cnm banada doktor dedi 5 ay bitene kadar olur 5 ay bitibe devam ederse 9 ay eder dedi
5 ayda 22 aftada bitiyor dediler onıu anlamadımm
çok saol tatlım sanada çok geçmişşş olsun ama kayısıyı normal komposto şeklinde yapmıyormusun onu anlamadım yani:uhm:
hadii gözün aydınn bitanem çok sevindim iyi haberlerle dönmene..hihoyyyt ama dr un her söylediğinden öyle nem kapma içini azcık ferah tut göreceksin bak ozaman herşey daha güzel olacak Allahın izniyle Şeniz
inşallah cnm.çok sağol..evet biraz daha rahat olmalıyım
canım geçmişş olsun ama bi dr una sorsan bence ihmal etmemende yarar var tatlım :teselli:
Merhabalar canlarım,geçmişi oku oku anca bitti valla,bugün hep dısarıdaydım desem yeri inanın, yoruldum biraz gelincede uzandım bol bol anca kendime geldim
Kızlar şu kuruma meselesine gelince,evde bademyağı ve kayısı yağı vardı,bebeyağını kestim artık sürmüyorum,dün kayısı ve bademyagı sürdüm,bugünde kakao yağı aldım onunla bademyağı karıştırdım sürdüm,kuruyan yerlere birsey sürmeyince o kadar kasınıyorki,kuruyan yerlerinde kuru derileri dökülüyor,deneyeyim sonuçları yazıcam...İnşallah iyi gelir...
Kızlar bu arada mutahhara kayboldu haber alan varmı?
İnanın sizi tanımadığım halde Rabbime hep dua ediyorum hepimizin bebişleri için inşallah hiçbirimizin başına kötü birsey gelmez diye,Meleklerimizi tanrı korusun
a.s.a.s
Gözün aydın canım darısı başıma,benim sonuçlarında eli kulağındadır inş.
Canım bebişin iyimiş işte merak etme,sanırım fulyanınki ile benzer senin onunda plesentası aşağıdaydı,inşallah yakında lekelenmede biter,sen yüreğini ferah tut
Birsencim inşallah yakında hepsi geçecek canım sabret biraz,ama sen herşeye sıkılıp stres yaparsan olmaz yani, sanırım biz nazar deydirdik senin kaynanana babişi öpsün bebişleri ayol nolcakki...
Tutkuncum çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol,yorma hiç kendini
Fulyacım gözün aydın canım,stres yapma doktorun iyi demiş işte,inşallah kucağımıza aldığımız günleride görücez
Aybanu,benimde koltukğa otururkenn yada kalkarken bel ağrım oluyo,hatta tuvalete gideceksem aynen öyle eğik şekilde belimi düzeltmeden gidiyor aynen geri geliyorum,geçmiş olsun canım doktor yürüyüş faydalı demişti bana
o kadar tatlı yedim ses yok içeridennnnnnn
amin cnm inşallah.sen neler yaptın o kadar dısarılarda
kızlar selam dünden beri pek okuyamamıştım geçmişi okuoku şimdi bitirdim... nasılsınız bakalım... iyisiniz inşallah... buarada dırımkızı bu kaynanatörü okudukca tüylerim diken diken oldu allah yardımcın olsun cnm...
Ben ve oğluşum iyiyiz canım sağol,biraz sağ kasığımda ağrı oluyo onu çözemedim bi türlü gerilmedenmi yoksa iltihap falanmı oldu diye, onu sorcam doktora birdahaki gidişimde,Sen nasılsın canım?
canım kasık ağrıları bendede oluyordu çarşamba günü dr a gittiğimde sordum rahim bağlarından ve rahim büyüdüğü için bu bağların gerilerek ağrı yaptığından kaynaklanıyormuş merak etme yani normal miş ŞenizŞeniz
Valla komik momik ama kakao yağı aradımkaydirigubbakcemile3 birde sıcak su torbası aldık ayaklarım öyle çok üşüyorki bu aralar şimdi iyi geldi sıcacık oldular valla:smiley-cool:,
Tansaşta bebek reyonunda çok güzel ördekler gördük ama eşim aldırmadı yine erken erken deyip duruyor yok çocuk hemen ördeklemi oynarmış falan,öyle şekerlerdiki bir anne ördek 3 yavru ördek plastik banyo oyuncağıdelikafadulden
Sen neler yapıosun canım yazışamadık birkaç zamandır?
Sağol canım ya ama niye tek tarafta oluyo o düşündürüo beni şimdi 2 taraftada olması gerekmezmiki acaba?a.s.
cnm okumussundur doktora gittim bugun ayrıntılı için iyi çıktı şükür.işte ama ple.çıkmamıs bekleyeceğiz 2 hafta daha.bakalım.inşallah bebek ağırlaşmadan cıkar yoksa bilmiyorum valla cnm yaa.senağlama
bende almıstım kakao yağı ama bi kere sürdüm zaten sevmem yağlanmayı unutuyorum sürekli....:))))delikafadulden
birde kuzum senin adını bilmiorummm
kızlar ya bide size bişey sormak istiyorum,benim bebğim kız olacak inş,dr.um öyle söyledi,ama akşam rüyamda bir oğlum olmuştu,hep kucağımda tutuyordum,adı bile vardı gökhan diye,aklıma takıldı,aklımdan çıkmıyo hiç,acaba rüyalar tersine mi çıkar?yada hep bebği düşündüğüm için mi böyle rüyalar görüyorum..
yatıyorum ben..iyi geceler öpüyorum sizi..
İyigeceler canım,benim hiç uykum yok yavs:bbo:keşke uyuyabilsem
Canım doktor ultrasonla bakıyor dimi bebişin plesentasına?Doktor 2 hafta demişse 2 haftadır cnm merak etme,gerçi gerekirse 9 ayda yatarız biz bu bebişlerimiz için,sağlıklı olsunlarda gerisi mühim diil..
Bide benim adım BURCU,bebişin adınıda bulsak iyi olcak,bu ara paso isim arıyoz zaten...
Kakao yağı baya güzel kokoyormuş onu farkettim,ama kayısı daha güzel kokuyor,ben o kadar kurudumki sürmeyi hiç unutamıyorum maalesef hiç aklımdan çıkmıyor birde hıtır hıtır kasınıyo sürmezsem...
evet cnm ultrasonla bakıyor plesentayada..ben asya düşünüyorum nasıl isim sence?güzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?