2009 Mayıs Anneleri

evet canım uzak olması çok iyi yoksa görümce kayınvalide arasındadelikafadulden olurdum valla ne güzel anlaşmanıza çok sevindim canım amin tatlım huzurlu mutlu yuva çok önemli

cnm gecmiş olsun aynı sorun bende de varr...bugun gideceğim doktora bakalım inşallah yukarı çıkmıstır.dikkat et kendine iş falan yapma dinlen bol bol cnm..

cnm bırak kaynanayı maynanayı sen ne istersen o.karısmasın öyle çok.canınıda sıkma tatlım.ben artık öyle yapıyorum herseye.
ama tatlım kaynında küçükmüş nasıl bıraksın kadın onu aaa sende birsen :))))))delikafadulden

canım yemek temizlik bir yana tatlı dil en önemlisi ..saolsun benim genel temizliğimde genelde kardeşimin eşi gelip yapıyor ayda bir.

sendeki kaynana düşman başına. okudukça sinirlerim bozuldu burdan. :mymeka:allah seni tez zamanda kurtarsın inşallah canım hayırlısıyla.

sende şanslıların içindesin pınarcım. böyle kavınvalde her kula nasip olmaz.hihoyyyt

canım Allah yuvanızdan sağlığı huzuru mutluluğu bozmasın çok sevindim aranızın iyi olmasına tatlı dilli olmaları en büyük fedakarlık zaten bende isterdim eşimin sevdiğim adamın annesiyle yakın olmayı onu anne gibi görmeyi ama biz ne kadar saygı göstersekte onlar yapacaklarından geri kalmıyorlar
canım şansın bir ömür boyu devam etsin her konuda a.s.

canım yemek temizlik bir yana tatlı dil en önemlisi ..saolsun benim genel temizliğimde genelde kardeşimin eşi gelip yapıyor ayda bir.

Amin kızlar sağolun. Allah gerçekten herkese nasip etsin. Bu konuda şanslıyım çok şükür. Ama böyle olmasaydı da çok takmazdım heralde. en önemlisi bebişler. Tabi insanın canı sıkılır böyle durumlarda ama boşverin gitsin. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Bebişler rahatsız olmasın. Onlar önemli bizim için. Ayyy kuzumu özledim bakın şimdi :)

Kızlar merhaba,

Bugün 16:00 ayrıntılı ultrasonum var.Şimdi çıkıyorum işten gelince sonuçları yazarım hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin...

tülaycım kalbimiz bir ben bebişleri sordum sen de yazmışsın aynı anda gönderdik canım benim:))) bende kuru kayısı yiyorum

evetttttttttttttttttttttttt çokk küçük bırakamaz off öldüm açlıktan yaa kaynana dışarı çıktı daha yeni geldi bayılcam yaaaaaaaaaa
bizimki bu model cnm hizmet ediyor tamm ama çenesiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar merhaba,

Bugün 16:00 ayrıntılı ultrasonum var.Şimdi çıkıyorum işten gelince sonuçları yazarım hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin...

güle güle cnm dikkat ett

kızlar solumdaki bebeği hissediyorumda sağdakinde neden tık yok ultrasondada hareketsiz eller havaya misaliisallıyo devamlı ama azcık poposunu oynatsın yaaa

aynı dert bendede var her gün ne pişirsem diye sabahtan düşünmeye başlıyorum taşınıyoruz diye annemler de yiyoruz şimdilik sonra yine aynı dert

ya kızlar bide benim eşim sebze yemz kolay kolay varsa yoksa etli yemekler bende et yemiyom o kadar zor oluyorki onuda aç bırakmamak için artık ikimize göre şeyler yapıyorum.en iyisi evde patates karnabahar patlıcan var bunlarla bişey düşüneyim:)

Kızlar merhaba,

Hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

kızlar bebişler nasıl bu arada var mı hareket prens ve prenseslerden:))))))))))))))))))

Oooo benimki hele yemek yiyince tam gaz tekmeliyor :) artık anlıyorum da. elleriyle vuruyorsa yukarıya ve daha az hissediler vuruyor. Ama ayaklarıyla vuruyorsa alt tarafa doğru destekli tekmeler sallıyor vallahi :)

ya kızlar ben hergün ne pişirsem diye düşünmekten yoruldum sizlerde benim gibimisiniz?

Ayyyy laelaelaelaelae Yemek yapmak sorun değil de hergün ne pişirsem derdi öldürüyor insanı...

Kızlar merhaba,

TAMAM CANIM HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH.GÜLE GÜLE GİT.

ya kızlar ben hergün ne pişirsem diye düşünmekten yoruldum sizlerde benim gibimisiniz?

AYNEN BENDE ÖYLEYİM.BENDE SABAHTAN BERİ DÜŞÜNÜYORUM AKŞAMA NE YAPSAM DİYE. BİRDE ÇOK ERİNCEĞİM BEN. ASLINDA ET HAŞLAYACAKTIM DÜDÜKLÜDE. DÜNDE DÜDÜKLÜDE YEMEK YAPMIŞTIM.ONUDA MAKİNAYA KOYDUM. ŞİMDİ DÜDÜKLÜ KİRLİYA ONU GERİ ÇIKARTIP YIKAMAK BİLE ZORUMA GİDİYOR VALLA.GERÇİ YIKAMAMSAMDA YAPACAK BAŞKA YEMEĞİM YOK.OFF OFFFkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…