merhaba güzel anneler, nasılsınız
ben bugün işe ilk defa hamilelikle geldim
herkesin gözü karnımda :) biraz utandım
neyse olacak o kadar başlangıçta
size alaturkayı soracaktım, o tuvaleti kullanmak sakıncalımı bizlere acaba?
evde hep klozet, ama iş yerinde klozete oturamıyorum, alaturkayı kullanıyorum
civcivim sağol cnm..sen nasılsın tatlım?
kızlar ben cıkıyorum artık hazırlanayım 4:30da randevum.neolur dua edin ne olurr kızlar.....
akşam yazarım hbrleri size..
ben çıkıyorum arkadaşlar biraz toparlanıp giderim evime kendinize iyi bakın iyi akşamlar..
arkadaşlar biz çıkacağız birazdan hepinize iyi hafta sonları iyi akşamlar diliyorum kendinize iyi bakın öptümmm:))))))))))))))))))))
merhabalarrdelikafadulden
arkadaşlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ?
badem yagı kakao yagı gibi bi şeyler kullanan varmı acebee sırnaşık şey
sevgilera.s.
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.iyi hafta sonları.pınarcım yarın iyi haberlerle gelirisin.pazartesi artık görüşürüz.öpüyorum kızlar hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın.
oy teyzesi yesinn onu benim yerime el salla bebişine :teytey:
ben iyiyim canım çok şükür ama büyük ölçüde kabızlık sorunum var kızlar ne yapsam olmuyor her yolu deniyorum dr un verdiği ilaç bile bazen fayda etmiyor gecen gece resmen wc de komaya girdim tekrar aynı şeyi yaşıcam diye yemek yemeğe bile korkar oldum yaw ne yapsam bilmiyorum...
çarşamba günü bende prensesimi gördüm şükürler olsun çok iyiydi eşim videoya çekti görüntüleini canım sıkıldıkça açıp onu izliyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2MERHABALAR bugün bilgisayar yeni geçti elime.Dün yazmıştım dr gittim rahimde hafif açılma varmış artık yatıcam kanamam ondanmış.Artık raporluyum ve ilk kez hayatımda 5 yaşından beri bu kadar uzun süre evde vakit geçiricem.
Dr Endol fitili yine verdi ama fitili bunun yarar dedi.İstanbul da aramadığımız toptancı kalmadı yok.Anneme söyledim.Annem Kuşadasında yaşıyor Aydın-Balıkesir--Manisa Eskişehir-İzmir herkesi ayaklandırmış.Haber 1 saat önce İzmir den gelmiş ilacı buldular kargoya vermişler öğlen elimde olacak.Anne değilmi işte benden dah çok uğraştı valla keşke dedim önceki kullandığımda anneme söyleseydim.Sıra fitili kullanmakta bakalım ne ypıcamdelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile2MERHABALAR bugün bilgisayar yeni geçti elime.Dün yazmıştım dr gittim rahimde hafif açılma varmış artık yatıcam kanamam ondanmış.Artık raporluyum ve ilk kez hayatımda 5 yaşından beri bu kadar uzun süre evde vakit geçiricem.
Dr Endol fitili yine verdi ama fitili bunun yarar dedi.İstanbul da aramadığımız toptancı kalmadı yok.Anneme söyledim.Annem Kuşadasında yaşıyor Aydın-Balıkesir--Manisa Eskişehir-İzmir herkesi ayaklandırmış.Haber 1 saat önce İzmir den gelmiş ilacı buldular kargoya vermişler öğlen elimde olacak.Anne değilmi işte benden dah çok uğraştı valla keşke dedim önceki kullandığımda anneme söyleseydim.Sıra fitili kullanmakta bakalım ne ypıcamdelikafaduldendelikafadulden
Canım kaynanANA NAZAR DEYDİRDİK AMA sonuçta hepsi aynı.Uzak olup misafircilik oynamak lazım.Sen kendi rahatına bakmalısınkızlar kaynanama dedimki haftaya gideceğiz anneme gidecem dedim
annem çalışıyor bu arada ama halam anneme çok yakın 18 yaşında bir kızı var 20 yaşındada bir kızı var oda doğum ebesi ....18 yaşındaki evde sabah annem kahvaştımı verecek o kız yanıma gelecek yemeğimi vs .verecek ...halamda gelir sonra 1 haftada halamda kalacam eşim seyhate gidecek..
kaynanam tutturmuş bana gitmeiynde gitmeyinn offffffffff kafayı yedircek burada bir insan yüzü görmüyorum..bir odadayım sadece kaynanam ve onun gibi çenesi düşük bir komşusu var
her dk para muahbbeti dönüyor ...biz buradayızya doğalgazı suyu vs.herşeyi arttı ....
artık tıkadım kulağımı ne derse desin ama hava değişimine ihtiyacım varr
kızlar tuvaletten geldim çamur gibi geliyor işte yaaaa acaba progestandanmı
çok geçmiş olsun cnm yaaaa eee bende açılma vs.yok ama kahve rengi lekeler var pırtı şeklindede geliyor ..kafayı yiyecem endolü 2 gün oldu tam anlamlı kullanalı hala sol kasığımda ağrı var progestan kullanıyorum ama kesilmediiiiiiiiiiiiii
acaba bendemi şehirler arası arattırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?