2009 Mayıs Anneleri

selamm güzel annelerr !!

öncelikle dirimkızı fulya ve bozon Rabbim bir an önce şifanızı versin inşallah Allahın izniyle bu kötü günlerde geride kalacak kızlar içinizi ferah tutunn a.s.a.s.

dirimkızı sanırım senin kaynanatöre nazar değdii he kıs 15 gün öncesine kadar çok memnundun ne oldu bu karı bu kadar değiştiii..klava:

pınar,ilgin tülay sizlerde iyisiniz inş kızlar:1hug::1hug:

civcivim sağol cnm..sen nasılsın tatlım?

kızlar ben cıkıyorum artık hazırlanayım 4:30da randevum.neolur dua edin ne olurr kızlar.....
akşam yazarım hbrleri size..

civcivim sen nasılsın tatlım bizde doktora gideceğiz teyzesi bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım

fulyacım dularım seninle tatlım kocaman öptümmmmmmm

kızlar ben cıkıyorum artık hazırlanayım 4:30da randevum.neolur dua edin ne olurr kızlar.....

iyi olmaya çalışıyorum canım şükürler olsunn Şeniz

hadi bakalım bitanem Allah yar ve yardımcın olsunn mutlu bi şekilde gel dr dan :lepi:
dualarımız seninle stres yapmadan git ve gel ŞenizŞeniz

güle güle cnm güsel haberlerle gell

civciv cnm cicim ayı bittiiiiiiiiiiiidelikafadulden

canım hoşgeldin saolasın iyiyiz bebişimle süt içiyoruz.sen nasılsın??

Hadi güle güle canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Hoşgeldin civcivvvvvv :) İyiyiz çok şükür. Yarın kızımı görücem çok mutluyum. Sen nasılsın?

civcivim sen nasılsın tatlım bizde doktora gideceğiz teyzesi bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım

fulyacım dularım seninle tatlım kocaman öptümmmmmmm

oy teyzesi yesinn onu benim yerime el salla bebişine :teytey:
ben iyiyim canım çok şükür ama büyük ölçüde kabızlık sorunum var kızlar ne yapsam olmuyor her yolu deniyorum dr un verdiği ilaç bile bazen fayda etmiyor gecen gece resmen wc de komaya girdim tekrar aynı şeyi yaşıcam diye yemek yemeğe bile korkar oldum yaw ne yapsam bilmiyorum...
çarşamba günü bende prensesimi gördüm şükürler olsun çok iyiydi eşim videoya çekti görüntüleini canım sıkıldıkça açıp onu izliyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hadi güle güle canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Hoşgeldin civcivvvvvv :) İyiyiz çok şükür. Yarın kızımı görücem çok mutluyum. Sen nasılsın?

hoşbuldum canımm saol.ŞenizŞeniz

annelerin prensesleriyle buluşma günleri galibaa hepiniz güzel haberlerle gelin kızlar

canım doktorunu arasana.canım benim komşumda tüp bebekle hamile kaldı onunda aynı sorunu var ama doktor geçer demiş zamanla kan gelmiyorsa sorun yok demiş onada.

nasıl yani kahve akıntı gittikçe yoğunlaşıyor mu? ama bana dr kan görmediğin sürece için rahat olsun demşti. belkide ilaçtandır. istersen drunu ara için rahat etsin,

cnm benim akıntının yanında pırtı pırtı kave rengi şeyler geliyordu hani adet olursunda
gelirya kan pırtısı onun kahvesini düşün vajinal progestan attığım için içeri ilaçı ittirmek için parmağımı sokuyorum o zaman görüyorumm............doktoru arasam ne yapacak cnm
her ialcı verdi işte normal diyecek yat diyecek

Dırımkızı görüyormusun ya ne zaman bitecek bu acaba.sen anlattıkça bile ben burdan telaş yapıyorum kendi kendime.yat dinlen hiç kalkma canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…