıstıkcım sanada iyi akşamlar güzelim:CüvCüv:
Piiiiiişşşt kızlar çok sessiz oldu burası,nasılsınız?neler yapıosunuz bakiiim?a.s.a.s.
(aşagıda adı geçenler isimlerinizi tek tek sayayımmı??)
kimmiş bakiim onnar???
valla ben bugün çok kötüydüm. bulantıdan kafamı kaldıramadım. şimdi biraz kalkayım dedim. seni gördüm
biz geldik oğluşla teyzeleri.aşımızı olduk.hemşire abla hiç acıtmadı canımızı. bir sonrakini 25 haziran 2009 da olacakmışız.yani doğumdan sonra annişler. birde kalp atışını dinlediler iğneden önce. ellerinde tansiyon aleti gibi bir cihaz var karnıma koydu. sesini duyduk çok güzeldi. yine bir tuhaf oldum valla.
DIRIMKIZI çok sevindim bebişlerin iyi olmasına. iyice yat dinlen bol bol. kendini yorma ve stres olma herşeye tamam mı.
Bu arada yarın ayrıntılıya girecek olanlara hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum allahtan.inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar.
ee başka ne yaptınız bakimm?
valla ben bugün çok kötüydüm. bulantıdan kafamı kaldıramadım. şimdi biraz kalkayım dedim. seni gördüm
Dün aradılar doktorun kliniğinden tatlım. Seminere katılacakmış. Eğer sizin için uygunsa cumartesi sabah 11'e alalım dediler. Olur dedim bende. Gerçi benimde işime geldi. Çünkü eşimin cuma günü en yoğun olduğu gün. Belki gelemeyecekti. Stres yapmıştı. Cumartesi olunca sorun kalmadı...Eh banada kuzumu bi gün daha özlemek kaldı :)
kimsecikler kalmamş benim gelmemi mi beklediniz yawwwww
cnmm endol ün fitili piyasadan kalkmış ...bana hapını verdi günnde 4 kere kullanacam
bide bu çarşambadan birdahaki çarşambaya 7 gün bende şüpe ile baktım ama
doktor sonucda neler doğuracağını biliyordur ...birde progestan verdi iki gün oldu
işte azaldı kanamam leke gibi ...cnm doktoruna güvenn
Dırımcım dr gittim bugün yine endol fitil verdi fitilini bulmaya çalış o daha etkili dedi sen bulabildinmi?İstanbul un neresinde olursa olsun alıcaz.Dr erken doğum riski var dedi ve yatacaksın başka çaresi yok diyor.Yada arkadaşlar eczanelerinize sorabilirseniz elinde kalan vardır belki bu fitili bulmam lazım.
çok sağol evet zorlu geçecek aman sağ sağlim olsunda başka bişey istemiyorum
Vallahi iyi buluyorsun böyle şeyleri hangi mağaza bende düşünebilirim fiyatıda fena değil özelimi açmıştım msj gönderebilirsinŞimdi mağazayı arayıp sordum canım. Tek ana kucağı 330.-YTL, arabaya takılan alt bazasıyla 360.-YTL ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?