2009 Mayıs Anneleri

maclaren sanırım türkiye dispiritörü kozyatağındaymış pınarcım ben haftaya ist gelicem kayınvalideme o arada bi bakarım artık.tel açıp öğrendim şimdi

Aaaa ben Kozyatağına çok yakın oturuyorum. Bende bi incelerim müsait olduğumda...

Son düzenleme:
günaydın kızlar, hepiniz iyisiniz inşallah... bakıyorum herkes kuzucukların hareketlerinden bahsediyor... bizde hala tık yok... tembel oğlum hiç kalkmadan uyuyor galiba :))) şu bikaç hafta hemen geçsin de bende hissedeyim artık yaaa...

ben tam 18+3 te hissettim canım birkaçgün daha dayan

dırımkızım nasılsın bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah:)) benimde eşim her akşam konuşur okşar göbüşümü sabahta öper gider sevgileri şimdiden o kadar yoğun ki doğduklarında ne olur bilmem kuzucumda pıt pıt vuruyor hissetti sanırım:))

günaydın canım benimde dün midem çok kötüydü sanırım bitmeyecek bulantılar bugün doktora gideceğim tatlım heyecanlıyım:)))

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.daha da büyümüştür şimdi.bende yılbaşından hemen sonra gidicem çok heyecanlıym şimdiden):))::1hug:

Günaydın canım. Hissedersin sende bir haftaya kadar merak etme...

Yeni nesil çok fena geliyor çooook :)

günaydın canım biz iyiyiz sende iyisindir inşallah canım ben 16 haftamda hissetmeye başladım net olarak ikinci hamilelikte daha erken hissediliyor ama prensin yakında tekmeler seni merak etme güzel annesia.s.

günaydın.... tembeller sizi uykucu olucaksınız galiba annesi uyandır artık şu oğlusa yagamyoncuiremsu

günaydın.... tembeller sizi uykucu olucaksınız galiba annesi uyandır artık şu oğlusa yagamyoncuiremsu

uyanmıyo cnm yaa... dr u bile gıcık ediyo:)) ultrasonda bile sadece 1 kez hareket ettiğini gördük... aslında bazen moralim de bozuluyo neden bukadar sakin falan diye ama dr uslu işte şanslısın diyoo... ben hareketlerini hissedene kadar rahat etmeyeceğim sanırım :uhm:

BENİMDE BEBİŞİM kıpırdıyor bazen çok sık bazende hiç.ama ne zaman babasının sesini duysa harekete geçiyor sanırım baba düşkünü olcak valla benimde işime gelir:))::)

kızlar bazen bebişim hep içimde kalsın onu nereye gidersem içimde taşıyayım diyorum bazende ona kavuşmak için gün sayıyorum Allah kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla mis kokuların içimize çekmeyi:))))
bizimkide babasına düşkün olacak eve geliş saatini hissediyor bitanem hareket etmeye başlıyor kızımda düşkün babasına iki meleğimde babacı sanırım:))))))))

merak etme okadar canım ya yoktur birşeyi,sadece uykucu olucak heralde 1 haftaya kalmaz hissedersin sende akşamları uzanmadan önce çikolata yemeyi dene bende cok işe yarıyor.

ilgincim benimde gördüğüm kadarırıyla bütün kızlar babacı oluyor annesi çok sallamıyorlar valla prenseslerin anneleri kızmasın bana amakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar meraba ben 2008 mayıs annesiyim hepinizin bebişleri hayırlı olsun inş sağa salim kucaklarınıza alırsınız

ilgincim benimde gördüğüm kadarırıyla bütün kızlar babacı oluyor annesi çok sallamıyorlar valla prenseslerin anneleri kızmasın bana amakaydirigubbakcemile3

Bencede canım. Çevremdeki kız bebekler genelde hep babacı :)

arkadaşlar meraba ben 2008 mayıs annesiyim hepinizin bebişleri hayırlı olsun inş sağa salim kucaklarınıza alırsınız

selam. Aramıza hoşgeldin muson. kaç haftalıksın?

herkese merhabalar!
dün yine dra gittik. lekelenmem geçmedi henüz. dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu bu yüzden lekelenmelerimin olduğunu ve yatıp içebildiğim kadar su içmemi söyledi. meleğimin kalp atışlarını görünce yine derin bi nefes aldım. yine ilaç vermedi. gerek yok dedi. geçici bir durum olabilirmiş. kanamaya dönerse eğer tehlikli dedi.

Merhaba canım. Hoşgeldin... Bak iyiymiş bebişin çok şükür. Sende yat dinlen, suyunuda eksik etme. Düzelecek hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…