2009 Mayıs Anneleri

yeni anne günaydın. sen bebe yağını kuru cildine neden uyguladın ki. onun üzerinde zaten ıslak cilde uygulayın diyor.ilahi ya belkide ondan olmuştur. internetten başka şeyler araştır bakalım. hamilelikte kuru cilt için başka neler yapmak gerekirmiş?

canım inşallah sonuçların temiz çıkar hadi hayırlısı bakalım.heyecanınızı çok ii anlıyorum.aynı duyguları bende geçen hafta yaşamıştım çünkü.bekliyoruz sonuçları.

günaydın herkese arkadaşlar nasılsınız:)) dün bulantım çok fazlaydı herkese hayırlı cumalar

ilgincim sanada günaydın. iyiyiz çok şükür. tetanoz olduğum kolum ağrıyor. çok değil ama ağrısını hissediyorum bugün.
inşallah bugün bulantın olmaz .geçmiş olsun.

herkese günaydınhihoyyyt kızlar ben göbeğimin hemen altında zonklama gibi bişey hissediyorum sanki tenekeye vurursunuz çınlar ya :1rolleyesnun gibi acaba kızımı hissediyor olabilirmiyim :uhm:

semracım sanada günaydın. sen kaçıncı haftadaydın canım? eğer böyle nabız atar gibi birşeyler oluyorsa kesin bebişindir. çünkü benimkide hala öyle devam ediyor. arada bir karnımdan birşey atıyor. bazen 1 sefer yapıyor.bazende arka arkasına 4-5 defa atıyor.çok zevkli birşey.

BU ARADA ANNİŞLER HEPİNİZEDE GÜNAYDIN.HAYIRLI CUMALAR.NASILSINIZ BAKALIM?BEBİŞLER NASIL?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

yeni anne tatlım bebek yağı nemli cilde uygulanır belki senin cildine uymamıştır doktoruna danış istersen ben duştan sonra bebek yaqğı kullanıyorum üzerinede yarım saat sonra nemlendiricimi sürüyorum ipek gibi oluyor cildim

fulyacım tatlım inşallah sonuçların iyi çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz:)))

semracım günaydın hayırlı cumalar sen nasılsın :) bebişinin hareketleri onlar :))))))))))))))))))

ojefıstık günaydın bitanem nasılsın benimde saat 17:30 da randevum var bebişimi göreceğim inşallah herşey yolundadır

yolundadır inşallah. birşey yoktur merak etme annesi. hayırlısıyla gider gelirsin.
ay ya daha bana çok var bende görmek istiyorum ama ta 17 ocakta.
:1no2:

canım 18+2yim bugün,dün akşam çok oldu, aynı kalp atışı ,nabız atışı gibiydi ayy demekki kızımmış delikafadulden çok sevindim ayy tekrar olsunnn:Saruboceq:

semracım bu arada gözünaydın. çok sevindim.

çok sağol canım içim rahatladı tüm sonuç bekleyen arkadaşların hepsinin yüzü güler inşallahhihoyyyt

Canım kuru cilde uygulamak zaten iyi değil. Amaç nemi sabit tutmak için nemli cilde sürmek. Ama belkide kuzenime yaptığı gibi sanada alerji yapmıştır. Doktoru herkese iyi gelmeyebilir demiş çünkü. Bi sor istersen doktoruna yinede...

Vallahi iyi buluyorsun böyle şeyleri hangi mağaza bende düşünebilirim fiyatıda fena değil özelimi açmıştım msj gönderebilirsin

Netten değil tatlım Chicco'nun mağazasından sordum...

Ay canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...

günaydın herkese arkadaşlar nasılsınız:)) dün bulantım çok fazlaydı herkese hayırlı cumalar

Günaydın canım. Bu bulantılar bitmedi gitti vallahi...

bayanlar buarada 3lü test sonuçlarımız iyi çıktıdelikafadulden

Hadi gözün aydın canım...

BU ARADA ANNİŞLER HEPİNİZEDE GÜNAYDIN.HAYIRLI CUMALAR.NASILSINIZ BAKALIM?BEBİŞLER NASIL?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım. Çok şükür bu sabah herşey yolunda. Sen nasılsın?

Kızlar ben normalde 05:30'da kalkıp 05:50'de evden çıkıyorum. Dün gece kayınvalidemlerde kaldığım için bugün 07:00'de kalkacaktım. Sabah uykumun arasında karnımda bir kıpırdanma hissettim. Kızım nasıl tekmeliyor beni. Saate bir baktım tam 05:30 :) Hani derler ya hergün aynı saatte kalkmaya , sevilmeye alışırlar diye. Çünkü babası her sabah uyanınca sever onu. Baktım tekmeler kesilmeyecek eşimi uyandırdım. Kızın sevgi bekliyo dedim. Oda her sabah ki gibi onunla konuşup, karnımı sevmeye başlayınca bizimkinin hareketler şıp diye durdu :) Şaka gibiydi valla. Acaip hoşumuza gitti :)

SAĞOL CANIM BENDE İYİYİM. HAKKATEN ŞAKA GİBİ YA. SENİNKİDE PEK CADI KIZ. BU NE BİLMİŞ BİŞEY BÖLE. DAHA ŞİMDİDEN BÖYLEYSE İKİ GÜN SONRA BUNLA NE YAPARSINIZ SİZ BİLMEM VALLA.ÇOK ÇEKECEĞİNİZ VAR BEN SÖYLİYİM.hihoyyyt

pınarcım günaydın nasılsın hayatım hayırlı cumalar prenses alışmış aynı saatte ilgi görmeye bak seni nasıl uyandırıyor kıyamam maşallah:)))

pınarcım günaydın nasılsın hayatım hayırlı cumalar prenses alışmış aynı saatte ilgi görmeye bak seni nasıl uyandırıyor kıyamam maşallah:)))

Sağolasınız kızlar valla sormayın cadı ki ne cadı. Şimdiden ilgi delisi oldu galiba :) Ben zaten 8 yaşında hiperaktiflik raporuyla okuldan atılmaktan kurtulmuş bir çocuğum. Bu aileye 2. bir hiperaktif daha geliyor sanırım. Allah sonumuzu hayır etsin :dance: :bbo: :bbo: :bbo:

günaydın mayıs anneleri nasılsınızzz
ben bebişimi dün çok iyi hissettiğim için çok mutluyummm
Ayrıntılıya girecek olan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Umarım herkes iyidir.Bebeklerin hareketleri sanırım iyice arttı artık allaha şükür hissediyoruz melekleri.
Ayrıntılıya gidecek olanlar iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
Ben de pazartesi dr gidicem şimdiden zaman durdu sanki geçmiyor ya

arkadaşlar puset ve bebek arabasıyla ilgili maclaren markasını duyan varmı acaba kullananlar cok memnunmuş bende onu araştırıyorum

Günaydınnnn. Hadi gözün aydın. sende hissedenler arasına katıldın artık :)

Günaydın canım. Evethareketler artık iyice arttı. Bundan sonra daha net hissedeceğiz demek ki. Bende cumartesi gideceğim kısmetse doktora... Hepimiz hayırlı haberlerle geliriz inşallah...

arkadaşlar puset ve bebek arabasıyla ilgili maclaren markasını duyan varmı acaba kullananlar cok memnunmuş bende onu araştırıyorum

Canım ben bu markayı hamileleik dergilerinde sık sık görüyorum. Ama araştırmadım hiç...

KIZLAR GÜNAYDIN hepinize.biz geldik bebişimle.ilgincim geçmiş olsun canım benimde sabahtan beri midem felaket kusmaktan bir hal oldum sanırım arada da olsa bitmicek benimkiler doğuma kadar

ablamda onu kullandı canım cidden çok memnun kaldı bende o markayı düşünüyorum bakalım ama eşim 3 tekerlekli diye tutturdubenneyaptımki
KIZLAR GÜNAYDIN hepinize.biz geldik bebişimle.ilgincim geçmiş olsun canım benimde sabahtan beri midem felaket kusmaktan bir hal oldum sanırım arada da olsa bitmicek benimkiler doğuma kadar
günaydın canımm ay siz artık kusa kusa doğuracaksınız sanırım zor yaaa ben bir kere yaptım felaket bişe Allah yardımcın olsun
ama bebeklerimiz için değer di miii

Vallahi iyi buluyorsun böyle şeyleri hangi mağaza bende düşünebilirim fiyatıda fena değil özelimi açmıştım msj gönderebilirsin

tutku cnm ben ist.bulamadım piyasadan kalkmış cnm fitil sadece hastanede yatarken verililyordu.babam eczanede çaalıştığı halde depolara sorduttu yoktu hapınıda tek bi yerde bulduk önlem için 2 kutu aldık...ama bende anladım cnm endolun fitili kanamayı daha çabuk kesiyor..3 gündeyim günde 4 kere içiyorum hala leke şeklindeki kahve rengi akıntı geliyor...bakalım çarşambaya ne olacaz........allahım korsun bizleri

bayanlar buarada 3lü test sonuçlarımız iyi çıktıdelikafadulden
gözün aydın hayırlı olsun cnm

cnm kaç ayşıksınız siz maşallah vallahi kıskandım ama biz sevemiyoruz kocam her aksam sağımıda solumuda öper..kaynanam görmedim böle şey tek senin karınmı çocuk doğuruyo der morelimizi bozuyor...ikiz olduğu halde çok hissetmiyorum

Günaydın canım. Vallahi işiniz çok zor ya. Bi çare bulunsa şu kusmalara

maclaren sanırım türkiye dispiritörü kozyatağındaymış pınarcım ben haftaya ist gelicem kayınvalideme o arada bi bakarım artık.tel açıp öğrendim şimdi

Herşey yoluna girecek canım üzme kendini. Sen güzelce dinlen bak çarşamba ne güzel geçicek hayırlısıyla...

Ben bugün tam 21+0 oldum canım. Ama benimki çok hareketli olduğundan zaten doktorumuz 4.ay bitmeden hissedersin demişti. Bende ilk 15+5'ken hissetmeye başladım canım. Eeee hiperaktif annenin hiperaktif kızı diyo babası :)

günaydın canım benimde dün midem çok kötüydü sanırım bitmeyecek bulantılar bugün doktora gideceğim tatlım heyecanlıyım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…