dırımkızım nasılsın bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah:)) benimde eşim her akşam konuşur okşar göbüşümü sabahta öper gider sevgileri şimdiden o kadar yoğun ki doğduklarında ne olur bilmem kuzucumda pıt pıt vuruyor hissetti sanırım:))
herkese merhabalar!
dün yine dra gittik. lekelenmem geçmedi henüz. dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu bu yüzden lekelenmelerimin olduğunu ve yatıp içebildiğim kadar su içmemi söyledi. meleğimin kalp atışlarını görünce yine derin bi nefes aldım. yine ilaç vermedi. gerek yok dedi. geçici bir durum olabilirmiş. kanamaya dönerse eğer tehlikli dedi.
saol canım benm ya, umarım en kısa zamanda düzelir:Saruboceq: kendi kendime nazar değdirdim sanırım. kızımla neler yaşadık, onun sayesinde hayata daha çabuuk döndüm, benimle birlikte şimdiden onbin kilometre yol yaptı hiç şikayetçi olmadı diye söleyip duruyordum. okadar sıkı hayata tutunuyorki bi hafta önde bile gidiyor ultrasonda. sanırım annesine kıyamadı çünkü bu haftada yolculuk görünüyordu.Merhaba canım. Hoşgeldin... Bak iyiymiş bebişin çok şükür. Sende yat dinlen, suyunuda eksik etme. Düzelecek hayırlısıyla...
kızlar kaynanama dedimki haftaya gideceğiz anneme gidecem dedim
annem çalışıyor bu arada ama halam anneme çok yakın 18 yaşında bir kızı var 20 yaşındada bir kızı var oda doğum ebesi ....18 yaşındaki evde sabah annem kahvaştımı verecek o kız yanıma gelecek yemeğimi vs .verecek ...halamda gelir sonra 1 haftada halamda kalacam eşim seyhate gidecek..
kaynanam tutturmuş bana gitmeiynde gitmeyinn offffffffff kafayı yedircek burada bir insan yüzü görmüyorum..bir odadayım sadece kaynanam ve onun gibi çenesi düşük bir komşusu var
her dk para muahbbeti dönüyor ...biz buradayızya doğalgazı suyu vs.herşeyi arttı ....
artık tıkadım kulağımı ne derse desin ama hava değişimine ihtiyacım varr
saol canım benm ya, umarım en kısa zamanda düzelir:Saruboceq: kendi kendime nazar değdirdim sanırım. kızımla neler yaşadık, onun sayesinde hayata daha çabuuk döndüm, benimle birlikte şimdiden onbin kilometre yol yaptı hiç şikayetçi olmadı diye söleyip duruyordum. okadar sıkı hayata tutunuyorki bi hafta önde bile gidiyor ultrasonda. sanırım annesine kıyamadı çünkü bu haftada yolculuk görünüyordu.
cnm geçmiş olsun mayıs annelerine vurmuş kronik bir sorun sanırım bu yaa
valla benim ilk çok kanama oldu belki okudun hastanede yattım vs.18 gün sonra tekrardan oldu bu sefer kahve rengi geldi ....halada devam ediyor çok değil ama peceteye silerken görmek sinir bozucu ..ben progestan kullanıyorum...günde 3 kere 2 adet vajinal
birde endol hap içiyorum oda günde 4 kere hala kesilmedi....sürekli yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum yemeğimi yatakda yiyorum su olayına gelince içiyorum ama öle çokkkk çokkkk olmuyor mide problemim var çok suda kusarım bu sefer olanda gider
bence lekede olsa doktorun önlem alsaydı benimde bebeklerin eşleri aşağada beş ay oldu 2 hafta sonra 5 ay bitecek 5 ay bittikden sonra kanama kesilebilir dedi kesilmezse 9 ay sürer dedi...dikkat et allah yardımcımız olsun cnm
evet canım Allah yardımcımız olsun. seni sürekli takip ediyorum zaten. benim pazar akşamı geldi. sonrada çarşambadan sonra sürekli gelmeye başladı. dra özellikle sordum ilaç konusunu ama gerek yok dedi. yatıcaz başka çare yok. ben tek başına yatıyorum walla. kimsem yok bu şehirde. eşim sabahtan kahvaltımı, meyvemi ve suyumu hazırlıyor. böyle idare ediyoruz şimdilik. olmazsa hafataya kayınvaldemi çağıracağız.
afiyet olsun ilgincim.yarasın bebişimize..ya evet ağrı zor sadece yataktan kalkarken çok canım yanıyor ayaktayken hissetmiyorum ama şunun şurası ne kaldı sayılır.
kızlar kaynanama dedimki haftaya gideceğiz anneme gidecem dedim
annem çalışıyor bu arada ama halam anneme çok yakın 18 yaşında bir kızı var 20 yaşındada bir kızı var oda doğum ebesi ....18 yaşındaki evde sabah annem kahvaştımı verecek o kız yanıma gelecek yemeğimi vs .verecek ...halamda gelir sonra 1 haftada halamda kalacam eşim seyhate gidecek..
kaynanam tutturmuş bana gitmeiynde gitmeyinn offffffffff kafayı yedircek burada bir insan yüzü görmüyorum..bir odadayım sadece kaynanam ve onun gibi çenesi düşük bir komşusu var
her dk para muahbbeti dönüyor ...biz buradayızya doğalgazı suyu vs.herşeyi arttı ....
artık tıkadım kulağımı ne derse desin ama hava değişimine ihtiyacım varr
ilahi birsencim ya. senin bu kaynanda yani. dövesim geldi kadını valla.klava:senin canın nerde kalmak istiyorsa orda kal hayret ya. ona niye karışıyorsa.hem borçtan bahsediyor hem göndermiyor. eşin birşey dermi peki annesi gitme diyorya seni gönderirmi yani halangile?
ilahi birsencim ya. senin bu kaynanda yani. dövesim geldi kadını valla.klava:senin canın nerde kalmak istiyorsa orda kal hayret ya. ona niye karışıyorsa.hem borçtan bahsediyor hem göndermiyor. eşin birşey dermi peki annesi gitme diyorya seni gönderirmi yani halangile?
pınarım bende istiyorum ama elden ne gelir:))))))) bazı insanların midesi ruhu çok geniş ne yaparsan yap değiştiremiyorsun nedense kayınvalideler gelinlerle hiç anlaşamıyor oysa oğullarının hayat arkadaşları onlar Allahtan uzak kayınvalidem yoksa delirirdim sanırım dırımkızım seninle aynı durumlarımız bu yönden sende kayınvalide bende görümce boşver bitanem biz güçlüyüz bebişlerimizi düşünelim
kızlar mutlu hamilelik geçirmek çok önemli bebişimizde bizimle gülmeyi öğreniyor boşvermek lazım kayınvalide görümce bize ne :)) önemli olan bebişlerimiz ben artık takmıyorum görümcemi hayatımız boyunca insanları takarken kendimiz yıpranıyoruz
ilgincim doğru bazı insanlar rahat.allahtan kayınvaliden uzak.ben bu konuda çok şanslıyım 2 eltim 4 görümcem var ama hepsi türkiyenin dört bir yanındalar sadace tatillerde görüşüyoruz kayınvalidemde uzak ama hepside şeker gibiler hatta eşime sıkı sıkı tembih ediyorlarmış sakın kıza bişey deme alttan al o hamile falan diye ama eşim söylemez bana bunları şımarcam diye bende yeğenlerinden duyuyorum.allahım herkese huzurlu mutlu yuva nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?