2009 Mayıs Anneleri

Ben badem yağı kullanıyorum çevremdeki birçok insan böyle yaptı işe yaradı. tavsiye ederim canım.
bayanlar buarada 3lü test sonuçlarımız iyi çıktıdelikafadulden
çok sevindim gözün aydın... :)

çok güzel bi şey bu ya... ben bir şeyler hissediyorum ama bebeğim midir hissettiğim tam emin olamıyorum

geçmiş olsun canım bence bol bol dinlen

inşallah anneciğine gidersin ve rahatlarsın güzelim ya... Allah sana sabır versin. çok kafana takma güzel şeyler düşün...

canım beniim de çok ağır taşıyınca oluyor ya da sabit bir pozisyonda uzun süre kalınca. yatıp uzanmak en güzel çare... geçmiş olsun

günaydın kızlar bütün mayıs anneleri uyuyormu nee açılış yapam ben
benim allaha şükür lekelim azaldı ....ama kusma işi hortldı valla yoruldum yaa
biri bitse biri başlıyor artık kader diyip boyun eyecemm

lekelenmen azalsın da gerisine katlanırsın artık... bebişlerin iyi olsun yeter ki

herkese günaydınnnnnnnnnn gününüz aydın olsunnnnnnnn
Ay seda sayan gibi açılış yaptım heheheheh
znasılsınız bakalımm

bebeğimi kaybettım arkadaşlar bugun ondan ayrılalı tam on gün oldu ... sessızce bıraktı benı meleğim ... tam 18 haftalıkken kalbı durdu ... sunı sancı ıle dogum yaptım cektıgım butun fızıksel acıları unuttum ... ama onun boşlugu içimi yakıyor ..hiç bir şey onun yoklugunu telafi etmıyor.. boyle bır acı olamaz dıye dusunuyorum .. kendımı sucluyorum ..amnıyosentez yaptırdıktan bır hafta sonra kalbı durdu guzel melegımın .. sonuçlarımızı da aldık sağlıklı bır bebek hıç bır yerınde bır sey yok .. neden bıraktı melegım benı ? bu acı bıter mı bılmıyorum ama benım biteceğim kesın .. .. allah sızi ve bebeklerınızi korusun .. uzun ömurler versın .. hoşcakalın...

okudum şok oldum yaaa Allah sana sabır versin sözün bittiği yer başka diyecek bişe de yok :1no2::1no2:

allah sabırlar versin cnm... ne diyeceğimi bilmiyorum çok çok üzüldüm...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN SABIRLAR ...
VARDIR BUNDA DA Bİ HAYIR CNM

:çok üzgünüm:

off ya ne denir ki böyle bir durumda... canım benim yaa :1no2:

kendini suçlama cnm. acıda mutlulukta allahtan ..evet hep güzel olsun istiyoruz ama herseyin hayırlısı cnm.allah sabır versin

hiçbir kelimem seni teselli etmez rabbim acılarını dindirsin
tez zamanda bir melek daha nasip etsin rabbim

canım benım seındım...lekelenmelere paydos dıos artık ohoh...:sm_coollsun canım ya lekeler bıtsınde sen kus boswer napcan ..inşallah kısa zamanda oda gecer canım..ii olmana sewındım...

canım benım ne denırki...sozün bıttığı yer burasısenağlama...Allah sabır wersınnn...en kısa zamanda da yenı bır melek nasıp etsın cnm sana...

ruyada erkek bebiş gormek nasıp kısmet murat derler canım....kız bebişite sıkıntıya cıkarmışş.hamişlik piskolojısıylede gormusolabılırsın annesi...........:))

slmm gusel mayıs anneleriii........
kimse yokmuuuuuuuuu
nasılsınız bakalım gorusmeyelı...?bıs oglusla bıraz daha iiyiz atlattık sayılır gribi?sizler bebişler nasılsınız bakalım?fulya,burcu,mutahhara,bırsel...vs nasıl bakalım bebişler,hamişlik?bende hafıf bel agrısı basladı kıslar yaaa?:uhm:sebebini bilmıorum...göbiş buyuyo ondan mıkıdıorum?:CüvCüv:

cnm benimm yesinler kuzunu ben plasentadan bahsettim yukarı çıkıp çıkmadığına bakıyolarmı oradada diyee
Canım dr bana ayrınıtılıya bakan dr a söyle rahim ağzına bir baksın dedi sonra beni ararsın dedi

Allah sabır versin canım Bebeğin seni cennette karşılayacak bunu unutma.Allah inşallah en kısa zamanda tekrar çocuk sahibi olmanı nasip eder.

CANS başın sağ olsun canım rabbim sana ve eşine uzun ömür versin,bir mani yoksa,bence hiç beklemeden yeniden gebe kal canım

BİRSENCİM gözün aydın canım bitecek yakında tamamen demekki.

ASLICIM(siribron),kaç gündür yoktun canım merak ettim seni,ben iyi olmaya çalışıyorum pek iyi değilim,gece 4 e kadar uyuyamadım kuruyan yerlerin acısından sonunda zeytin yağı banyosu yaptım diyebilirim,pazartesi sevk alıcam cildiyeye gidicem,birde o baksın bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…