2009 Mayıs Anneleri

Evet canım herşeye değer. Hadi iyi akşamlar teyzesi. Sende oğluşumuza iyi bak...

Bende yavaş yavaş toparlanayım kızlar. Yarım görümcem Almanya'ya gidiyor yılbaşı tatili için. Bu akşam kayınvalidemlere gideceğiz. Öpüyorum sizleri ve kuzularımızıııı :1hug: a.s.

Ojelifıstıkcım ve pınarcım, teşekkürler,ben bi kakao yağınıda deneyeyim,sonuçlarını paylasırım,ojelifıstıkcım sanada iyi akşamlar güzelim:CüvCüv:

ayy canım,bende öyle maraş'ın bir ilçesinin bir köyünde çalışıyorum! karda kışta sabah okula varana kadar içimden yüzbin tane dua okuyorum:Saruboceq: Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Ojelifıstıkcım ve pınarcım, teşekkürler,ben bi kakao yağınıda deneyeyim,sonuçlarını paylasırım,ojelifıstıkcım sanada iyi akşamlar güzelim:CüvCüv:

konunun başını okuyamadım ama, çatlaklardan konuşuyorsanız,bende vazelin kullanıyorum. yumuşacık ediyor!:jeyyar:

Piiiiiişşşt kızlar çok sessiz oldu burası,nasılsınız?neler yapıosunuz bakiiim?a.s.a.s.

(aşagıda adı geçenler isimlerinizi tek tek sayayımmı??)

Son düzenleme:

ohh aşı işini halletmişsin ne güzel. ben daha olmadım...

valla ben bugün çok kötüydüm. bulantıdan kafamı kaldıramadım. şimdi biraz kalkayım dedim. seni gördüm

geçmiş olsun... patates işe yarar haşlayıp yersen... benim bulantılarımda işe yarıyordu. bir kez kustum sadece.

ne güzel bebeğini göreceksin benimkine daha çok var... taaaa 6 ocakta :1no2:

ayy kızlar yaa inanamıyorum sanırım benim cildimi iyi edecek diye kullandığım bebeyağı cildimi kuruttu

Pınar teyzemin kızınada kuruluk yapmıştı deyince bebeyağından şüphelendim internetten araştrdım:

"Bebek yağı, bebeklerin nemli cildine sürülüp, bu nemi sabitlemek için üretilmiştir. Vazelin ya da bebek yağını nemlendirici yerine kullanırsanız, cildi bloke eder. Bunun sonucunda da cilt kendi lipitlerini ve nemini üretemez hale gelir. "

bunu okuyuncada şok oldum tabi,ben banyodan sonrada sürüyordum ama bazen kuru cildimede sürüyordum.Şu an berbat durumda kurudum ben yaa off çatlayacakmıyım şimdiiiii....:1shok::1shok:

Şimdi mağazayı arayıp sordum canım. Tek ana kucağı 330.-YTL, arabaya takılan alt bazasıyla 360.-YTL ...
Vallahi iyi buluyorsun böyle şeyleri hangi mağaza bende düşünebilirim fiyatıda fena değil özelimi açmıştım msj gönderebilirsin

kimse yok gecte oldum ama ben uyuyamıyorum geceleri gec saatlere kadar (((
annemle oturduk örgü örüyoruz karsılıklı :)))
yarın ,ay bugun olmus doktora gidiyorum kızlarrrr..sonunda büyük gün geldi.inşallah ayrıntılı çok iyi çıkar hepimizin kızlar.bugun birkaç kişi var bildiğim kadarıyla ayrıntılıya girecek olan.allahımşimdiden heyecan yaptım...zaten uyuyamıyorum bu gece hiç gecmez artık..dua edin canlarımmm
öpüyorum sizleri........
yarın inşallah iyi hbrlerle gelicem ama aksamüzeri 4 te randevum gec gelirim..beni bekleyin anacııım :)))

herkese günaydınhihoyyyt kızlar ben göbeğimin hemen altında zonklama gibi bişey hissediyorum sanki tenekeye vurursunuz çınlar ya :1rolleyesnun gibi acaba kızımı hissediyor olabilirmiyim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…