[COLOR="Cyan"]ÇOK SEVİNDİM.Yat daha iyi dinlenirsin.Benim açık çıktı mesela.Bende artık devamlı yatıcam.EEEEEEEEEEE kime benziyor ufaklık Adını ne koymaya karar verdin.hihoyyythihoyyyt[/COLOR]kızlar şimdi geldim.ayrıntılıda hersey iyi çıktı çok şükür.doktor her organına kalçasına kalbine parmak boğumlarına bütün kemiklerine..dudağına ağzına burnuna kalbinde odacık delik leke var mı hepsine baktı..çok tatlıydı kızım.
ama kızlar benim bu plesenta inatcı çıktı yaa çıkmamış yukar.. allah beterinden saklasın artık yatacam yine devam yani..allahtan rahim ağzın kapalı dedi doktor.ama şimdilik iyi gidiyor lafında bile bişey arar oldum.şimdilik ama sonra kötü mü yani diye..
destekleriniz için çooook sağolun canım arkadaşlarım...
kaydirigubbakcemile2MERHABALAR bugün bilgisayar yeni geçti elime.Dün yazmıştım dr gittim rahimde hafif açılma varmış artık yatıcam kanamam ondanmış.Artık raporluyum ve ilk kez hayatımda 5 yaşından beri bu kadar uzun süre evde vakit geçiricem.
Dr Endol fitili yine verdi ama fitili bunun yarar dedi.İstanbul da aramadığımız toptancı kalmadı yok.Anneme söyledim.Annem Kuşadasında yaşıyor Aydın-Balıkesir--Manisa Eskişehir-İzmir herkesi ayaklandırmış.Haber 1 saat önce İzmir den gelmiş ilacı buldular kargoya vermişler öğlen elimde olacak.Anne değilmi işte benden dah çok uğraştı valla keşke dedim önceki kullandığımda anneme söyleseydim.Sıra fitili kullanmakta bakalım ne ypıcamdelikafaduldendelikafadulden
[COLOR="Cyan"]ÇOK SEVİNDİM.Yat daha iyi dinlenirsin.Benim açık çıktı mesela.Bende artık devamlı yatıcam.EEEEEEEEEEE kime benziyor ufaklık Adını ne koymaya karar verdin.hihoyyythihoyyyt[/COLOR]
Sorar adres yada tel alırım canım Dr bana şöyle bir tanım yaptı Şarap şişesinin ağzı gibi dar bir kısım varmış o iyiymiş ama sonra şişenin o boğum kısmından sonraki geniş kısım gibi bir açıklık varmış.Bu zamanla ve ilaçla toplayabilirmiş yada böyle doğuma kadar yatıp dikkatli olcaz.Erken doğum olma ihtimali var yani.cnm izmirde hangi eczaneden bulmuslar bende bakayım burdan acil birşey olursa hbr verin bana..gecmiş olsun cnm..yatacağız artık napalım.zaten annemde kalıyorum.. aman sağlıklı olsun ve bana benzesin tabi kızım:):) delikafadulden2 hala var cünkü..böyle konusuncada allah hep basıma veriyor..:) ama inşallah annesine benzer..
plesentan çıkmamıs mı cnm senin
Sorar adres yada tel alırım canım Dr bana şöyle bir tanım yaptı Şarap şişesinin ağzı gibi dar bir kısım varmış o iyiymiş ama sonra şişenin o boğum kısmından sonraki geniş kısım gibi bir açıklık varmış.Bu zamanla ve ilaçla toplayabilirmiş yada böyle doğuma kadar yatıp dikkatli olcaz.Erken doğum olma ihtimali var yani.
Bu arada dün bende ultrasonda kızımı daha net gördüm bakalım ayrıntılıda nasıl?Kulakları bana benzemiyor burnuda babasına benzemiyor sevindim yani.Bu arada kepçe kulak değilim ama sevmem kulaklarımı ondan hemen ona dikkat ettim.Dr da başın ultrason resmini verdi.Benimde görümcelerime benzemesin 2 si sarışın mavi gözlü güzeller ama fizik aaaa diğer 2 si esmer onlarahiç banzemesin çünkü onlar kaynanama benziyor Allah korusun.Sevmediğin dibinde biter derler ya allah korusunkötükedihüso
Ben resim eğitimi aldığım için sanırım görsele dikkat ediyorum sanırım dr bile şaşırdı mesleğimi öğrenince tamam o zaman dedi.Ben biraz ayrıntılı baktım bu sefer dr hatta durun falan dedim iyice bakayım.Ayrıntılıda ki dr yandı yani.ben o kadar ayrıntılı anlayamıyorum cnm ya :1no2: ultrasonda kime benziyor diye.2 hafta sonra normal kontrolum var zaten o zaman artık dikkatle bakarım yüzüne.. :)ayy evet aman dilimizi ısıralım tatlım inşallah bize benzer kızlarımız :)))
Canım kaynanANA NAZAR DEYDİRDİK AMA sonuçta hepsi aynı.Uzak olup misafircilik oynamak lazım.Sen kendi rahatına bakmalısın
Dr dün fitilden sonra o kahverengi lekenin olabileceğini söyledi içerde kalan kan pıhtılarını vücut dışarı atıyormuş telaşlanma dedi.Aşırı kanaman olursa ara dedi.Seninde öyledir.Fitilde daha etkiliymişBakalım yarın kullanmaya başlayınca ne olucak.Bu arada fitil ocakta yürürlüğe gireckmiş.Bazı yan etkilerinden dolayı piyasadan çekilmş.Sanırım o yan etki bize yarıyor olabilir.
kızlar şimdi geldim.ayrıntılıda hersey iyi çıktı çok şükür.doktor her organına kalçasına kalbine parmak boğumlarına bütün kemiklerine..dudağına ağzına burnuna kalbinde odacık delik leke var mı hepsine baktı..çok tatlıydı kızım.
ama kızlar benim bu plesenta inatcı çıktı yaa çıkmamış yukar.. allah beterinden saklasın artık yatacam yine devam yani..allahtan rahim ağzın kapalı dedi doktor.ama şimdilik iyi gidiyor lafında bile bişey arar oldum.şimdilik ama sonra kötü mü yani diye..
ayrıntılıda belli oluyormu hımmmm bende gitttiğimde baktırayım yaaa
ahh cnm yaaaaa her lafda bişey arıyoz zatennn iiice laflardan nem kapar olduk
Kızlar bel sorunu yaşayan var mı?Ne zamandır belimde zaten bir rahatsızlık var sanki çıkacakmış gibi oluyor.Oturup kalkmakta zorluk çekiyorum.Dün gece uyandım ayağa kalkamadım.tuvalete emekleyerek gitmek zorunda kaldım.Çok kötüydü ya.Sabah yürüyebilince çok sevindim.Buna bir çare bulan var mı?
ayrıntılıda bakıo doktor tüm organlarına ölçüo biçio falan:)
biz anlamıyoruz tabi hangisi böbrek idrar torbası o söölüo bakıp anlamasanda aa evet diosun :) önemli olan düzgün sorunsuz olusmus olması organların..kızımın seyinin dudaklarını bile gösterio :)) allahım yaa..sol elini bir yumruk yapmıs acmadı dakilarca kızım.
boğa burcu olacak anası gibi.inatcıyızdır felakettttt
cnm benimm yesinler kuzunu ben plasentadan bahsettim yukarı çıkıp çıkmadığına bakıyolarmı oradada diyee
:):)
evet cnm plesentamada baktı tabi..msj cektim az önce çok mu asağıda diye tekrar..bu sefertam konsantre olmadım kayınvalidemler falanda geldide doktora.evet ama 4 haftaya cıkar yazmıs doktorum.ama 3 hafta öncede 2 3 haftaya cıkar demişti çıkmadı..
canım bende de aynı sorun var. yulaf ezmesi aldım yiyemedim, eşim sevdiğin bişeyler yap ona ekle dedi. ben de puding yaptım içine yaklaşık 1 - 1, 5 su bardağı kadar yulaf ezmesi ekledim ama tabi sütünü 2 bardak fazla koyman gerekiyor. her gün onu yiyorum çok iyi geldi yani yemeklerine de yulaf ekleyebilirsin. bir de kuru kayısı ve kuru incirden karıştırıp şekersiz haşladım suyuyla beraber onlardan da her gün 1 kase yiyorum bunları yaparsan belki sana da iyi gelir.
kızlar şimdi geldim.ayrıntılıda hersey iyi çıktı çok şükür.doktor her organına kalçasına kalbine parmak boğumlarına bütün kemiklerine..dudağına ağzına burnuna kalbinde odacık delik leke var mı hepsine baktı..çok tatlıydı kızım.
Kızlar bel sorunu yaşayan var mı?Ne zamandır belimde zaten bir rahatsızlık var sanki çıkacakmış gibi oluyor.Oturup kalkmakta zorluk çekiyorum.Dün gece uyandım ayağa kalkamadım.tuvalete emekleyerek gitmek zorunda kaldım.Çok kötüydü ya.Sabah yürüyebilince çok sevindim.Buna bir çare bulan var mı?
bayanlar buarada 3lü test sonuçlarımız iyi çıktı
bozon_06 .!.:dün yine dra gittik. lekelenmem geçmedi henüz. dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu bu yüzden lekelenmelerimin olduğunu ve yatıp içebildiğim kadar su içmemi söyledi. meleğimin kalp atışlarını görünce yine derin bi nefes aldım. yine ilaç vermedi. gerek yok dedi. geçici bir durum olabilirmiş. kanamaya dönerse eğer tehlikli dedi.
o kadar tatlı yedim ses yok içeridennnnnnn
o kadar tatlı yedim ses yok içeridennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?