ayy kızlar yaa inanamıyorum sanırım benim cildimi iyi edecek diye kullandığım bebeyağı cildimi kuruttu
Pınar teyzemin kızınada kuruluk yapmıştı deyince bebeyağından şüphelendim internetten araştrdım:
"Bebek yağı, bebeklerin nemli cildine sürülüp, bu nemi sabitlemek için üretilmiştir. Vazelin ya da bebek yağını nemlendirici yerine kullanırsanız, cildi bloke eder. Bunun sonucunda da cilt kendi lipitlerini ve nemini üretemez hale gelir. "
bunu okuyuncada şok oldum tabi,ben banyodan sonrada sürüyordum ama bazen kuru cildimede sürüyordum.Şu an berbat durumda kurudum ben yaa off çatlayacakmıyım şimdiiiii....:1shok::1shok:
çok sevindim gözün aydın... :)bayanlar buarada 3lü test sonuçlarımız iyi çıktıdelikafadulden
Canım kuru cilde uygulamak zaten iyi değil. Amaç nemi sabit tutmak için nemli cilde sürmek. Ama belkide kuzenime yaptığı gibi sanada alerji yapmıştır. Doktoru herkese iyi gelmeyebilir demiş çünkü. Bi sor istersen doktoruna yinede...
Netten değil tatlım Chicco'nun mağazasından sordum...
Ay canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...
Günaydın canım. Bu bulantılar bitmedi gitti vallahi...
Hadi gözün aydın canım...
Günaydın canım. Çok şükür bu sabah herşey yolunda. Sen nasılsın?
Kızlar ben normalde 05:30'da kalkıp 05:50'de evden çıkıyorum. Dün gece kayınvalidemlerde kaldığım için bugün 07:00'de kalkacaktım. Sabah uykumun arasında karnımda bir kıpırdanma hissettim. Kızım nasıl tekmeliyor beni. Saate bir baktım tam 05:30 :) Hani derler ya hergün aynı saatte kalkmaya , sevilmeye alışırlar diye. Çünkü babası her sabah uyanınca sever onu. Baktım tekmeler kesilmeyecek eşimi uyandırdım. Kızın sevgi bekliyo dedim. Oda her sabah ki gibi onunla konuşup, karnımı sevmeye başlayınca bizimkinin hareketler şıp diye durdu :) Şaka gibiydi valla. Acaip hoşumuza gitti :)
herkese merhabalar!
dün yine dra gittik. lekelenmem geçmedi henüz. dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu bu yüzden lekelenmelerimin olduğunu ve yatıp içebildiğim kadar su içmemi söyledi. meleğimin kalp atışlarını görünce yine derin bi nefes aldım. yine ilaç vermedi. gerek yok dedi. geçici bir durum olabilirmiş. kanamaya dönerse eğer tehlikli dedi.
kızlar kaynanama dedimki haftaya gideceğiz anneme gidecem dedim
annem çalışıyor bu arada ama halam anneme çok yakın 18 yaşında bir kızı var 20 yaşındada bir kızı var oda doğum ebesi ....18 yaşındaki evde sabah annem kahvaştımı verecek o kız yanıma gelecek yemeğimi vs .verecek ...halamda gelir sonra 1 haftada halamda kalacam eşim seyhate gidecek..
kaynanam tutturmuş bana gitmeiynde gitmeyinn offffffffff kafayı yedircek burada bir insan yüzü görmüyorum..bir odadayım sadece kaynanam ve onun gibi çenesi düşük bir komşusu var
her dk para muahbbeti dönüyor ...biz buradayızya doğalgazı suyu vs.herşeyi arttı ....
artık tıkadım kulağımı ne derse desin ama hava değişimine ihtiyacım varr
Kızlar bel sorunu yaşayan var mı?Ne zamandır belimde zaten bir rahatsızlık var sanki çıkacakmış gibi oluyor.Oturup kalkmakta zorluk çekiyorum.Dün gece uyandım ayağa kalkamadım.tuvalete emekleyerek gitmek zorunda kaldım.Çok kötüydü ya.Sabah yürüyebilince çok sevindim.Buna bir çare bulan var mı?
günaydın kızlar bütün mayıs anneleri uyuyormu nee açılış yapam ben
benim allaha şükür lekelim azaldı ....ama kusma işi hortldı valla yoruldum yaa
biri bitse biri başlıyor artık kader diyip boyun eyecemm
bebeğimi kaybettım arkadaşlar bugun ondan ayrılalı tam on gün oldu ... sessızce bıraktı benı meleğim ... tam 18 haftalıkken kalbı durdu ... sunı sancı ıle dogum yaptım cektıgım butun fızıksel acıları unuttum ... ama onun boşlugu içimi yakıyor ..hiç bir şey onun yoklugunu telafi etmıyor.. boyle bır acı olamaz dıye dusunuyorum .. kendımı sucluyorum ..amnıyosentez yaptırdıktan bır hafta sonra kalbı durdu guzel melegımın .. sonuçlarımızı da aldık sağlıklı bır bebek hıç bır yerınde bır sey yok .. neden bıraktı melegım benı ? bu acı bıter mı bılmıyorum ama benım biteceğim kesın .. .. allah sızi ve bebeklerınızi korusun .. uzun ömurler versın .. hoşcakalın...
bebeğimi kaybettım arkadaşlar bugun ondan ayrılalı tam on gün oldu ... sessızce bıraktı benı meleğim ... tam 18 haftalıkken kalbı durdu ... sunı sancı ıle dogum yaptım cektıgım butun fızıksel acıları unuttum ... ama onun boşlugu içimi yakıyor ..hiç bir şey onun yoklugunu telafi etmıyor.. boyle bır acı olamaz dıye dusunuyorum .. kendımı sucluyorum ..amnıyosentez yaptırdıktan bır hafta sonra kalbı durdu guzel melegımın .. sonuçlarımızı da aldık sağlıklı bır bebek hıç bır yerınde bır sey yok .. neden bıraktı melegım benı ? bu acı bıter mı bılmıyorum ama benım biteceğim kesın .. .. allah sızi ve bebeklerınızi korusun .. uzun ömurler versın .. hoşcakalın...
fulya cnm naber nasılsın benim lekelerim azaldı çok şükür ama kasık ağrım var anlamadım
günaydın kızlar bütün mayıs anneleri uyuyormu nee açılış yapam ben
benim allaha şükür lekelim azaldı ....ama kusma işi hortldı valla yoruldum yaa
biri bitse biri başlıyor artık kader diyip boyun eyecemm
kızlar ya bide size bişey sormak istiyorum,benim bebğim kız olacak inş,dr.um öyle söyledi,ama akşam rüyamda bir oğlum olmuştu,hep kucağımda tutuyordum,adı bile vardı gökhan diye,aklıma takıldı,aklımdan çıkmıyo hiç,acaba rüyalar tersine mi çıkar?yada hep bebği düşündüğüm için mi böyle rüyalar görüyorum..
Canım dr bana ayrınıtılıya bakan dr a söyle rahim ağzına bir baksın dedi sonra beni ararsın dedicnm benimm yesinler kuzunu ben plasentadan bahsettim yukarı çıkıp çıkmadığına bakıyolarmı oradada diyee
Valla komik momik ama kakao yağı aradımkaydirigubbakcemile3 birde sıcak su torbası aldık ayaklarım öyle çok üşüyorki bu aralar şimdi iyi geldi sıcacık oldular valla:smiley-cool:,
Tansaşta bebek reyonunda çok güzel ördekler gördük ama eşim aldırmadı yine erken erken deyip duruyor yok çocuk hemen ördeklemi oynarmış falan,öyle şekerlerdiki bir anne ördek 3 yavru ördek plastik banyo oyuncağıdelikafadulden
Canım istediğini al bence hoş bende eşim alıp geliyor onu durdurmaya çalışıyorum.Daha öncede yazmıştım eşim hamileliğimi öğrenince oğlan düşünüp oynayan eşek 3-4 tane oyuncak ferrari falan almış.Bide şalvarla yelek diktirmiş.
Allah sabır versin canım Bebeğin seni cennette karşılayacak bunu unutma.Allah inşallah en kısa zamanda tekrar çocuk sahibi olmanı nasip eder.bebeğimi kaybettım arkadaşlar bugun ondan ayrılalı tam on gün oldu ... sessızce bıraktı benı meleğim ... tam 18 haftalıkken kalbı durdu ... sunı sancı ıle dogum yaptım cektıgım butun fızıksel acıları unuttum ... ama onun boşlugu içimi yakıyor ..hiç bir şey onun yoklugunu telafi etmıyor.. boyle bır acı olamaz dıye dusunuyorum .. kendımı sucluyorum ..amnıyosentez yaptırdıktan bır hafta sonra kalbı durdu guzel melegımın .. sonuçlarımızı da aldık sağlıklı bır bebek hıç bır yerınde bır sey yok .. neden bıraktı melegım benı ? bu acı bıter mı bılmıyorum ama benım biteceğim kesın .. .. allah sızi ve bebeklerınızi korusun .. uzun ömurler versın .. hoşcakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?