2009 Mayıs Anneleri

etli kış türlüsü yap cnm hem o hem sen yersin işteee
pilav cacık bitti ....

bense yemek yapmayı özledim

kızlar en kurtarıcı ve sağlık yemek fırında tavuk midemede ağır gelmiyor

ben tavukları alıyorum sosluyorum yanlarına patatesi çiğne doyuyorum kalan sosu ılık su ile karıştırıp üzeirne döküyorum ..fırına veriyorum ...........kurtarıyor bizi
kuru fasulye kışın yemeği........etli taze fasulye..... ne bilem evde olsam yaparım illa bişeycik

etli kış türlüsü yap cnm hem o hem sen yersin işteee
pilav cacık bitti ....

bense yemek yapmayı özledim

Ya evde patlıcanım, kabağım var. içine patsteste koyayım. Kavrulmuş etimde var. bende bir türlü yapayım. Çabuk pişer dimi? İlk defa yapıcam :)

merhaba güzel anneler, nasılsınız
ben bugün işe ilk defa hamilelikle geldim
herkesin gözü karnımda :) biraz utandım
neyse olacak o kadar başlangıçta
size alaturkayı soracaktım, o tuvaleti kullanmak sakıncalımı bizlere acaba?
evde hep klozet, ama iş yerinde klozete oturamıyorum, alaturkayı kullanıyorum

ohh menülere bakın siz:))) acıkmaya başladık bende karnıyarık pilav ve cacık yapacağım ilk iş olarak evime taşınınca:))))))

Pınarcım ben bilmiyorum valla hiç türlü pişirmedim.ama arkadaşların dediği gibi sanırım eti önceden biraz pişirmen gerekiyor.

canım ben zararlı diye biliyorum.ama hazır klozetler için kullan at kağıtlar var onlardan bulundur çantanda rahat edersin yani akşama kadar tuvalete gitmemekde sakıncalı.

merhaba canım hoşgeldin sen nasılsına.s.

evet canım etönceden iyice pişerse iyi olur patlıcan ve kabak çok çabuk pişiyor çünkü..ilgincim neyse az kaldı evine geçmene yaparsın canım şimdiden afiyet olsun.

bende yeşil mercimek ve pırasa var kızlar ben eşimle gidip geldiğim için cok zor oluyor o yüzden haftada 2 akşam 3er çeşit yaqpıyorum dolaba koyuyorum o bizi bir hafta idare ediyor.

merhaba canım hoşgeldin sen nasılsına.s.

sağol ilgincim
biz hafta sonu taşınıyorduk seninle
biz de cumartesi taşınacaktık ama bugüne nasipmiş
ama iyi oldu ben çalışıyorum, kaynanamla görümcem geldi onlar yerleştiriyorlar hihoyyyt
sana da kolay gelsin kendini fazla yorma
ben iş yapsam da oturarak yapmaya çalıştım eşyaları toplarken ama sırtım ağrıdı ister istemez :CüvCüv:

Oooo süper bi duygu dimi :) İnsan utanıyor önce biraz ama sonra çok güzel çokkk :)

bence pişer et kavrulmuşsa

Pınarcım ben bilmiyorum valla hiç türlü pişirmedim.ama arkadaşların dediği gibi sanırım eti önceden biraz pişirmen gerekiyor.

evet canım etönceden iyice pişerse iyi olur patlıcan ve kabak çok çabuk pişiyor çünkü..ilgincim neyse az kaldı evine geçmene yaparsın canım şimdiden afiyet olsun.

Hep hazırda kavrulmuş etim var zaten. Süper o zaman. Gideyim de pişireyim afiyetle :)

canım bizde nakliye işini bugüne istedik ama adamlar doluymuş yarın 9 da taşınacağız Allahın izniyle benimde annem kızkardeşim ve görümcem yardımcı olacak bende ufak tefek işleri yaptım kolileme filan ama benimde belim ağrıdı çok yorulmaya gelemiyoruz annem kızıyor sen bırak biz yaparız diyor canım annem benim
hayırlısıyla yerleşiriz inşallah dikkat et kendine canım sendea.s.:1hug:

canım, anneler öyle söyler zaten
benim kaynanam hiç demiyor ama niye yapmıyorsun diye de demedi
ama yine de kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…