2009 Mayıs Anneleri

canım tuvalet deyince aklıma geldinaniknanik arkadaşımın annesi küçük oğluna hamileyken tuvaleti geliyor ama doğuma az kalmış evde kaynanası var tuvaletin ortasına doğru oturma kızım diyor oda iyiki onu dinliyor tuvalete bir gidiyor heralde biraz ıkınıncada bebeğin kafası çıkıyorlaelaelaelaelae ilk duyduğumda şok olmuştum ne kötü bir durum tabi Allah göstermesinde kulağımızada küpe olsun kızlar son aylarda dikkat edelim,valla hep alay konusu olur ona görekaydirigubbakcemile3

civcivim sağol cnm..sen nasılsın tatlım?

kızlar ben cıkıyorum artık hazırlanayım 4:30da randevum.neolur dua edin ne olurr kızlar.....
akşam yazarım hbrleri size..

[

canım inşallah iyi haberlerle gelirsinhihoyyyt

arkadaşlar biz çıkacağız birazdan hepinize iyi hafta sonları iyi akşamlar diliyorum kendinize iyi bakın öptümmm:))))))))))))))))))))

kızlar bende çıkıyorum hafta sonu büyük ihtimalle siteye giremiycem kendinize ve bebişlerinize iyi bakınkaydirigubbakcemile2

merhabalarrdelikafadulden

arkadaşlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ?

badem yagı kakao yagı gibi bi şeyler kullanan varmı acebee sırnaşık şey

sevgilera.s.

arkadaşlar biz çıkacağız birazdan hepinize iyi hafta sonları iyi akşamlar diliyorum kendinize iyi bakın öptümmm:))))))))))))))))))))

ilgincim iyi akşamlar iyi hafta sonları sanada hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde.dikkat et kendine yarın fazla yorulma öptüm canım bebişine el salla teyzesinden:)a.s.:1hug:

canım ben mustela kullanıyorum.kakao yağı kullanan arkadaşlarda var.ama badem yağı tüylenme yapıyor diye duymuştum.

merhabalarrdelikafadulden

arkadaşlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ?

badem yagı kakao yagı gibi bi şeyler kullanan varmı acebee sırnaşık şey

sevgilera.s.

Canım badem yağı tüylenme yapıyor dediler. Kakao yağını kullanan bikaç arkadaşımız var. Ben Mustela'nın çatlak önleyici kremini kullanıyorum...

Giden arkadaşlarıma hayırlı akşamlar. Güzel haberlerle gelin pazartesi inşallah...

Bende bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum. Bir arkadaşımda susam yağı sür dedi. Onada eczacı bir yakını demiş. En kısa zamanda da susam yağı alıcam inşallah.

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.iyi hafta sonları.pınarcım yarın iyi haberlerle gelirisin.pazartesi artık görüşürüz.öpüyorum kızlar hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın.

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.iyi hafta sonları.pınarcım yarın iyi haberlerle gelirisin.pazartesi artık görüşürüz.öpüyorum kızlar hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın.

İyi akşamlar canım. İnşallah bakalım. Selam söylicem sizden kuzuma :) Öptüm bende seni ve bebişini kocaman...

kaydirigubbakcemile2MERHABALAR bugün bilgisayar yeni geçti elime.Dün yazmıştım dr gittim rahimde hafif açılma varmış artık yatıcam kanamam ondanmış.Artık raporluyum ve ilk kez hayatımda 5 yaşından beri bu kadar uzun süre evde vakit geçiricem.
Dr Endol fitili yine verdi ama fitili bunun yarar dedi.İstanbul da aramadığımız toptancı kalmadı yok.Anneme söyledim.Annem Kuşadasında yaşıyor Aydın-Balıkesir--Manisa Eskişehir-İzmir herkesi ayaklandırmış.Haber 1 saat önce İzmir den gelmiş ilacı buldular kargoya vermişler öğlen elimde olacak.Anne değilmi işte benden dah çok uğraştı valla keşke dedim önceki kullandığımda anneme söyleseydim.Sıra fitili kullanmakta bakalım ne ypıcamdelikafaduldendelikafadulden

canım bende de aynı sorun var. yulaf ezmesi aldım yiyemedim, eşim sevdiğin bişeyler yap ona ekle dedi. ben de puding yaptım içine yaklaşık 1 - 1, 5 su bardağı kadar yulaf ezmesi ekledim ama tabi sütünü 2 bardak fazla koyman gerekiyor. her gün onu yiyorum çok iyi geldi yani yemeklerine de yulaf ekleyebilirsin. bir de kuru kayısı ve kuru incirden karıştırıp şekersiz haşladım suyuyla beraber onlardan da her gün 1 kase yiyorum bunları yaparsan belki sana da iyi gelir.

çok geçmiş olsun cnm yaaaa eee bende açılma vs.yok ama kahve rengi lekeler var pırtı şeklindede geliyor ..kafayı yiyecem endolü 2 gün oldu tam anlamlı kullanalı hala sol kasığımda ağrı var progestan kullanıyorum ama kesilmediiiiiiiiiiiiii

acaba bendemi şehirler arası arattırsam

Canım çok geçmiş olsun... Yat dinlen iyice...

Bende kaçıyorum kızlar. Herkese iyi akşamlar... Pazartesi görüşmek üzere...

Arkadaşlar doktora gidecek olanlara hayırlı haberler getirmelerini diliyorum.
Hepinizi ve bebişleri öpüyorum.
Herkese iyi akşamlar.bende kaçtım.

Canım kaynanANA NAZAR DEYDİRDİK AMA sonuçta hepsi aynı.Uzak olup misafircilik oynamak lazım.Sen kendi rahatına bakmalısın

kızlar tuvaletten geldim çamur gibi geliyor işte yaaaa acaba progestandanmı

Dr dün fitilden sonra o kahverengi lekenin olabileceğini söyledi içerde kalan kan pıhtılarını vücut dışarı atıyormuş telaşlanma dedi.Aşırı kanaman olursa ara dedi.Seninde öyledir.Fitilde daha etkiliymişBakalım yarın kullanmaya başlayınca ne olucak.Bu arada fitil ocakta yürürlüğe gireckmiş.Bazı yan etkilerinden dolayı piyasadan çekilmş.Sanırım o yan etki bize yarıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…